Syberia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Na, én sikeresen elakadtam.
Segítsetek, ha tudtok!
Az egyetem utáni állomáson vagyok, valami telep, amikor is meg kellene keresnem Oscar karjait. A lépcsõn fel nincs már semmi sztem, az ajtó zárva, a liftnél se sok, sötétben nincs elõre út. Gondolom fényt kellene csinálnom. De hogyan?
HELP!

Anima
Sziasztok!

Na, én sikeresen elakadtam.
Segítsetek, ha tudtok!
Az egyetem utáni állomáson vagyok, valami telep, amikor is meg kellene keresnem Oscar karjait. A lépcsõn fel nincs már semmi sztem, az ajtó zárva, a liftnél se sok, sötétben nincs elõre út. Gondolom fényt kellene csinálnom. De hogyan?
HELP!

Anima
Sephi
Hat igen... mondjuk igaz de akkor jo sokaig nem fogsz warcraftozni mert a NwN meg a ID2-rol nem lehet elmondani hogy tul rovid jatekok lennenek 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Miert nem akkor jaccik a nep egy jatekal amikor az megjelenik?😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

curse
A cd2fix asszem fenn van a hlc ftpjén. hlc.warez.hu

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

na, erre nem jöttem rá. Pedig elég kézenfekvõ... Köszi!
Pharaoh
Felhíja az XY Szálloda bárját és az ottani csapostól megkérdezi, hogy kell csinálni.

szerintetek, ha valaki nem olvasta valahol a végigjátszást, akkor honnan szüli meg azt a kib@szott koktélt?
Mayday
Nagyon kerlek, segitsetek!
Szinten Razor fele 2-es cd problemam van, de nekem ez a patch nem igazan segitett, most az van, hogy installnal keri a cd2-t, mert azon van egy data3.cab file, aztan meg, ha megkapja rogton ker egy cd0(!)-t, hogy nyomja rola a data4.cab filet. Nos, data4.cab egyik cd-n sincs nekem!
SEGITSETEK kerlek, mi a megoldas?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Shep
A végén fogod visszakapni, ha már a vonatot elvontattatad a hajóval a kapuig, akkor fog hívni/mobilon/, hogy vegyél részt az elõadásán.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

segitsen valaki, gondom,a professzortól nem tudom visszaszerezni a kis mamutot.
Randal
Ezt én is Köszönöm!

curse
hlc.warez.hu ott koveted az FTP server menu utasitasait. ha megvan a jelszo, ftp-klienssel: hlcompany.etowns.org:9000 asszem, de ott is irja. login: ftp pass: amit megadott 😊 Ott fenn van, de csak kb 10-12 kb/s-mal fog jonni

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

Egy letöltésu helyet nem tudnátok mondani?
A 2. cd kellene
A szeptemberi guruban van magyar végigjátszás is
Evil
nincs esetleg meg fent valahol ez a game?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Shep
Hát a csaj a tuti állás helyett, inkább azt választotta, hogy elemgy az öregúrral megkeresni a Mamutot Szibériába. így valószinüsíthetõ egy esetleges második rész, ha ezt elég sokan veszik meg, vagyis sikert arat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na figy ha jól emlékszem, a 3ik fiókot kihúzod és ekkor használod a szekrény oldlán lévõ kart és így elõreugrik, a fiók és ott lesz a kulcs ami kell.

A kulcsot vagy a kerezt mogott talalod a pap hazaban vagy a fiokban hogyha kinyitod a leverrel.

Már régóta hajtom a játékot,ha valaki tud egy helyet,ahonnan le lehet tölteni a játékot,akkor írjon nekem egy mailt! Elõre is köszi!
Shep
Ha megcsináltad volna akkor egyébként kint forog a vizimalom kereke

Shep
Elsõ szalagnál az ajtón be, és ott van a lánc meg 1 kar és ha meghúzod jön a robopatkány és megforgatja a vizimalom kereket, ja akkor az nem is viz volt amit bevittel, lehet olom volt na tök mindegy a lényeg hogy így kell, aztán felmész a vezérlõhöz és megcsinálod a lábat, a bal oldali karral vmelyik szinre kell állítani, hogy jó legyen, csak már nem emlékszem melyikre mert én elõtte szórakoztam vele, mert az ajtót ahol a patkány van nem találtam meg elsõre, aztán mikor minden klappolt vszinû pont a jó szinen ált, mert egybõl legyártotta a lábakat.

