63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
:) reel készül? -
Meg annyi, hogy a kepfeltoltes.hu-t nem lehet SG-re linkelni egy ideje, ert SG megharagudott rájuk.
Az épületkomplexum a 3,2mp alatt legyártott kamu irodaépületek makettjeinek kiállíóterme. :) (És nemsokára éjjeli fényelés tesztkörnyezet lesz, valami elnagyolt berendezéssel, nomeg, fűvel)
Annyira szánalmas, hogy a max a szűk keresztmetszet... Készítettem egy 5mx5m-es fűblokkot, ami immáron 2,5millió polygon, és a renderidők sokat nem változtak, viszont, most, hogy a területre nem 16.000, hanem csak 2000 objektum kell (most 600 van bent) már a max is elboldogul vele. Röhelyes. VRaynek meg se kottyan a 600*2,5M poly. -
zenoka #34355 /me nagyon figyel/les/tanul!
Al mester a kepfeltoltes.hu-val meg csak annyi a bibi hogy Nenad asszem nem latja:DD -
Amúgy az épületkomplexum minek ad otthont? -
marcee #34353 Közeledünk lassan. És a "fűblokkok", hogyan készült? -
1x1m -es fűblokkok, vray proxyként. -
marcee #34351 Csak azt nem írtad le, hogy milyen technikával készült ez a fű!!! -
Helyesbítek, 32.000 egység fű kellene. Szóval, azt nem bírja a max. :D -
Aldaryn roppant izgalmas épületei. Ezek alá, szeretnék füvet varázsolni, de ehhez 8000+ 1m-es fűblokk kellene, ez a szám pedig valami elérhetetlen dolog a max scene managernek. End of story, bye-bye. -
Ááá... gány ez az egész. Manapság minőségi ingyenes szolgáltatás egyszerűen nincs. Mindenkinek csak a ***** pénz kell, és csá. Beüzemelek magamnak egy iaro engine-t valahol asszem, azt max ti kaptok hozzá passwordot.
-
Bezony.:)Jol is nez ki! -
Megy?
-
Hát, ha nem csak a célzás kedvéért volt Freenek, és nem akarja megvárni Al, akkor Send2u.hu (direkt kép bepipál), vagy kepfeltolto.hu... :) -
Imageshacket *se* lehet ide SGre linkelni, mert imageshack tiltott requesternek jegyezte már az SG-t. Az a lol, hogy thumbnailt se... :( -
nenad #34343 na akkor imagshack vagy barmi.
-
Ajj, dehogy! :)
-
"...És akkor itt jönnének a képek, de mivel minden normális képfeltöltő szolgáltatás kihalt, és az iaro.3dmax.hu is döglött, ezértnem jönnek itt képek..."
Ezt vegyem célzásnak ? :( -
Nosza, akkor jöjjön egy halom ronda kép.
A terep 64x64m, a közepén lévő járda 2m széles, az "épületek" aránytalanul kicsik. :) Azért 64x64, mert 1x1m-es blokkokból áll a fű, aminek darabja 240.000polyt tartalmaz, és 10cm magas fűzálakból áll. (az első kép kivételével, mert ott csak 5cm magas) A fűszálak görbülnek, hajlanak, és 6mm szélesek átlagban kb. (kicsit talán túl szélesek... sőt)
A technika egyetlen, Óriási hátulütője, hogy a színbeli variációt nagyon nehéz a rendserbe csempészni. Azon dolgozom még. A renderidők GI-vel, mindennel együtt értendők, AA pedig -1, 2 adaptív.
És akkor itt jönnének a képek, de mivel minden normális képfeltöltő szolgáltatás kihalt, és az iaro.3dmax.hu is döglött, ezértnem jönnek itt képek. -
Biztos ezt is megvette a Tré-kom. -
Sg masnal is "bebuzult"?
-
mostmár tényleg feltehetnél egy ilyen scenest... nekem néha még rohadtúl magas ez a proxy dolog. Főlleg a fűvel.
szvsz sokan tanúlnánk belőlle :c) -
Helyesbítés: 14perc scene setup (lol) után kb 1,5 perc render... szóval, nem halt MAX bele, csak nevetséges. -
Kipróbáltam a fű vray proxy-s megoldását, viszont amikor teleszórtam a jelenetet 15.000 darab proxyval, és azt mondtam MAX-nak, hogy "akkor render" nem igazán értette, hogy én mi a fránya fenét is akarok tőle. Elkeserítő, hogy a max 15.000 db objektumtól már kiakad. :/ A "transforming vertexes"-en túl nem is jut.
Kipróbálom 10x10cm-es fűdarabok helyett 100x100-asokkal, hátha... Az viszont már annyira nem használható, csak sík terepen. :(
-
zenoka #34334 Na vazz..attol nem telepitgettem volna hanem bele hanyok a hazba:D -
"exkedvesem, leendő megbízó építész munkatársam" ... huh...
Szürke plane valóban kiemel, de akkor a környezet többi elemét is illendő hozzá igazítani, pl. 2D-s, 3-4cm vastag lap fák, bokrok, stb... kifejezetten jól nézhet ki egy ilyen látványterv. -
marcee #34332 Az is valami? Asszem 13 saját sört fizettem ma, meg lecsúszott egy ajándák két dekás unicum! Ezt a hszt Mr.Gee-nek ajánlom! 
Al, én nem eröltetem, csak próbálozom!
Amúgy exkedvesem, leendő megbízó építész munkatársam bejelentette, hogy szürke plane füvet akar, mert az kiemeli a házát... -
zenoka #34331 en csak holnap dobom be a boldog karacsonyt dolgot...meg van az uj gep gyerek ez nagyon baszo...plusz megittam 4 pohar bort..ejj telepitgetek mint alat..de szerintem csak holnapra marad a max telepitese:DD
-
Kellemes karacsonyt mindenkinek es boldog uj evet -
köszi :) -
Szvsz +5 órát ne erőltess egy archviz képen
-
marcee #34327 Ez csak az aktuális fű kísérlet volt, amúgy az építészeti látványokhoz használnám, szóval nem hiszem, hogy a terragen segít rajtam. -
Csináljad Terragen 2-vel. :/
Azzal tuti összejön. :) -
marcee #34325 Tök Fölösleges Render
Időről időre előhalászom a füvesítős project-et, de rohadtul nem akar összejönni... :( -
Csatlakoznék én is.
Boldog karit mindenkinek!
Egy hét mulva re... -
Hamár kívánságműsor van, akkor a kezében 1 db, a kézfejénél nem nagyobb teapot is legyen nála! :)
De félre a hülyeséggel:
Mindenkinek Kellemes Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok!
Éljenek a CG-sek, ne csak kenyéren és vizen!!! :)
Most látom, h SG újított: habár nincs teapot smiley itt, de van
:P
-
putyi #34322 a nyalóka benne legyen! -
zenoka #34321 Na de gyerekek karacsonykor meztelen neni:)?! legalabb legyen nala egy bolyhos mikulassapka meg egy olyan piros csikos nyaloka:DD -
putyi #34320 egy 3d-s kvarcjáték meztelen nénikkel és SZÁMLÁLÓVAL! -
várni fogjuk!
-
nenad #34318 latod, az tenyleg fontos... ;-)