3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gerendára visszatérve. Tnyleg elég valószerûtlen ez a gerendázás. És ha jobban belegondolok, talán nem is kõbõl készült plafont kéne csiálni, hanem fából, mert nem hinném, hogy pár fa gerenda, ami ráadásul ilyen kis inerciával rendelkezik, képes lenne megtartani.:-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Vagy ez most az akarja jelenteni, hogy "hajlító erõk" hatnak rá?
(mivel statikát sem tanulok, ezért csak ilyen parasztosan tudok fogalmazni)
per aspera ad astra
Na komolyra fordítva a szót tudom, hogy nem így kéne lennie, de így szép :)
Én a plafont csúcsosra kiemelném, de ezt majd a megrendelõvel megbeszélem. Akkor egy kicsit a tér is megnõ, a kép is szebb lesz és reális, hogy gerendák vannak ott.

Egyébként meg mindegy is, mert az alaprajzon látszik, hogy kör alaprajzú a helység ergó kicsit valószínûtlen a vázolt megtámasztás. :D
Köszi még egyszer!
Hogyan tudnam leegyszerusiteni a jelenetemet? Folyton lefagy a render. Probalom a modifiereket collapsolni, de noise-okat hasznalok es persze az elveszik collapse utan. Az a helyzet, hogy sok-sok polygonom van.
koszi
Valami finomabbat.
EGyebkent sokkal jobb mint az elozo..
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

end, middle
/oleg
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
object snap, grid, vonal, fillet, Hatch, ez minden ami kellene.
Esetleg latott valaki ilyet.
Minel egyszerubb annal jobb, egy idosebb muksonak kell.
De kenyelmes hasznalt is elony (ala rhino)
Ott beállíthatod fix-re, vagy ha bepipálod a Match Bitmap Size as Close as Possible-t, akkor ezek fölé is megy.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Van lehetõség Maxban arra, hogy a szerkesztõ nézetekben jó minõségben mutassa a textúrákat?
per aspera ad astra
követi e a történeti hûséget, vagy nem, ha az átlag hollívúúd styled rekvizítek láthatók...
victoria 3.0
köszi elöre is
http://www.benchmark.pl/po_godzinach/SplinterCell_CT/rozkolysana-lampa.jpg
ugye a lámpa közepén erõs a fény.., és utána ami rávetítõdik a falra vagy a földre.. azt szeretném megcsinálni. a volume light.. az azért nem jó.. mert egy fénycsóvát ad...
Σοφια
\"So always look on the bright side of death\"
http://selmer.uw.hu/varos.jpg
essetleg annyiban tudnátok segíteni.. hogy a lámpánál h tudnám a fényeket köré megcsinálni h élethû legyen.. ne megvilágítsa a körültte lévõ teret hanem lássam is a fényt../remélem értitek mirõl beszélek:D/
Σοφια
Ronin sztem a material nélkül próbáld meg a hangulatot megcsinálni, sárga gyertyafényekkel meg sötétkék kinti fényekkel.Meg ennél nem hiszem hogy gond ha van pár sötét sarok a szobában.
Nem tudom, hogy gondoltad ezta termet, de nézhettél volna referenciákat korabeli keleteurópai kastélyokról. valahogy az egsz sántít egy kicsit, például az alblakok fomája.persze, ha a megrendlõnek tetszik, és még fizet is érte, akkor felesleges törõdni vele. Csak úgy kötekszem, mint mindig.
per aspera ad astra
Egy fickó szeretne csinálni Erdélyben egy Drakula kastély hotelt (ez lesz a prosin, meg még pár kép, hogy befektetõket toborozzon).
A megrendelõ azt kérte, hogy darkos hangulata legyen. A bútorokat is õ választotta. Mondjuk van pár drakula mániákus aki szívesen megszállna itt.
Ronin, ki az, aki ilyen beltereket rendel??
per aspera ad astra
egyebkent a lampak szinet valahogy megszinesitenem, mert ez elegge kripta feeling.
mondjuk az fura hogy az ilyen kor alaku helysegnek szimpla sik a teteje, ez azonnal pincet feltelez. (mar ha regi dolgokat nezzuk) Ha raksz valami szeglyszeruseget, pl kovacsoltvasbol mintazva az talan nem tori meg az osszhatast, de legalabb nem latszik hogyan csatlakozik a ketr felulet egymasba.
Σοφια
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

koszi

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
csak viccolok fiam, ne is torodj a marhakkal :)