3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThomasGins
Szép lesz ez is!
Próbálj meg kis bump-ot adni a parkettára, igy olyan márványos sztem.

\"So always look on the bright side of death\"

Slymaster
Most valahogy ilyen - ha esetleg valakit érdekelne...

Slymaster
Én nekiáltam a szobámnak...

ThomasGins
Zsir lett mind2 kép!

rhino4wippel okorkodtem, egeszen stabil mar, nem volt fagyas semmi. Lehet polysurfacet is twistelni 😊 (yeah 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Slymaster
Nekem iszonyat bejön! Feng sui...<#idiota>

.........................................
Slymaster

fasza, sztem soften filterrel majdnem ugyanide jutottal volna ki. 😊
a legjobban a legtavolabbi gomb-oszlop tetszik,az mar szinte muveszi, egy sotetebb folt, (az oszlop) meg a chrome ball.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

petesilver
Köszi srácok! Nekem nagyon bejött!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Aldaryn
Igen, tutira a glossyness miatt veszett el. 😊 Érdekes, a mat edittorban egyáltalán nem látszik *ennyire* diffúznak a reflection, úgy tûnik, csak a tesztrendereknek lehet hinni. ^_^

Na, megcsináltam tegnap a jelenetet 150 qmc subdivvel, és zajos volt (1,5h render) , mivel ma ráértem, ezért otthagytam 250 subdivvel, hátha... de így is, 4 óra után is, nagyojából ugyan olyan zajos eredményt kaptam, mire rájöttem, hogy a DOF 20 mintával erõlködött csak.
(adaptív qmc AA, 1-10)
Azért, itt a kép: feel the bruteforce powa! Amúgy a renderidõ nem is oylan vészes. DOF nélkül már elvileg kristálytiszta lenne.

per aspera ad astra

aha, sztem is fasza dolog, a utilites panelben van a panorama exporter vagy ilyesmi a neve, minden keznel van.. 😊

Sadist
Én eddig panoráma képet csináltam, de ez is valami hasonló képpen mûködhet. A kamerát körbeforgatva képeket csinálnak, amiket utána egy program összeilleszt. Ezt utána ráhúzzák egy gömb belsõ felületére, amiben utána lehet forgolódni. Legalábbis én így valahogy képzelem, de lehet, hogy tök máshogy van 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

petesilver
ma voltam egy belsõépítész cégnél, és mutattak egy previewt. quicktime mov, a szobában körbetudsz 360-at forogni egér segítségével, és le fel nézegetni. tök jó volt! csinált már valaki itt ilyet? csak annyi érdekelne, hogy ezt hogyan kell renderelni, hogy késõbb meg lehessen valósítani ezt a feature-t a quicktimeban?

Mission Impossible 2010: PRO Class

van egy olyan oldal, ahol össze vannak gyûjtve a céglogók. eccer jártam is arra, de nem emlékszem a címére. valaki nem tudja véletlenül?

én ahányszor becsempésztem, a megrendelõ mindig kivetette velem. így egy ideje nem fárasztom vele magam, csak az elõtérbe helyezett bokrokat fákat szoktam fotosopban blur-özni.

nezd meg van e arnyeka,

Slymaster
Azthiszem agyvérzést kapok... A hajamat kitépem, mert az egyik spot, folyamat átvilágit a falon. A hiba oka szerintem az hogy a spot nem tudja hogy az fal... nem?

Malakai
Igen, közben magam is rájöttem... 😊
Hát, sok értelmét nem látom, de ez lehet, hogy az én hibám. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

hehe, ez csak egy kalkulator, ami az apreture size/fokusz/egyeb kinokat szamolja ki neked hogy mire allitsd a kameranal.
annyit tesz meg hogy a kamera clipping planest hasznalja arra hogy megmutassa mely reszek lesznek elesek.
ecceru, hasznos lehet dofimadoknak. Ezzel kapcsolatban meg kell mondjam oszinten, majdhogynem konnyes szemekkel soha eletemben nem csinaltam dofos kepet.
MUh.
😊

Slymaster
Ha ez megnyugtat: Én akkora hülye vagyok, hogy azt sem tudom mit kéne vele csinálni.

