63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Örülj. -
Nem, ez még mindig a MAX topic. Nézd csak meg a gyönyörű bannerünket, és elszáll minden kétséged! :) Bár, hajnali 9 perckor lehet kicsit még (már) homályos a kép. :) Vagy csak nekem szokott?
xelag: Ez mind szép és nemes, meg gartulálok, hogy 16 éves fejjel AfterFX-be meg MAX-ba akarsz belekóstolgatni, csak nyugodj meg egy cseppet. Először is, nem fog egyik napról a másikra menni. És nincs semmiylen egységes forrás, ahonnan letölthetsz egy olyan hepet, vagy how-to-t, amivel gyorsan tapasztalt felhasználóvá válhatsz. Az angoltudás itten alap. Ha tényleg komolyan akarsz ezzel foglalkozni, akkor mindenképpen. És ha egyszer fenn van a MAX a gépeden, akkor a legelső dolgod az legyen, hogy megnyitod a helpet, és végigböngészed. Nagyon szépen rendszerezve ott van minden téma alaposan körbejárva, példákkal is alátámasztva ami az alapokat ilelti. Minden ami ezen felül van, azt hosszú hónapok gyakorlásával, tapasztalással, keresgéléssel, és türelmes, csendes olvasgatással lehet összeszedni hatékonyan. :) A többit majd később. ha fejlődni akarsz, itt jó helyen vagy.
De kérlek, ha lehet, kicsit összeszedettebb hozzászólásokat! Okés, hogy felpörgeted a fórumot, és a mayásokat eszi a méreg, hogy mennyire megy a MAX-os topic, de azért ne ennyire. :P Denksz.
ThomasGins: Tényleg türelmes vagy! Itt az ideje, hogy próbáratedd a határaid, nézz 1 éves(!!!) performance videót itten.
-
nenad #14749 jajj, a VIP regisztraciom 7 napon belul lejar! Jajj, most mit tegyek? :) -
Jesszus, ennyi tartalék türelmem lenne a semmire, én lennék a Dalai láma. Jól nyomod, gratula! -
nenad #14747 vaznyak, aszittem rossz forumba jottem :)
-

-
teljesen nézd végig ameddig vége nem lessz az egész filmnek
a végefele az tökre élethű amikor a földről felveszi a terminátor fejet. -
Kicsit összeszedhetnéd magad, ez nem cset hanem fórum:)
Filmet nem töltöm le nem érdekel ,itt találsz t2-t:
http://www.btinternet.com/~tobor/meshes.htm
Én ebben nem tudok segiteni, mert amatőr vagyok. Ha felraktad a maxot, akkor előbb olvasd át a helpjét ha kérdésed van ott keresd, vagy gooogle-ben, aztán itt...
:) -
neked nincs kedved az after effectset megtanulni?
én segítenék abba te meg ebbe -
17mb -
akkor nézd meg az oldalt és töltsd le a filmet
ok? -
Az első néyet mindenképp, a többit ha meg is akarod tanulni gyorsan:) -
http://www.lysator.liu.se/~zap/kidwars/intermezzo/index.html
ezen az oldalon letudzs egy filmet tölteni amiben a 3ds maxot is használták,nézd meg van benne terminátor.....nézd meg most -
melyiket töltsem le?Letöltés:
1. 3dsmax_7.rar [89265 KB]
2. 3dsmax_7_AddMapsMat.rar [68284 KB]
3. 3dsmax_7_Archmat.rar [135235 KB]
4. 3dsmax_7_Reference.rar [130706 KB]
5. Character_animation_professional_tutorials.rar [68601 KB]
6. Design_visualization_professional_tutorials.rar [86959 KB]
7. Directx9c.rar [36321 KB]
8. Film_Video_professional_tutorials.rar [74367 KB]
9. Games_professional_tutorials.rar [24547 KB]
10. Introductory_tutorials.rar [85865 KB]
11. mental_ray_tutorials.rar [13999 KB]
12. reactor_tutorials.rar [52798 KB]
13. shockwave3d_tutorials.rar [256 KB]
ezek vannak -
hogy lehetne megoldani hogy teljes verzió legyen?
-
köszi
Amúgy hogyan kezdjek neki a programnak?
Ja és le het több dolgot is letölteni hozzá 13 dolgot -
Igen.
