63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Az mitől van h hiába állítom be a 2sidedet nem látom a másik oldalt? -
Egyáltalán hogy győrődjön meg olyan jól? És előtte vagy utána húzom rá a textúrát? De ha lehetne egy ötletem: mi lenne ha egy fa asztalra tenné rá a trikót :DDDDDDDDD
Csak ha megcsinálom a trikót és reaktor rádobja akkor a szélei meg ezek összelapulnak meg hülyén néz ki... egyszóval jó lenne Nenad a videó tutor! hálás lennék a végtelenségig :DD -
Nenad> reaktoral tudok ruhát csinálni de hobb lenn egy video tutor is!!! Vevő vagyok mindenre!!!
Frenkie> Nagyon klafa a cucc, csak nekem az tetszik amikor szmből vagy oldalről kapja a fényt és az első lápáknál össze-visssza verődik a fény és az olyan jól néz ki! Nem mintha így nem lenne jó... Majd tudnál mutatni wireframeket mert én is egy kocsiba kezdek és jól jön minden kis segítség... Amúgy ezt a sötétes színt úgy lehet maxnáál átállítani hogy rámész a Costumize>Load costumize UI Scheme... és itt dark-ra vagy max4-esre mész ha van ilyen...
SaWo> Köszi a ruhás ötletet, már más is mondta csak még nem tudtam megcsinálni jól, de remélem most összejön (egy kis segítséggel :))
Bye -
nenad #5272 Fasza ez a kis auto, Engem annyi izgat csak hogy tul sotet van elol, nem latszik a lampaja meg a hutobordaja.
Hmm a visszapillanto tenyleg fura, ilyet meg nem is lattam.
-
Quasar #5271 Frankie4 Ez k. jó. Már majdenm azt mondtam rá hogy sötét a lámpája, és a tükör is olyan hülye helyen van. De utána néztem mielőtt még valami hülyeséget mondtam volna. Tényleg olyanok. Szóval nekem tetszik, de nagyon kritikus szemmel még nem tudok nézni. -
nenad #5270
-
nenad #5269 Gix-Er igen jo otletet dobott fel, es a ruhas otlet nekem is teccik, ajanlanek hozza azonnal egy ingyenes es atomjo plugot, simcloth..A vray programozojatol :)
Ezt kb 2-3 percbe tellik megcsinalni, ha kell csinalok tutorialt. (video :))
http://www.freeweb.hu/losbellos/simcloth.jpg -

na tesókáim itt van utóbbi munkám gyümölcse.ezt a képet rohadt sok ideig rendereltem mert 1-3 as GI samples volt megadva de szerintem nem lett annyival szebb hogy megérte volna az a tizen valahány(!) óra.na mindegy,legalább ebből is tanultam.Olyan 6-7százezzer polygonból állhat(nemtom mert csak rendernél adtam rá a smoothot),van direkt és indirekt illumináció egyaránt de csak skylight van hdrivel.
A "clear" tulajdonképpen az "időjárást jelenti",majd érteni fogjátok ha berakom a másik pár képet is,amik kisebek lesznek és más színvilágú hdri-vel más hatása lesz a képnek.
Környezet majd lehet lesz később most egyelőre csak a nagy semmi van.Edit polyval készült és solidify pluginnal(thx to A.).2x2 samples blablabla....
F. -
nekem tetzsik az ötleted -
Youth: Mi lenne, ha a fa textúrája helyett valami ruha anyagra raknád a diszkómenedet? Egy plane-ből ecerűen lehet reaktorral, vagy simcloth-tal ruhaszimulációt csinálni. ezután rádobnál valami pólónak a képét, és akko mintha a az iskolás gyerek hagnyagul ledobott pólóján heverne a cd lejátszó. Na mind1, csak 1 hülye 5let volt. Inkáb megyek is aludni. Amúgy ász cucc ;) ekem adod az eredetit, amiről a modellt készítetted? :DDDD -
ragna: hé ez a én és a robotm (vagy én kis robotom?)címúű verseny eggyik győztese nem?aranyos a robot:)
Xouth: neked mért olyan színű a layout a MEXNÉL?hol lehet beállítani? -
Bárcsak csaj lett volna :D jóbarátom meg családja volt itt sorry!!! Köszi mégegyszer!!!! -
nenad #5262 youth kiszenvedtem neked a texturakat, aztan te meg elhuzol csajozni? 
-
nenad #5261 1538*1538 mind1ik,
igy kicsinyitve nem egy szep darabok de amugy jol mutatnak. -
nenad #5260 http://free.x3.hu/losmurdello/eggkinda.jpg
http://free.x3.hu/losmurdello/metalkinda.jpg
http://free.x3.hu/losmurdello/wk.jpg
http://free.x3.hu/losmurdello/woodkinda1.jpg
http://free.x3.hu/losmurdello/woodkinda2.jpg
http://free.x3.hu/losmurdello/woodkinda3.jpg
-
nenad #5259 3. keszul.
van egy metal,tojas,fa, lesz meg ket harom fa meg valami ami jopofa. -
nenad #5258 szabadforditasban >allitgatni, fejlesztgetni :) -
mi az hogy tweakelni? -
nenad #5256 youth kulonben ezt te is meg tudnad csinalni... :)
renderelni texturat te is tudsz es utana mar te is tudod allitani a reflectiont, so! szet is bonthatod a shadert es pl kulonbozo reszeit hasznalhatod reflectionmapnak stb.
