3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maestro govanni, ennyi ido alatt lehet tokeletes imapot csinalni ilyen kepre, lokjed a beallitasokat 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Free
Szépek a képek

Más:
Nem tudja valaki hogyan lehet animált elektromos ívet készíteni ?
Van erre valami elektromos plugin vagy ilyesmi ? próbálta márt valaki ?
Mondjuk két gömb között kell elektromos íveket animálni,. hogyan lehet ennek nekikezdeni ?

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Aldaryn
Haladás, haladás! 😊 Szép lesz ez. Megspékeled egy kis GI-vel, finomhangolod egy kicsit a shadereket, és kész a fotoreal kép.

Gömbök galériája 3. felvonás, irradiance mappal: Nekem a qmc solution sokkal jobban bejön. Hiányzik a zaj, és zavaróak a paszpartúránál elõjövõ hibák. :|

Gömbök galériája wip006

per aspera ad astra

na ez mar sokkal jobb, akkor en most a helyedben megprobalkoznek a Global illumintaionsal.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Slymaster
http://slymaster.atw.hu/10.jpg

Slymaster
Azért próbálkozom ilyen ortopéd effektekkel mert kezdõ vagyok, és ez nekem is ment...<#idiota>

Slymaster
1 körül nekiáltam átdolgozni, ahogy mondod: effect, lámpa... törlés.

hat ez tenyleg tele, meg se merem kerdezni mit tettel bele. 😊
az atmoszferas dolgokat egyenlore kapcsold ki. Nemigen van ra szukseg.
az arnyekokat tedd at advanced ray tracedre. es utana nezd meg.

Slymaster
Most nem érek rá, különben én még látok...

Sly: aludj már 😊 Nem lûátom a többi oldalt, nem tudok lapozgatni

Slymaster
Micsodák?

Hova tûntek a többi oldalak?

Slymaster
A tévét nem használom.... nincs antenna, csak dvd. A kanappé a monitorral van szembe, 19"-os normál monitor. Ott zajlik az élet.
Adjatok tanácsot hogyan csináljam meg a fényeket...

Slymaster
http://slymaster.atw.hu/kenés.avi

Slymaster
http://slymaster.atw.hu/kanyar.avi

király lesz 8)...csak nem kényelmetlen így tv-zni? 😛
Vagy esetleg a szembefalon van egy bazinagy plazmatíví? 😄

ThomasGins
Rakd ki,mi bajunk lehet😊

\"So always look on the bright side of death\"

Slymaster
Zastava! Érdekel a videó? Én kenem!

ThomasGins
Mindig lada megy a tv-ben?😄

Slymaster
http://slymaster.atw.hu/9.jpg Tele van hibával..

kepet mutasss..

Slymaster
Nemtom suliban vagyok, és nem tudok mit csinálni, 2 napja nem alszok, és ébren kéne maradnom még egy fél napot, ja meg megittam 2 redbull-t...
a #17213-shadowos témához mit tudsz nekem mondani...

nyugodj le. mire fel ez a rohanas.

Slymaster
Igen csendes ez a fórum... vagy most csakazért sem írtok?

Slymaster
Játszottam egy shadow mappos spottal.. átvilágítottam a redõny résein, lens flare és volume lighttal enyhén narancsosan. Az átszûrõdõ fénysugarak egész élethûek voltak, de egy két helyen cikcakkos volt..
Ahol egybeértek ott meg már gusztustalanul rondák voltak...

Amint látjátok már jó ideje nem alszok, ugyhogy örülnék valami aktív beszélgetõ partnernek...

Slymaster
Igen ott káosz van.. majd késõbb kijavítom, addig elmegy...
Ahhoz képest, hogy szombaton kaptam és tegnapelött vettem hozzá vga-t...

Ackro: Köszi, lesznek még hasonló hiányosságaim, de így fogom megtanulni.
Most éppen suliban vagyok, de Mental ray-jel megcsináltam, de aztán rájöttem... nem néz ki jól, de élõben jó!

Ha visszakapom a fényképezõmet megmutatom milyen a szobám élõben.

