Aranylemezen a Warcraft III: Reign of Chaos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Warcraft 3 fullversionhoz kellene cr*ck, vagy seri*l number.
Ha valakinek van, pls email me!!Nagyon kellene!
elore is koszonoml!
cimem: [email protected], vagy:[email protected]
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
caddie
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
102% adok neki:))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Remélem Neked lesz igazad, és nem járunk úgy mint a Diablo II körüli nagy szivatással. (volt aki még '98 tavaszán elõfizette)
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én már alig várom.
Sokat elmond a progiról hogy már 4.5 millióan rendelték meg ELÕRE. :D
Ez az egyetlen gém ami miatt abba fogom hagyni az SC-t.
...Ilyen Warlords B-t felhozni ilyen kaliberu jatekokhoz .... uristen ...
Mostanaban a BattleIsle4-el jatszottam. Tudom regi jatek(de meg mindig szep), de az iranyitas konnyu volt, es rengeteg idot toltottem el azzal, hogy leereszkedtem az egysegek nezetere. (tuti volt az ellenfel szemvel nezni ahogy szetlovom ;))
Bar szerintem mindannyian egyetertunk, hogy egy strategiaban a jatekelmeny e legfontosabb, es a grafika csak a hab a sutin. Mindaddig, amig a 3d-s grafika/iranyitas nem ...sza el a jatekelmenyt(Myth3.).
Remelem lessz is akkora durranas a jatek!
Habar a Blizzard nev sejtet valamit!