1354
-
#384 Na most megfogtál. Erröl semmit nem tudok. Nagyon keveset tudtam haladni a programban, így azt sem tudom, hogy könyvek vannak benne. Csak az ismerősöm játszott vele viszonylag sokáig, aki el is kezdte a fordítását, de ő csak erről az egy fájlról beszélt. -
#383 Ment mail! -
#382 Igen! Megnyitottam fájlt és minden magyar! :o)))
Esetleg a játékban lévö könyvek meg az ilyenek nem tudod melyik file-ban vannak? -
#381 Elvileg minden szöveg ebben az egy fájlban található. Egy barátom kezdte el fordítani egyszer, de csak nagyon kis részéig jutott el. Menük és az első néhány mondat. Azok viszont szépen megjelentek a képernyőn, kezelve az ékezetes betűket is. -
#380 Köszönöm! Megjött! Le is szedtem! Ha jól hallottam akkor ebben van minden! -
#379 Nekem is küld el légyszives -
tokfej #378 Mail ment -
#377 Igen! :o))) -
tokfej #376 Csak az kell? -
#375 Hello!Ha letöltötted akkor igazán felrakhatnád valahova az a string.dat nevű fájlt ami a magyarítást tartalmazza. Légyszíves!!! -
tokfej #374 Na egykis alkohol megoldotta a problémát :)
Azért köszi mindenkinek:) -
tokfej #373 Köszi
Aki esetleg leszedte a magyaritott változatot el tudte-e inditani? Az elsö cd clonecd-s a 2 .bin .cue
-
htibor #372 Nézz szét a CD-n egy esetleges Crack könyvtár tartalma után.
Ha nincsen, akkor www.gamecopyworld.com-ról szedd le az exe-t. -
tokfej #371 Megvan az elsö cd de telepítéskor kéri a correct cd-t:(
Valami ötlet esetleg ? -
Cat #370 cdgalaxis.hu ->
Syberia
CDG ára: 10.990 Ft
Az utóbbi időszak legjobban várt kalandjátéka, melyben Kate Walker kalandjait magyar felírattal élvezhetjük!
magyar felírattal / kaland
-
#369 Szerintem egy nullával többet írtál. -
#368 nem tom hány ropi egy gém mostanában az eredeti gémeket messziről kerülöm mi érdekelne pontosan a cucal kapcsabn írd le még1x ha lejöt emgnézem -
#366 menj el a TESCO ba azt vedd meg 19990 HUFért -
#364 én is onnan húzom CloneCDs -
fucko #363 Privatftp:Dakota -
tokfej #362 Esetleg elárulnád hogy honnét lehet leszedni ? :)) -
fucko #361 Ez akkor magyar szinkronhangos? -
fucko #360 Most szedem a magyart,mar lenyomtam mikor kijott de igy csak masabb. -
JOKER1 #359 Üdv!
Ha valakinek megvan a magyar nyelvi file kérem jelezze nekem.
Thx. -
skristof #357 Hellosztok!
Már végignyomtam a gémet régen (lásd régi hosszászólások...), de lenne most két kérdésem! Nem vagyok vmi yoo angolos, ezért érdekelne a magyar nyelvi file! A másik meg az, hogy van-e magyar végigjátszás?(ha nincs, lehet csinálok egyet)
Kristof -
Hoz_Hun #356 Köszi ma meg is tekintem (már csak azért is mert szeretem ezt a tipusú játékot). :) -
#355 Az utóbbi idők legjobb click and point kalandjátéka! Feltétlenül nézd meg! -
Hoz_Hun #354 Bocs, hogy most írok, de már kb egy hónapja letöltöttem, de ki sem írtam, és meg se néztem még(egy ismerősnek kellet).
Ma meg látok pár fasza screeshotot és rájöttem, hogy ez hop megvan, és érdekel.
Szóval jó a geme, érdemes vele foglalkozni? -
#352 Már elég régen vittem végig, de ha jól emlékszem akkor a vezérlőpanelen ott van egy ilyen vérvételi kütyü amibe neked kellene a véredet rakni! Ha elöször nem megy akkor elöbb dumálj a csávóval, hogy mit kellene csinálnia! -
#349 Nekem is szóljatok feltétlenül ha fent van valahol! -
krisz073 #348 engem is érdekelne -
#346 Sziasztok!
MEGJELENT A SYBERIA MAGYARUL!!!
esetleg lehet számítani egy nyelvi fájlra vagy esetleg magára a magyar nyelvű játékra?? -
#345 Ez a kalandjátékok kalandjátéka....eddig! Nagyon jó!!!! -
#344 Jah csak szolok hogy lesz Syberia ketto...
www.hardwired.hu
oldalon meg lehet tekinteni a hireknel! -
#342 a kapcsolos rezsben vki help plsss. nem tudom egyszeruen megcsinalni. amikor labat kell csinalni -
#340 na megint elakadtam:(
megvan a kartya oscartol, de nemtom hogy kapcsolgassak. arany es csak a 3as kapcsolo nem megy:( meg mammothot hol talalok amit le kene rajzolni? -
#339 na látod, ha nem jössz rá, akkor előveszed a segédletet és megnézed. ezen nincs értelme vitatkozni, a fórum is egy segédlet végülis ez is egy végigjátszás, csak ez lassúbb mintha fognád a cuccost és belenéznél csak az adott helye vonatkozó részbe. -
#338 akkor mi ertelme van? az a ényeg hogy magamtol jojjek ra. kiveve a kapcsolgatos reszeknel. -
#337 de vhol kell lennie egy kártyának. fennt nem nézted meg a szobában. különben meg a véggjátszást is nézzed, legalább annyit, hogy adott résznél mit kell csinálni. Én is max annyit szoktam. -
#336 de nem kell vmi kartyadt bedugni? ott van hely neki