3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atika :o)
He he en is MX Revolutiont hasznalok es nagyon fasza egerke 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

mousmann dual optical. NIncs jobb... Lehet még kapni?
két optikás egér, még a szakállodon is stabil, már ha van. Játékra is kiváló
ha vireless akkor Mx-LASER, a vastag falon keresztül is tokökéletesen mükodik.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

en regen amikor meg egy szobaba aludtam a geppel akkor a ledeket leragasztottam szigetelo szalaggal😄
szerencsere msotmar ilyen nincs😄 baar ha mindket gep szamol akkor a szomszed szobaba is halljuk ejszaka becsukott ajtonal😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

FRenkie
Engem szokszor akadályoz a zsinór, fõleg akkor, amikor a meghosszabított dvi kábellel lerakom a monitort a tv elé meg a jó hangfalak elé, és oda már nem ér a zsinór.

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

FRenkie
Teljes körû választ kaptam, kössz emberek. Úgy látom az mx revolution a legnépszerûbb, és én is azzal kacsintgattam, uh megkaptam a választ.

Aldaryn
Este gép dolgozik, tölti a torrenteket, rendereli a renderelendõket, ésatöbbi. Olyankor már, kikapcsolt monitor mellett zavaró a kényszerpilács. 😄

per aspera ad astra

Hehe, nekem csak 1 szobam van az egesz lakasban (garzon) <#buck>

miert baj a vilagitas? tok sotet szobaba eleve nem szabad gepezni mert szetcseszi a szemet szerintem😄 legalabbis engem zavar a stotet😄 mondjuk ha egy szobaba van a fekhely meg a gep ugy szar az ejszakai render....

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

lac coo
Nekem van Razerem ,de elég nagy kezem van, és tutira állítom, hogy rohadt kényelmetlen, porosodik is a fiók alján ...
Annyira lapos (nekem), hogy ha az egér felém esõ része a tenyeremhez ér az ujjaim pedig a gombokon vannak egyszerûen ívbe kell hajlítanom a tenyerem és az a levegõben van semmi nem támasztja alá ...
Az én nagy kezemnek jobban fekszenek ezek a mostani divatos"púpos" formák .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Aldaryn
Razerek formavilágát nekem sose vette be a gyomrom, de tény, hogy nagyon jókat hallottam róluk, ami a komfortérzetet illeti. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem zavar, ha a gép körül mindeféle kütyü világít. Nem lehet példul mûködõ gép mellett rendesen besötétíteni a szobát. A házam power ledje nappali világosságot termtene egy kisebb stadionban is. Iszonyat idegesítõ volt, be is kötöttem helyette egy macskaszemet (ha valaki tudja még, hogy mi az, az tudja milyen varáza van annak... 😄)

per aspera ad astra

nah jo elhiszem😄 be is jeloltelek ismerosnek😄

npeter
Nekem egy ilyen egerem van (még bencsab ajánlotta pár hónapja), és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, ennél jobb egerem még nem volt. És egy ilyen pad van alatta. A fa erezetû asztalomon nem mûködött tökéletesen. Azért vettem ezet a alu padot alá. Annyira megszerettem, hogy mostmár itthon is, munkában is ilyet használok. A régebbi egereknél sajnos állandóan lekopott a festés 😞 sõt így vagyok ezzel a szürke siemens kalviatúrámmal is, az is kopik a szélainél ,ahol hozzáér a kezem sokszor 😞. Amúgy én nem szoktam használni a plusz gombokat az egeren, vhogy nem szertek semmit beállítani rájuk.

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Most bizonygassam, hogy én megbízható alkoholista vagyok? Ez az iwiw-es avatarom! 😄

hehehe pont ilyenem van egyedul a gorgo lenyomasa zavart az elejen de a "kozepso gomb nyomogatast" kitettem mashova😄

Aldaryn
Nekem EZ van most itthon. Nagyon szeretem, kényelmes, és viszonylag gyorsan fel lehet tölteni. Elemeset semmi pénzért nem vennék, az elem sokba kerül. 😊 Ezelõtt egy Microsoft zsinóros, ezerötszázforintos cucc volt, imádtam, sajnos elkopott idõvel, pedig eddig ez egyetlen optikai rágcsáló volt, ami rendesen mûködött az asztal fa erezetén.

