63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    "Mert kell a maaa-zooo-hiiis-taaa ember - nek is boldogsáááág! ti-ti-tü-ti-tü-tü tüüü tittü tü... "
  • zenoka
    hehehe..jah:)))
  • putyi
    amugy pedig ez már nem tudom hanyadik eset, hogy így szopatod meg magad.
  • putyi
    a pénz, idő minőség hármasában kell gondolkodni. ez például szar minőség, drágán, rövid idő alatt.
  • zenoka
    le lehet tolni ket embernek meg plane csut reggel neki allsz penteken hajnal kettokor meg felhivod az epiteszt (sokszor) hogy dumalgass vele es reggel haromnegyed 10 kor leadod..csak fogjon vastagon a tol egyebkent meglehet siman csinalni:D:D:D
  • hunkircsi
    Hát ez az, hogy szó sem volt arról, hogy szétosztva. Igazából az a gond, hogy most lettem beteg. Valami idióta vírus, ami a múlt héten végigment az egész családomon. (Sugárhányás) És a kolega meg fel akarja rúgni az egészet, amit egészen idáig felépítettünk, mert hogy én mindig akkor "szimulálom" a beteget, amikor nagy projekt van, és az egész csak azért van, mert nem akarok dolgozni.
    Én nem tudom, hogy ezekután hogyan lehet együttdolgozni egy ilyen "társ"-al. De az biztos, hogy nem fogom hagyni, hogy kisemmizzen ez a köcsög osztrák, amikor minden projektet én csináltam, mióta itt vagyok.
  • bencsab
    hát, szétosztva teljesíthető a dolog, de úgyis garantáltan éjszakázás lesz a vége. az ilyen melóból jobb kimaradni, különben a megrendelőd hozzászokik, hogy meg lehet így is, ennyi idő alatt is, aztán jöhet az utólagos vita a többi melónál.
  • ThomasGins
    kép
  • npeter
    vagy miután megnyomtad 1,5-2-vel az árat, kiadod egyik-másik épületet gyorskezű pixeltologatónak, aki/k bedolgoznak alád.
  • zenoka
    fizetos melo vagy hobbi vagy szakdoga? ha elso minek valaltad el ha masodik megkaptad az instrukciokat hasznald google-t ha harmadik az szopo dobd fel a scene-t vagy hasznald a googlet sot magyar oldalakon is vannak mindenfele leirasok errol
    /me idegbeteg csotanyt talaltam ma a lakasba szomszed felujitas gergette at oket baaaazzzzzzzz..
  • T0NI
    kicsit bővebben le tudnád írni? akár privátban!
    kösz
  • hunkircsi
    Hello!

Lenne egy kérdésem. Van egy új projekt, aminek a terveit, most kaptam meg. (Szerda 19:00) És Péntek 10:00-ra kész kellene lennie. Namármost ez egy kib***ott nagy lakópark, három teljesen különböző többemeletes lakóépülettel. (Semmi másolandó nincsen az emeletekben, mindegyik különbözik a másiktól)
    A kérdésem tehát az, hogy ez most egyedül (reálisan nézve) kivitelezhető-e, vagy elmehet a megrendelő melegebb éghajlatra?
  • ThomasGins
    egy uvw map modifyt tegyél rá
  • T0NI
    Sziasztok!

3D Studio max 2009-es verzióval kell a következőt megoldanom. Egy jpg képből kell textúrát készítenem, mintha pl egy tv képernyőjét készíteneném.
    Régebbi vezióban teljesen jól működött , ebben azonban, amivel most dolgozom, sehogy sem sikerül. Ha valaki tud segíteni megköszönöm!
  • nenad
    megjelent a terragen 2, esetleg akit érdekel, a képek alapján igen jelentős a fejlődés, és network felépítésű a scene management.
  • zenoka
    :DDDD
  • ThomasGins
    Ettől olyan szexi
  • bencsab
    Olyan a lába, mint egy férfié...
  • ThomasGins
    Pixelpicsa :)
  • ThomasGins
    Barna cukor golyó akarna lenni, én kérek elnézést a ganajtúrók világszóvetségétől:)
    Kicsit beégett...:S
  • Geccoka
    Szerintem jo otlet, de mi az a ket golyo ott mellette? Az a "kocka" cukor? Ha igen, akkor eleg furi a szine (hacsak nem barna cukorbol van ).
  • ThomasGins
    Meglesem, legalább biztonsági kódos....

Itt meg egy próbakép, csak ugy próba képp. Nagyon gáz az ötlet?:)
  • Free
    sztem ez jó lenne

http://www.phplinkdirectory.hu/index.php?option=com_remository&Itemid=29&func=select&id=2
  • ThomasGins
    ugy is jó ha van egy linkes php motorod és én kicserélem ha megprivizel, valahogy át lehet irni,ezt én nem tudtam kipucolni,egy xml-be tartja az adatokat ha kiszedem belőle a koszt,és visszarakom akko üresnek látja vmiért.
  • Free
    jah a tutorialok linkek cucc kicsit már elavult lett :c) pedig az jó lenne ha jó lenne

majd kitalálok rá valamit

Al: ha küldök neked swf et bannert akkor azt le tudod frissíteni majd ügyi ?
  • npeter
    nekem van erre 1 kis '3d cimek.txt' file-m. Ha látok vmi érdekes, jó címet, linket azt ide bemásolom és mindig megvan a cucc, ami kell :)

amúgy magán az oldalon még kb. 2 percnél tovább nem voltam, nem volt még rá szükségem, csak a linkjét mentettem ki.
  • Papirzacsi
    Ne egy szegmensből álljon a plane, hanem kvasokból.:-)
  • repvez
    HÁt nekem nem jön össze sehogy sem már mindent végignyomtam ami a dispel kapcsolatban volt és a panelem meg lehet nyomni, de semmi változás, egyedül a gizmot tudtam mozgatni rajta,de csak render közbe látok valami kidudorodást a planen.De az sem a valosnak megfelelö mértékü.
  • zenoka
    van sima displace modosito nem vrayes ott rogton latod az eredmenyt..de renderhez jobb a vrayes...
  • repvez
    Ha esetleg ennyien probálkoznak vele ,akkor segitene nekem valaki abban, hogy hogyan tudom én ebbol a tiff-böl mesh formátummá alakitani a domborzatot, hogy tudjak rajta dolgozni objektumokkal.Mert igy csak render után látom hogy mi merre van.
  • Aldaryn
    Ezt lassan be kellene tenni bannerbe. :)
  • bencsab
    Köszi, örülök hogy ilyen segítőkész a csapat! :)
  • npeter
    Nem ezt keresed véletlenül?
  • Aldaryn
    Huh, jó nagyok, és neten ingyenesen hozzáférhetőek, én is itt kérdeztem, hogy honnan lehet beszerezni, szerintem a link párszáz hsz-el odébb ott van, de mindjárt meglesem.
  • bencsab
    hmm, és azt szabad-e (mármint a tiff-et) elkérni?
  • putyi
    nem igazán.
    talált aldaryn valami domborzati tif-et, abból generáltunk léjereket.
  • bencsab
    Hi!

Sikerült végülis kárpát medence domborzati adatokat szerezni valahonnan? Esetleg vektoros országhatárok?
  • ThomasGins
    meg is leltem a tervet:)
  • ThomasGins
    Meglesem neked,aztán küldök privit.
  • nenad
    van egy előrajzolt tervem, de a belsőre gőzöm sincsen...
    Valami jó belső tér benyomok,
    egyébként mediterrane feeling de nincsen cserép.