3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kepet vagy nem is igaz😛😊 meeg meg vagy ket hete igertel hogy valami rendert szursz mar be😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

textura + bump + self illum, + gi lehuz.
így a legegyszerûbb.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
Az sss nem feltétlenül megy majd ilyen GI megoldással a dolog "mikrostruktúrájából" adódóan. Szvsz per pixel GI kellene neki minimum, de még akkor sem biztos, hogy jó lesz. A eometria belsejébõl el kellene tüntetni a belsõ "falacskákat".

per aspera ad astra

ThomasGins
Kis kockacukor próba,scatter 10.000 kiskockával,és bazi nagy sss-el.Nem szereti vagy béna vagyok😊

\"So always look on the bright side of death\"

A múltkor nekem is belehalt... Be is kellett mergeelnem a jelenetet egy szûz fájlba.

ThomasGins
sok pénzt kell hamisitani 2D-ben😊

Aldaryn
Jóaz, eladni kell sokpénzért. 😄

per aspera ad astra

Aldaryn
Még kérdezted anno, hogy mi a bajom pl. a MAX2008-al, nos, példának okáért az, hogy egy Material editto megnyitásba belefagy. Vagy egy shader hozzárendelésbe.

per aspera ad astra

muanyagbol😊😊😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
Tulképpen arra kellene, hogy processzort, ramot, és alaplapot nyomtassunk magunknak. Azt is tud? <#idiota>

per aspera ad astra

akkor rossz helyen rossz tipusu nyomtatot neztetek... ennel van olcsobb es jobb😊
este nyomatok fel kepet egy ilyen kinyomtatott izerol aminel rendesen latszik hogy joval kisebb dolgokat is kilehet nyomtatni vele mint 3 mm😊
meg most irok neked egy privit hogy kiket erdemes megkeresni😊

Aldaryn
Hová vitte a cica a színeket? 😞

per aspera ad astra

ja ja egész pontosan 8,7milka. utánaérdeklõdtünk, mert úgy gondoltuk tudnánk használni, de ennyibõl veszek egy mixer kocsit, vagy egy buszt. az hamarabb visszahozza a befektetést. amúgy a legkisebb nyomtatható méret a 3mm eléggé behatárolja az építészeti modellek lehetõségeit. egy ablakprofil 1:50-ben is 1-2mm vtg. márpedig egy ötvenes modell egy nagyobb épület esetében nem fér el a szobában.

ThomasGins
Up

ismerosomeknek van ilyen a cegnel (meg forgalmaznak is)...hat baszott draga a cucc..foleg a bele valo..az tobb fajta munyagot "nyomtat" (nagyon kemeny, picit rugalmas, atlatszo, szines..etc.) 0,02 mm pontosaggal max 20*20*20 centi nagysagban..de barmilyen jol megcsinalt maxos modellt megeszik...csak figyelni kell ra hogy a modelezesnel hasznalj falvastagsagot mert kulonben az ures tereket kitolti, az meg igen komoly nyersanyag pocsekolas..plusz mozgo alkatreszeket is lehet egyben kinyomtatni ami rogton "mukodokepes" 😊

lac coo
No de ebben a kütyüben ( ha jól értem ) nem az a lényeg, hogy 3D ben mozog ( abból van már nem egy ...) , hanem hogy érezni lehet az adott object súlyát , térbeli helyzetét stb .... Pl.: mikor a golyókat egyensúlyozta a kis objectel, akkor sem az volt a pláne , hogy 3D-ben mozgott a vezérlõ, hanem gondolom ott érezte a golyó súlyát, gyorsulását esetleg a mozgatásra használt object dölését, billenését... Másként szemre kétlem, hogy egy valós fizikával dolgozó gyolyót bárki így tudna mozgatni pusztán a szemére hagyatkozva ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Epp azon vagyok, hogy vegyunk egy ilyet a cegnel 😊
npeter
Milyen frankó makett látványterveket lehetne már készíteni ilyennel szerkentyûvel 😊

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

lac coo
Köszi !

jonaPOT😊
miutan ranyomtad a reactor cloth modifyt ott van egy vertex almenu (nyommd meg a modify elotti kis pluszt😛) nah ott ki kell jelolni a vertexeket amiket nem szeretnel hogy elmodzuljon es lejebb a constraint ben ra kell bokni a fix verticlesre es kesz😊

lac coo
Jónap !