Malakai
Ezt próbáltátok?
DoFTOY
Most vagy én vagyok hülye, vagy én vagyok hülye, mert nekem istenért se megy... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Slymaster
Tutorial

.....................................................................................
Slymaster

Ackro
final rendernél valami miatt nem megy nekem a material id szerinti object light. valaki nem tud vmi megoldást? (ha detach-olom a kérdéses matid-jû részeket, akkor mûködik külön objectként, viszont akkor meg érdekesen bepöttyözi a felületet)

hasznalj light cachet primary vagy secondary bouncesnel, mindjart lesz hatasa. Egyebkent mehetsz nagy multiplierekkel is, mint pl 50-100. Csak akkor color mapping koll. 😊

fle go
Szoval senkit nem erdekel a webkamera? #17052

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

ThomasGins
Vray beállitásoknál lehet h be van kapcsola a global switches-nél a default light-od és azér nem olyan látványos.De csak tipp...

Free
kipróbáltam köszönöm . ez nem jutott eszembe :c)
Már csak a beálításokkal kell játszanom mert már a multipliert feltettem 10 re de még mindig nem az igazi.
De megoldom . :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

fle go
Koszi nenad, asszem ideje lenne valtanom...

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

ThomasGins
Sztem nem kell hozzá tutor,ráhuzod valamire a VRayLight Mtl-t, bekapcsolod a GI-t és kész.

glossyness miatt vesszett el.

nem

Free
Szép lett.
Flegos -hoz csatlakozva én is várom az eredményt
VRayLight Mtl -ról nincs valakinek valami tutor videója vagy leírás??
ami a régi Vray Video Tutorban van az VRayWrap al mutogatja el a világító textúrát és nem mindig olyan a hatása amilyennek én szeretném.

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

fle go
Kivancsian varom, mi lett az eredmenye az ejjeli nagyobb subdives rendernek...
Mar kerdeztem de senki nem adott valaszt, az uj vray megy 5-os maxal?

Fog ez menni. Az ott jobbra? Vagy ránkbízod mit lássunk?
jol nez ki.

nagyon keves ember van akinek elsore megy. Ugyhogy ne aggodj jo lesz az majd.

Én nagyon nem értek hozzá, de szerintem a fal színe miatt. Vagyis nekem nagyon úgy tûnik, de te már biztos rájöttél hogy lehet hogy nem. 😊

Slymaster
Itt egy sajátkép

....................................................
Slymaster

Slymaster
Hát van még mit tanulnom!
Nekem egy kép sem sikerül élethûre!

...................................
Slymaster

Aldaryn
Egy gyors qmc gi teszt. Egész tûrhetõ idõn belül egész tûrhetõ minõséget produkált. A padló textúrája eléggé elveszett, még nem jöttem rá, miért.
Na, estére itthagyom, meglesen nagyobb subdivekkel mit produkál.

(a fény szinte sehol sem direkt, az álmennyezet mögé rejtett fénycsövekbõl - VRayLight Mtl - jön fény)

per aspera ad astra

Slymaster
Egy aranyos szõrpamacsot!
Csakis 3d, az az "igazi"...

Válasz 'KisQbi' üzenetére:
igen, itt vagyok elakadva.

.................................
Slymaster<#ravasz1>

fle go
nenad koszi

KisQbi
valahonnan kerits egy HairFXet...
http://www.profim.ch/Video/hairdemo1.htm

Evogordon
ha kell a segítség akkor itt az msn címem itt könyebb elmagyarázni: [email protected]

Evogordon
3ds-et akarsz??

Slymaster
Valaki segítsen abba hogy szõrt tudjak csinálni mert én nem tudok.

.....................................................................
Slymaster<#idiota>

ThomasGins
Caustic lett sok kicsit,de sztem már igy hagyom lustaságbol😊

parfum

fle go
Fasza lett, kicsit eros a feny...
Mi ez egesz pontosan? Nem tudom kinezni<#confused>

Slymaster
Ehhez képes én csak..

Ezen a szinten vagyok

..........................................
Slymaster<#idiota>

ThomasGins
Egy kis boxolás...