Syberia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neked mi a bánatod velem?Unatkozol?
Se Syberia,se Newerwinter nights.Pedig mindkettõ már kapható.!!!!Csont gyengég az ezzel foglalkozó emberkék!
De jönnie kéne már!Megjelent.Nem tom mit szaroznak a preacherek!
már kijött a demó azért míg az nem jön nézzétek meg....kajak nagyon:-)
skorpio7
Ha egy kicsit zavaros , akkor a lényeg .Már kint van warez-ban , csak még azt nem tudom , hogy ez francia vagy angol nyelvû , bár diravi szerint a francia változat a jobb , angol felirattal . 😊
Érdekes , hogy még nincs kint az ISONEWS-on , bár szerintem órák kérdése lehet , bár ki tudja , nem-e csak a francia jelnt meg és csak késõbb az angol .Gondolj csak itt a Ghotic-ra , ami jó fél évvel a német nyelvû után vagy az Arx Fatalis , ami most jelenik meg németül és csak szeptemberben angolul .
Szóval lehet hogy még várni kell egy kicsit , bár ne úgy legyen .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Djcom !
Az index fórumból idézet .:

Diravi válasz erre | adatok | e-mail 2002-06-17 14:05:16 (4)

skorpio7,

www.edonkey2000.com, igen, igen.

Voitk,

Mivel a sztori a fo es az egyik legjobb alkotoeleme a jateknak, ugy erzem nem ildomos miattad es mas leendo Syberia jatekosok miatt itt tobb szot szolni rola. Jatszani kell.

Voitk válasz erre | adatok | e-mail 2002-06-17 11:47:10 (3)

Hi!

Mondhatnal par szot a sztorirol is, mert ami a HCGamers oldalan olvashato az nekem kicsit zavaros.

skorpio7 válasz erre | adatok | e-mail 2002-06-17 10:54:36 (2)

Honnan van meg a teljes ?
Warez ? Te tényleg végignyomtad a full verziót ?

Diravi válasz erre | adatok | e-mail 2002-06-17 10:28:19 (1)

Vegigjatszottama teljest. Elejetol a vegeig tokeletes. Ami megjegyzendo: a francia hangok sokkal jobbak az angol verzional, erdemes inkabb oket hasznalni az angol feliratokkal.

Valaki írjon már valamit,mi van ezzel a progival!15-én megjelent és még sehol nincs.Áll.rohadt jó.Már nagyon várom!
15-én megjelent.Hol a francban van már?????????????
Mikor lesz már?
FREAK
miezamúgy??? ilyen kocka lépegetõs?? vagy real space, real time?

Riszpekk

Nem baj addíg vígasztal a GP4.Már töttöm is!
skorpio7
Türelem ... , játékot terem . 😊

Mikor jön már?
skorpio7
Jó éjt . 😊

Remélem én is!A Jazz and Faust ot ismerem(mármint a képeket)De most megyek csicsikázni!
Jó éjt!
skorpio7
Ja igen ... addig ajánlom figyelmedbe a Jazz and Faust játékot .Egy próbát igencsak megér !

KATT IDE!!!

skorpio7
Hát tudod kíváncsi lennék , hogy miként lehet nála a játék , amikor szerinte is csak 15.-én jelenik meg .Amúgy meg csak pár nap , ha nem óra és már tölthetjük is . 😊

Skorpio nem tudsz linket?Ha annak a majomnak megvan a full,máshnál is ott figyelhet nem?
Clone cd beolvas oszt link.
Bassza meg!Hol van akkor?Preacherek Go!Feltörni a kicsikét azt ide nekem!
skorpio7
És pár kép a játékból itt , ha valaki nem ismerné .

HCGamer képek

skorpio7
Ezt olvastam róla éppen most . 😊

HCGamer

2002/06/11 17:11 - bp
A tesztelõ halála: Syberia

A kalandjáték front egy emberként tud rámozdulni olyan anyagokra, amikrõl akár csak nagy vonalakban sejthetõ, hogy ígéretes címnek ígérkezik. A június 15-ével megjelenõ point & click kalandjáték már jóval a megjelenése elõtt ki tudott váltani olyan visszhangokat, melyek odáig is fajultak, hogy a fejlesztõk már most a második rész forráskódját forrasztgatják, és hát kéremszépen a postás bácsik áldásos tevékenysége által, éppen most landolt a kezemben a full, bolti verzió. Úgyhogy kicsi bp most balra el, és bevermeli magát egy kényelmes kis fotelbe, JÓL. Természetesen first impressons are coming soon. Oh, yeah baby... 😊

Nem tudja vki,pontosan mikor jelenik meg?Annyi bizonyos,hogy e hónapban??