3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
Amikor eltünt minden akkor mentettem, azzal nincs gond csak elõ kellene szedni a renderhez 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

mindegy neki..ez feature hogy ideje pihenni😊
csinalt elotte mentest? sikerult visszahozni?

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Met
Tök jó, szépen feltextúráztam mindent, (úgy szoktam, hogy ami kész azt hideolom, hogy ne zavarjon), nyomok egy unhide all-t erre elszáll a max <#falbav>
Az megkönnyíti a progi dolgát ha az egyforma textúrás cuccok össze vannak attach-olva?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

tegnap vettem észre

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
Én azt hittem, te jó régóta Tsplineolsz. Tetszetõs dolog, amióta megjelent nézegettem. 😊

per aspera ad astra

ez se rossz.
http://www.tsplines.com/rhino/

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
Ah, eddig nem jöttek be ezek a képek nekem. :| Itthonról már látom. Na, igen, ezek rendes referenciaképek. Procedurálisan elõállítani ezt a mintázatot nem egyszerû, fõleg nem 3D-ben.

per aspera ad astra

http://www.youtube.com/watch?v=nZYFqjnF-_I

Aldaryn
Vagy mégegy ezeken a képeken egész jól megfigyelhetõ, hogy milyen a kockacukor szerkezete.

per aspera ad astra

Aldaryn
😄 Egy példa még nagyban struktúrára

per aspera ad astra

ThomasGins
4 irány helyett,<#vigyor2> körbe fekete szigetelõszalagozni😊

\"So always look on the bright side of death\"

pff nem szoltam utana olvastam sorry..megdobalhattok kannaval😄😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

off😊
hogy lehetne a kep kontrasztjat novelni utomunka nelkul?😄 vray renderelo.. kepet nem mutathatok:S..gamma 2,2

Ja, így már értelek. Jogos, bár akkor már a pontosság kedvéért 4 irányból kellene bevilágítani, hogy egyenletes legyen a fényeloszlás is.
Amúgy a kényszerbõl így lehet segítséget is kovácsolni, ugyanis a textúrák megfelelõ irányba forgatásával a renderelt képen rajta lesz egy imitált SSS. Perzse ha 50 kockacukrot akar az ember szétdobálni ractorral, akkor már hisztis ez a megoldás.

ThomasGins
Arra gondoltam h minimum 9db kockacukorbol a középsõt felülröl fényképezni,és akkor a középsõ nem látszik át😊
De nem hisztibõl....
<#fogmosas>

Abból sok minta van a neten:

ThomasGins
egy doboz kockacukorbol kellett volna egyet fényképezni,sss miatt.De f*szák nagyon!

Bazzeg, sztem egyszerre postoltunk, és az én írásom elszállt. 😄
Most írhatommegint. Szóval:

http://www.benkodesign.hu/3d
87-90ig már sokkal jobbak lettek. Utóbbi képet az SSS szemléltetésére töltöttem fel.

sztem jó lesz.
köszi.
B

Ja, én utómunkát nem csináltam rajta, mert ezen a képen nem is igen érdemes. A levels szerintem ezen nem segít, mert egyszerûen hiányoznak a képbõl a részletek. SZinte csak a csillanások látszanak rajta a többi egy nagy maszlag.

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Fotóztam 2-t, de nem lett az igazi sajnos. Megpróbálom RAW-ba fotózni, hátha abból többet ki lehet hozni.
Az az alapprobléma egyébként, hogy ha 2cm-nél közelebb teszem a fényképezõt, akkor nem lehet rendesen bevilágítani a kockacukrot, ezért lettek csak ekkora felbontásúak a képek, pedig a kamera 6MP-s.

http://www.benkodesign.hu/3d

Free
Sajnos nem az 😊
Vannak Beteg emberek :c))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

most lattam nem az😄😄

ne..ne mond hogy render😄

Free

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
Ugye ugy kérted meg h sss ne legyen rajta?😛

öcsémet megkértem, hogy fotozón,
nem könnyû, hanem intelligens megoldás.

ThomasGins
texturával könnyü😛

az jégkocka volt.
cukrot szetem fotozni kellene.
nincsen jó kép a neten.

ThomasGins
<#wow1>
Egycsapásra semmi se lett világos😊

Aldaryn
Egy kiterített kocka UVjébõl tangens térben kellett volna Z-t nyomnod, hogy displaceléssel visszaadhasd ugyanezt a kocka élein is átfordulva.

per aspera ad astra

nekem ez a kep onmagaban is tetszik<#idiota>

ThomasGins
Állat!😊
Képem nekem sincs,de itt a zdepth hátha jó vmire😊
link

haha tele-pot 😊

texturat nem tudok lonni sajna mert nincs itthon😊😊

Jah Putyi igertem kepet 3d s nyomtato altal nyomtatott cuccrol:

ez az ize van egyedul itthon ez mar muanyag egybe lett nyomtatva (a kozepso kerek ize kiveheto)
bocs a minosegert telefonnal lett fotozva vaku nelkul felhomalyban😊

én sem talaláltam textúrát, nincs kedve valakinek fényképezni egyet?

renderido 3perc.

Potos kép.
cukros talán holnap

ThomasGins
nincs renderelt kockacukor a neten. Bálnamentést meg buzis csinálni😊

Vorpal
Inkább csináljatok valami eredetit : rendereljetek autót vagy atomágyut...(szarkazmus)...kockacukor - ezzel tényleg feladtátok a világnak a leckét.((

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

ThomasGins
Igazábol gömb alaku "kockacukrot" akarok hozzá csinálni😊Gondoltam vicces a sok szögletes körités mellé😊

Aldaryn
Szvsz akkor már egy mézescsuprot, és mézcsorgatót. Ehhez a kannához annyira nem illik a kockacukor. :| Vagy stílusosan kis farúdon kristályosított cukrot, ha nagyon cukor kell.

per aspera ad astra

ThomasGins
Igy van,ezért kell mellé renderelni,mert teában macerásabb olvadó cukrot😊

Aldaryn
Különben is, kávéba teába cukor??! Minek? Elrontani a kellemes telt ízeket?

per aspera ad astra

kockacukorba mar egyszer en is belebuktam:S de mar hanyagolom marad az edesitoszer😊 azt azert konnyebb csinalni😄

ThomasGins
Kockacukorra már régóta fája fogam😄
zdepth-disp-el még kipróbálom,hátha...

Aldaryn
Nenad, te csináltál már cockakukrot, nem?

per aspera ad astra

ma este belökök valami szépet.
meg a kockacukrot is ha kell.