1354
-
#649 Előtte telepítsd fel az ASPI drivert.
Letölthető a www.driver.hu -ról
Ez csak win98/ME alá kell a win2000/XP már alapból tartalmazza. De a jobb cd írók is tartalmazzák (pl. nero) -
#648 1. mert ne :-)
lejebb leirtak hogy kell
2. valoszinuleg a daemon rak fel valamit es amiatt megy
de erről is volt már szó -
#647 Hanem Alcohol 120%- kal? Mindegy. Ha CloneCD-s az file, akkor miért ne CloneCD -vel írjam ki? És Win2000 alatt még így is megy!
Arra gondolok, hogy esetleg valami szemetet még fel kell telepítenem előtte, hogy a SyberiaHUN WinME alatt is fel tudjon telepedni, de mi lehet az? -
#646 egyetértek
es pl amikor a hajót kell átereszteni a csatornán nemhiszem, hogy leírás nélkül megszerezted a kódokat -
#645 Hosszú idő óta ez volt az első kaland játék amit végig tudtam vinni.
Na nem azért mert annyira vízfejű vagyok, hanem azért mert baromira kevés az időm. Gondolom manapság nem vagyok egyedül ezzel a problémával.
Végre egy kalandjáték amely amellett, hogy meseszép és élvezetes, nem rabolja feleslegesen az ember idejét.
Ha összeszámolnám a cirka két hónapban eltöltött órák mennyiségét, kijönne úgy kb 20 óra (+/- 10 óra ), na ez az az időmennyiség amit rá tudtam áldozni. Ha kevésbé lineáris, tele van fölösleges mászkáltatós, nehezebb logokai részekkel, akkor biztos sosem tudtam volna végigvinni. Mivel ritkán tudtam vele játszani és akkor is többnyire kevés időt, így néha már nem is emlékeztem tisztán hol is jártam, mit is csináltam addig. Számomra baromira lehangoló lett volna, ha egy hónap múlva is még ugyanazon a helyszínen toporgok a megoldást keresve.
Összefoglalva:
Örülök, hogy az elfoglaltabb, időhiányban szenvedő emberek is kaptak egy szép és élvezetes kalandjátékot, magyar nyelven és végigjátszható játékidővel.
Egyébként senki sem gátol meg abban, hogy elővedd a régi siera játékaidat és újra nekigyűrkőz. Sőt ha esetleg ezeket a régi gyöngyszemeket elkezded lefordítani és ezután közkincsé teszed, akkor mindannyian elsuttogunk egy fohászt a lelkiüdvödért. -
#644 Nekem nem sikerült elakadnom (csak a telefonálós okozott kisebb fejtörést), ahhoz képest, hogy a régebbi kalandjátékokban milyen feladatok voltak ez tök lineáris. -
#643 sehol sem lehet elakadni :-)
na ha visszaolvasnál ezt se mondtad volna... -
#642 A grafikája tényleg nagyon jó, de a játékmenet tök lineáris sehol nem lehet elakadni (na jó a nagymamát felhívós részen kívűl). Azért tetszett mindenkinek mert mostanában hiánycikk a kalandjáték sajnos. -
fucko #641 Nem is nagyon emlexem ra hogy rajtad kivul vki szidta volna ezt a remekmuvet.Nem lehet hogy inkabb a pubertaskorban megjeleno lazadoszellem mondatja ezt veled?:) -
#640 :( -
#638 ha ennyi szar engem érdekelne, ha már neked nem kell :) -
#636 nem clone-val kellett volna kiirni -
#635 nézzük van-e itt vki ismerős, akitől el lehetne kérincsélni mindkét részt -
#634 WinME-re nem sikerül feltelepíteni a magyar változatot Win2000-re meg igen. Egyébként CloneCD-s változatot írtam ki a CloneCD 4.2.0.2 -vel.
Mit csináljak, hogy WinME-re is lehessen telepíteni? (Egzébként valami fatális hibát ad egy ~DF9890.tmp (vagy valami hasonló nevű) file futattatásakor.) -
gyurmandia #633 Ősszel jön a második rész, aminek szintén lesz magyar feliratos ("lokalizált") változata!!!! -
#632 próbáld meg :-)
sztem a patch-eket rakd fel -
htibor #629 Kicsit OFF
Akik rá vannak izgulva a kalandjátékokra, azoknak kötelező oldal: :)
http://www.adventuregamers.com/
ON -
#628 Végre végig vittem. És csak 3-4 alkalommal kellett belepislantanom a leírásba.
Ebből 1 teljesen jogos volt, amikor fel kellett hívni az anyja szeretőjét az operaénekesnőről érdeklődni. A büdös életben nem jöttem volna rá a megoldásra.
Ami viszont nagyon szop@tott, az a vége felé az italkeverés a vén szatyornak. Hát én mindent a megfelelően csináltam mégsem akarta a vén csoroszja meginni a löttyöt. Belenézek a leírásba, és látom, hogy mindent jól csináltam. Aztán próbáltam a billentyűket jobbról is balról is nyomkodni, semmi eredmény. Vagy 20 szor megcsináltam a jó sorrend alapján, mindent tök ugyanúgy, amikor, legnagyobb meglepetésemre, a banya végre felhajtotta azt a lóhugyot. MOST MIÉRT?!!! ÉS EDDIG MIÉRT NEM?!!
Nem tudom...
Ezután már nem volt igazán gázos feladat, sima volt az út a végéig.
Én igazából nem lepődtem meg a befejezésen.
Egy csapat belekezd egy remek kalandjátékba. Vértizzadva elkészíti a meseszép helyszíneket és több hónapnyi munka után látja, hogy még a felénél sem tartanak, de a kiadó már sürgeti őket, mert pénzt akar látni a melóból. Erre mit csinálnak?
