Syberia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemár! mél megy!
Csak 243 kbyte...
Gratula azoknak akik elkõvették a magyarositást,igazán jöhetne még 1-2 ilyen frankó játék magyarul.

Az egy felvételi követelmény? :-pp
Mail ment, már alig várom!
Elõre is thx!
football without ultras is nothing
Keresnék Syberia magyar nyelvü végigjátszást. Esetleg van valakinek?
Csak jókat hallotam a game-rol,na kiváncsi leszek.
A magyarított string.dat nevû fájlt bemásoltam az angol verzióba. Tökéletesen mûködik.
Akinek kell az küldjön egy mail-t a címemre és annak elküldöm.
Egyébként most töltöm le a teljes magyar verziót. Abból megpróbálok egy "magyar" csomagot készíteni, amiben az üzenetek, faxok, stb. is le van magyarítva. Jövõhéten azt is el tudon küldeni a "rászorulóknak"
tudom milyen érzés az tegnap délutánig még én is az voltam...
Mail ment
Aki ezt megtenné,hogy a nap folyamán elküldi nekem annak jövök eggyel !!!!!!
THX
Várom már az októbert, hogy nekiüljek a 2. résznek :) Bár addig is jópár hasonló gammének kell kijönnie
Lécci nekem is küldjétek el már a magyar cuccost! Ha tul nagy, akkor ACE yool tömörít... thx
Kristof
A démon nem olvasta be csak az alkohol. az ember mindig tanul :)
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Meg tudná mondani valaki mi a minimális gépigénye a játéknak? Havernak van egy 266MMX 8MB AGP õskövülete. Leszedjem neki, vagy veszett ügy?
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
könyvek: mire gondolsz???
Jaj, ha lehetne nekem is küldjétek már el az a nyelvi file-t!! Thx
...úgy hogy...no comment!
Esetleg a játékban lévö könyvek meg az ilyenek nem tudod melyik file-ban vannak?