63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #46790 kevesebb memóriát eszik, legalábbis induláskor 20mb -al kevesebbet kajált.
Az opengl miatt, pedig lehet még kevesebb lesz. -
#46789 ...bazz, nemrég raktam fel 2009et és egy hétig itt szivtam vmi gagyi hekkelt vray-jel,leszedtem egy normálisat háromszor gyorsabb, már befontam a szemöldököm olyan csiga volt. -
#46788 Tényleg olyasmi, köszi ! :))) -
#46787 Van ps-ben ilyen,ha ezt keresed brush beállitásnál/shape dynamics/angle jitter/és ez directionra állitva.
Ha nem akkor bocs,zbrushban ezt nem vágom hogy megy. -
#46786 Nem mondtam, hoy tökéletes az implementáció. :) -
És mit csináljak vele hogy a mozgás után forduljon ? :DDDDDDDDd -
#46784 Oh, lazy mouse van PSben! Csak nincs nagy dobra verve. Úgy lehet bekapcolni, hogy jóóóó nagy képen jóóóóó komplex brushal dolgozol jóóóó nagy bitmélységben, és akkor a brush szépen lemaradva fogja követni mind mozdulatodat. A vinyó még zenél is hozzá. Tök jó! -
#46783 Én olyasmire várok ezer éve az ecseteknél, mint ZBrush-ban a lizzy mouse ( vagy mi ...) ! -
#46782 Én azon csodálkoznék, ha kevesebb memóriával beérné, mint a régebbi, ha támogatna block level feldolgozást, ami a memóriamenedzsmentet illeti, ha 32 biten működne pár olyan funkció, amit egyserűen nem értek, hogy miért nem. Invert... 8bites számon értelmezhető, 32bitesen nem, azt nagyon nehéz kiszámolni, fill, magic wand, és minden "toleranciára" építő tool 8biten értelmezhető két szám különbsége, 32 biten biztos oylan bonyolult lesz a kivonás művelete, hogy atyaég, ésatöbbi. Mondjuk, tényleg lehet benne valami, fejben én is nehezebben boldogulok azzal, hogy 3,4433123112-2,14121231234, mint azzal, hogy 89-23, sőt, annyira, hogy úgy teszek, mint a photoshop, az előzőt meg sem próbálom kiszámolni, mert megfájdul bele a fejem.
De tény, hogy vannak benne hasznos újítások. A cavas forgatást nagyon vártam már, szerintem mindenki, aki valaha "festegetett" PSben. Márpedig sokan vannak. -
nenad #46781 letöltöttem az uj photoshop trialt. Azon csodálkoztam, - bár szerintem nem túl nagy ujdonság, hogy a rotatate canvas - open gl, alatt milyen piszok gyors, a kis integrált geforce go 6100 videókártyán.
a content awer scaling nagyon hasznos funkcio.
az adjustmenek egy csoportba vannak rendezve.
stb. -
#46780 (csinálhattatok volna ma halloween almát :)) -
putyi #46779 igazából nem a színekkel van baj, hanem a textúra felénk eső részén látszik egy nagy ütődés, ami alatt már rendesen elkezdett rohadni az alma. -
kekpolos #46778 egyik monitorom sötét, a másik kék. Az előbb jöttem rá, hogy megnéztem egy harmadikról Este javítom -
putyi #46777 zombi alma -
kekpolos #46776 Sajnos sok volt a munka, de tegnap legalább volt időm picit almázni :) Ne kíméljetek.
-
nenad #46775 piszok jo, angolul, aztan fel a netre.. -
#46774 nfr ha már xsi szóbajött...
-
#46773 boldog szulinapot -
#46772 Szasztok!
Max2009-nél találkoztatok olyannal, hogy loft subobject módban se cancel(jobbegérgomb) se undo nincs? sp1 esetén is. vagy valamit én rontok el?
komolyan mondom néha (sokszor) tele van az autodesk-kel a cipellőm. szegény xsi mi lesz belőle?! -
#46771 BSZ N M! -
#46770 f...szod érjen füledig :c))))) -
nenad #46769 köszi srácok. :-) -
zenoka #46768 huhh igen?!