Cloth-ot hogy a fenébe tudnék falra szegezni ? 😊)))
Tehát hogy a nyégy sarka maradjon a helyén és úgy lógjon meg ( falvédõ powa 😊))...Akárhogy állítom mindig átfolyik a ruha a szögön 😛 Lelassítja a mozgást a sarkain de ha tovább hagyom menni a szimulációt, akkor szép lassan átcsurog rajta .

Ja, utána meg majd ezen kinyomtatják:
http://www.zcorp.com/Products/3D-Printers/spage.aspx

ThomasGins
Nah vissza ftp-ztem,hátha másnak is kell😊

jah ezt neztem😄
kivancsi leszek hogy ha majd valamelyik ehhez hasonlo alternativ beviteli modszer normalisan fog mukodni es kaphato lesz hogy vognak alkotni a "szobraszok" zbrushban vagy hasonlo programokban😄

fasza kis joystick :-)

http://www.sg.hu/cikkek/58699/maglev_joystick

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

morfium
😊
ThomasGins
Az élet értelme: 42

haha..es meglelted a valaszt? mi az elet ertelme?😊

Aldaryn
Basszus, basszus! Elaludtam!

per aspera ad astra

ThomasGins
Nah én,letöltöttem az egész internetet,közben ki is olvastam...

ohh en olyankor szoktam a masik oldalamra fordulni😊

ThomasGins
Ááááh,me se volt kapás<#gun>

Aldaryn
Ingyenes blogmotor van annyi, mint égen a boci. Wordpress pl. Amúgy meg nemhogy te is refreshelnél inkább, és magadévátennéd az internetet hirtelenjében. Épp itt az idõ amúgy is.

per aspera ad astra

vazz😊 dumaltunk rola thomassal..ha egy honap utan nem unom meg bizisten koltozom a 3dmax ala..meg megkenne irni akkor egy mukodo blogmotort es tolem mehet..csak varjuk meg ezt az egy honapot😊 mert tenyleg lehet hogy 2 het utan elfreezem😉

Free
háát egy tips.3dmax.hu címnek jobban örültem volna 😞

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

khm van ertelme?😊
(föleg ha lesz kedvem)😊
http://3dsmaxtips.blogspot.com/

nekem bejön,
szép munka,
én is dolgozom egy pot varianson, de nem tetszett a végeredmény,
így hát ujrakezdem.

ThomasGins
Azt hittem meguszom vraydirt-tel az anyagot,de nem sajna😞

Aldaryn
Nagyon jó lett! Csupán az anyagon, ésa világításon kellene dolgoznod, mert, khm, az így eléggé semmitmondó! Elõször azt hittem, hogy egy kannamalac. ^_^

per aspera ad astra

ThomasGins
Lesz az lesz az utolsó😊

Met
kockacukor nincs?<#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ThomasGins
up

Aldaryn
Oh... Békében, talán ott, ahová mindig vágyott.

per aspera ad astra

ThomasGins
Kis wip kanna...

Érdemes utána olvasni a yixing kannáknak,érdekes multja van😊

bocsi:S
off:
regebben egy paran azert voltunk akik 20 oldaluval dobaloztak..mehalt Gary Gygax 😞 RIP

ibor90
Ah a csodás banner elvonta a figyelmem és nem vettem észre hogy alatta van egy "Tutoriálok/Linkek" felirat 😊

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

tudom tudom csak megszokas kerdese, de mindig rutinosan nyomom le az egeren a wheel-t es nezek furcsan amikor felugrik negy ablak c4d-ben, de ha max bedoglik nekem tuti az lesz az alternativa😄 (modelezes resze tetsz kifejezetten) nah de ez mar szentsegtores itt😛😊...tehat kannara fel

Mar akinek 😄
En pont a max-szal vagyok igy <#nezze>

hehehe😄 valtozott a topicnev😄😄😄

c4d 😄 csak viewportban mozogni nagyon furcsa benne:S