63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• putyi
    teszteld le a memóriákat.
  • horvath
    Találkoztatok már ezzel a hibaüzenettel?
    "Invalid file - only partially loaded"
    Ha valamit elmentek, a következő gépindításkor ezt írja ki!
    A gépindítás előtt akárhányszor kiléphetek, visszatöltésnél mindig jó, de ha restart van, rossz.
    (Max8, VRay 1.5, AVG Antivir)
    Valaki segítsen!! THX
  • nenad
    ja, vazze..
    de ugy megfaztam, a magyar 22 fok utan a tiz fok ~120 km es szel, meg a nedves levego betett. Hehe, egyebkent a komp (olyan meretes emeletes darab) idonkent veszelyesen bedolt. En meg persze kint a nyitott reszen nyuszitettem az elvezettol. Ritka elmeny tombolo idoben atszelni az oblot. Az meg durva volt hogy a hullamok neha olyan erovel robbantak szet az oldalan hogy meg nekem is jutott belole fent, kb 6-7 meter magasan.
  • lantlant
    Mayat javaslom, mondom ezt ugy, hogy a ketto kozul csak a maxhozertek :)
  • marcee
    bencsab! Hogyan is kell ezt a distributed renderinges játékot megcsinálni pontosan?
    "You have to start the backburner 3 manager and monitor, connect to the manager and then quit both of them, ... now Vray DR is working."·
  • Free
    kiértél waze ? :c)
  • nenad
    epiteszeti vizualizaciohoz max sokkal jobb, ez biztos.
    masra valoszinu relative ugyanolyan.
    Illetve karakter animra talan maya jobb.
  • Met
    Azokhoz lenne egy kérdésem akik használják/használták már a Max-et és a Maya-t.
    Meg szeretném tanulni egy 3D-s program használatát de nem tudom melyiket :) Ha jól tudom akkor nagyjából ugyan azokra alkalmas a 2 szoftver, vagy mégsem?
    Melyik a könnyebben "tanulhatóbb"? Vagy melyikhez vannak neten magyar segédletek? leirás, tutorial stb.
  • jocco
    :) kanna egy kis vray opacymap-el s benne egy omni light
  • GixEr
    Ez akar lehetne PS-is :)
  • Free
    elméletileg a képek megvannak a rendszer vinyó szált el az iaro meg teljessen más viyón van
    4 vinyó volt a gépben ebből a rendszer vinyó a legkisebb 40 gigás ment gajra. a boot rész meg a particiós tábla elszált.
    Ez lehet azért mert az alaplap már régóta szarakodott csak nem volt új vas. most van újabb vas de be kellene configolni a rendszert átmenteni az oldalakat meg az adatokat meg a vinyókat ami jó. és mehet vissza
  • jocco
    NFR
  • Lazarus
    Hi! A képek megmaradtak, vagy behalt a vinyó is? btw részvétem :S
  • Free
    sorry emberek
    a szerver nálam van itthon hosszas betegeskedés után kimúlt.
    Várhatóan jövőhét szerdán vagy pénteken lehet hogy tudok újabb vasat visszarakni
    Emlékezzünk erre a szerverre 1 perces néma csenddel . sokat szolgált minket. :c(((((

más: nincs véletlen valaki vagy valakinek az ismerőse aki ért linuxhoz profi szinten ? mert a postfixes levelezéssel nem boldogulok, és melette vannnak még fekete foltok a tudásomban. :c)))
  • Ronin666
    ,,Kausztikusz" :D
  • lantlant
    kausztukahoz ert valaki? sehogy sem sikerult olyat renderelnem mint a peldafile.. pedig minden beallitast ugyanarra allitottam.
    Beallitottam a materialokat, a renderlapon az indirect illumination bellitasokat, object propertiket, es minden mast is de a kausztikus fenyek megsem olyan szepek..:(
  • Boba
    Box modelling.
  • oryon
    Hm... valóban erős lett, thx :)
  • FRenkie
    HI.
    Szerintem túl erős és túl éles a tükröződés. Ezen kívül minden oké.
  • scorpeeon
    kérdés: szerintetek mivel lehet a legjobban egy emberről két kép alapján modellt készíteni. facegent próbáltam, nem nagyon jött be, van valami tutibb megoldás?
  • oryon
    Köszi Mindenkinek, nem gondoltam, h ennyire tetszik majd másoknak is :)

