Syberia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, én sikeresen elakadtam.
Segítsetek, ha tudtok!
Az egyetem utáni állomáson vagyok, valami telep, amikor is meg kellene keresnem Oscar karjait. A lépcsõn fel nincs már semmi sztem, az ajtó zárva, a liftnél se sok, sötétben nincs elõre út. Gondolom fényt kellene csinálnom. De hogyan?
HELP!
Anima
Na, én sikeresen elakadtam.
Segítsetek, ha tudtok!
Az egyetem utáni állomáson vagyok, valami telep, amikor is meg kellene keresnem Oscar karjait. A lépcsõn fel nincs már semmi sztem, az ajtó zárva, a liftnél se sok, sötétben nincs elõre út. Gondolom fényt kellene csinálnom. De hogyan?
HELP!
Anima
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture
Szinten Razor fele 2-es cd problemam van, de nekem ez a patch nem igazan segitett, most az van, hogy installnal keri a cd2-t, mert azon van egy data3.cab file, aztan meg, ha megkapja rogton ker egy cd0(!)-t, hogy nyomja rola a data4.cab filet. Nos, data4.cab egyik cd-n sincs nekem!
SEGITSETEK kerlek, mi a megoldas?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture
A 2. cd kellene
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ennyi.
talán én is hasonló cipõben járok.Most jutott el 1 barátomhoz a game, 2 bin file. Kiírtuk, nem megy, full insatall 68%nál olyan file-t keres, ami nincs a cdn. Ja és eleve a wincomm.szerint 2gigásak a cdk...
Viszont elvitte még 2gyerek és azoknál megy (azt mondják...).
Erre az esetre vonatkozna az a patch?
Köszi a segítséget, bye
TSW: Tunderke
Mi van fennt a cd mellékleten? ha nem sok küld már el emilben ok? köszi, különben én még mindig ugyanott vagyok, mert a gépem otthon, net ott nincs, itt is csak ritkán férek hozzá. szal küldje el valaki sms-ben! 06-30-3414-082. netrõl persze, nem saját lóvéból😊)
akkor:
Berakod a votkát a helyére alul a pulton van a citrom és a kristályos méz! na a citrom megy a helére a mézzel elfutsz a gõzfürdõbe ott bekapcsolod majd belerakod a meleg vizbe a mézet..
ezzel vissza futsz! Helyérerakod!
Nah a koktél:
gép bekapcs.
hangszín kapcsoló függõleges állásban
balról a 2. bill megnyom..
hangszín kapcs jobbra..
3.bill megnyom
hangszín vissza függõlegesbe! (ez lehet nemszámít már)
És akkor jön a méz
citrom
a jég
majd a sék!
Ennyi! 😊
Az a büdös banya megizzasztott a koktéljával de nem fogott ki rajtam!
Na mikor jön ki a kettõ!? Mennyit kell várni....
No mind1 igen jó menet volt fél napom ráment
Mire végeztem vele mostanra 

így érzem magam! 

elvileg azt kéne hogy valami elõadásra mennyek el de hol van az? Van egy vetítõterem de csak 1 faszi alszik bent! heelp gyorsaan valaki!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina