63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#50475 Bocs, hogy mégegyszer idepostolom ezt a halom színes kockát, de kíváncsi vagyok, hogy megfelel-e már a color correction után. (Érthetetlen módon az első install után szanaszéjjel fagyott a MAX a color correct plugin-tól, most meg hogy próbaképpen elindítottam a cuccot, semmi gond nem volt vele. A fene érti ezt.)
-
putyi #50474 meg kell építenia a geometriát és hozzáadni egy sima , színe plexi anyagot. -
#50473 SZiasztok!
Narancssárga műanyag indexlámpa materialt szeretnék készíteni. Van tippetek a beállításokra? Eddigi próbálkozásaimmal még hasonlót sem sikerült.
Mental ray renderert használok -
#50472 Hehe... Köszi. :) Csak leadás van. -
#50471 fűre gomba:) -
zenoka #50470 baszo lett a banner szoveg.. Al megint gombaztal?:))) -
#50469 igazad lehet, közben néztem másik monitoron is és ott jóval sötétebb, mint otthonin.
orvosolom majd ezt is. -
#50468 Nem rossz irány. Nem tesz neki jót, hogy ennyire visszahúztad a külvilág fényét postban, szétesik tőle. Vagy használj valami más color mappolást, vagy derítsd meg kicsit a belteret. -
#50467 Üdv!
Ha még valaki nem ismerné: Advanced Painter 1.6
Én egyenlőre még teljes eufóriában vagyok tőle. -
#50466 fincsi fincsi.
a csap mögé sem árt a csempe... -
#50465 én is vmi kabaréba hallottam először. :P -
zenoka #50464 vazeee bebaszcsi....azt hittem ez a kifejezes eltunt a koztudatbol:DDDDDDD
gyaaaa 3 honapja nem "hallotam" es most torkent dofte at az agyam a szememen at...
-
#50463 jaja. kicsit bebaszcsiztam :-)
jah a tukornel korrigalom a tukrozodest, (franya varylight tukrozodik), felhot szerintem kihagyom -
putyi #50462 megcsúsztál? -
zenoka #50461 hangulatok felhot az egre es valami tukrozodjon a tukorbe!
egyebkent a kamera szog nekem bejon kifejezetten! -
#50460 egy kis tegnap esti NFR.
80 %-ban archmodels gyorsan összedobálva. -
#50459 OFF:
Akinek fent voltam msn en a partneri listában azoknak üzenem törlöm a fiókom.
új msn címem: msn{qkac}barton.hu -
bencsab #50458 sztem egy jó minőségű 400-as vagy 450-es bőven elég, ha megelégedsz egy grafikus kártyával a gépbe. ha dual sli-t tervezel, akkor már indokolt feljebb menni pár száz wattal, egyébként felesleges. -
montressor #50457 koszi -
#50456 nekem melóban egy CORSAIR PSU-650TX táp van egy q9550-es gép, 3 winyo, 512-es 9800 GTX VGA, 4 giga ram, dvd író. eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. szinte hangtalan. -
#50455 off:
halk tápot szeretnék, a mostani 400as chieftek kurva hangos.
ötletek?
prohadveren 400as vagy 450es corsairt nézegettem.
kell e 400asnál nagyobb egyáltalán?
van 2 winyóm, egy 256 megás 7900as gforceom, 4gb ramom, meg 1 core2duom amit majd 4magosra cserélek, meg 1 dvd íróm.
köszi -
nenad #50454 Csak úgy...
ujrairtam a geom exporteremet. +40% speed, yeahhh
35k vertices/sec , az előző 19k vertices/sc
Ha beleszámoljuk azt is, hogy az Luxrender támogatja az instancingot is (ami a geometria nagy része, akkor egész elfogadható lesz)
Az indigo renderer 3dsmax exporter irójával van egy kis challendszunk, kié lesz a gyorsabb exporter.
LOL -
#50453 Show command panel toggle -
montressor #50452 az nalam masra van mappolva.., mi a neve? -
#50451 nyomd meg a 3-ast. -
montressor #50450 valahogy eltuntettem az oldaso panelt, amin a create, modify, display meg ezek vannak, mivel lehet visszahozni?
koszonom -
nenad #50449 ez a renderman féle file formatból származik. -
nenad #50448 Gondolt át nem kell manuálisan generálni minden fának mást szint vagy tonust, mehet programozási szinten. Sokkal jobban nézhet ki. Nincsen ugyanolyan szin a fák levelein.. (a texturát nehezebb észrevveni) :D -
#50447 Valahogy sejtettem, hogy utómunka lesz belőle. :D
Oké, kösz :) -
putyi #50446 beteszel egy kurva erősen világító objektumot és utómunkába ráteszed a glow-t, glare-t stb. -
zenoka #50445 hegelysztopisztoly hegesztes hd rogzites utomunka.
sajnos jobb otletem nincs:S -
#50444 Hali!
Egy hegesztőt szeretnék készíteni épp használat közben V-Ray alatt. :)
A szikrázást már úgy ahogy megcsináltam ParticleFlow-al, de a hegesztésre jellemző "nagy fehér fényességet" eddig még csak meg sem tudtam közelíteni.
Tudtok adni valami támpontot, hogyan álljak neki?
Meg még egy villámkérdés:
A ParticalFlow-hoz adott Motion Blur-t sehogy nem lehet összhangba hozni V-Ray-vel?
Azt olvastam (és tapasztaltam), hogy nem támogatja. :(
1.50 RC5-ös verzióm van. -
zenoka #50443 1,6 os gammahoz a szinek is correctionozva vannak? -
montressor #50442 Hali!
Elso nagyobb kavarasom... A letra, tegla es vasmacska anyagaval teljesen elgedettlen vagyok, meg majd buheralom, de kivancsi vagyok Ti miket javasoltok meg.
-
#50441 Gamma: 1,6
Color mapping: HSV exponential (1.0 - 1.0 - 1.0)
És van egy HDRi bevilágítás a Direct Light-on kívül.
Mi lehet a gond? -
zenoka #50440 gamma szerintem is..
ohh gyerekek legyen mar netem otthon..fuggo vagyok igy alkotni sincs kedvem hogy render kozbe nem tudok szorfozni/tv-t nezni -
#50439 "lehetőségek piszok jók, akár minden instanced treenek a jövőben más materialja lehet, vagy esetleg tónolt." Ez említséreméltó feature? :P Az instance szempontjából csak a geometria a lényeges. -
#50438 Vagy a színek, vagy a gamma, de valami nem ok. -
marcee #50437 Mi ez a punnyadás? -
#50436 NFR