ThomasGins: kb 4h-5h, "agyonoptimalizálva" :/

Zenoka: uhh, thx, h észrevetted, a feliratot nem én tettem rá és nem néztem meg én sem, h jó e :) javítva lesz...
    Csapatmunka rulz :D

Flego, Free: thx :)
  • ThomasGins
    Pixeles széleket összemossa.
  • Ronin666
    És az jó, ha van rajta Blur? (még nem használtam szerintem :\)
  • ThomasGins
    Köszi
    A fények miatt csináltam csak,szoval igy marad szegény.:)
    Bump mellett még a blurt is feljebb nyomhattam volna,de majd ha sok procim lesz egyszer:)
  • Ronin666
    Szerintem nem olyan csúnya. Ami viszont zavaró benne, hogy a kövek felülete túl sima. Az egy dolog, hogy van rajta Disp, de olyan így a hatása nekem, mintha nem lenne érdes a felülete, hanem valaki lecsiszolta volna. :)

Szerintem egy nagy adag Bump még akár javíthatna is a dolgon.
  • Free
    #32841 Sira jó rá nézni .c)

#32845 Nagyon király tőlled megszokott minőség :c)

#32848 Zénókának igaza van a trutyi tök jó lett :c)

• zenoka
    viszont alul a trutyi az jol nez ki:)
  • fle go
    Ez nagyon popec lett, olyannyira, hogy ki is nyomtattam.
  • ThomasGins
    Kis csunya nfr.
    nfr1

Furcsa h a 2 órás render, a disp. miatt néha 8 órás akart lenni és vray reset után ujra jo volt.
  • zenoka
    zsir popec lett!
    miert ez a datum rajta? nem valami nov kozepeig lehet leadni?
  • ThomasGins
    Pipec nagyon!
    Render idő?
    publikus alkoholista övezet:D
  • oryon
    Sziasztok,

ArtistPub 3D Contest 02 - promo

Köszönet az Aversis-nek és Aldarynnak :)
  • zenoka
    Al, GixEr: no akkor belevettem magam ebbe koszi az infokat:D
  • GixEr
    Elmeletileg az EXCEL- tablakat is tudja hasznalni a MAX, peldascript (elmeletileg) a script konyvtarban.
  • Aldaryn
    Van egy freehand spline rajzoló script példa is MS-ek között. Filet soronként feldolgozni nem nagy móka. A kettőből megvan a cucc hamar. :)
  • ThomasGins
    NFR
    link

Majd egyszer befejezem:)
  • zenoka
    aaaa megkora f@sz vagyok telleg:DDDDDDDDD
    kosz az utmutatast mester:)
  • Free
    gyors házi barkács megoldás...
    1, CAD indít.
    2, script megír
    3, pontok felvesz
    4, lemet dgw vagy bármi amit a cad tud
    5, CAD bezár
    6, max indít
    7, import DGW vagy amit lementettél CAD ban
    8, elnyúlsz a nyugtatóért mert valami biztos nem ott van ahol te akartad és kezdheted előről :c))))
  • zenoka
    ez 10 pontnal oke de ha van egy txt fileom amiben van egymas alatt kb 1500 pont ugy macerasabb..autocadbe irok ra scriptet de maxba...hmm asszem ideje ezt megtanulni:D:D
  • GixEr
    Az edit spline modban lerakod az uj vertexet es alul beirod az uj koordinatait.