3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
vegeredmeny tetszik cask ne lenne ilyen kurva zajos.. masfel ora 6 maggal eredeti felbontas 1200 szeles
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
http://www.evermotion.org/nox
most en is rakattantam..
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"So always look on the bright side of death\"
Náélam a fluid és a smoke ugyanazt az eredményt adja. Valami gond lehet.
kösszi.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Bocs, ha esetleg túlságosan debilt kérdezek, de furcsa dolog történt velem. MAX render közben a gép letette magát alvó állapotba. Elindítottam egy poszter nagyságú rendert, és pár óra múlva mikor visszatértem, se kép se hang. Megnyomtam az egeret, és újraéledt a gép, a Max meg folytatta ott a renderelést, ahol elszundított a rendszer. Ilyen még nem történt velem, persze az új gépet még nem hagytam így magára.
Azt hittem, hogy ha dolgozik a MAX, akkor a gép nem tér full nyugovóra magától, vagy csak én turkáltam még keveset a Win7 energiagazdálkodási beállításai között?
Ki korán kel, poligont lel.
Kezdem unni már a kánikulát <#hawaii>#hawaii>
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
bencsab: huh jó sok értékes cumó van abban a csomagban 😊 thx
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
http://www.scriptspot.com/3ds-max/scripts/objectpainter
amúgy ajánlom mindenkinek a Soulburnscript csomagot
\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György
Hogyan célszerü kiteriteni a modellt, hogy az elkészült mappon felismerhetöek legyenek a részek igy könnyitve meg a texturázást és hogy a kisebb antennák ne vesszenek el ha nem maradnak a helyükön és igy mindig kimaradnának a texturázásbol.
ÉS a kockás mintát lehet valahogy állitani, hogy kisebbek legyenek a kocka méretei? Illetve az mitöl van hogy kijelöltem a polygonokat planar modban megjelenik a szerkesztöben és mikor visszakerül a modellre egy kicsit el vannak nyujtva a kockák , bár ez nem tudom hogy rossz e van nem .
A harmadik problémám, hogy az miért van hogy a géptorzs egy smooth groupban van és mégis vannak részek amik nem smootholt hanem megvannak az élek ?
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
utána vagy keresel valami automaziált módszert a kiterítésre és utána finomítod, vagy nekiállsz te magad és rendezed el úgy a dolgokat, ahogy jól esik.
köszi az autograss-t. El akartam kerülni igazából a preset jelleget, de majd még nézegetem, az unloading-nál jelenleg csak gyorsabb lehet 😊
\"freedom is not a licence for chaos\"
Néztem pár videot a youtubon, de azok vagy csak egy sima kockát texturáztak vagy egy egyszerü modellt ami egy részböl állt.
Én rádobtam az unwrap UVW modositot a modellemre, de egy nagy kuszaság lett csak belöle, hogyan lehet azt megoldani, hogy a nagyobb részek egy felületként látszodjanak, hogy a textura szinezésénél fe tudjam használni a 3 nézeti rajz panelvonalait a texturához nagyobb átalakitások nélkül?
Még soha nem texturáztam
míg a scanline nem?
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György
Van egy elég masszív jelenetem. Csomó fû (no opacity, low-poly geometria) multiscatter-el (vrayscatter kifagyasztotta korábban), illetve egy részletes mobilház, tele 2k-s vagy kisebb textúrákkal.
Irr map és Light Cache van, illetve egy vray sun/sky standard kamerával. Global switches-nél a displacement ki van kapcsolva mégis ight cache kalkulációnál és prepass-eknél szinte folyamatosan unloading geometry-t ír.
6 Gb memóriám van, dynamic memory limit 5 Gb-on van.
Van valakinek bármilyen javaslata, hogy lehetõleg elkerüljem a fûritkítást és mégis viszonylag normális renderidõket kapjak? (ház nélkül 10 perc volt egy kép, 720p-s anim lesz belõle)
\"freedom is not a licence for chaos\"
Csak tuti tipp érdekel.

http://users.ininet.hu/lsgameteam/
vray-ben milyen parameterrel lehet ezt a foltot eltuntetni?? Koszi
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Még vagy 5 évvel ezelõtt maxoztam, de aztán abbamaradt egyéb elfoglaltságok miatt. Úgy hozta a sors, hogy ismét belevágnék valami egyszerûbe. Mivel konkrét elképzelésem van, ezért célirányosan csak azokat a részeket akarom elsajátítani, amire szükségem van. Egy üzleti project részeként, azt a feladatot tûztem ki magam elé, hogy egy tetszõleges 3d-s modellrõl csinálok fotorealisztikus rendert. Több kérdés is felmerült bennem:
-Solidworks-bõl át lehet-e menteni modellt 3dsmax és fordítva?
-Mivel a feladat része, hogy szénszál erõsítésû kompozitból készül az adott tárgy, ezért az ilyen felület kialakításához keresnék tutorialt. Sajnos ehhez a minimális tudásom sincs meg.
-Valaki csinált-e már olyat, hogy egy 3d-s modellt vmilyen marási technikával, akár fémbõl, akár habból elkészíttette?
Elõre is köszi a segítségeteket!
nem vettem eszre ido korlatot memorizalasra (lehet van nem tudom) es igy szepen ugymond raegeted a szemedre a potyok poziciojat (ha egy nagy kontrasztu kepet nezel sokaig a szem becsukasa/kepvaltas utan is "ott maradnak" a potyok az ember szeme elott.. ez meg aze segitseg😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
game
privát ment
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Keresek alkalmi munkára,néhány perces 3D animációk készítésere embereket. ( 3ds max, fusion)
Végzettség nem szükséges.
Jelentkezni: [email protected]
Levél tárgyrészébe írjátok be : 3D
Aki tud küldjön, eddigi munkáiról képet,videót.
Üdv
GJ