BOOOLDOG SZULINAPOT Nenad mester:)) -
#46767 BSZ ! :) -
bencsab #46766 Miazhogy:
http://www.sg.hu/galeria/1101447842/11014478421225368504.jpg -
#46765 zenoka: :))) tudom milyen az!
Atika: weboldalam az nincs, merthogy arra sincs idöm, no meg nincs is még annyi publikálható képem ami miatt érdemes lenne weboldalt csinálni. Majd idövel gondolom lesz valami. -
nenad #46764 http://www.matbe.com/articles/lire/1121/comparatif-de-100-processeurs/page9.php -
#46763 hello nincs valami oldalad ahol megnezhetnenk a kepeidet? :) -
zenoka #46762 Haliho!:)
epits otthon mini studiot furdoszobaba fotozni:D jo moka:)
Szép fényeket:)) -
#46761 Szevasztok!
Látom nem sok minden változott, mostanában itt a forúmon, hasonlóan jó a hangulat mint régebben, néha néha oltjátok egymást rendesen:) De egyre szebb és profibb munkákat csináltok, amikhez csak gratulálni tudok!! Jómagam eléggé leálltam a modellezéssel :( idö hiányában. Néha néha csinálok egy flakont, vagy dobozkát de ennyi, csak nézegetem Ti hogyan fejlödtök és irigykedem kicsit. Mostanság én inkább fotózgatok, de mint kiderült a modellezéshez hasonlóan az is idöigényes + még nem árt ha utazgat is az ember, hogy jó témákat fotózhasson! Szóval be kéne jöjjön az 5-ös lottó telitalálat:))) aztán lenne idö mindenre:))
Na csak ennyi, gondoltam beköszönök, a legjobbakat kívánom mindannyiótoknak!
Jó munkát, szép napot!
flegos
-
zenoka #46760 hehe :D:D
ibor keresgelj a neten google free plan alpha map szavakra..vagy keres fotot es csinalj pssel -
#46759 jah és ? van a végén :) -
#46758 nem tud vki mondani olyan helyet ahol találok növényeket amiknek van alpha-ja tehát pl fű, gazok, esetleg hínár ilyesmi -
#46757 Miért? Van az a pénz amiért online oktatnék:) ( máramennyit én tudok ) -
#46756 Bocs, de már APn sem tudtam mit mondani erre. Egyszerűen "nem így megy ez". -
#46755 Ilyet lehet?! :) wow. Bár track view-t ezer éve nem néztem. De úgy rémlik, nem lehet, csak egész framekre tenni dolgokat. Aztán vannak dolgok, amiknél subframe interpolációkat lehet megadni, ésatöbbi. -
bencsab #46754 Szerintetek miért van, hogy ha az Auto key néha nem egész frame-re teszi a kulcsot, hanem valami töredék mezőre? Cagy csak nálam ilyen a max? -
pauly #46753 köszi,igen a fa nekem se nagyon tetszett,csak már nem volt most kedvem jobban megcsinálni :) na majd lehet még javítok rajta... -
zenoka #46752 fuuu irtam ide jo sokat de kitoroltem..
Egy konkluzio..tanuloknak tessek elore gondolkodni es nem az utolso pillanatban kapalodzni segitsegert..
sok sikert..
Egyebkent meg amig varsz a jellentkezokre itt vagy artistpubon neki allhattal volna mar tanulni mert ha csak egy melohoz kell celspecifikusan es van nemi elokepzetseged akkor tuti talaltal volna mar megfelelo tutort a neten..csak gondolom igy konyebb... -
cleomedes #46751 Sziasztok! Az én kérdésem az lenne, hogy megtudná-e valaki tanítani nekem a Vray-t, a vizsgamunkám 3d-s részét szeretném minél realisztikusabbá tenni, és a jövőben is szeretném használni Max-hoz. Tudna valaki segíteni? Fontos lenne, mert az idő sürget és tanfolyamra ezért nem akarok beiratkozni, s egyébként is a személyes oktatás híve vagyok inkább. Aki benne lenne a dologban, kérem küldjön emailt ([email protected]) vagy privát üzenetet. Előre is köszönöm szépen!