1354
-
fennt van egy kapcsolós hely, ott kell kapcsolgatni, meg valami állást beállítani. sajna nemtom melyik az igazi:( -
ja megvan a faxot kellet belerakni. amikor elobb probaltam nem ment. most benn vagyok a gyarban csak ahol van a 6 kapcsolo kene vmi. odaraktam vmi hordot egy robottal, de most nemtom mit kene csinalni. namajd korbenezek jobban -
randal nem akarod vmikor beloni icq-dat? -
de nem akarok végigjátszást nlzni:( meg van minden felszedhető ujsag, papiros. lehet hogy abban van a megoldás? -
nyugalom ,mászkálj még a városban, majd akkor megtalálod a megoldást. a végigjátszást meg csak akkornézd ha végleg elakadtál, nem szégyen. -
senki? -
sziasztok nem akarok a vegigjatszast nezni, de mit kene csinalni a legelejen? felszedtem a 4 fogaskereket, mindent vegigprobaltam mindennel de nem megy. 2 gepezet van de egyikkel se jutok semmire. van 1 hirdetesem 1 ujsagom de semmi
magyaritas nicnsa mugy? -
Csak egy privát ftp-ről max . -
Buntetni kene aszt aki szereti a mufajt es nem jaccota eszt a jatekot. Ismeroseimmel mar fogcsikorgatva varjuk a folytatast!! -
mtubi #323 Nekem megvan,de passz,hpgy honnan lehet letolteni -
mtubi #321 Sziasztok!
Van magyaritas ehhez a jatekhoz?
Ha tudtok rola,kerlek irjatok meg.
Koszi -
fucko #318 Na ne mar ez kamu sztem, meg amugyis mar van ilyen nevu kalandjatek. -
Hamarosan megjelenik a 2. resz Cyberia neven. Szebb gfx, jobb AI, stb, stb. -
Az bisztos! Ahogy az elsonek vege volt!
Sokan maradutunk tatott szajjal a kepernyo elott hogy akkor most mi van meg hogy van.
En nagyon kivancsi leszek hogy megis hogy oldjak meg a 2 -est mivel mystikum mar csak a mamutokon alapulhat:)
Mivel hans mar velunk lesz ketlem hogy o iranyithato lesz ezert tutko megint Mrs. Walker tarsasagaban leszunk:) De az is tuti hogy szuper lesz! -
skristof #315 Na!!! Lessz második rész??? Hát az télleg király!! Má várom!!!!
Kristof -
Ejjen ejjen! -
Igen igen, olvastam, és yupppijéj -
Jó hír srácok !
GAMESTAR ONLINE
Syberia 2 2003-ban!
[2002-10-14 @ 17:08 - ZeroCool]
A Syberia hírleveléből kiderült, hogy készülget már az elég jól sikerült Syberia folytatása, a Syberia 2! Egyelőre semmi egyebet nem árultak el róla, csupán annyit, hogy 2003 októbere körül várható!... -
Anima #303 Nagyon szépen köszönöm. Ez az! Segített! 
Lehet, hogy a legegyszerűbbnél akadtam el?

-
Anima #301 Bocs, véletlen ment 2x. -
Anima #300 Sziasztok!
Na, én sikeresen elakadtam.
Segítsetek, ha tudtok!
Az egyetem utáni állomáson vagyok, valami telep, amikor is meg kellene keresnem Oscar karjait. A lépcsőn fel nincs már semmi sztem, az ajtó zárva, a liftnél se sok, sötétben nincs előre út. Gondolom fényt kellene csinálnom. De hogyan?
HELP!
Anima -
Anima #299 Sziasztok!
Na, én sikeresen elakadtam.
Segítsetek, ha tudtok!
Az egyetem utáni állomáson vagyok, valami telep, amikor is meg kellene keresnem Oscar karjait. A lépcsőn fel nincs már semmi sztem, az ajtó zárva, a liftnél se sok, sötétben nincs előre út. Gondolom fényt kellene csinálnom. De hogyan?
HELP!
Anima -
Hat igen... mondjuk igaz de akkor jo sokaig nem fogsz warcraftozni mert a NwN meg a ID2-rol nem lehet elmondani hogy tul rovid jatekok lennenek :) -
Miert nem akkor jaccik a nep egy jatekal amikor az megjelenik?:) -
A cd2fix asszem fenn van a hlc ftpjén. hlc.warez.hu -
closed #291 na, erre nem jöttem rá. Pedig elég kézenfekvő... Köszi! -
Felhíja az XY Szálloda bárját és az ottani csapostól megkérdezi, hogy kell csinálni. -
closed #289 szerintetek, ha valaki nem olvasta valahol a végigjátszást, akkor honnan szüli meg azt a kib@szott koktélt? -
Nagyon kerlek, segitsetek!
Szinten Razor fele 2-es cd problemam van, de nekem ez a patch nem igazan segitett, most az van, hogy installnal keri a cd2-t, mert azon van egy data3.cab file, aztan meg, ha megkapja rogton ker egy cd0(!)-t, hogy nyomja rola a data4.cab filet. Nos, data4.cab egyik cd-n sincs nekem!
SEGITSETEK kerlek, mi a megoldas? -
A végén fogod visszakapni, ha már a vonatot elvontattatad a hajóval a kapuig, akkor fog hívni/mobilon/, hogy vegyél részt az előadásán. -
besigar #281 segitsen valaki, gondom,a professzortól nem tudom visszaszerezni a kis mamutot. -
Ezt én is Köszönöm! -
hlc.warez.hu ott koveted az FTP server menu utasitasait. ha megvan a jelszo, ftp-klienssel: hlcompany.etowns.org:9000 asszem, de ott is irja. login: ftp pass: amit megadott :) Ott fenn van, de csak kb 10-12 kb/s-mal fog jonni -
DuriBumi #278 Egy letöltésu helyet nem tudnátok mondani?
A 2. cd kellene -
DuriBumi #277 A szeptemberi guruban van magyar végigjátszás is -
nincs esetleg meg fent valahol ez a game? -
Hát a csaj a tuti állás helyett, inkább azt választotta, hogy elemgy az öregúrral megkeresni a Mamutot Szibériába. így valószinüsíthető egy esetleges második rész, ha ezt elég sokan veszik meg, vagyis sikert arat. -
Na figy ha jól emlékszem, a 3ik fiókot kihúzod és ekkor használod a szekrény oldlán lévő kart és így előreugrik, a fiók és ott lesz a kulcs ami kell. -
fucko #269 A kulcsot vagy a kerezt mogott talalod a pap hazaban vagy a fiokban hogyha kinyitod a leverrel. -
3doav #266 Már régóta hajtom a játékot,ha valaki tud egy helyet,ahonnan le lehet tölteni a játékot,akkor írjon nekem egy mailt! Előre is köszi!