3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt a karakter:
letöltés
És ilyen pózba kéne valahogy de úgy hogy a fegyvert is így tartsa.
kép

Még annyi ha esetleg valaki nagyon jól tudja használni a progit akkor tudna rajta textúracserét csinálni úgy hogy élethû legyen az arca meg minden?
Kb ilyen szinten ha tudtok az nagyon király lenne.
ez valami nagyon álltat tiszta élethû😊

megy 2011 alatt is.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
Szerintem linkeld ide, és valaki lesz oly rendes biztos😊

\"So always look on the bright side of death\"

Van egy 3ds max karakterem valaki tudna róla egy képet készíteni egy bizonyos szögbõl úgy hogy rajta legyenek a textúrák is?

ThomasGins
Ez is ügyes kis script...

ezt nem szedtem le mert 2010 is volt kiirva hogy jó.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
mondjuk 2010alatt próbáltam,bocs ha nem megy😊

ThomasGins
ehun egy

lightLister script ami vraylightal is mûködik és fut max 2011 alatt, van ilyen valakinek?

Aldaryn
Van még, bõven, de nincs válogatva, azért ilyen olcsó, van benne selejt is, meg sok collapsolt, weldelt is, bár azokat vissza lehet köszörülni használhatóra.

per aspera ad astra

ThomasGins
Egy hálósszatyorni használt vertex azéert érdekelne...

npeter
huhh, nenad bepótoltad a pár hete tartó pangást 1 kis elmélettel 😊
most akkor jöhet a "másoknak" szöveg is 😉

a bannerszöveget ki találja ki amúgy? Al?

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Hmm, ma ilyen tesztelõs nap van: A brazil 2,0 pro verzió glossy leképzése brutálisan jó megoldást kapott. Nemtom emlitettem e multkor, hogy a irradiance cahche nagyon gáz volt de amint kiderült az anyag volt az oka. Megfelelõen gyors önnmagában is akár interiorokre is. A glossy-t érdemes megpislantani, nagyon jó adaptive megoldásuk van.
Arra még kíváncsi vagyok, hogy a photon mapot lehet e irradiance cahce-el regatherolni.

Al van még egy ötlet, nemtom menniy értelme van, olyat a vray globalsba hogy a vraylightoknak, meghatározott subdivs/felületet adni. Ha átméretezi, akkor ha kisebb akkor kevesebb stb. Általában egy jó arány minden méretû lámpával jó eredményt adna...

Sziasztok ! Nem tud valaki ingyenes modellt kivetõpánt témára ? Nem találok sehol.
http://www.mote.hu/files/imagecache/product_full/docs/products/Csill-raut-clip.jpg
Szép napot Mindenkinek!

Bátorkodom egy kérdést feltenni (mint hozzá nem értõ lelkes hobbista amatõr maxos lévén nem értek hozzá ill nem jutottam érdemben elõre a dologgal) ,hogy hogyan lehetne az megoldani,hogy a reactor csak bizonyos frame-nél kezdjen el mûködni az objectumokon.Mert pl. a második objectumra csak jóval késõbb kellene hatnia a reactornak mint az elsõre mert addig saját utat járna be és csak utána kellene,hogy módosítsa a reactor a mozgását.
Elõre is köszönöm a segítségeket.
Üdv: Koko

bonusznak, ha már a materialba bent van a direct light opció egy store with imap is tök jó lenne. Ezzel a zajosodás nagy részét ki lehetne iktatni.

ps, az extract mesh as node, végül megoldotta, azonban az a rész ettõl függetlenül áll amit írtam mert össze vissza forgat rakosgat, áthelyez és töröl. (pl ha egy másik objektumot teszek be az eredetit nem adja vissza mint node kapcsolgatás nélkül) Sok felesleges lépés kell.

Kevesebb helyesírási hibával stb.. 😄

Pár dolog ami eszembe jutott.

-object lightokkal, material, vagy vraylight>mesh, még mindig oriási számu HSPH kell a sima képhez.
-Miután vraylighthoz betettem a mesht, egyszerûn nem lehet leszedni a vrazlightot róla, clone-ozni kell az eredeti objektum poly-jait. Ha egy másik objektummal akarom helyettesíteni az eredeti egyszerûen eltünik vagy elfordul, iletve a "replace mesh with lights" kapcsolót kapcsolgatva sem történik semmi. BUG 😄
-Az Interpolated glossy reflection/refratcion sokat javult. Nagyon megéri használni.
-Az AO beleintegrálása a renderelõbe külön, nagyon nagy bónusz, sokszor kiválthatja a detail enhancement-et. Viszont egy clampolt képen ha világosabbra veszem a képet ne legyen zajosabb mint más egyébként is a noise treshold által managelt részek, legalábbis ne alaphelyzetben (több subdivs vagy rosszul van beállítva). De ez nem nagy probléma mert 16 felettei subdivnál már egész jó képet ad és elég gyors. Baromi jó lenne ha a legelsõ paramnak oda lenne írva hogy opacity 😄 ez lemaradt róla...
-Kurvára hiányzik a materialba integrált cast/shadow opció. Pl glass egyéb anyagoknél nem kellene folyton oda kattingatni.
-ha beállítok egy max reflection/refraction értéket a vray global optionsba jó lenne ha minden material amit ezután létrehozok ilyen paraméterekkel jönne létre és csak egyéni beállítás esetén írná ezt felül. Annak ellenére hogy azt eredetileg másra találták ki. Esetleg egy kapcsoló mehet az anyagba, hogy override global. Így azt az opciót többféleképpen is lehetne használni.

