Syberia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na egykis alkohol megoldotta a problémát 😊
Azért köszi mindenkinek😊

Köszi

Aki esetleg leszedte a magyaritott változatot el tudte-e inditani? Az elsö cd clonecd-s a 2 .bin .cue

Nézz szét a CD-n egy esetleges Crack könyvtár tartalma után.
Ha nincsen, akkor www.gamecopyworld.com-ról szedd le az exe-t.

Megvan az elsö cd de telepítéskor kéri a correct cd-t😞
Valami ötlet esetleg ?

cdgalaxis.hu ->

Syberia

CDG ára: 10.990 Ft
Az utóbbi idõszak legjobban várt kalandjátéka, melyben Kate Walker kalandjait magyar felírattal élvezhetjük!

magyar felírattal / kaland

I.C.ram
Szerintem egy nullával többet írtál.
And5
nem tom hány ropi egy gém mostanában az eredeti gémeket messzirõl kerülöm mi érdekelne pontosan a cucal kapcsabn írd le még1x ha lejöt emgnézem

And5
menj el a TESCO ba azt vedd meg 19990 HUFért

And5
én is onnan húzom CloneCDs

Privatftp😄akota

Esetleg elárulnád hogy honnét lehet leszedni ? 😊)

Ez akkor magyar szinkronhangos?

Most szedem a magyart,mar lenyomtam mikor kijott de igy csak masabb.

Üdv!
Ha valakinek megvan a magyar nyelvi file kérem jelezze nekem.
Thx.
Hellosztok!
Már végignyomtam a gémet régen (lásd régi hosszászólások...), de lenne most két kérdésem! Nem vagyok vmi yoo angolos, ezért érdekelne a magyar nyelvi file! A másik meg az, hogy van-e magyar végigjátszás?(ha nincs, lehet csinálok egyet)
Kristof

football without ultras is nothing

Köszi ma meg is tekintem (már csak azért is mert szeretem ezt a tipusú játékot). 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

MerlinW
Az utóbbi idõk legjobb click and point kalandjátéka! Feltétlenül nézd meg!

[merlinw.org]

Bocs, hogy most írok, de már kb egy hónapja letöltöttem, de ki sem írtam, és meg se néztem még(egy ismerõsnek kellet).
Ma meg látok pár fasza screeshotot és rájöttem, hogy ez hop megvan, és érdekel.
Szóval jó a geme, érdemes vele foglalkozni?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

bizkit
Már elég régen vittem végig, de ha jól emlékszem akkor a vezérlõpanelen ott van egy ilyen vérvételi kütyü amibe neked kellene a véredet rakni! Ha elöször nem megy akkor elöbb dumálj a csávóval, hogy mit kellene csinálnia!

...úgy hogy...no comment!

Axon
Nekem is szóljatok feltétlenül ha fent van valahol!

engem is érdekelne

Randal
Sziasztok!
MEGJELENT A SYBERIA MAGYARUL!!!
esetleg lehet számítani egy nyelvi fájlra vagy esetleg magára a magyar nyelvû játékra??

bizkit
Ez a kalandjátékok kalandjátéka....eddig! Nagyon jó!!!!

...úgy hogy...no comment!

Sephi
Jah csak szolok hogy lesz Syberia ketto...

www.hardwired.hu

oldalon meg lehet tekinteni a hireknel!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

magus
a kapcsolos rezsben vki help plsss. nem tudom egyszeruen megcsinalni. amikor labat kell csinalni

magus
na megint elakadtam😞

megvan a kartya oscartol, de nemtom hogy kapcsolgassak. arany es csak a 3as kapcsolo nem megy😞 meg mammothot hol talalok amit le kene rajzolni?

Randal
na látod, ha nem jössz rá, akkor elõveszed a segédletet és megnézed. ezen nincs értelme vitatkozni, a fórum is egy segédlet végülis ez is egy végigjátszás, csak ez lassúbb mintha fognád a cuccost és belenéznél csak az adott helye vonatkozó részbe.

magus
akkor mi ertelme van? az a ényeg hogy magamtol jojjek ra. kiveve a kapcsolgatos reszeknel.

Randal
de vhol kell lennie egy kártyának. fennt nem nézted meg a szobában. különben meg a véggjátszást is nézzed, legalább annyit, hogy adott résznél mit kell csinálni. Én is max annyit szoktam.

magus
de nem kell vmi kartyadt bedugni? ott van hely neki

Randal
fennt van egy kapcsolós hely, ott kell kapcsolgatni, meg valami állást beállítani. sajna nemtom melyik az igazi😞

magus
ja megvan a faxot kellet belerakni. amikor elobb probaltam nem ment. most benn vagyok a gyarban csak ahol van a 6 kapcsolo kene vmi. odaraktam vmi hordot egy robottal, de most nemtom mit kene csinalni. namajd korbenezek jobban

magus
randal nem akarod vmikor beloni icq-dat?

magus
de nem akarok végigjátszást nlzni😞 meg van minden felszedhetõ ujsag, papiros. lehet hogy abban van a megoldás?

Randal
nyugalom ,mászkálj még a városban, majd akkor megtalálod a megoldást. a végigjátszást meg csak akkornézd ha végleg elakadtál, nem szégyen.

magus
senki?

magus
sziasztok nem akarok a vegigjatszast nezni, de mit kene csinalni a legelejen? felszedtem a 4 fogaskereket, mindent vegigprobaltam mindennel de nem megy. 2 gepezet van de egyikkel se jutok semmire. van 1 hirdetesem 1 ujsagom de semmi

magyaritas nicnsa mugy?

skorpio7
Csak egy privát ftp-rõl max .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Sephi
Buntetni kene aszt aki szereti a mufajt es nem jaccota eszt a jatekot. Ismeroseimmel mar fogcsikorgatva varjuk a folytatast!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nekem megvan,de passz,hpgy honnan lehet letolteni
Sziasztok!
Van magyaritas ehhez a jatekhoz?
Ha tudtok rola,kerlek irjatok meg.
Koszi
Na ne mar ez kamu sztem, meg amugyis mar van ilyen nevu kalandjatek.

zippofcy
Hamarosan megjelenik a 2. resz Cyberia neven. Szebb gfx, jobb AI, stb, stb.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Sephi
Az bisztos! Ahogy az elsonek vege volt!

Sokan maradutunk tatott szajjal a kepernyo elott hogy akkor most mi van meg hogy van.

En nagyon kivancsi leszek hogy megis hogy oldjak meg a 2 -est mivel mystikum mar csak a mamutokon alapulhat😊

Mivel hans mar velunk lesz ketlem hogy o iranyithato lesz ezert tutko megint Mrs. Walker tarsasagaban leszunk😊 De az is tuti hogy szuper lesz!

Na!!! Lessz második rész??? Hát az télleg király!! Má várom!!!!
Kristof

football without ultras is nothing

Sephi
Ejjen ejjen!

hali
Igen igen, olvastam, és yupppijéj

www.napisajto.hu

skorpio7
Jó hír srácok !

GAMESTAR ONLINE

Syberia 2 2003-ban!
<2002-10-14 @ 17:08 - ZeroCool>
A Syberia hírlevelébõl kiderült, hogy készülget már az elég jól sikerült Syberia folytatása, a Syberia 2! Egyelõre semmi egyebet nem árultak el róla, csupán annyit, hogy 2003 októbere körül várható!...

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Nagyon szépen köszönöm. Ez az! Segített!
Lehet, hogy a legegyszerûbbnél akadtam el?
Bocs, véletlen ment 2x.