63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    suvakas (indigo) is ezért lépett le tőlük.
  • Aldaryn
    Fenéket, csak poén volt. Ha a BSA kopogtat, levelet küld, ésatöbbi, akkor kapnak egy kis leckét jogrendből. :)

Nenad, akkor a sitejukon írt "Because LuxRender's file format is openly documented, any skilled programmer could start writing an exporter for any 3d modeling program. " egy kicsit még túlzó. :D Vagy inkább iróniával kell értelmezni.:)))) "openly documented", és "skilled"... :D
  • nenad
    Egy oriási baj van, nincsen dokumentáció, már 1 napja szenvedek az anyaggal. Esélyem sincsen így.
    Ugyhogy egyenlőre lezár, mér szóltam nekik, sajna senkinek sincsen kedve egyenlőre megírni.
  • ThomasGins
    És akkor vinyócsere ha jönnek?Mert ha jól tudom szólnak előre mikor mennek látogatóba.
  • Aldaryn
    Affelé már így is az van. Ubuntu meg Gimp meg Blender.... :D
  • ThomasGins
    ... a BSA felé:)
  • Aldaryn
    Jah, fryrender meg maxwell ingyé. :D Jól nyomják. Még Blender alá kellene fejleszteni pár archviz specifikus dolgot, és meg lenne oldva ingyenesen a szoftverellátottság. :D
  • ThomasGins
    X:\Program FIles\Autodesk\3ds MaxXX\help\3dsmax_t.chm
  • sakal6
    hello. még kezdő vagyok 3ds max-ban, tudnátok ajánlani valami jó totturialt hozzá?
  • montressor
    koszonom szepen, szuper!
  • montressor
    mar megjelent maxhoz is? hol?
  • npeter
    máshol keresd:
    customize/customize user interface azon belül a toolbars menüpont, ott kiválasztod a Category-ból a RequiemScript-et és ott pl. áthúzod a mellékelt ábra szerint a menüsorra, akkor ott lesz kint mindíg.

mellékelt ábra
  • nenad
    luxrender első export. Nem semmi milyen feature listája van.

• Czicsa
    Köszi! Sikerült megoldani!
  • ThomasGins
    Customize/preferences/viewports fül/configure driver/background text. 1024,és match bitmap bekapcs.
  • Czicsa
    Sziasztok!
    Kezdő vagyok még a dologban, ezért fordulok egy nagy kéréssel hozzátok!
    Autó modellezést szeretném megtanulni, de mikor beállítom a blueprinteket nagyon rosz minőségű képet ad vissza.
    Ha valaki tudja mi a megoldás, írja le nekem legyen szíves!
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • montressor
    felraktam, de ha a viewportban jobb clickelek csak a transform es a display jelenik meg, amit a render_mask_previewban lattam scripts es material nem :(
  • npeter
    Vagy pl. a kirenderelt képet png-be mented el. ott be lehet állítani az alpha csatornát. atrán ps-be behúzva "üres'" lesz a background, azt raksz be mögé amit akarsz
  • ThomasGins
    Ez egy elég jó kis mask script
  • montressor
    haliho,
    Vegul is atalakitottam a scene-t gombre, es a vraysun helyett vraylight-ot raktam be.
    Ha ps-ben szeretnem az egboltot hozzaadni a renderelt kephez, akkor hogy kell renderelni, h egy maskom legyen? Az egbolt egy sphere-en van...
  • ThomasGins
    maxos blurt még lehet kipróbálom vrayes-t nem birta a gépem, nálam meg az utómunka szoftver a ps:) Azt a szép pattanó és csavarodós pörgős mozgást meg nem birtam megoldani hogy el is halványodjon. De hát ez az én bénaságom.
  • Jetyke
    kockánként akartál blur-olni?
    mérnem egy utómunka szoftverrel próbálkozol?
    egyébként a maxos blur sztem tökéletes, csak kb fél nap mire kikísérletezed a jó beállításokat.
  • ThomasGins
    Köszi!

Blurt kipróbáltam,a maxos nem tetszett,kirendereltem kockánként az amuy mozgó bálát,de ps-be nem tudtam szépen blurt csinálni.
  • Hzsolesz
    A Maxban megoldható valahogy a Time Remapping? Konkrétan egy RealFlowban létrehozott esőcsepp animációban szeretnék "körbejárni" egy vízcseppet a landolása előtt pár centivel. Tehát belassítanám, vagy teljesen leállítanám az animációt egy bizonyos frame-nél, amíg a kamera körbejárja.
    Üdv és köszönöm!
  • npeter
    5letes, farnkó :)
    egy kis blurt kipróbálnék a szénakazlon is.
  • nenad
    wowwwwwwwwwww.
    Egy bejelentés a kedves rajongóknak, LuxRendernek nagy valószínűséggel lesz 3dsmax exportere.
    Bár nem próbáltam a renderet, c -ben van írva a képek megyőzőek, + opensource, + a villanykapcsolgatós (render finish után), fényerő allító feature is benne van. Illetve elég sok renderelési metódust ismer.
  • zenoka
    nah vazz ez tenyleg fasza!!!!!
    szep work! otletes:D
  • Free
    áááááááááá

hatalmas :c))))))

gratula nagyon jó lett :c)))
  • ThomasGins
    vagyis izé2
  • ThomasGins
    izé1
    izé2
  • ThomasGins
    color mapping-gal is lehet variálni.
    De aranyos lesz:)
  • montressor
    de hat azok raklapok, fa texturaval, meg a cserep is, meg az apici jarofold ami lathato
    Meteorologiai intezet a vizben, de gondolom egy erosebb vihar eroteljesen atmosna az egesz epuletet, ugyhogy csak egy veszett agyszulemeny :)
  • ThomasGins
    Amugy mi lesz ez?:)
  • ThomasGins
    elég sokmindentől lehet,de első körben kipróbálhatod hogy nem használsz tök fehér szint, hanem szürkéket
  • montressor
    haliho

segitseget szeretnek kerni vilagitasban, vraysunnal fentrol vilagitva, nehany helyen kieg, mig a tobbi helyen jo a fenyero. Lehet vhogy egyes objekteken a beeso feny mennyiseget?
    koszi
  • tilbury
    Hali!
    Pp. két él (edge) kijelölése és nyomsz rá 1 connect. Vagy insert vertex, slice plane vagy poly modban: cut. pl. ezek a lehetőségek igy hirelen
  • Atika :o)
    Hat igen eleg hulye megoldas de ez azert van igy hogy ne lehessen megvasarolt mp3-t csereberelni. Amugy nagyon szivesen remelem sikerul megoldanod.
  • hunkircsi
    Köszi, utána fogok járni. Kissé idétlenül van megoldva az egyszer biztos. Ha az mp3-akat, és a videókat le tudom menteni, akkor az már fél siker. Az alkalmazások többsége is újrarakható.
  • Atika :o)
    nekem az ipodomon csak zene van de azt mondom ha itunesban kikapcsolod amit irtam akkor nem torli le neked de mivel neked touchod van es azon vannak programok is hat azzal nemtudom hogy mit fog csinalni, de letezik valamilyen progi amivel az mp3-at le tudod menteni gepre.
  • Notram
    Hali!
    Azt szeretném kérdezni, hogy amikor polygonhálót szerkesztek, akkor új vertexet hogy tudok létrehozni azon a hálón?