63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• imp99
    Gondoltam ide is feldobom az eredményt ugyan mayával készült.
  • kekpolos
    Hát ez az ötlet nagyon megnyerő! Furán hangzik ez egy toronyház kapcsán, de kellemes látvány. Olyan barátságossá, természetessé teszik ezek a véletlenszerűnek ható kiemelkedések. Mintha ruhát öltöttek volna magukra. Jó lenne ilyeneket látni a valóságban is. Persze az előtérből nem látszik semmi, talán nem véletlen mert egy ilyen tiszta ötletet könnyen el tud rontani egy kevésbé barátságos tervezésű környezet azzal hogy leveszi a hangsúlyt a lényegről... Na ezt elég hülyén írtam le.
  • zenoka
    jeeah szeretem a fractalokat:D olyan ksizamithatoak:D
  • montressor
    hali

az anyagoknal, a bitmap-nek van egy blur tulajdonsaga. Nem lehet beallitani vhol, h alapertelmezeskent ne 1 legyen, hanem 0 kozeli? Egyaltalan mire jo, h elmossa a kepet?
  • nenad
    math surfaces
  • nenad
    nem rossz, azóta semmi, csak felírtam hogy mit változtassak meg.
  • ThomasGins
    wehehe

Nenad hogy haladsz?:P
  • npeter
  • zenoka
    nem kell mar...szar php programozasnak hala kiszedtem az oldalrol a rajzot:P
  • zenoka
    sracok nem innen csinalta valaki a varosliget apartmanhaz latvanyterveit? leginkabb a belso erdekelne mert lehet oda koltozunk albiba es megterveznem a butorbepakolast de az apartmanhaz oldalan mert nincsenek fent az alaprajzok mert eladtak a lakasokat ugye:D
  • zenoka
    latszik hogy otleteles mert nagyon cool a vilagitas:D
  • sakal6
    visszasikerült állítanom
  • sakal6
    hello. letöltöttem a free verzióját a 2010-nek és véletlenül eltüntettem az eszközsort ami a menűsor alatt helyezkedik el és most nem tudom visszaállítani. tudnátok segíteni?
  • ThomasGins
    földrengés után...:)
  • Aldaryn
    Nekünk is van toronyház nfr-ünk. :D (nem fikázni, 30 perces ötletelés egy projekt kapcsán... még nincs letisztázva)

• hunkircsi
    Hirtelen felindulásból elkövetett NFR:

• Zsottybobo
    Köszi a segítséget!
    Gumicsizmás megoldással átmergeltem mindent egy új scene-be... :)
    üdv
  • Zsottybobo
    Köszi a választ, de sajnos nem oldja meg a gondot. Én is erre gondoltam először.
    A select object ablakban sem látszik a fény!
    És nem csak a fényekkel van gondom, hanem új objektumokat sem tudok gyártani...

• bencsab
    vagy ha a kolléga úgy gondolta, hogy a hatása nem látszik a nézetablakban, akkor crtl+L
  • putyi
    shift L
  • Zsottybobo
    Sziasztok!

Segítsetek szegény fejemnek legyetek szívesek!
    Elvadult modellezés közben valami billentyűkombinációval elállítottam a max-ban valamit....
    Problema: Új fényt, vagy objektumot teszek a jelenetbe, az ablakokban nem látszik.
    A fényt a light listener-ben ki tudom jelölni és módosítani is tudom, a renderen is megjelenik, de a nézetablakban nem.
    Sajnos a Max bibliában hasonlót nem leltem, a síma biblia meg nem segített... :(
    Előre is köszönöm.
    üdv
  • nenad
    tegnap meg Battlefield2 Reality mod, tiszta operation falshpoint utánérzés. Hatalmas távolságok, érdekesebb küldetések, lézeres megjelölés, jópár új air stb. 0,857nél tart de elég király
  • zenoka
    nah a padlo egesz korrekt lett de a szegely lecc nem tetszik:P:D
  • hunkircsi

• hunkircsi
    Tyá! a Total Annihilation-al mennyit jáccottunk anno.
  • putyi
    nézzétek meg az assasin creed 2 trailer-ét. a digic készítette.
    www.hardwired.hu
  • nenad
    vakker, tegnap levezetésként egy total annihilation remake-el nyomtam, akkora csaták vannak.
    Piszok jó móika volt.
    A spring engine futtatja.
    Teljesen 3d és ingyenes
  • hunkircsi
    Háháháháá, ezdejó
  • ThomasGins
    mert épp büszke vagyok rá...

link
  • ThomasGins
    hehe este 8kor módositották,kibirtam volna azért ha akkor észreveszem:)
  • nenad
    ez de durva
  • Aldaryn
    Nem úsztad meg. :P
  • RoyalPredator
    Üdv!

Valakit megkérnék, hogy a programmal kapcsolatban segítsen interaktívan, azaz MSNen pl.
    Dobj egy privátot, ha segítenél.

Annyit mondok, hogy egy 3D-s karaktert akarok megépíteni, és elsődlegesen .glm -fileba konvertálni (Később más formátumba, a játék motorja szerint...)
  • ThomasGins
    LOL
    meghosszabbitották egy héttel a leadást
  • Met
    tedd már be ide a képet :)
  • nenad
    hehe, ugyis alsó kategóriás középszar lett.
    Amit sajnálok, de viszont meg fogom csinálni csakugy magamnak. Majd dof meg minden, meg az idegesítő gazt elteszem az útból.
  • zenoka
    de hulye vagy:D:D:D:D
  • nenad
    nem rossz koncept.
    Nemhogy elbasztam a végét még ráadásul be is aludtam.
  • ThomasGins
    sajna nagyon elusztam időben,de ha valakit érdekel... link
    De legalább ilyen ötlet nem volt:)
  • ThomasGins
    hát nem fértem be:)