1354
-
M.A.D. #435 micsodaaa??? :))))
nemár! mél megy! -
htibor #434 Ki más akar még Post Mortem string.dat-tal foglalkozni? :)
Csak 243 kbyte... -
M.A.D. #432 a PM tényleg jó nehéz lenne, ha nem olvasná az ember itt a tippeket.:) -
M.A.D. #431 Kössz. :))) -
krisz073 #430 Szuper a Games,tegnap este lejött a Magyar verzió.Igaz eddig csak 20 percet nyomtam,de az nagyon tetszett.
Gratula azoknak akik elkővették a magyarositást,igazán jöhetne még 1-2 ilyen frankó játék magyarul. -
#429 Szuper!!!
Ne tétovázz, ha lefordítottad rögtön szólj nekünk is és végigvisszük! -
#428 köszi! -
htibor #427 Aki jobban szeretné törni a fejét, és a Syberia csak könnyed csuklómozdulatok voltak számára, annak ajánlom a Microids másik adventure-jét a Post Mortem-et... -
#426 na, ez az a játék, amit kiirok cd-re -
tokfej #425 syb-cd2.rar...syb-cd2.r43 + syb-cd2.r44 6700608 -
#424 megmondaná nekem valaki, hogy a második cd hány rar fájlra van bontva? leszedtem 1 verziót, de ott valami nincs rendbe a 2. cd-vel. köszönöm előre is -
#423 Csaló!!!! :))) -
tokfej #422 Én 31 cimre küldtem :))) -
#421 Nos, kaptam vagy 30 emailt
Ma reggel mindenkinek elküldtem a string.dat fájlt.
-
#420 -
fucko #419 En meg mar nemsokara be is fejezem:) -
#418 na, nekem is lejött a full hun verzio :D -
htibor #417 ??? -
htibor #415 Segítsünk? Nem kell messze menni onnan, ahol megkaptad a papírt meg cerkát... -
htibor #410 Mióta kell ügyvédeknek mammutot rajzolniuk?
Az egy felvételi követelmény? :-pp -
skristof #409 Helo!
Mail ment, már alig várom!
Előre is thx! -
Nomád #407 Sziasztok!
Keresnék Syberia magyar nyelvü végigjátszást. Esetleg van valakinek? -
krisz073 #406 Én is most szedem a full magyar verziot.
Csak jókat hallotam a game-rol,na kiváncsi leszek. -
#405 Na kipróbáltam.
A magyarított string.dat nevű fájlt bemásoltam az angol verzióba. Tökéletesen működik.
Akinek kell az küldjön egy mail-t a címemre és annak elküldöm.
Egyébként most töltöm le a teljes magyar verziót. Abból megpróbálok egy "magyar" csomagot készíteni, amiben az üzenetek, faxok, stb. is le van magyarítva. Jövőhéten azt is el tudon küldeni a "rászorulóknak" tudom milyen érzés az tegnap délutánig még én is az voltam... -
tokfej #404 A végigjátszás a Pcguru 2002/9-es számában megtalálható :)
Mail ment -
#403 Sziasztok a végigjátszás vagy magyarítás nekem is életbevágóan kéne.....
Aki ezt megtenné,hogy a nap folyamán elküldi nekem annak jövök eggyel !!!!!!
THX -
htibor #402 16 Mb-s Riva TNT-vel zúztam, mint állat.
Várom már az októbert, hogy nekiüljek a 2. résznek :) Bár addig is jópár hasonló gammének kell kijönnie -
skristof #401 Hello!
Lécci nekem is küldjétek el már a magyar cuccost! Ha tul nagy, akkor ACE yool tömörít... thx
Kristof -
tokfej #397 Mi a trükközés?
A démon nem olvasta be csak az alkohol. az ember mindig tanul :) -
#396 Szerintem azzal a konfiggal veszett ügy :) -
#395 Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki mi a minimális gépigénye a játéknak? Havernak van egy 266MMX 8MB AGP őskövülete. Leszedjem neki, vagy veszett ügy? -
#394 A string.dat file-t bemásolva kipróbálta már valaki? Ha üzemel a dolog nekem is kéne az a file! THX -
#392 tokfej mit kell ezzel trukkozni nkm az első clonecds a második bines -
tokfej #391 Biztos a naplóra meg a többi feljegyzésre és kis cetlikre mert minden le van forditva :)) -
skristof #390 Énis így vok vele... Naon király játék... Már alig várom a második részét!! -
skristof #389 "Esetleg a játékban lévö könyvek meg az ilyenek nem tudod melyik file-ban vannak?"
könyvek: mire gondolsz??? -
skristof #388 Ígyvan! Énis kipróbáltam, és télleg műxenek ékezetek meg minden....
Jaj, ha lehetne nekem is küldjétek már el az a nyelvi file-t!! Thx -
#387 Nézegetem a ládámat, de csak nem akar megjönni -
#386 Én végig vittem! :o) Nagyon király, de így ,hogy most lesz hozzá magyarosítás még1x neki ülök! -
#385 Ok, köszi, várom!