A vezetéknélküliség nekem bejön. 😊 Sokszor jól jött már. pontossággal sincs gond.

per aspera ad astra

harapasnak tul eles a szele😄 de bicskas hadmuveletnek kurvajo😄

Frenkie: nekem egy logitech mx revolutionom van fasza nagyon be lehet jo par dolgot allitani elore rajta mondjuk teny aksis de render idoben szoktam feltenni tolteni😊

Met
Mi a jó a wireless egérben? Ha elem van benne akkor biztos, hogy a leg rosszabbkor merül le, ha akksi akkor tuti, hogy elõzõ este nem tetted a töltõre.
Azt meg nem nagyon bírom elképzelni, hogy egy egér madzagnyi távolságnál messzebbrõl akarjak egerészni 😊

Nekem egy logi MX 518 van

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

FRenkie
Fasza, boldogat!

off: Milyen egeret használtok? Én kb 5 éve egy microsoftal dolgozom, ami tök jó még mindig, de már igényem lenne 1 wirelessre. Kinek mi jött be?

köszi

ThomasGins
zupper!

\"So always look on the bright side of death\"

Aldaryn
Mégiscsak lehet alkoholizálni ottan? Ejha!

No, egy kis félórás ápdét, szerintetek? (én már nem akarok hozzányúlni... a hangsúly a harapáon van, annak is az anyagán, semmi displace, mert csk bonyolított volna, egy map meg procedurálisok, és ez nem így lesz, hanem megy bele a régebbi jelenetbe középre. 😄 )

per aspera ad astra

ThomasGins
Akkor sg talit kell csinálni az ellen kocsmájába😊

persze persze a mostani AP talin sem alkoholizalt senki egy kollegan meg rajtam kivul:S

Nekem az is tetszene, ha elsõre kihagynánk az oktatást és az ivásra meg a dumálásra koncentrálnánk!

ThomasGins
LOL

Geccoka, el is felejtettem megdicsérni, nekem is nagyon bejön,jófólék, a megrendelõk meg betegek😊

Atika :o)
boldog szulinapot

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Aldaryn
Wow, gratulálok, nagyon szép, ígényes munka! öröm a hazai látványterv piacon ilyesmit látni! 😊 Lenne mibe belekötni, de tudom, mit ér már az, hogy ennyire megcsinálhattad.

Köszi emberek. Ilyenkor mindig ez a kép jut eszembe: (örök kedvenc... 😄)

per aspera ad astra

npeter
!!!Happy Birthday to You!!!

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Tolem is Boldog Szulinap Al-nak!

OpenGL, max9-es. pár archmodels-es cucc van benne pluszban. Igaz azokkal az a baj, hogy very high poly modellek. De nincs olyan sok egetrengetõ objektum.

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

ablakon kifele x-edik emeltrol nem jatszik? reactor/fluid szimulacio?😄

Free
Al boldog születésnapot.
Nekem van egy kecóm a talira de ezt már régen is mondtam ha kel tudok kölsönkérni projektort meg vásznat a kivetyítéses prezis oktatáshoz de hányni csak egy WC van :c)

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

AL, Boldog Születésnapot!!!

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

haat ha az a 60-70K scene tobb ezer objectumbol all akkor tud szagatni minden tovabbi nelkul a viewport😄
openGL? melyik max?

ThomasGins
Dettó!

Rendert neki!😊

Geccoka
szep munka volt😄D

Aldaryn: bo'dog szulinapot😄😄

Sziasztok!

Szoktam sokszor idejárni a fórumra, szinte mindennap olvasgatom és azt vettem ki néhányotok hozzászólásából, hogy ti gyakran készítetek több százezres, esetleg milliós poly-s jeleneteket is. Milyen géppel lehet ilyeneket kihozni? A végtelenségig úgysem lehet optimalizálni a scenet. Nekem AMD Sempron AM2 (2000 Mhz); 2GB DDR2 (800 Mhz-es) és 1 GeForce 7600 GT 512 PCI-s VGA-m van. Jó nem egy mai gép, de azért 60-70 ezres polytol nem kénne szaggatnia a viewportnak, úgy hogy még textúra nincs is a z ojjekteken <#rinya> Vagy ez (már) ennyire "gagyi" vas lenne erre a fránya 3D-re? Igaz (csak) 32 bites XP, gondolom az is számít pár %-t.

