63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
imp99 #50195 Gondoltam ide is feldobom az eredményt ugyan mayával készült.
-
kekpolos #50194 Hát ez az ötlet nagyon megnyerő! Furán hangzik ez egy toronyház kapcsán, de kellemes látvány. Olyan barátságossá, természetessé teszik ezek a véletlenszerűnek ható kiemelkedések. Mintha ruhát öltöttek volna magukra. Jó lenne ilyeneket látni a valóságban is. Persze az előtérből nem látszik semmi, talán nem véletlen mert egy ilyen tiszta ötletet könnyen el tud rontani egy kevésbé barátságos tervezésű környezet azzal hogy leveszi a hangsúlyt a lényegről... Na ezt elég hülyén írtam le. -
zenoka #50193 jeeah szeretem a fractalokat:D olyan ksizamithatoak:D -
montressor #50192 hali
az anyagoknal, a bitmap-nek van egy blur tulajdonsaga. Nem lehet beallitani vhol, h alapertelmezeskent ne 1 legyen, hanem 0 kozeli? Egyaltalan mire jo, h elmossa a kepet? -
nenad #50191 math surfaces -
nenad #50190 nem rossz, azóta semmi, csak felírtam hogy mit változtassak meg. -
#50189 wehehe
Nenad hogy haladsz?:P -
#50188 -
zenoka #50187 nem kell mar...szar php programozasnak hala kiszedtem az oldalrol a rajzot:P -
zenoka #50186 sracok nem innen csinalta valaki a varosliget apartmanhaz latvanyterveit? leginkabb a belso erdekelne mert lehet oda koltozunk albiba es megterveznem a butorbepakolast de az apartmanhaz oldalan mert nincsenek fent az alaprajzok mert eladtak a lakasokat ugye:D -
zenoka #50185 latszik hogy otleteles mert nagyon cool a vilagitas:D -
sakal6 #50184 visszasikerült állítanom -
sakal6 #50183 hello. letöltöttem a free verzióját a 2010-nek és véletlenül eltüntettem az eszközsort ami a menűsor alatt helyezkedik el és most nem tudom visszaállítani. tudnátok segíteni? -
#50182 földrengés után...:) -
#50181 Nekünk is van toronyház nfr-ünk. :D (nem fikázni, 30 perces ötletelés egy projekt kapcsán... még nincs letisztázva)
-
#50180 Hirtelen felindulásból elkövetett NFR:
-
Zsottybobo #50179 Köszi a segítséget!
Gumicsizmás megoldással átmergeltem mindent egy új scene-be... :)
üdv -
Zsottybobo #50178 Köszi a választ, de sajnos nem oldja meg a gondot. Én is erre gondoltam először.
A select object ablakban sem látszik a fény!
És nem csak a fényekkel van gondom, hanem új objektumokat sem tudok gyártani...
-
bencsab #50177 vagy ha a kolléga úgy gondolta, hogy a hatása nem látszik a nézetablakban, akkor crtl+L -
putyi #50176 shift L -
Zsottybobo #50175 Sziasztok!
Segítsetek szegény fejemnek legyetek szívesek!
Elvadult modellezés közben valami billentyűkombinációval elállítottam a max-ban valamit....
Problema: Új fényt, vagy objektumot teszek a jelenetbe, az ablakokban nem látszik.
A fényt a light listener-ben ki tudom jelölni és módosítani is tudom, a renderen is megjelenik, de a nézetablakban nem.
Sajnos a Max bibliában hasonlót nem leltem, a síma biblia meg nem segített... :(
Előre is köszönöm.
üdv -
nenad #50174 tegnap meg Battlefield2 Reality mod, tiszta operation falshpoint utánérzés. Hatalmas távolságok, érdekesebb küldetések, lézeres megjelölés, jópár új air stb. 0,857nél tart de elég király -
zenoka #50173 nah a padlo egesz korrekt lett de a szegely lecc nem tetszik:P:D -
-
#50171 Tyá! a Total Annihilation-al mennyit jáccottunk anno. -
putyi #50170 nézzétek meg az assasin creed 2 trailer-ét. a digic készítette.
www.hardwired.hu -
nenad #50169 vakker, tegnap levezetésként egy total annihilation remake-el nyomtam, akkora csaták vannak.
Piszok jó móika volt.
A spring engine futtatja.
Teljesen 3d és ingyenes -
#50168 Háháháháá, ezdejó -
#50167 mert épp büszke vagyok rá...
link -
#50166 hehe este 8kor módositották,kibirtam volna azért ha akkor észreveszem:) -
nenad #50165 ez de durva -
#50164 Nem úsztad meg. :P -
#50163 Üdv!
Valakit megkérnék, hogy a programmal kapcsolatban segítsen interaktívan, azaz MSNen pl.
Dobj egy privátot, ha segítenél.
Annyit mondok, hogy egy 3D-s karaktert akarok megépíteni, és elsődlegesen .glm -fileba konvertálni (Később más formátumba, a játék motorja szerint...) -
#50162 LOL
meghosszabbitották egy héttel a leadást -
#50161 tedd már be ide a képet :) -
nenad #50160 hehe, ugyis alsó kategóriás középszar lett.
Amit sajnálok, de viszont meg fogom csinálni csakugy magamnak. Majd dof meg minden, meg az idegesítő gazt elteszem az útból.
-
zenoka #50159 de hulye vagy:D:D:D:D
-
nenad #50158 nem rossz koncept.
Nemhogy elbasztam a végét még ráadásul be is aludtam. -
#50157 sajna nagyon elusztam időben,de ha valakit érdekel... link
De legalább ilyen ötlet nem volt:) -
#50156 hát nem fértem be:)