3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
két optikás egér, még a szakállodon is stabil, már ha van. Játékra is kiváló
ha vireless akkor Mx-LASER, a vastag falon keresztül is tokökéletesen mükodik.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
szerencsere msotmar ilyen nincs😄 baar ha mindket gep szamol akkor a szomszed szobaba is halljuk ejszaka becsukott ajtonal😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
per aspera ad astra
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Annyira lapos (nekem), hogy ha az egér felém esõ része a tenyeremhez ér az ujjaim pedig a gombokon vannak egyszerûen ívbe kell hajlítanom a tenyerem és az a levegõben van semmi nem támasztja alá ...
Az én nagy kezemnek jobban fekszenek ezek a mostani divatos"púpos" formák .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
per aspera ad astra
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
A vezetéknélküliség nekem bejön. 😊 Sokszor jól jött már. pontossággal sincs gond.
per aspera ad astra
Frenkie: nekem egy logitech mx revolutionom van fasza nagyon be lehet jo par dolgot allitani elore rajta mondjuk teny aksis de render idoben szoktam feltenni tolteni😊
Azt meg nem nagyon bírom elképzelni, hogy egy egér madzagnyi távolságnál messzebbrõl akarjak egerészni 😊
Nekem egy logi MX 518 van
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
off: Milyen egeret használtok? Én kb 5 éve egy microsoftal dolgozom, ami tök jó még mindig, de már igényem lenne 1 wirelessre. Kinek mi jött be?
köszi
No, egy kis félórás ápdét, szerintetek? (én már nem akarok hozzányúlni... a hangsúly a harapáon van, annak is az anyagán, semmi displace, mert csk bonyolított volna, egy map meg procedurálisok, és ez nem így lesz, hanem megy bele a régebbi jelenetbe középre. 😄 )

per aspera ad astra
\"So always look on the bright side of death\"
Geccoka, el is felejtettem megdicsérni, nekem is nagyon bejön,jófólék, a megrendelõk meg betegek😊
Köszi emberek. Ilyenkor mindig ez a kép jut eszembe: (örök kedvenc... 😄)

per aspera ad astra
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Nekem van egy kecóm a talira de ezt már régen is mondtam ha kel tudok kölsönkérni projektort meg vásznat a kivetyítéses prezis oktatáshoz de hányni csak egy WC van :c)
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
openGL? melyik max?
szep munka volt😄D
Aldaryn: bo'dog szulinapot😄😄
Szoktam sokszor idejárni a fórumra, szinte mindennap olvasgatom és azt vettem ki néhányotok hozzászólásából, hogy ti gyakran készítetek több százezres, esetleg milliós poly-s jeleneteket is. Milyen géppel lehet ilyeneket kihozni? A végtelenségig úgysem lehet optimalizálni a scenet. Nekem AMD Sempron AM2 (2000 Mhz); 2GB DDR2 (800 Mhz-es) és 1 GeForce 7600 GT 512 PCI-s VGA-m van. Jó nem egy mai gép, de azért 60-70 ezres polytol nem kénne szaggatnia a viewportnak, úgy hogy még textúra nincs is a z ojjekteken <#rinya>#rinya> Vagy ez (már) ennyire "gagyi" vas lenne erre a fránya 3D-re? Igaz (csak) 32 bites XP, gondolom az is számít pár %-t.
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Egy 2 evvel ezelotti munkamal meg arra is kepesek voltak a megrendelok, hogy egy texturat kobol kifaragtassanak es azt a mintat tegyek a barpult szelere, sztem ti is ismeritek a mintat, itt van a fenykep rola:
Foto
Render
Meg egy masik:
Foto
Render
Nekem tetszik, tényleg jó sok kép van a házról😊 Már-már kicsit sok is ;-) De ahogy néztem szinte az összes épületrõl ennyi kép van fent.
A gyerekszoba nagyon ötletes, az meg a konyha tetszik a legjobban😊
Kár, hogy ha kilátunk az ablakon, akkor a nagy semmi van ott😞 Vmi kerítés kellett volna legalább, vagy nem átlátszó ablak....<#fejvakaras>#fejvakaras>
De ez csak szvsz.
Gratula hozzá még 1x, jó sok meló lehetett vele.
Halál komolyan a gyerekágyat is megterveztétek??? A családiházról soha nem csináltam még 10-nél több képet, de az átlag 5-6 szokott lenni, az a tapasztalat, hogy egyszerûen nem éri meg, nincs benne annyi pénz. Most itt akkor vagy megdõlt az elméletem, vagy szarérhugyér melózol!
Itt leledzik
az lenne a kérdésem hogy aki most szeretné elkezdeni az naggyábol honnan és hogyan probálja.idöm végülis van rá szóval az nem gond
pls egy kis help
thx további szép napot mindenkinek