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

Megj.: Az csak a kepek fele, ami fenntvan... osszesen 98 kep van, ehh. Amugy tenyleg nem eri meg. Ugy megy a dolog, van egy eleg alap tervrajz, azt kell berendezni majdnem fullosra, es majd a latvanytervrol keszulnek a 2d-s falnezetek, az alapjan lesz modositva az alaprajz, a latvanyterv alapjan keszul az elektromos halozat is nagyreszt, aztan ha elerunk egy bizonyos szintet a munkaban, akkor latja meg a megrendelo es mondja, hogy neki nem tetszik 😄 Ekkor kezdodik majdnem minden elolrol. Es sajna egyre reszletesebben kell mindent megcsinalni... A gyerekszobakat egy belsoepitesz tervezte amugy es meg a foldon elhelyezett parnak szinere is figyelni kellett 😛
Egy 2 evvel ezelotti munkamal meg arra is kepesek voltak a megrendelok, hogy egy texturat kobol kifaragtassanak es azt a mintat tegyek a barpult szelere, sztem ti is ismeritek a mintat, itt van a fenykep rola:
Foto
Render
Meg egy masik:
Foto
Render

a vray standalone-t nem adják a vray 1,5 sp2 hoz?

nagyon szép munka. Gartualálok. Ezt a jelenetet már irnám is kifele cd-re, neadjisten eladnám a turbosquidon vagy ilyesmi... 😄

npeter
Hi!
Nekem tetszik, tényleg jó sok kép van a házról😊 Már-már kicsit sok is ;-) De ahogy néztem szinte az összes épületrõl ennyi kép van fent.
A gyerekszoba nagyon ötletes, az meg a konyha tetszik a legjobban😊
Kár, hogy ha kilátunk az ablakon, akkor a nagy semmi van ott😞 Vmi kerítés kellett volna legalább, vagy nem átlátszó ablak....<#fejvakaras>
De ez csak szvsz.
Gratula hozzá még 1x, jó sok meló lehetett vele.

Baromi jó képek, nagyon részletes a modell.
Halál komolyan a gyerekágyat is megterveztétek??? A családiházról soha nem csináltam még 10-nél több képet, de az átlag 5-6 szokott lenni, az a tapasztalat, hogy egyszerûen nem éri meg, nincs benne annyi pénz. Most itt akkor vagy megdõlt az elméletem, vagy szarérhugyér melózol!

Felkerult par kep az epitesz honlapjara abbol a melobol, amivel itt szivtam mar elegge hosszu ideje, tessek megnezni 😄

Itt leledzik

ThomasGins
Ha tudsz angolul olvasd ki a helpjét és van profi beépitett tutor is ugyanott. Ha nem,van pár magyar tutor is neten. Szóval gugli a te barátod😊

burg3r
sziasztok én még teljesen új vagyok itt
az lenne a kérdésem hogy aki most szeretné elkezdeni az naggyábol honnan és hogyan probálja.idöm végülis van rá szóval az nem gond

pls egy kis help

thx további szép napot mindenkinek

FRenkie
Hm, mikor ma reggel 6kor még mindig a gép elõtt ültem és csináltam a várostervezés4 tervemet hogy sikerüljön 10re leadni, akkor már egész bódult állapotban voltam, de nem élveztem. De az iszogatást támogatnám! 😊

Met
nekem a bourbon jobban bejön 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ThomasGins
<#idiota>

Aldaryn
Hehe... 😄 Te már láttad benne az almát. Vagy a szõlõt.

per aspera ad astra

ThomasGins
Hm, egy ittas spedd contest?😊 Hallottam már olyat akit inspirál az ilyen,de akkor vagy én iszok olyankor sokat vagynem értem😊 Multkor alma contestnél volt egy borozós napom és 1 órát nézegettem egy gömböt hogy akkor mit is csináljak vele😊

Aldaryn
😊 hehe, van valakinek itt pesten akkora kérója, amiben ennyi ember meg pia elfér? Tényleg, modelleztetek már úgy igazán részegen? Vagy próbáltatok valami fura égi sugallatra ilyen állapotban bonyolultabb programot használni? Olyan, mint egy végtelen ciklus.

per aspera ad astra