Hirtelen ennyi jött le egy beugrós vray project kapcsán. Kép nincs 😄 (kicsit még mindig zajos)

hmm, mind1, holnap átemgyek max2011re.

Pár dolog ami eszembe jutott.
-object lightokkal, material, vagy vraylight>mesh, még mindig oriási számu HSPH kell a sima képhez.
-Miután vraylighhoz betettem a mesh, egyzserûn nem lehet leszedni a vrazlightot róla, cloneozni kell az eredeti objektum polyjait. Ha egy másik objektummal akarom helyetesíteni az eredeti egyszerûen eltünik vagy elfordul, iletve a replace mesh with lights kapcsolo kapcsolgatva sem történik semmi. BUG 😄
-Interpolated glossy reflection/refratcion sokat javult. Nagyon megéri használni.
-Az AO beleintegrálása a renderelõbe külön, nagyon nagy bónusz, sokszár kiválthatja a detail enhancement-et. Viszont egy clampolt képen ha világosabbra veszema képet ne legyen zajosabb mint más egyébként is a samplerrel (noise treshold) managelt részek, legalábbis ne alaphelyzetben. Ez nem nagy probléma mert 16 felettei subdivnál már egész jó képet ad és elég gyors. Baromi jó lenne ha a legelsõ paramnak oda lenne írva hogy opacity 😄 ez lemaradt róla...
-Kurvára hiányzik a materialba integrált cast/shadow opció. Pl galss egyéb anyagoknél nem kellen oda kattintani.
-ha beállítok egy max értéket a vray global optionsba jó lenne ha minden material amit ezután létrehozok ilyen paraméterekkel jönne létre és max custom beállítás esetén írná ezt felül. Annak ellenére hogy azt eredetileg másra találták ki.Esetleg egy kapcsoló mehet az anyagba, hogy override global. Így azt az opciót többféleképpen is lehetne használni.

Hirtelen ennyi jött le egy beugrós vray project kapcsán. Kép nincs 😄 (kicsit még mindig zajos)

nalam kimaradt a 2010 es verzio..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

használ valaki max 2010-el vray ps5-õt x64. Max ablakkezelése illetve a windowzé is teljsen befagy. A render lefut faszául, csak mást nem lehet csinálni közben... Valakinek ötlet. A low thread priority kapcsoló alkalmazásával is ez történik. Egyenlõre egy processzormag letiltásával tudom csak megoldani, olyan mintha vray realtime task request módba kapcsolna és úgy renderelne...

tenkenorman
a legközelebb lévõ nyers fel textúra meg egy kicsit nyúúúúlik 😊

http://www.tenke.hu

ThomasGins
jogos😊

VisualHarmony
Az a bambusz parketta óriási nagy méretû a valósághoz képest szerintem a csillár meg túl kicsi.
Kintre meg inkább fotót raknék és v.hogy ott az ablaknál azok a pirosas fények se teljesen okésak, inkább kékes illene a hideg télehez szeritnem😊

\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György

ThomasGins
Szerényen

érdekes cucc, fizetõs?

ThomasGins
Festékreklámféle lesz😊

npeter
van olyan aki szeretné látni a lakását penészedve?? <#guluszem1>

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

ThomasGins
Igen,egy bazi nagy lépcsõs plane,vagyis 3,nem tudom miért a bonyolultabb ötlet jut eszembe elõször,már ott tartottam leanimálom gif-be😊

ezek szerint a festest planenel oldottad meg.
jo lesz ez!

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ThomasGins
Még megy a variálás vele😊
kép

mi lett a peneszes projecttel? kepet!

ThomasGins
Figyelünk Al<#wow1>

Te Al, most hogy kijött a vray 2,0 beta, tudsz egy olyan tesztet nézni rajta, hogy gyorsabb lett e az imap/lchache számolás?

npeter
nah így már sokkal jobb. több látszik a modellbõl

Met
világosban 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

npeter
archmodels-ek között van párna jócskán, igaz az nem ilyen gombos. gondolom itt az a lényeg 😉

párna generátor?
😄

Ezt lattatok mar? Zsenialis.
Adobe Project Rome
a képen látható párna modellje nincsen vkinek? Esetleg hasonló.

megvan, nem jelöltem ki a réteget a channelben.. 😄

skacok, hogyan lehet egy képet bapastézni vagy behúzni a layer maskba? Ezer Köszz.

npeter
ami látszik az nem rossz, csak sajnos elég sötét. AA nagyon nem stimmel, nagyon recések az élek sok helyen.

örülnék, ha én is tudnék valami hasonlót alkotni. jó néhányszor elkezdtem már autót modellezni, de a mikor elérkezem a részletesebb kidolgozásig, ott mindig megakadok. te melyik tutorial alapján csináltad?

pl az új material editor...

A 2011-es verzióban a 2010-hez képest van jelentõsebb változtatás, ami egy magamfajta kezdõnek számottevõ lehet, vagy csak a hardcore használóknak vannak újítások benne?

ThomasGins
Akkor kezd a legujabbal.😊

Helló!

Régebben elkezdtem a max-szel foglakozni, tutorialokat csinálgatni, de ez már pár éve volt, azóta nem foglalkoztam vele. Most elölrõl kezdeném, teljesen a nulláról megtanulni a progit. Melyik verziót ajánljátok hozzá? (vegyük azt az abszurd helyzetet, h gyk. bármelyik verzióhoz szabadon hozzáférhetek 😊
A gépemben a videókari a leggyengébb láncszem...

Met
Na, ez is kész van, turorialos történet

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae