63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
putyi #32876 teszteld le a memóriákat. -
horvath #32875 Találkoztatok már ezzel a hibaüzenettel?
"Invalid file - only partially loaded"
Ha valamit elmentek, a következő gépindításkor ezt írja ki!
A gépindítás előtt akárhányszor kiléphetek, visszatöltésnél mindig jó, de ha restart van, rossz.
(Max8, VRay 1.5, AVG Antivir)
Valaki segítsen!! THX -
nenad #32874 ja, vazze..
de ugy megfaztam, a magyar 22 fok utan a tiz fok ~120 km es szel, meg a nedves levego betett. Hehe, egyebkent a komp (olyan meretes emeletes darab) idonkent veszelyesen bedolt. En meg persze kint a nyitott reszen nyuszitettem az elvezettol. Ritka elmeny tombolo idoben atszelni az oblot. Az meg durva volt hogy a hullamok neha olyan erovel robbantak szet az oldalan hogy meg nekem is jutott belole fent, kb 6-7 meter magasan. -
Mayat javaslom, mondom ezt ugy, hogy a ketto kozul csak a maxhozertek :)
-
marcee #32872 bencsab! Hogyan is kell ezt a distributed renderinges játékot megcsinálni pontosan?
"You have to start the backburner 3 manager and monitor, connect to the manager and then quit both of them, ... now Vray DR is working."· -
kiértél waze ? :c) -
nenad #32870 epiteszeti vizualizaciohoz max sokkal jobb, ez biztos.
masra valoszinu relative ugyanolyan.
Illetve karakter animra talan maya jobb. -
Azokhoz lenne egy kérdésem akik használják/használták már a Max-et és a Maya-t.
Meg szeretném tanulni egy 3D-s program használatát de nem tudom melyiket :) Ha jól tudom akkor nagyjából ugyan azokra alkalmas a 2 szoftver, vagy mégsem?
Melyik a könnyebben "tanulhatóbb"? Vagy melyikhez vannak neten magyar segédletek? leirás, tutorial stb. -
jocco #32868 :) kanna egy kis vray opacymap-el s benne egy omni light -
GixEr #32867 Ez akar lehetne PS-is :) -
elméletileg a képek megvannak a rendszer vinyó szált el az iaro meg teljessen más viyón van
4 vinyó volt a gépben ebből a rendszer vinyó a legkisebb 40 gigás ment gajra. a boot rész meg a particiós tábla elszált.
Ez lehet azért mert az alaplap már régóta szarakodott csak nem volt új vas. most van újabb vas de be kellene configolni a rendszert átmenteni az oldalakat meg az adatokat meg a vinyókat ami jó. és mehet vissza -
jocco #32865 NFR -
Hi! A képek megmaradtak, vagy behalt a vinyó is? btw részvétem :S -
sorry emberek
a szerver nálam van itthon hosszas betegeskedés után kimúlt.
Várhatóan jövőhét szerdán vagy pénteken lehet hogy tudok újabb vasat visszarakni
Emlékezzünk erre a szerverre 1 perces néma csenddel . sokat szolgált minket. :c(((((
más: nincs véletlen valaki vagy valakinek az ismerőse aki ért linuxhoz profi szinten ? mert a postfixes levelezéssel nem boldogulok, és melette vannnak még fekete foltok a tudásomban. :c))) -
Ronin666 #32862 ,,Kausztikusz" :D -
kausztukahoz ert valaki? sehogy sem sikerult olyat renderelnem mint a peldafile.. pedig minden beallitast ugyanarra allitottam.
Beallitottam a materialokat, a renderlapon az indirect illumination bellitasokat, object propertiket, es minden mast is de a kausztikus fenyek megsem olyan szepek..:( -
Box modelling. -
Hm... valóban erős lett, thx :) -
HI.
Szerintem túl erős és túl éles a tükröződés. Ezen kívül minden oké. -
kérdés: szerintetek mivel lehet a legjobban egy emberről két kép alapján modellt készíteni. facegent próbáltam, nem nagyon jött be, van valami tutibb megoldás? -
Köszi Mindenkinek, nem gondoltam, h ennyire tetszik majd másoknak is :)
ThomasGins: kb 4h-5h, "agyonoptimalizálva" :/
Zenoka: uhh, thx, h észrevetted, a feliratot nem én tettem rá és nem néztem meg én sem, h jó e :) javítva lesz...
Csapatmunka rulz :D
Flego, Free: thx :) -
Pixeles széleket összemossa. -
Ronin666 #32854 És az jó, ha van rajta Blur? (még nem használtam szerintem :\) -
Köszi
A fények miatt csináltam csak,szoval igy marad szegény.:)
Bump mellett még a blurt is feljebb nyomhattam volna,de majd ha sok procim lesz egyszer:) -
Ronin666 #32852 Szerintem nem olyan csúnya. Ami viszont zavaró benne, hogy a kövek felülete túl sima. Az egy dolog, hogy van rajta Disp, de olyan így a hatása nekem, mintha nem lenne érdes a felülete, hanem valaki lecsiszolta volna. :)
Szerintem egy nagy adag Bump még akár javíthatna is a dolgon. -
#32841 Sira jó rá nézni .c)
#32845 Nagyon király tőlled megszokott minőség :c)
#32848 Zénókának igaza van a trutyi tök jó lett :c)
-
zenoka #32850 viszont alul a trutyi az jol nez ki:) -
Ez nagyon popec lett, olyannyira, hogy ki is nyomtattam. -
Kis csunya nfr.
nfr1
Furcsa h a 2 órás render, a disp. miatt néha 8 órás akart lenni és vray reset után ujra jo volt.
-
zenoka #32847 zsir popec lett!
miert ez a datum rajta? nem valami nov kozepeig lehet leadni? -
Pipec nagyon!
Render idő?
publikus alkoholista övezet:D -
Sziasztok,
ArtistPub 3D Contest 02 - promo
Köszönet az Aversis-nek és Aldarynnak :) -
zenoka #32844 Al, GixEr: no akkor belevettem magam ebbe koszi az infokat:D -
GixEr #32843 Elmeletileg az EXCEL- tablakat is tudja hasznalni a MAX, peldascript (elmeletileg) a script konyvtarban. -
Van egy freehand spline rajzoló script példa is MS-ek között. Filet soronként feldolgozni nem nagy móka. A kettőből megvan a cucc hamar. :) -
NFR
link
Majd egyszer befejezem:) -
zenoka #32840 aaaa megkora f@sz vagyok telleg:DDDDDDDDD
kosz az utmutatast mester:) -
gyors házi barkács megoldás...
1, CAD indít.
2, script megír
3, pontok felvesz
4, lemet dgw vagy bármi amit a cad tud
5, CAD bezár
6, max indít
7, import DGW vagy amit lementettél CAD ban
8, elnyúlsz a nyugtatóért mert valami biztos nem ott van ahol te akartad és kezdheted előről :c))))
-
zenoka #32838 ez 10 pontnal oke de ha van egy txt fileom amiben van egymas alatt kb 1500 pont ugy macerasabb..autocadbe irok ra scriptet de maxba...hmm asszem ideje ezt megtanulni:D:D -
GixEr #32837 Az edit spline modban lerakod az uj vertexet es alul beirod az uj koordinatait.