63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Most toltam le egy nagy adag interpolált reflectiont/refractiont, és szinte semmi különbség nem volt a per pixel között. csak a renderidő, bár az igazat megvallva az is alig. kis fényes zaj eltüntetéséez kellett viszont.
  • nenad
    csak vray valamiért sötítioi az interpolált glossyt.. vagy csak nálam?
  • Aldaryn
    Interpolálva vrayből is ki lehet hozni gyorsabb glossyt, mint nem glossy perpixel rendert. Próbáltam még régebben kíváncsiságból.

(ui. bocsi, gondok vannak uploaddal, de megoldom. )
  • nenad
    mental ray,
    glossyt gyorsabban rendereli mint a simát. :D nem rossz, egyébként ilyesmit szerettem volna vrayben is. Ugy emlékszem ott körülményesebb.
    Ezzel a glossyval az objektumok nagy részét megfelelően be lehet lőni.
    (interpolated 1/4 resolution)

sztem ez megér egy beszurást.

• Aldaryn
    Nekem a vicces rész ebben a cikkben a Vista sebessége volt... :D
  • bencsab
    jó látni, hogy a max szinte mindegyikben alulmaradt:
    http://www.3dspeedmachine.com/News/compare/compare.htm
  • FRenkie
    ez nem a silent hilles vályúfejű? :)
  • ThomasGins
    Unwarp-ban van egy Reset UVWs gomb az eltünteti elvileg
  • ThomasGins
    3dtotal.com-on is van pár ügyes texturázós tutor.
  • SZilaJMaGGoT
    Köszönöm!
  • SZilaJMaGGoT
    Ha nemgond azt még megtudja valaki mondani, h a gép által generált seameket hogy tűntetem el, ha mondjuk peltelni akarok?? Mert a gyári ugye zöld amit meg én rajzolok az kék...
  • zenoka
    http://athey.moravetz.com/storage/3d/tutorial/
    kereso szo low poly character unwrap uvw
  • lac coo
    Unwrap UVW+organic :)
  • SZilaJMaGGoT
    Köszi a gond, hogy általába egyszerű kockákon mutatják be ezeket ami nekem se okozna gondot, de hátha találok egy jót... :/
  • lac coo
    Unwrap UVW-re keress rá .
  • SZilaJMaGGoT

Erről a modellről lenne szó, egy textúrát szeretnék rá és nemszeretném szétszedni a modellt... :/
  • SZilaJMaGGoT
    Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem. Sajna google-be nemtudom hogy írjam be ezért bátorkodom megkérdezni. Szóval eltudná nekem mondani valai, vagy tudna e valaki olyan tutoriált ajánlani, amivel egy egyrészből álló komplexebb modellt tudnék unwrapelni?...
  • Icey87
    Hát a 3D alakzat (pont ezokból írtam ide)! Egyébként az ICEY betűk vanak benne
  • lac coo
    Itt most melyik a logod pontosan. ...? )
  • Icey87
    Hali!
    Hogy tudom elérni, hogy ne legyen ilyen homályos a logóm?
    Egyébként vélemény a képről?
    Előre is köszönöm
  • nenad
    nem amit te irtál, hanem amit ők irtak.
    nekem bejön, bár talán(?) pár funkció lasabb egy kicsit.
  • marcee
    Ma reggel lejárt az intel Core i7 processzorokra vonatkozó NDA, megjelentek a tesztek. Renderben, azonos órajelen, HT engedélyezéssel (8 virtuális processzor/uatsításszál) 20-25%-ot gyorsult a megfelelő c2q yorkfield-hez képest. A háromcsatornás memóriavezérlőnek - a várakozásaimnak megfelelően - nincs lényegi előnye a kétcsatornáshoz képest. Tuningban egyelőre nem villant a cucc. Úgy tűnik nem érdemes rohanni a kasszához.
  • bencsab
    Nektek is azt csinálja a 3dsmax2009, hogy szerkesztve egy jelenetet egyre jobban belassul? ha ezután semmi mást nem csinálok, elmentem, és a max újraindítása nélkül újra megnyitom, akkor teljesen fasza lesz a sebessége... valami eltömíti a cache-t (khm... melyiket?
  • Fisch
    OFF:

Keresek APPLE A1048 USB magyar billentyűzethez SPACE billentyűt és az alatta lévő fém szerkezetet!

• Aldaryn
    Van, oké, megoldható, nem erről van szó, hanem arról, hogy egy Adobe egy CS4-ben azt mondja, hogy ja, bocsi, nincs 64bit support egyes feature-ökre. Mintha olyan HATALMAS erőforrásokat emésztett volna fel, hogy pl. DirectX gyorsítást rakjanak belé.
  • nenad
    ezért van 32/bites és 64 bites windows is fent. ;-)
    egyébként sztem ez hülyeség, esetleg a drivereket bemásolhatod illetve keress rá a google-n, mintha láttam volna egy ilyen topicot.
  • Aldaryn
    2008-ban 32 bitre korlátozni a felhasználást olyan szinten profikra vall, hogy csak na. Főleg egy olyan program esetében, aminek az isten memóriája nem elég.
  • Atika :o)
    de van ra megoldas le lehet tolteni valamit es allitolag menni fog de ott le van irva hogy nincs letesztelve nagyon es hogy nem ajanlott :D en is merges voltam ez vegett
  • Culram #46802
    Rendszer követelmények a Master Collectionhoz:
    Rendszer: Microsoft Windows XP SP2 (SP3 ajánlott), Windows Vista Home Premium, Business, Ultimate, Enterprise SP1 (32-bit Windows XP, Windows Vista)
    Processzor: 2 GHz a DV-hez, 3.4 GHz a HDV, 2.8 GHz a HD anyagokhoz (SSE2 támogatás
    Képernyő: 1280x900 - 32 bit
    Memória: 2048 MB
    Tárhely: 25000 MB

Szerencsére le van írva.
  • Aldaryn
    feltettem CS4-et... Mondom, új feature-ök... hurrá...

ééééés:
    "OpenGL is not supported on Windows XP 64 because XP 64-bit drivers aren't written to support this technology."

... hátizé. Ha fizettem volna érte, nagyon, nagyon mérges lennék.
  • ThomasGins
    BSZ!

Met, pm ment...
  • nenad
    csak nagyon glossy feluleteknél, mint pl vray 0,4 és alatta. Ott a textura jobban zajosodik.
    Brazilnál sokkal tisztább marad a textura nagyon glossynál.
  • nenad
    Nemtom néztétek e, brazil rs/2 nagyságrenekkel (!) gyorsabban rendereli a glossy refflectionst.
    nem beszélve a szinte zajtalan kimenetről.
  • bencsab
    Köszi mindenkinek!
    Most már nekem is csak jövőre lesz! :D
  • Aldaryn
    "Ah, jó neked, hogy idén van a születésnapod. Nekem csak jövőre lesz. :("

(...)

Boldogat! :D
  • Atika :o)
    boldog szuletesnapot
  • Geccoka
    BSZ mindenkinek, akinek most van :D
  • zenoka