63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    Közben megleltem én is,egy bazi nagy vraysphere van a jelenetben,csak nem láttam akkora, és igen noise+opacity
  • putyi
    storno!
    volt a chao soldalon erről értekezés, de rosszul emlékeztem. asszem az a megoldás, hogy egy kupolát textúrázol noissal(opacity).
  • putyi
    vray domelight+textúra
  • ThomasGins
    Leltem egy ilyet, hogy a rákba van a vrayskyra rátéve a noise?:)
  • Atika :o)
    koszi majd kiprobalom :)
  • putyi
    vakok között félszemű az úr
  • Aldaryn
    Esetleg, ha csak a modell kell, akkor obj. Vicc, de működik... Guruware-nek van ráadásul nagyon profi OBJ IO plugja maxhoz.
    ez mint nekem valasz??? Ha igen ezt a formatumot nemismerem.
  • Midas
    fbx
    Sziasztok ha egy masik 3D-s progibol szeretnek maxba atvinni 3D modelt azt milyen formatumban a legjobb megtenni ami jol is fog kinezni es a polygonszam is elfogadhato lesz ?? Elore is koszi
  • Aldaryn
    Csak nehogy hozzászokj! :)
  • tilbury
    vki ilyennel pályázik evermotion-ra
  • FRenkie
    Tényleg összecsaptam, de a suliban már így is beszarnak egy ilyen képen ... :s
  • Free
    ( ne haragudj Thomas imádom a bannered de mint ötlet nem lenne rosz )

Speed:
    Sg-Banner

Felételek:
    - 3d max al készített,
    - dinamikus összetevők (változó környezeti hatások, fények felhők miegymás)
    - Kiemelten hogy NEM warze terület és a többi.
    - Méretet Al megmondja

thx :c)

• Aldaryn
    Hmm, nekem ez most nagyon nem. Szerintem pongyola a kompozíció, pongyolák az anyagok, látványosan csak azért vannak bent bútorok, hogy legyen ott valami. Összecsaptad. Amivel alapvetően nincsen gond, ha suliba készült, de nem lehet azt írni rá, hogy hú, ez de fasza.
  • Fisch
    OFF: ELADÓ!

STAR TREK Fact Files (angol)
    Nem teljes gyüjtemény! 8 GYÜJTŐ!

Tartalom:

Binder 4:
    Section 2: Federation Starfleet (File 19-26)
    Binder 5:
    Section 2: Federation Starfleet (File 27-28, 29, 30)
    Binder 6:
    Section 3: Non Federation Starships (File 33-42)
    Binder 9:
    Section 5: Equipment and Technology (File 59-66)
    Binder 13:
    Section 1: Guide to the Star Trek Galaxy (File 1-6, 7-9, 10-17)
    Binder 14:
    Section 1: Guide to the Star Trek Galaxy (File 18)
    Binder 15: Section 3: Non Federation Starships (File 40, 41-42)
    Binder 19: Section 2: Federation Starfleet (File 31-32) + Enterprise NX 01 and Earth Starfleet

http://picasaweb.google.hu/lfischbein/StarTrekFactFiles

OFF VÉGE
  • ThomasGins
    én egy kis kék beütést varázsolnék a plafonra,szerintem ps-ben gyorsabb:)
  • FRenkie
    kösz srácok
  • ibor90
    nekem a kinti felhős éghez képest tól erős a fény és túl élesek az árnyékok
    többi sztem okés
  • marcee
    A padló és a levelek anyaga nagyon jó, de a fény sántít a plafonon és a falon, túl erős a GI multi szerintem.
  • FRenkie
    Na köszi, a ctrl-t tudtam én is, csak a gombokra kell kattintani, nem a szövegre.