Kiadják félkész állapotban.
Ha sikeres akkor jól veszik majd a boltokban és érdemes folytatni. Ha pedig bukik a program, akkor a kiadó szétkergeti a csapatot. Az sem utolsó, hogy így minimum dupla hasznot szakíthatnak, mivel gyakorlatilag kétszer adják el ugyanazt a játékot.
Kétszer????
Ki tudja? Lehet, hogy ismét csak megszakítják valahol a munkát és megint csak kapunk egy szeletet a játékból.
Bár igazán édes szeletet...
Ettől függetlenül kijelenthetem, hogy ez volt a legszebb kalandjáték amivel valaha is játszottam.
Hangulat? Nos fiatalon még egy egyszerű szöveges kalandjáték is megborzongatot, úgyhogy ez nem mérvadó, de az utóbbi időben nem találkoztam olyannal, ami ennyire magával ragadott volna. -
#627 :))))))) -
#626 TESCO :-) -
#624 Oda írta nem látod?
Ott a megoldás az 556-os beírásban -
viniczaz #623 zsozsooooo! lécci áruld el nekem is, a (hu. language )végigjátszást hol találom:) -
#620 Pár száz beírással alább felvetette, egy hozzáértő, hogy valami API (vagy micsoda) kell neki az installkor, amit csak cd író, vagy cd emuláló/buheráló programok telepítenek a windóz eszközmeghajtói közzé.
Én erre gondoltam -
#619 #616 igen ám de nem mindegyik gépen jelentkezik ez a probléma, viszont amelyiken igen arra ez a megoldás -
#618 Én most repültem el a léghajóval azért az énekesnőért, hogy elvigyem a pszihopatának.
Remélem ma este folytatni tudom, már nem lehet túl sok hátra. -
#617 Nah! Vegre vegig jatszottam!! Nem volt egyszeru, de sikerult! Igen erdekes a befejezes! varom a folytatast en is. -
#616 Ja azt mondani is akartam, hogy jó ha fent van a daemon tools a gépen. Állítólag telepít valamit, ami nem szerves része a daemontools proginak és ezt az "akármit" használja a buherált clonecd-s felírású cd.
De hát egy ilyen "piti" kis apróságon nem akad fent egy harcedzett kalandor :) -
#615 hát vazze sikerült feltelepítenem de... elmondom hogyan: ugye a clone cd-s isot felirtam alcohollal (nem filc:) (safedisk2) de mindig lefagyott a telepítésnél... a #612 sem hozott semmi eredményt, de ha (és most figyeljetek!!!) a daemon toolsba engedélyeztem a VIRTUÁLIS CD safedisk emulációt láss csodát a fizikai cd-n gond nálkül fut az install!!! bazzeG ILYET!!! -
CéZé #614 Eltévedtél? :))) -
simi68 #613 hali -
#612 aaaa... talán ez miatt: SafeDisc Windows XP Fix for Microsoft Games
When running a restricted user account with fast user switching under Windows XP, some games will not start correctly. The game requests that the original disk be placed in the drive, even if it is already present. To remedy this issue, download and run this fix
-
#611 yes és alchollal irtam fel (safedisk2), mindkét gépen ua. olyan cd van, min2 xp...., szerintem installshield lehet talán szar...ilyen szintü különbségek vannak a két gép közt hogy az egyiken fönn a java a másikon nincs... -
#610 védelem?
a clone cd-sed van_? -
#609 védelem ide vagy oda nálam is ugyanaz a helyzet egyik gépen minden tökéletes a másik fagy a telepítés mint állat:( Ha valaki ezt megtudná mondani mér van... annak szerintem sokan lennénk hálás...) -
Mister #608 Két könyv van, mindkettő a könyvtárban.
Egyik a létránál, másik lent egy asztalon, ahol egy fazon közli veled, hogy kuss legyen a könyvtárban. -
#607 Mit kell csinalni, hogy a konyvtarban megtalaljam a kakukkrol szolo konyvet? en eddig csak a gombasat talaltam meg es nem tudok a gyumolcsrol sem kerdezni, mert a feljegyzesek kozott meg csak a madar szerepel! a rektorokkal mar beszelgettem es mondtak a zene pavilont. -
#606 Én is ott szenvedtem vagy 2 napot mire észerevettem a bibit, hogy mit hagytam ki. -
#605 értem köszike -
#604 Na az egy ultrage....ci dolog.
Fel kell venni a könyvet a könyvtárban arról a büdös kakukról. Az a kakuk csak a vadszőllőért él-hal ezért az kell neki. Van egy dugi szőllőültetvénye az egyetemnek, de mivel onnan szerzik be a profok a potencianövelő piakészletüket ezért kussolnak róla.
Menj a profhoz akit a mamut csontváznál látsz és kérdezd a gyömölcsről. Ő továbbköld az állomásfőnökhöz vagy a profokhoz. Menj oda és beszélj, továbbküldenek, beszélj, továbbküldenek, beszélj. Addig járkálj körbe oda ahova küldenek, amíg elszólja magát a 3 egyetemi prof, majd menj az állomásfőnökhöz, aki kinyitja neked a madárházban levő hátsó ajtót. Innen már könnyű lesz. -
#603 Na megegyszer akkor annak aki megakarja irni jol a magyar ISOt es nem boldogul vele.
Az elso CDn van a vedelem.
Elinditani az Alcohol 120% CD iro programot, majd a keprogzites varazslo elinditasa utan megadni a Siberia 1CD ccd fajljat.
Ha ez megvan akkor a tovabb kapcsoloval, irany a kovetkezo ablak, ahol alul az adattipust atkell allitani Safedisk 2-re, mivel Safedisk 2.80.10es vedelem van a CDn.
Aztan mar mehet is a CD porkoles.