Valaki elmondja nekem hogy a shadow map, mental ray, vray... között mik a különbségek...
A vray-nél nekem nincsennek árnyékok, meg van valami raytraced vagy mi, annál meg nagyon egyszínû az árnyék, a shadow map- szépen elkente, az areara meg nem emlékszem... De gondolom, hogy nem csak ennyi a különbség...
A hair fx nagyon lealázza a gépem (p4 2800MHz /800 2*256Mb 400MHz dual DDR, GeForce 6600...)

sike
van olyan progi ami az exe-t kibontaj szétszedi névszerint egy pecs-t ami telepitö file de nem tudom telepíteni sgítsetek!

-

ThomasGins
Nincs sajna😞

morfium
Ha megvan a bryce 5 2.-es cd-je, azon van egy scene, amiben van.
Free
Itt Direkt van ez a szekrényen ? vagy csak a Face-ok keveredtek meg egy kicsit? nekem kicsit olyan mintha ott valami káosz lenne
Amúgy jó lesz

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

sike
ami az exe-t kibontaj szétszedi névszerint egy pecs ami telepitö file de nem tudom telepíteni sgítsetek!

-

sike
bocsi nem ide tartozik de:
kéne egy exe file kibonta program tud valak???

-

Ackro
gi=global illumination (a mental ray-ben van) -a lényege, hogy a fényforrásból származó fotonok a felületekrõl visszaverõdnek és további felületeket világítanak meg.
így kapcsolhatod be:
f10->common fül->(lent az alján)assign renderer->production->...->mental ray

Üdv

Brazilban photonmappel próbálok bevilagitani egy szobat.
Nem tudja valaki,hogy miert van az,hogyha modositom a kamera allasat,akkor módosul a szoba bevilágítása is.Olyan mintha enyhe noise váltakozna rajta.
tehat vibrál az egész szoba ahogy megy a kamera.
Ha valaki tudja miert irja mar meg.
Kösz elõre is.

ThomasGins
Corel cliparton nem találtam,vagy rosszol keresetem.

Slymaster
használj gi-t - Én nem vágom...

Vektoros clipart? (COREL stb?)
ThomasGins
Nincs valakinek vektorosan egy kovácsoltvas kapu mintája?
Vagy 3d-s is jó😊
Sehol nem találtam neten, ujat rajzolni meg nincs sok idõm.

Ackro
használj gi-t, ha nincs más akkor mental ray-el, sztem nenad a szekrény lábára gondolt, ami vmiért illuminál, egyébként jó lesz!

Slymaster
a vitrinben van egy spot, nekem nem sikerült igazán...
ez?

eleg jo, csak a fogokat/kilincseket/nyilaszarokat vedd kisebbre mert komikussa teszi az egeszet, a szonyeget is vekonyabbra, Tobb fenyt es jobb antialiasingot. Az a vilagito valami a szekreny alatt az micsoda?

Slymaster
Slymaster
Az én szobám általában ilyen homály! Amúgy kiszedtem, csak képet nem tudok még mutatni..

fle go
Hogy a nyavajaba sikerul neked hogy ilyen homalyos lesz az egesz kep?
Pedig mar jol alakul, de ez a homaly...

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

fle go
Aldaryn: jol alakul a kep, egesz hangulatos. Csak valoban a DOF egy kicsit zavaro rajta hogy szemcsesse teszi, kulomben meg lehet az lenne a baj hogy nagyon eles lenne a kep.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Slymaster
Mos már álmos vagyok úgyhogy, utolsó képalvás elött...

Fasza lett. De tulajdonképpen miért nem a final DOF-al csináltad?
Az sokkal gyorsabb.
ThomasGins
Jó lett!
Ezek olyan félkésztermékek, és mivel a fények jobban érdekelnek mint a polyzsonglõrködés ezek meg is látszanak rajtuk.😊
link

Slymaster
Itt van a kért módosítás... szerintem is jobb.

Slymaster
Mutatsz te is valamit? Amin éppen dolgozol vagy valami kedvencet...