Leltem is egy fénykardot neked. Nem tudom, h max-e de lehet vele ilyet csinálni. -
ja valmi crack hozzá? -
Nem,de ugyanazt tudja, és ha megtetszik meg lehet oldani:) -
ti is a triallal csináljátok?
-
Töltsd le a trialt, onnan vagy innen: http://www.design21.hu
Itt van pár kép is h mit tud... meg sok helyen még... -
Én most after effects-el szoktam a filmeket csinálni, pl:lézerkard meg ilyesmi
Ezzel a progival is lehet fénykardot csinálni? -
amúgy még nem is láttam a progit hogy mit tud -
most vegyem meg?
16 vagyok
vagy onnan lelehet a teljes verziót tölteni? -
Igen #14725
Igen #14724
Igen #14723
www4.discreet.com/3dsmax #14722
;) -
Vegas #14726 azzal most még ne foglallkozz..majd pár év mulva..:) -
pl csinálok egy filmet akkor pl beletudom a terminátort rakni amit én csinálok meg ilyesmi? -
ezze a programmal bármit meglehet csinálni?
ugyértem hogy pl egy kis rajzfilmet,egy embert,állatot bármit? -
amúgy a 3d studio max legújjabb része az tudja mind azt amit a régebbi?
ne nevessetek mert csak most akarom megismerni a programot -
hi mindenkine nemtudjátok hogy honnan lehetne letölteni a 3d studio max leguljabb részét(bármelyik jó)warez-ról vagy bárhonnan?
Gondolom hogy azoknak akik ebbe a fórumban írnak azok valahonnan letöltötték a progit,nem hiszem hogy megvették.
Az írjon aki valahonnan letöltötte. -
nagyon állat! Egymásra rakott kockafalba autó rongyol? de lehyen pl egy golyó az eccerűség kedvéért. -
de ha már egyszer belekezdesz egy VRay könyvbe, nagyon oda kellene figyleni, hogy ne egy extended help kerekedjen csak belőle. :) valamiért úgy gondolom, ezt még akkor is nehéz, ha tényeg odafigyel az emeber.
Poén nézegetni ezt a videót. :)) Ha jól megnézed, azért csak-csak összedőlt volna a kockavár. A szélső oszlopok nagyon meginogtak. :)Kár, hogy a motion blur nem jön oyan jól ki rajta. Esetleg valami dinamikusabb jelenet? :) Pl. egy cementeszsák lengetés? :) -
nenad #14719 no, itt az anim, hehe, jo leco volt, sajna a vegere keves lett a lightmap samples es elkezdett vibralni. 500volt vegig, egyebknt az alabbi renderidokbe a gi is benne volt. Nem rossz szerintem.
Majd csinalok egy masikat ugyis tamadt egy ket otletem.
Mit mondjak jo sokszor meg lehet nezni ezt a vackot,mas mas reszeket figyelve mi tortenik veluk :)
Jo dolog ez a reactor :)
anim -
nenad #14718 egyebkent erosen gondolkodom egy vray konyvon.
nezegettem a kulfoldi siteokat es mindenki rinyal hogy nincsen book stb, meg a csudalatos designerek akik haszanlalni akajak a programot nem kiserletezgetni, ok is rimyalnak. Mindenki rinyal. :)
Jo Buli lenne, de ehhez meg kene venni.
-
nenad #14717 allat jo vazze!
Sima szep bluros tukrozodes
egyebkent a padlo is jo. -
egy valami nagyon tetszik a max7-ben. a régebbi verziónál át kellett rakni a modelleket meshbe, hogy a poligon számláló a face szintű poligonszámot mutassa. Nos a max 7 ben maradhat a modell poligon módban, de akkor is mesként számolja a poligonszámot. Ez nekem speciel nagyon jól jött. -
Minden további nélkül. Van beépített fizikai solver engine. Reactor a neve. -
A max-ban a fizikát is meglehet csinálni? -
Tegnap megtanúltam hogy hogyan kell tükröződést csinálni textúrákra. Naned amit adott linket ott olvastam ell mindent hogy hogyan kell csinálni. Itt egy kép azt nenézzétek hogy milyen a gömb részletessége csak a tükröződéssel foglalkoztam. -
vagyis szerelmes kocka a megoldás? :)