63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Jaja:) -
marcee #26376 Ezt nem állítanám. Ott hatalmas ötletek voltak. -
4D, GixEr koszi! -
Jobb mint a cornell:) -
Hehe.... micsoda Sponza megamánia van itten kialakulóban. enmsokára mindenki görög szobrokat, katedrálisokat, meg vigyori buddhákat fog renderelni. -
az tud exebe, meg shockwave-be menteni -
GixEr #26371 Azert a texturak is kellenek szerintem. -
4D #26370 http://hdri.cgtechniques.com/~sponza/files/sponza_max.rar
http://hdri.cgtechniques.com/~sponza/files/sponza_3ds.rar -
Nenad bena vagyok...a sponza linken belul hol a rakban van a file ami letoltheto? -
Macromedia Director, én már szivtm vele,semmilyen épkézláb formátumba nem tudtam átkonvertálni. -
És amúgy mivel lehet ezt a w3d filét lejátszani? -
GixEr #26366 Letezik egy TURNTOOL nevu plugin max ala, en ezt nezegettem ugy fel eve es eleg jomak tunik bar az arnyekokat a texturaba kell BAKE-elni :( -
Geccoka #26365 Elvileg meg lehet oldani, hogy w3d objektumot html-ben megjelenits, de kell hozza irnod egy "player"-t Macromedia Directorban.
Bovebben: LINK -
4D #26364 Hát azért annál tjóval többet tud.
http://cebas.de/products/products.php?UD=10-7888-31-788&PID=22 -
a QuicktimeVR plugin csak panorámaképet csinál nem? olyan nincs amivel rendesen 3d-sen lehet forgatni? -
4D #26362 Swift példa
http://mr4d.netfirms.com/SWIFT.swf -
4D #26361 A Swift3D-pluginnal tudsz flash be renderelni
Az Illustrate pluginnal szintén.
A QuicktimeVR pluginnal-Forgatható Quicktime-t tudsz kreálni. -
4D #26360 Zsííír!
(A C4D-t amúgy sem szidnám, mert áldom őket a Bodypaint-ért) -
nenad #26359 eleg fasza lett.
-
Geccoka #26358 Itt van tolem is kis Sponza baratunk immaron vegleges formajaban:
Klikk, mert nagy
Kepenkent 2:45 a renderido. PS-el kenytelen voltam belenyulni, mert eleg sok volt a GI artifact, azokat kiszedtem, de mast nem csinaltam vele, pure C4D!
Aztan nem szidni, mert sok cumi volt am vele
-
ez engem is érdekelne, hogy hogy lehet 3d-s modellt/jelenetet exe-be vagy vmi futtatható formátumba menteni vagy betenni egy html-be, hogy szabadon forgatható legyen egérrel, vki csinált már ilyet? -
Bocsi kicsit rosszul emlékeztem. A file kiterjesztése w3d. Valami shockwaves dolog. Valaki használta már?
Azért görcsölök vele, egyrészt nem tudom kezelni, és ez rettenetesen zavar, másrészt, ha tényleg arra képes, amit sejtek, akkor pont erre lenne szükségem. :D -
Tudna nekem valaki segíteni, hogy raytrace mappnál miért csinál ilyet a Vray?
-
nenad #26354 vray scene converter?
vagy scritspot.com -on vray matrial convertr 2.x asszem
probald 2.0 -
GixEr #26353 Nem a macromedia 3d-s objektum formatuma??
De ne egy file-t exportalj ki es gorcsolj azzal, hogy mit is tudnal vele kezdeni, hanem nezz szet hogy mit akarsz, ahoz milyen program van es annak milyen formatum kell... -
Valaki nem tudja közületek, hogy a 3ds maxból exportált 3DO kiterjesztésü filével mit lehet kezdeni?
Mikor beállítom a kimenetet, ki tudom próbálni. Készít egy filet, amibe bele lehet nagyítani, forgatni. De miután kész a kimenet, nem találok hozzá lejátszót.
Ráadául azt gondolom, hogy ez webes használatra van, de sajnos beágyazni sem tudom html-be.
Valaki tud ebben segíteni? -
horvath #26351 Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy egy default materialos sceent hogyan
lehet lementeni úgy, hogy az objectek Vray anyagúak legyenek, és a texturák is megmaradjanak.
Előre is köszi. -
pauly #26350 Vagy annyi,hogy meg kell nyujtanom a drotvazat pl kétszeresére,es ugy exportalasnal pedig összenyomja a felére?Így szokták?Mert ahogy nézem igy elvileg működik :) -
pauly #26349 Üdv
Az érdekelne,hogy játékokban főleg,látok olyat hogy egy textúra 512x256 pl.Ezt hogy lehet elérni?Mert ha texporterrel pl kiexportálom a drótvázat ilyen arányban,akkor ugye nyomott lesz a text.Viszont amiket láttam mintha nem lenne nyomott.Vagy rosszul látom?Azok mintha rendes arányúak lennének csak a fele hiányozna az ilyen 512x256-os texteknél.
Szóval most ez hogy is van?
Előre is kösz! -
bencsab #26348 Asszem lassan aktuális lesz egy farsangi banner... -
Fisch #26347 lol -
nenad #26346 FASZA
vegre csinaltal ma valamit!
:D -
Hehejjj Thomas Te nem semmi vagy:)))) Kancso maniakus:))
Free tok jo, tetszik az otlet! -
ehh. unatkoztam :)
modellezés 35 perc render 10 perc
-
ahh, mindegy, újrakezdtem inkább... valaki azt tanácsolta, hogy a textúrákat ne 512x, 256x... -ba tegyem, hanem vágjam őket körbe. nade akkor most meg széthúzza az egész planen:S -
nenad #26342 tedd fel a scenet valahova (max file es a texturak) -
megnétem a tanácsot, mindegyik unfreezelve van. szóval elvileg kellene, hogy menjen... annyit szeretnék csak csinálni, hogy a legalsó blueprintet kb 5 centivel jobbra tolom, de ehhez ugye ki kéne választani az alapot. de nem engedi:(
ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném! (msn: [email protected]) -
nenad #26340 bedobtam a brutal polygon fejet a sponzaba, rendertime gyakorlatilag ugyanaz, a mem zabalas max 170 mega vot..
-
lehet, hogy le van freeze-elve. display panel->freeze->unfreeze all -
Ilyesféle esetleg?:)
És nagyban.
Még erősen félkész...