63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#50155 esetleg egy időgép?:) -
nenad #50154 nincsen valakinek egy négymagos gépe és változtatható mac adress címe? :D -
#50153 Szerintem nem voltál eléggé ráizgulva most erre. -
nenad #50152 elszámoltam az időt, megszoptam. :D
Nem hiszem el..
-
#50151 sok szetetttel minden maxosnak ;) -
#50150 olyan egyszerű lenne ide is belinkelni a képet:) -
#50149 itt gebedek meg hogy nem tudom megnézni :( -
#50148 Innye, na, megnéztem. Nenad, őszintén, ennél te sokkal, de sokkal, de sokkal átgondoltabb dolgokat szoktál. -
#50147 Látod, ilyen az, amikor kapásból kibasznak, mert nem tetszik a pofád. :P Nincs apelláta, nincs indok. -
#50146 nagyon megnézném. az evermotion oldala szolt is hogy regisztrálni kell hozzá
hát megtettem
regisztráció teljes.,
majd a képre kattintva megint hogy akkor be kell lépni
ezt is megtettem
majd egy aranyos felirat várt:
You have been banned for the following reason:
No reason was specified.
Date the ban will be lifted: Never -
#50145 dumálok itt,aztán lehet bebukom éjfélig az enyémet:D -
#50144 Kicsit nekem zsúfoltnak tűnik,de jó nagyon! -
nenad #50143 utolsó előtti post.
linik
még háttérbe fák stb. Illetve az előtérbe fű vagy, virág.
-
#50142 Gameengine szinten egyeduralkodók szinte, és tényleg baromi jól néz ki. :) -
nenad #50141 jaja, azt m'r levettem, még a exporteren/materialban volt a default érték rossszon. A következő kép sokkal jobb lesz, bárcsak lenne még két nap, meg atomvillanás gép mellé...:D -
#50140 hmm?
Itt mit kellett volna látni?
Vagy pont az a jó, hogy semmi fucsát? -
#50139 Jól alakulnak a képeid:) Bumpolás nem jön be annyira nekem -
#50138 Passz,nálam még mindig megvolt amikor kellett
Durva ez a speedtree. -
tilbury #50137 erre valaki nem tud vmi magyarázatot?:
:-(
-
#50136 Az normálisnak mondható, hogy 2009-es Max install közben újraindul a gép? Második nekifutásra feltelepszik. Ezt már kétszer eljátszotta -
#50135 A kisebb darabokon elég ól látszanak az illesztési hibák, és az, hogy gyűrődik hepehupás a papír. :) Szerintem megoldható. Ha megnézed, a "vastagság" is csak illúzió, belső oldalakat nem készít. Azt szívesen megnézném viszont, hogy a két irányba torzuló éleket hogyan képes ennyire finomra kidolgozni. -
nenad #50134 http://www.3dmodelfree.com/
ez az oldal ingzenes tele piszok jó modellekkel. INterioorokel stb.
Kicsit hihetetlen de legális.
-
Culram #50133 Azt mondja a srác hogy papírból vannak. SZVSZ kamu.
Forms in paper -
Culram #50132 -
putyi #50131 az acer-rel csak annyi a gond, hogy legközelebb talán pozsonyban van szervíz(garis) -
T1B3R1U5 #50130 Szia Hunkircsi!
Nekem egy 8930-as Acer Aspire-m van és teljesen meg vagyok vele elégedve! 2 magos proci, (ami 2 Ghz-es, 3 MB L2 cache-sel), 4 GB DDR3 memória és 9600 GT videókártya van benne. A háttértár 320GB-os. Jah és a kijelző 18,4-es FullHD. Én sem használom sokat akksival, de, ha még is szükséges 1,5- 2 órát simán visz. (Ezzel a kijelzővel) Ez a cucc 320e-ért megvehető és, ha marad pénzed érdemes beszerezni hozzá egy Premium Platina garit 30e-ért amivel törésig mindent garantál az Acer 3 évig. Egyébként én is azért vetem meg ezt, mert 3D-s animációkat kell készítenem és az sem hátrány, ha tudom vinni magammal a gépet.
