63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Free
    esküszöm az ünnepek alatt megcsinálom nektek :c)))
  • Aldaryn
    Meg meztelen nénik. Az is fontos.
  • nenad
    sot egy 3ds kvarcjatek is kellene hogy legyen benne. :-)
  • putyi
    mit-mit?
    hát valamit!
    minden rendes bannerban van számláló. ebben pl. 3d-s számláló kellene, hogy legyen.
  • ThomasGins
    modifiers/mesh editing/normal modifi
    De jobb oldalt van modifi fül
  • Kontrakcio
    szevasztok! azt szeretném +kérdezni h normál módosítást h tok adni egy box-nak? ( belülről lehessen látni a mértani testet)

előre is köszi!
  • ThomasGins
    lehet tuti!:)
  • ThomasGins
    Sztem booleant is lehet animálni,de ez nem tuti
  • Zsolo007
    Ezt tudom, én úgy gondoltam, hogy egy anim közben egyik tárgy vág egy másikat, és nem én csinálom kézzel
  • zenoka
    ha jol tudom a forum latogatotsagat szamlalta:D
  • Aldaryn
    Nem cseszegetésképp, de mi a rákot számlál?
  • FRenkie
    A tárgyakon logikai műveleteket (metszet, kivágás ...) a Bolean összetett objektummal tudsz végezni.
  • ThomasGins
    Ha meglesz ma a skoda akkor kciserélem:P
  • Free
    nem cseszegetés képpen, de nemlesz bannerbe visszatéve a számláló ? :c))))
  • zenoka
    de csak nekunk mert Te ejt nappala teve fogsz dolgozni s nem lesz idod aludni:DDDD
  • piktor
    Jovo juliusban jon ki... addig meg sokat kell aludni. :-)
  • nenad
    wow vazze, kellene mar nekem egy ilyen muvit neznem, ez mikor jon ki?
  • Atika :o)
    ugy ok ha DDR2 :)
  • Free
    komoly lett a cucc. aliug várom hogy megjelenjen kalóz DVD n :c)))
    Kíváncsi leszek a falra :c)
    Meg egy kát kalóz scenesre :c))))
  • zenoka
    DDR2 1024MB 800MHz A-DATA
    van 800MHz DDR ram?
  • zenoka
    Jah Sracok elfelejtettem megkoszonni illendoen a geposszerakasos multkori segitseget.
    A vege az lett hogy core 2 duo E6300, 2 giga memo ddr 800 mhz, s 7600 gt helyett 7900 gs..mert 7600 gt mar nem volta boltban:)
    szoval koszi a helpet!
  • Zsolo007
    Köszi!
    En is gratulalok mar varom a filmet :)
  • fle go
    Apam, ez nem semmi, hogy kerultel bele a csapatba?
    Gratulalok!
  • piktor
    Koszonom! Remelem kesobb kapok valami jo kis hero-shotot. :-)
  • 4D
    Kiráy.
    Nagy gratula!
  • GixEr
    Lehet, MOTION panel/trajectories/sub-objects es mar tologathazod is a kulcsok pozicioit. (a "convert to" gombra csinal neked egy spline-t amit renderelhetove tehetsz)

A lathatosagra pedig a Curve editorban a VISIBILITY TRACK.(track/visibility track/add)
  • zenoka
    na majd ha kesz a film akkor mond meg hogy hanyadik percnel kell nagyon sasolni:D
  • ThomasGins
    és 200 ember 200 grafiti:)
  • piktor
    Azt talan nem vagjak ki, mert a fal elott alakul at az egyik robot - igaz, csak kb 3 masodperc... Remelem a motion blur nem maszatolja el teljesen a feliratot :-) Bar itt mindenki azt mondja, hogy ennel a rendezonel csak akkor biztos egy jelenet, ha mar lattad a moziban.
  • zenoka
    en majd csak otthon tudom megnezni:(
    biztos lehet abba is...csak nem olyan rossz az a progi :P (no flame no flame humor herold vagyok)...adok en neki obj formaban van dxf-ben:)))

Piktor: zsiiiir remelem nem viccelsz mert majd az egesz film alatt minden teglafalnal pausealok hogy vegigkutassam hun lehet a neved:DD
  • ThomasGins
    amit majd kivágnak egy transformers halála miatt:)
  • piktor
    Psssszt, titok: felirtam a nevemet, mint egy grafittit egy teglafalra... :-)
  • Zsolo007
    Sziasztok!

Max9-ben meg lehet valahogy azt oldani, hogy egy mozgó tárgynak az utvonalát valahogy jelölöm? Úgy, hogy az rendernél látható legyen.

És van még valami: A keyframe-ek tudnak valahogy tárolni más információt, mint ami mozgásra/pozícióra vonatkozik? Gondolok itt pl. törlésre, hogy 20 frame-ig van valami a 21.-ben meg kitörlöm. :)

És akkor még valami, bár ebben a részében kételkedek: Lehet vágni egyik testtel másikat? Tehát ahol érintkezik ott belevág egyik test a másikba.

Köszi!
  • ThomasGins
    Grat én is!
    Nem semmi a trailer,kicsit pörgős ahhoz hogy el lehessen rajta bámészkodni:)

Zeno,mayázik azzal nem lehet kannát csinálni:P
  • zenoka
    wow gratulalok! majd varjuk a jo kis zaftos pletykakat mint pl az egyik robotba elrejtettel egy teaskannat meg hasonlokat:D
  • zenoka
    nenenene csak humorizaltam! nem biztos hogy Neked az autoCAD lenne a legjobb valasztas hiaba kened/vagod..az csak egy alternativa..probald ki amit a tobbiek javasoltak.
  • scorpeeon
    Ez tényleg nem semmi! :) Kiváncsi vagyok én is a részletekre!
    Ok koszi az infot mindenkinek akkor ha ilyenre lesz szuksegem atrajzolom autocadben :) az hangzik legjobban es meg ertek is hozza kkoszonet foiskolamnak erte :)