3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Biztos vagyok benne hogy eljon majd az ido amikor valoban hasonloan regalnak es mukodnek mint a kabelesek (jobbfele), de sztem az nem most van.
Kozben kiprobaltam jopar infras radiost es azota is ez a velemenyem.
Kabel ide/oda, sokkal jobban atadjak a mozsgast sztem.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
galéria: tempmaxer.uw.hu
Amúgy nem mindenki a G5-re esküszik, vki a Razer Copperheadre. 😛 Szokásos márka viták szoktak menni. 😄 (Döntõ tud lenni, hogy a logi sokkal méretesebb.)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Most amúgy MS Intellimouse van (NEM cordless és NEM is a 4-es Tilt-wheeles verzió, mert a fokozatmentes görgõtõl majd meghaltam, amikor kipróbáltam), szóval nekem még a régi 3-as van, de egészen jó, nem is szándékozom még lecserélni, talán ha valami jobbfajta ösztöndíj csöppen januárban, akkor egy G5-re 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Itt van még 1x a szoba kép... Ez már így marad..
A következõnél törekszem jobb munkát produkálni..
És bocsánat a nagy méret miatt...

Más meg: nemrég volt egy kis írás Debevec oldalán arról, hogyan lehet akár csak 7 exponálással is eszement nagy terjedelmet (példul kültér, napfényes égbolt) rögzíteni. (asszem)
per aspera ad astra
Youth
Szerintem minimum 3 kép kell hogy egy viszonylag használható hdr legyen. Amúgy doschnak vagy kinek van ilyen high res hdrije pár, amit majd egyszer én is szeretnék készíteni, szerintem azok 3 féle záridõvel készültek, mert vagy 50 képbõl rakták össze, nem hiszem hogy minden állásból lõttek 15-25-t. De ki tudja, nade majd én 3 év múlva... 😊
Flego: nem az 1/60-as záridõvel van a baj. A korábbinél már volt 15 másodperces záridõ is és az se mozdult b mert le volt támasztva a gép. Az volt a baj, hogy a golyó nemugyanott volt a képen, mert hozzányúltam a géphez és elmozdult egy nagyon picit, de ezzel hazza is vágtam a végsõ képet.
De most, hogy rá van kötve a PC-re és stabil helyen van és csak az egeret mozgatom így jól sikerült. (a room.hdr)
Frenkie: én is csak próbálkozgatom, de ha majd jól megy nyitok egy "hogyan készítsünk otthon saját HDR képet a szobánkról" tanfolyamot. Elõre láthatólag olyan 120 ezer + ÁFA lesz a tandíj 😊
Youth
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Youth
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Itt a két kép (talán a fényest jobban bele lehetett volna égetni)

A legjobb eger valaha.
kerdeses talalsz e meg valahol.
nekem ez van most: IntelliMouse® ExplorerMicrosoft mouses
egy gondom van vele.. a középsõ gomb lassan reagál MAXban.. és megõrüklök tõle a PAN és egyéb dolgoknál😞
(ja és az elõdje pont úgy ment gallyra 2 év után ahogy Aldaryn mondta... koszos lett a gomb és mindenhová 3-4et kattintott egyszerre...)
per aspera ad astra
Koszi
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Mert miert jo az ha sokkal sotetebb alapbol? Ugy ertem ha vilagositasz akkor igy vagy ugy de torzulnak a szinek..
2 es multiplier vrayben
Nekem HDR fotozasban csak az nem vili hogy miert kell gombot körbe fenykepezni, úgy nem jo ha a fényképezõgépet forgatod sajat tengeje körül és a kapott képeket füzöd össze?
A porra a megoldás, valamilyen vizes ojjektumot kell modellezni. Így már csak a vízcseppeket kell odamodellezni 😊
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Youth
Józsi: na ja, márcsak egy nagylátószögõ obi kéne meg egy notebook és nekiállnék a 20000x10000-es hdriknek 😊
Youth
per aspera ad astra
2es multival

Ez most rosszabb lett mint az elõzõ: a szobám nem természetes megvilágításban 😊
Youth
itt hasonlot irnak amit te mondasz, de ez baromi alacsonyan van sztem.
link
Van önkioldás a gépen, szóval menni fog bemozdulás nélkül. Majd lehet kipróbálom, csak egy normális gömböt kell szereznem.

megcsekkoljuk!
Kicsiny szívemet az tölti el mérhetetlen büszkeséggel hogy végre sikerült egy egész tûrhetõ HDR képet összehozni.
Aki kíváncsi töltse le: HDR
És csak, hogy örülhessek:
😊)
Youth