Persze ez csak egy ajánlat volt. Te döntesz. -
#50129 Ha asztali gépnek használnád, akkor minek a laptop? Gondolom munkahelyeden nem neked kell biztosítanod a gépet, amin dolgozol... Ha meg otthon is van egy PC, meg melóhelyen is van egy PC, akkor laptopnál egyszerűbb és lényegesen olcsóbb egy usb-s meghajtót venned. -
Midas #50128 En toshibarol nyilatkozhatok mert itt eleg sokunknak van es elnyuhetetlen az enyem lassan 4 eves de meg aksit sem kelett cserelni, es a tobbi haver is nagyon meg van veluk elegedve nagyon jo kis gepek. -
#50127 Hello!
Kicsit OFF: Laptopokat nézegetek, mert kellene egy saját gép munkára, de mivel vándormadár kategóriába tartozok, azért mindenképpen hordozható kell, hogy legyen a cucc. A főbb kritériumaim: 17-os kijelző, Intel Core2 Duo és 4GB RAM. Namost amin furcsa mód meglepődtem az az, hogy egy MSI közel 70-80e Ft-al olcsóbb egy ilyen konfigurációban mint a DELL, Lenovo, Toshiba és hasonló társai.
Miért van ez? (Én asztali gépnek használnám, tehát az akksi nem igazán érdekel) -
tilbury #50126 Hali!
Az alábbi képen létszik, hogy nem jelenik meg a tools menüben a Render UVW Template. Ez mitől lehet? Nem tudok rájönni, csak néha bizonyos obejktumoknál van így, néha meg ott van az a menüpont is. -
putyi #50125 nem a programtól lesz jó a kép. tapasztalataink alapján pont az építészek azok, akik nem tudnak képben gondolkodni, nem ismerik az anyagjellemzőket, valamint nincsenek tisztában a fény alaptulajdonságaival. úgyhogy szerintem ne aggódj. -
#50124 A látásmódot nem helyettesíti a szoftver. Ennyi. -
marcee #50123 Elég sok az építész ismerősöm, tőlük vannak többnyire a munkáim, de most kezdek aggódni, mert az Artlantis R2-essel már egész jó képeket lehet csinálni, baromi gyorsan, ha a modell meg van. -
#50122 Akinek megfelel a 'gagyi' archicad-es, artlantis-os képek azok vessenek magukra. Szeretnék bízni abba, hogy hamarosan inkább az igényesebb, szebb, kidolgozottabb képek lesznek a kelendők. Egyszer úgyis rádöbben a nagyokos, vastagbukszájú megrendelő, hogy "jééé hát a Józsi havernak sokkal szebb, élvezhetőbb képeket készítettek a hátsó 150 m2-es vendégház konyhájáról, mint az ővé." :) -
#50121 /m2 természetesen
igen én is ere jutottam hogy akinek az megfelel azzal nem érdemes nekem foglalkozni. csak vicces hogy kezd ez lenni a tendencia.
most feltűnt hogy egyre "vagányabb" mondani bizonyos körökben,. hogy nekem készült látványterv a lakásomról kamrámtól stb... ről...
csak épp nem tudják vagy nem akarják megfizetni a minőséget.
szóval most olyan lett a látványterv mint anno a mobil egyre nagyobb divat ezért egyre több a gagyi is ... -
#50120 ezért jó egy olyan ref anyag jól eldugva a holnapon hogy scenline-tol gi-ig ao-n keresztül -
#50119 Ez forint per négyzetméter akar lenni? Vagy pedig Ezer Forint. Amúgy azokat a munkákat nem kell sajnálni. Akinek az a minőség megfelelő, az egye is meg magában. -
bencsab #50118 Engem is ütött ki már archicad-es látványterv, de én az ilyet nem veszem annyira zokon. Bár megjegyzem, hogy én különbül megcsináltam volna archicad-ben is a végeredményt, mint amit az illető végülis kézhez kapott, csak én azzal nem látványtervezek, mert ahhoz nem adnám a nevemet. -
#50117 hehe :c)) én is belefutottam megint egy jó dologba.
mindenki tudja milyen alja munkát szoktam csinálni. és kértek árajánlatot , egy 100 m2 -es belső kialakításra amire adtam egy 850 Ft s árat nettóban. meg hogy 1 hét..
és nem hiszitek el. kiütött egy ArchiCAd es már megint. aki 350 Ft/ 2 nap ért vállalta. :c)))))
Tök vicces.....
-
#50116 mint a hirdetésben:
"Mi gyorsan, olcsón és pontosan dolgozunk! Ezek közül kettőt választhat!"