A kepet amiket felteszek meg tweakelheted photoshopban -
Ez volt a Hunkiricsis verseny első helyezett képe nem? :D
Ötlet: csináld meg rozsdás textúrával mintha lebasztad volna a sárba stb...
Nenad: várom... :DDD -
nenad #5254 meglassuk elnezek az oldalra hatha van valami uj shader, 10 perc es meglesz. -
ragna #5253 Hi!
Kicsit továbbdolgoztam egy régebbi képem főszereplőjét. Mivel akkor csak egy beállításra volt szükségem, elég hanyagul modelleztem, tudtam mi nem fog látszani és elrejtettem a poly hibákat :) most meg már a hajamat tépem, napok óta csak javítgatom a modellt. :)
remélem így is belinkeli..
"C&C" pls :) -
Tök jó :) Nekem valami fa, fém, járólap vagy ilyesmi kéne...
Előre is köszi -
nenad #5251 ah nem ez igy komplikalt, probald meg leirni milyen legyen :) -
nenad #5250 Ezt meg tegnap csinaltam tanulsagnak sawo,youth-nak :)
http://free.x3.hu/losalamos/procedural/proceduralmaps.htm
mindjart renderelek vagy milyet szeretnel kulonben?
dobok egy thumbnailst milyen van -
Ha tudsz textúrát adni az jó lenne... -
nenad #5248 Youth azet nem kell mindenkire hallgatnod, ha neked tetszik a textura, (nekem is) akkor kesz finish. A sotetsege a meleg szinek, en nem piszkalnam a kepet ilyen szempontbol. De ha te latsz meg benne fejlesztheto dolgot akkor hajts de ezt a varziot azert mentsd el, hogy ha mas nem akkor oszze tud hasonlitani... :)
Szivesen renderelek texturat, de szerintem nekem van doschcol is egy ketto ha jol emlekszem cskapi jovoltabol! :)) -
Jaja köszi teszek rá -
Első kép:
-kijelölöd a polyt jobb katt vagy a másik lehetőség: KÉP1
-a második kép az Extrude along spline settingsjéről szól: KÉP2 Itt állíthatod be hogy szűköljön e vagy csvarodjon, stb... -
Quasar #5245 Bocs Youth, de nem találom. -
K.András #5244 Meg a fejhallgato pántjára is rakjál egy kis glossinest mert nem teljesen mat egy ilyen... -
CgTalkon hozzászóltak a képhez:
" really like your work...fish is great too.
Just this.. Try to use other wood texure because this one was seen a hundred times.. And it comes with max.. It will be more efective when you find something new or make one by yourself
all the best
nikola drincic"
Szóval más textúra kell bazz pedig annyira imádom ezt... Nenad tudsz segíteni ebben a procedurális map-ben? mert nem nagyon jön össze a reflekciót meg nem tudom megcsinálni egyáltalán... -
K.András #5242 Egy-két deritöfényt kell már csak szerintem is,omni kicsi multiplierel és jo lesz... -
Extrude bocsi nem eytrude :) -
Köszi fiúk!!!
Bazz pedig azt hittem majd így lesz jó hogy belóg, nahát ez ilyen anyagból van én fejlesztettem ki :DDD
Quasar: kijelölöd a polyt jobb katt és ott van hogy Eyture along spline vagy mi is a nave? :D nah és ott van mellette egy kis kocka vagy mi menj arra és akkor tudod állítgatni az értékeket, vagy megtalálod ezt a poly menüjében is... -
elmegy... :)
vicceltem,nagyon ófasza,jó hogy végre látszik a fülhalgató,és tényleg a résbe nem esik bele a zsinór.
még egy dolog:szerintem ha valaki letesz egy cédét az asztalra akkor biztos hogy borítóval a föld felé teszi és nem hagyja hogy összekarcolódjon az adatos rész !:)
-
Quasar #5238 Youth! CSak még egy kérdés. Kijelölöm a keresztmetszetet, de hol van az az extrude along a spline? Mert még nem találtam meg. -
Hello Youth ! Király a kép, de hadd kukacoskodjak én is egy kicsit :) a kábel nem lehet olyan puha, hogy ennyire felvegye a padló réseinek alakját. De látszik, hogy nagyon sokat szöszmötöltél a képpel, és meg is lett az eredménye. -
nenad #5236 szerintem a szin jo igy, nemgaj ha sotet es a napszak sem olyan fontos, engem az zavart egy picit hogy a fejhallgato nekem lebeg egy kicsit nem latom pontosan hogyan tamaszkodik.
De ez mar csak kukackodas.
-
Quasar #5235 Nenad! Köszi a tutort, e nélkül nem kocsi a kocsim.