3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Within the Control Panel click Power Options
3. In the Power Options Properties window, click the Advanced tab.
4. Under Power buttons, click the down arrow under "When I press the power button on my computer" and/or "When I press the sleep button on my computer" and select the action you wish to perform when pressing the key.
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
nem tud vki olyan cuccot vagy registry módositást, amivel a bill power gombját lehet kiiktatni? Azt hittem moncsikimélõ jelszõval ki tudom zárni a macskát a gép életébõl😊
\"So always look on the bright side of death\"
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Create menu > Standard Primitives > Plane és ott a modify panelon tudsz módosítgatni értékeket
reactor-t felejsd el (még)
(press F1 key to continue)
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
"A left viewportban készítsünk egy sík object-et (plane) egy width és egy length szegmenssel (Segs). Változtassuk a szélességet 395-re és a hosszúságot 177-re, hogy megegyezzen az "oldal" blueprinttel. Nevezzük el a plane-t "oldal"-nak." na készíteni már sikerült ilyen plane-t de nem tudom megfelelû méretûre alakítani 😞
én úgy csináltam hogy reactor->create objects->plane. hogy kellene csinálnom hogy jó legyen?
(3dsmax 5-el akartam elkezdeni de sehol nem találtam sajna)
ilyennel?
Unwarp UVW, Flatten mappinges elrendezéssel, textúrába égetett sunligtal. Az illesztéseknél köcsög csíkok jelennek meg és fogalmam sincs hogyan lehetne kijavítani 😞
forest_test_hires
Mindenkinek jó pihenést a hétvégére. (vagy jó munkát)
Ki korán kel, poligont lel.
per aspera ad astra
Hogy a fenébe tudtok ilyen szép fákat csinálni ??? 😄DD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az xxles díszlet is zsír, kár hogy a mûsor olyannyira szar, hogy az 1. adás után lekerült a mûsorról...
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
(Bár a rongyot szinte észre sem venni, a teapot a hangsúlyos ...)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
per aspera ad astra
winfos nt renszer ff2.0.0.14 es verzio ha erdekel😄
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Akkor lenne igazán jó, ha nem olvadnának egybe a teapotok. Szépen egyesével át kell mozgatni õket <#hehe>#hehe>

Ki korán kel, poligont lel.
Ez túl egyszerû , hogy eszembe jusson 😊))))) THX !
Line szerkesztés közben sokszor találkozok azzal, hogy valamely vertexet de jó lenne bezier-rõl korner-ra alakítani ... De sehogy nem tudom, lehetséges-e egyáltalán ....
Pl.: egy rectangle- bõl sokkal könnyebb lenne valami trapéz formát csinálnom, mint eleve trapézt rajzolgatni, de soha nem sikerül mert a bezier miatt ívesek lesznek a ferde részek ...
Rögtön utána nézek mi is ez pontosan, mert csak halvány emlékeim vannak róla 😊))
http://animation.about.com/od/3danimationtutorials/ss/3dsmax_less1_6.htm