Shep
A vizet, vagy mit kintrõl bevittetted a daruval? A lánc amivel az egészet be kell indítani ott van, leírom pontosan. Bemész a gyárba ott álsz az jató elõtt ekkor elindulsz jobbra, aztán a futószalagok mellett elmész nem lefele hanem az elsõ futószalag mellett el lehet menni fent. na és ott lesz a kar. Ja Ha esetleg a vizet/lehet nem az szóval a nagy ételhordó kinézetû valamit/ meg a kis targoncával tudod a helyére vinni/

I.C.ram
bekapcsoltad a gyár erõmûvét? Ott van jobboldalt a futoszalagoknak.
a 2cd patch pár kilóbájt....felülírja a bin filet.
Ennyi.

Sziasztok,
talán én is hasonló cipõben járok.Most jutott el 1 barátomhoz a game, 2 bin file. Kiírtuk, nem megy, full insatall 68%nál olyan file-t keres, ami nincs a cdn. Ja és eleve a wincomm.szerint 2gigásak a cdk...
Viszont elvitte még 2gyerek és azoknál megy (azt mondják...).
Erre az esetre vonatkozna az a patch?
Köszi a segítséget, bye

TSW: Tunderke

én a jazz and faust-ra mondtam hogy fentvan a cd mellékleten
Randal
Hali Anee!
Mi van fennt a cd mellékleten? ha nem sok küld már el emilben ok? köszi, különben én még mindig ugyanott vagyok, mert a gépem otthon, net ott nincs, itt is csak ritkán férek hozzá. szal küldje el valaki sms-ben! 06-30-3414-082. netrõl persze, nem saját lóvéból😊)

Fentvan a GameStar cd mellékletén magyar felirattal.
Hol?
Nah
akkor:
Berakod a votkát a helyére alul a pulton van a citrom és a kristályos méz! na a citrom megy a helére a mézzel elfutsz a gõzfürdõbe ott bekapcsolod majd belerakod a meleg vizbe a mézet..
ezzel vissza futsz! Helyérerakod!
Nah a koktél:
gép bekapcs.
hangszín kapcsoló függõleges állásban
balról a 2. bill megnyom..
hangszín kapcs jobbra..
3.bill megnyom
hangszín vissza függõlegesbe! (ez lehet nemszámít már)
És akkor jön a méz
citrom
a jég
majd a sék!
Ennyi! 😊
Köszi már végig vittem...tõlem kérdezhettek ha tudok segítek!
Azannya mindenségit csak sikerült...
Az a büdös banya megizzasztott a koktéljával de nem fogott ki rajtam!
Na mikor jön ki a kettõ!? Mennyit kell várni....
No mind1 igen jó menet volt fél napom ráment Mire végeztem vele mostanra így érzem magam!
Nah valami már lesz de hol találok mézet és citromot? 😞
Nekem itt sokat finnyázik a nyanya fejérehúzom azt a kib sékert...3,14csába má..
Nemááá állítólag már végig vittétek...
Na a koktélt hogyan kell kikeverni!? Ezt írja már le valaki!!!
Randal
Hali! nekem is az a problémám mint Bartnak. nem indul a vonat. a papirokat már odaadtam neki. de a jegyet nem kezeli le. hol van az a barlang? küldjétek el sms-ben légyszi a 06-30-3414-082 számra, vagy emilbe!!! sms jobb lenne!

Na valaki ott áll a kapu elõtt a gép és nemtok mit csinálni! 😞
mit csináljak ott tartok hogy a hajóm kivontatta a vonatot még van nálam egy boros üveg meg egy mittom én milyen üveg mit kell csinálni?
elvileg azt kéne hogy valami elõadásra mennyek el de hol van az? Van egy vetítõterem de csak 1 faszi alszik bent! heelp gyorsaan valaki!
I.C.ram
megszerezted mar a papirokat??? vagy a mammutot megszerezted mar a barlangbol?
Sephi
Ha nekem amiutan aszta fixet feraktam nem volt gondom az installal de a CDket tenyleg nem kerte azutan...

En speciell fullt installoztam es nem kert cd-t 1altalan,se az 1est se a 2est de meg a patchet se raktam fel.

Shep
És esetleg nekem nem válszolna vki? pl te

Örmnek

Örmnek😊

Shep
EZt most kinek irtad?

Lusta vagy visszabbnezni?

Örm
Ha van valakinek végígjátszása küldje már el a [email protected] címre köszi.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Shep
Sracok akkor is keri a 2es CDt ha a full instalt rakom amikro elvileg mindent feltesz? A patchel tényleg csak a bint lehet javitani mert akkor jól megszívtam, mert az már nincs meg.