Syberia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért köszi mindenkinek😊
Köszi
Aki esetleg leszedte a magyaritott változatot el tudte-e inditani? Az elsö cd clonecd-s a 2 .bin .cue
Ha nincsen, akkor www.gamecopyworld.com-ról szedd le az exe-t.
Valami ötlet esetleg ?
Syberia
CDG ára: 10.990 Ft
Az utóbbi idõszak legjobban várt kalandjátéka, melyben Kate Walker kalandjait magyar felírattal élvezhetjük!
magyar felírattal / kaland
Ha valakinek megvan a magyar nyelvi file kérem jelezze nekem.
Thx.
Már végignyomtam a gémet régen (lásd régi hosszászólások...), de lenne most két kérdésem! Nem vagyok vmi yoo angolos, ezért érdekelne a magyar nyelvi file! A másik meg az, hogy van-e magyar végigjátszás?(ha nincs, lehet csinálok egyet)
Kristof
football without ultras is nothing
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ma meg látok pár fasza screeshotot és rájöttem, hogy ez hop megvan, és érdekel.
Szóval jó a geme, érdemes vele foglalkozni?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
...úgy hogy...no comment!
MEGJELENT A SYBERIA MAGYARUL!!!
esetleg lehet számítani egy nyelvi fájlra vagy esetleg magára a magyar nyelvû játékra??
www.hardwired.hu
oldalon meg lehet tekinteni a hireknel!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
megvan a kartya oscartol, de nemtom hogy kapcsolgassak. arany es csak a 3as kapcsolo nem megy😞 meg mammothot hol talalok amit le kene rajzolni?
magyaritas nicnsa mugy?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Van magyaritas ehhez a jatekhoz?
Ha tudtok rola,kerlek irjatok meg.
Koszi
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Sokan maradutunk tatott szajjal a kepernyo elott hogy akkor most mi van meg hogy van.
En nagyon kivancsi leszek hogy megis hogy oldjak meg a 2 -est mivel mystikum mar csak a mamutokon alapulhat😊
Mivel hans mar velunk lesz ketlem hogy o iranyithato lesz ezert tutko megint Mrs. Walker tarsasagaban leszunk😊 De az is tuti hogy szuper lesz!
Kristof
football without ultras is nothing
GAMESTAR ONLINE
Syberia 2 2003-ban!
<2002-10-14 @ 17:08 - ZeroCool>2002-10-14 @ 17:08 - ZeroCool>
A Syberia hírlevelébõl kiderült, hogy készülget már az elég jól sikerült Syberia folytatása, a Syberia 2! Egyelõre semmi egyebet nem árultak el róla, csupán annyit, hogy 2003 októbere körül várható!...
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Lehet, hogy a legegyszerûbbnél akadtam el?