tender anyag lesz a suliba, mit gondoltok? Fények, kompozíció stb? Árnyékoló nincs, és nem is szarkodok most vele :)
  • montressor
    hali
    lehet 1 polyra tobb unwrapot alkalmazni? H mas meretu bitmapot tudjak mapolni a kulonbozo oldalakra? HA igen h? koszonom
  • nenad
    43" display, ki a fene tud ívelt megjelenítőn profi munkát elkészíteni???
    link
  • nenad
    akkor a diplacemnet modósítónál is állíts map channelt, illetve nézd meg a tilinget
  • pauly
    2.Tartsd lenyomva a Ctrl-t miközben poly módba váltasz...
  • ThomasGins
    1. ez klasszikus bug,bár nekem is többször top nézetnél van,de bejön mindennél is ha ügyes a bug
    2. ha nem is maxban de polyboostnál mintha lenne ilyen
  • FRenkie
    csőkulcs!

2 apró kérdés:
    1, olyan bugom van, hogy néha ha kijelölök vmit top nézeten (jellemzően) akkor perspektív nézetre ugrik a viewport a scene origójába. Erre van megoldás, vagy találkozott más is ilyennel?
    2, Van vmi megoldás hogy edit poly alatt egy edge kijelölést polygon kijelöléssé alakítsak, már amennyire lehet? Régen tudtam, de elfelejtettem.

Al: nekem tetszik az irodaház ötlet. a hullámzó árnyékolópengékkel még vmi figuratív jelentést is lehet adni a hominak...

• ThomasGins
    multi sub mappal akartam használni,és azt akartam h csak az egyiket disp-elje,de vagy mindenre ugyanazt a disp-et nyomja,vagy ha átállitom a channelt mapnál akkor meg olyan mintha csak egy fehér dispet rakna rá.
  • nenad
    a map -nál jobbra map channel
  • ThomasGins
    na egy láma kérdés. Vraydispmodnál a texture channelt ha átállitgatom mat editorba hol kell?
  • npeter
    nem-nem :) csak a Körös-t szimuláló vizet akarom majd üveglapokkal lezárni.
  • nenad
    én inkább kilépek, a következőre majd hónapokkal előbb készülök. Nincs kedvem most megint versenyt futni.
  • Aldaryn
    Nagyon kellemes! :) Érdekes ilyesmit is látni! Az akváriumos verziót ugye nem úgy képzelted, hogy víz alá dobod az egészet... :P
  • zenoka
    :) latszik nem tudom en megtalalni a hangot az epiteszekkel:)
    makettra kivancsi leszek:)
  • npeter
    a főépítésznek meg pont a night tetszett:)
    köztudottan az építészek nem igazán tartják sokra a látványokat ("parasztvakításokat"), de mikor meglátta az éjszakai nyomtatot verzióját, aszondta, na ezt aláírom, ez annyira bejön neki :)
    fogta és leszignóta. kis dolog, de nekem jól esett.
    szeretnék vmi animot is készíteni, sima "körerepülős" camerat, de ahhoz még kellene vmi normális környezetet is készíteni :(
    készítek majd talán 1 kis makett verziót is, mintha akváriumban lenne az épület :)
  • zenoka
    night nem tecc:(( napalinak viszont faszak a fenyek:D:D az bejovos! kiveve a viz az valamiert fura:D de franko iparos melo!
  • npeter
    Hali!
    1 kis wok-öt nyomok én is :)
    Szarvason épülő szabadtéri víziszinpad+kiszolágló helyiségei, étterem, kávézó,stb.
    sokat szívtam vele, állandóan kidobott desktopra hőn szeretett programunk minden szó nélkül :-(, meg a szokásos "out of memory" (lehet sok volt a gépnek az 1.6 milla poly)

night
  • Aldaryn
    Hmm, igen, van benne valami. :) ez lett a "vége" mielőtt leszavazták az ötletet.
  • putyi
    meg világítás, meg valami drámaibb kamera.
  • npeter
    maga a repcsik nem lennének rosszak, de a háttér, hát az vmi szemfájdító. legalábbis nekem. jobban jártál volna ha azt is modellezed. nem lenne nagy meló.