3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na én is nekiálltam valami fa félének, ha már mindenki ezt tolja. <#finom>
frenkie privi ment.

ThomasGins
Köszi,hatástalanitotta a macskám😊

\"So always look on the bright side of death\"

1. Click Start / Settings / Open the Control panel
2. Within the Control Panel click Power Options
3. In the Power Options Properties window, click the Advanced tab.
4. Under Power buttons, click the down arrow under "When I press the power button on my computer" and/or "When I press the sleep button on my computer" and select the action you wish to perform when pressing the key.

ThomasGins
lol

Free
biosban kapcsold ki a fuknckiot

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

ThomasGins
off
nem tud vki olyan cuccot vagy registry módositást, amivel a bill power gombját lehet kiiktatni? Azt hittem moncsikimélõ jelszõval ki tudom zárni a macskát a gép életébõl😊

benyomtam multithreadbe a redqueen geometry exportot geciiik! :-)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

npeter
Látom benne a kanna formát 😄

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

hogy ne maradjak le a fa kompeticiótól! 😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

FRenkie
Egyhangú zöld, nem kompatibilis törzstextúrák :S ennyire vót idõ...

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

kifli
1000 thx elég ideges voltam már hogy az elején elakadok 😊 na mék oszt csinálom is
npeter
Neked ez kell:
Create menu > Standard Primitives > Plane és ott a modify panelon tudsz módosítgatni értékeket
reactor-t felejsd el (még)
(press F1 key to continue)

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

kifli
hali szeretnék elkezdeni modelezni és találtam is hozzá egy tutorialt (fiat500-ast kell modellezni) a tutorial 3dsmax5-el van csinálva nekem 8 van, meg van egy pár dolog amit nem értek pl:
"A left viewportban készítsünk egy sík object-et (plane) egy width és egy length szegmenssel (Segs). Változtassuk a szélességet 395-re és a hosszúságot 177-re, hogy megegyezzen az "oldal" blueprinttel. Nevezzük el a plane-t "oldal"-nak." na készíteni már sikerült ilyen plane-t de nem tudom megfelelû méretûre alakítani 😞

én úgy csináltam hogy reactor->create objects->plane. hogy kellene csinálnom hogy jó legyen?

(3dsmax 5-el akartam elkezdeni de sehol nem találtam sajna)
Lazarus
Találkozott már más is
ilyennel?

Unwarp UVW, Flatten mappinges elrendezéssel, textúrába égetett sunligtal. Az illesztéseknél köcsög csíkok jelennek meg és fogalmam sincs hogyan lehetne kijavítani 😞
hunkircsi
Nenad kérésére a 2000 pixel széles erdõteszt kép:

forest_test_hires

Mindenkinek jó pihenést a hétvégére. (vagy jó munkát)

Ki korán kel, poligont lel.

Nem túl egységesek a zöldek? Még a bokrok is ugyanabban az árnyalatban díszelegnek <#szomoru1> Amúgy zsír.
Aldaryn
Hehe, én isezen röhögtem. 😄 1 adás után selejtbe ment. Node, nem mintha érdekelne, amennyit tévézek. Jók a fák, kicsit több színvariáció elférne beléjük, valamint a szerintem "gesztenye" nem így néz ki törzsileg, ágazatilag. Frankó, osszad csak it ezeket a kellemes képeket!

per aspera ad astra

lac coo
<#merges2><#merges2><#merges2>

Hogy a fenébe tudtok ilyen szép fákat csinálni ??? 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ThomasGins
Emléxem annó 86ban ámulva lestem ezt a klippet.😄 Ha vki nem értené a bonyolult szöveget😄 link

ThomasGins
Aztaaaa!
Kurva jó lett! Benyelném h fénykép

FRenkie
NFR

FRenkie
Zajvédõfal amszterdamban rulez!

Az xxles díszlet is zsír, kár hogy a mûsor olyannyira szar, hogy az 1. adás után lekerült a mûsorról...

ThomasGins
Mondjuk csinálhatnánk egyszer egy bolygó speedet is,bár aktuális most vmi télapós cucc😊

ThomasGins
A háttér lopott sajna,nem volt kedv megcsinálni. Kék nemtom miért lett ilyen pixeles,elvileg vraylightmtl. Ps részéhez már kevés kedvem volt, látszik is rajta,kis noise elfért volna még rajta😊

RelakS
Star Wars nem ismerõs? A bolygóromboló krátere :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

A bolygo meg a nap is 3d vagy csak egy kep?

wtf a kek maszat a kannaban? csak nem egy szempilla szemmel?😄

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

lac coo
<#eljen><#eljen><#eljen>.
(Bár a rongyot szinte észre sem venni, a teapot a hangsúlyos ...)

ThomasGins
LOL egy bip ujperc bentmaradt😊

ThomasGins
Na itt az én ronygyom😊

dp

ThomasGins
csak irigykedni tudok<#wow1>

hahahaha haat it nem lesz egyhamar semilyen frissites az tuti:S

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
szerintem ha frissíted ff-et, mondjuk ilyen 2.3 és aközeli verzióra, akkor eltûnik a bug.

per aspera ad astra

az otthoni anno nem is csinalta csak itt bent😊
winfos nt renszer ff2.0.0.14 es verzio ha erdekel😄

Aldaryn
Jah, és a vicc, hog odahazai FF2-n nem csinálja. Gondolom adott FF2.x verzióval OK, másokkal nem.

per aspera ad astra

Aldaryn
Hmm... igen, ez egy bug, aminek a mibenlétére még nem jöttem rá. 😞 de dolgozom rajta. És igen, én saram, tudom.

per aspera ad astra

ff2.0 alatt folyamatosan visszaugrik agaleria az elejere:S nem tudom miert:S tekeresze lefele es hopp maris visszaugrottal😄

Aldaryn
psszt, nagyobb ápdét galériánkban

per aspera ad astra

npeter
😊
Akkor lenne igazán jó, ha nem olvadnának egybe a teapotok. Szépen egyesével át kell mozgatni õket <#hehe>

hunkircsi
Kannás NFR, mert nem bírok betelni az ojjektumsokszorozóva. <#vigyor>

Ki korán kel, poligont lel.

lac coo
Lehet , de én átnéztem mindent amit line szerkesztésnél találtam 😄DDD

ThomasGins
Mondjuk ennek nincs is más módja,nem?

ThomasGins
😄

lac coo
LOL!
Ez túl egyszerû , hogy eszembe jusson 😊))))) THX !

jobbklikk -> corner

lac coo
Van egy másik láma problémám amivel már nagyon régóta kûzdök, de nem tudtam eddig megoldani ....
Line szerkesztés közben sokszor találkozok azzal, hogy valamely vertexet de jó lenne bezier-rõl korner-ra alakítani ... De sehogy nem tudom, lehetséges-e egyáltalán ....

Pl.: egy rectangle- bõl sokkal könnyebb lenne valami trapéz formát csinálnom, mint eleve trapézt rajzolgatni, de soha nem sikerül mert a bezier miatt ívesek lesznek a ferde részek ...

lac coo
Köszönöm !
Rögtön utána nézek mi is ez pontosan, mert csak halvány emlékeim vannak róla 😊))