1354
  • Spenser
    Szasztok kellene nekem a 3-as patch .
    Valaki linket plz köszi...
  • skristof
    :)))
    a bőröndünk az mindenhova repül velünk :))
    később asszem a vonat hátsó részében lessz....
  • Axon
    Az nem az igazi mert akkor folyton azt nézi az ember ha picit is elakad. Jobb itt megkérdezni ha már végkép nem boldogul valaki, aztán tovább gyűrni egyedül.
    Én is éppen Oszkárral szenvedek a vonatnál és éppen a hengerek után kajtatok. Egyébként azután nem kell visszamenni a szállodába a bőröndért, vagy valami téli holmit beszerezni. Elvégre Szibériát emleget az öregasszony naplója, ott meg a kacér kis szépség könnyű kis nagyvárosi ingecskéjében, hamar a Valdenberg gyár egyik mozdulatlan bábújára fog hasonlítani.
  • tokfej
    http://free.x3.hu/czz/kepek/Syberia/
    Igoz hogy itt a leirás de ne izgasson senkit :)))
  • htibor
    Lepecsételt engedély+sztori hengerek a helyükön legyenek+mammutka. Asszem más nem.
    Ja, meg felhúzni a mozdonyt ugyebár! :))
  • skristof
    3-as patch asszem fennt van a legujabb Gamer cd-n is...
  • Lolka
    Oscarnak csináltam lábat!
    Mi kell még egyébként neki?
  • Axon
    köszi
  • Axon
    Melyik patch?
    Nekem megvan a 2-es, de valahol láttam hozzá a 3-ast.
    És egyáltalán működik a magyar verzióval is a patch?
  • Axon
    De ez clone cd-s formátumban volt
    3 db file volt (ccd, img, sub) kiterjesztéssel.
    Én a bin-cue párost mindig nero-val írom azzal nekem sem volt gondom eddig.
    Az érdekesség számomra csak az volt, hogy a ccd a clone cd eredeti formátuma még sem sikerült vele megfelelően kiírni a cd-t. Installkor kérte az eredeti cd-t.
    Természetesen az is lehet, hogy én nem állítottam be valamit jól.
  • htibor
    Kicsit OFF lesz:
    A játék felírása eléggé érdekes...
    Én az elmúlt fél évben minden bin+cue formában image-elt játékot Fireburner-rel írtam ki, ha jól emlékszem a 2.11-es változattal. Lehet már egy éves progi is.
    Lehetett az image-ben akár Safedisc 2-es, Securom vagy egyéb másolásvédelem, eddig mindet megírta tökéletesen...
  • htibor
    Szerintem sehol.
  • Xboxman
    Hoé éehet magasabb felbontást beállítani a gameben?
  • windly
    Köszi szépen...müxik!:) Nem hittem, hogy ezt a percet is megérem..:) Az élet apró örömei...hehe:)
  • Axon
    Nos nekem is ugyan az volt a problémám, hogy hiába írtam ki CD-re, már az install elején kérte az eredeti cd-t. Senki nem tudott segíteni pedig alant többen is panaszkodtak. Egyedül a daemontools-al működött nekem is, de én ki szerettem volna mindenképpen írni cd-re.
    A megoldás:
    Átböngészve a hozzá járó .nfo fájt, leírja hogy SD 2.8 -as védelem van a cd. Ez a Safe disk rövidítése.
    Nos én Alcohol 120%-ot használtam mivel a ClonbeCD-ben nem találtam ilyen beállítást.
    - válaszd a képrögzítés varázslót
    - a tallózásnál mutasd meg neki a képfájl helyét
    - a következő ablakban alul van egy olyan fül hogy "Adattípus:". Na itt keresd meg a "SafeDisk 2"-t. És már írhatod is kifele. Így már fent lesz a cd-n a védelem és instalkor nem keresi az eredeti cd-t.

Érdekesség. Installkor kereste az eredeti cd-t a kis mocsok. De amikor végre feltettem (full install), már többet nem keresi az eredeti cd-t. Akárhányszor elindíthatod soha többé nem kéri a cd-t. A kis gané....
  • Knox
    Ez nagyon rendben van! mármint, hogy felraktad a leirást! Köszi szépen
  • tokfej
    Na akkor itt http://free.x3.hu/czz/kepek/Syberia/
    megtaláljátok a leirást meg a magyar fájlt is :)
  • gyraph
    Simán el lehet olvasni...sőt :) Szerintem, ha beszkenneled, akkor azért még most is biztossan sokaknak segítesz! Mondjuk én már rég végigjtszottam, de pl. a magyar nyelvű file-t is kértem, mert szerintem a második rész megjelenése előtt úgyis végigjátszom mégegyszer.
  • tokfej
    http://free.x3.hu/czz/kepek/Syberia/syb1.jpg
    Ha el tudjátok igy olvasni akkor beszkennelem igy a leirást. OCR-re nem vállalkozok :)
  • htibor
    Nemcsak te!
    Erről tudtál? :))

Egy kis képanyag az előreláthatólag októberben érkező Syberia 2-ből:
    Syberia 2 képek
  • gyraph
    Ha minden a helyén, és a méz is +van olvasztva...
    Először is bekapcsolod a masinát a bal legszélső gombbal, a pia keverés a következő:
    a jobb oldali kis kar a bal oldali állásban és lenyomod a billentyűzet második billjét a vodkához,
    átrakod a kis kart a bal oldali állásba /violinkulcs/ és megnyomod a billentyűzet harmadik billjét,
    aztán fölül nyomod elöször a méz-gombot, aztán a citrom-gombot, aztán a jég gombot, aztán a jobb szélső gombal rázod és kész is.
  • Bandeeka
    igen a mezet megolvasztottam de a 7 gomb kozul nemtom melyik a jo? ehhez kéne segicseg
  • adamadam
    megolvasztottad a mézet? ezt a gőzfürdőben lehet végrehajtani
  • krisz073
    A 3.23-ast használom és én semmit nem állitottam benne,felinstaláltam és egyböl be tudtam vele olvastatni a Syberia-t.
  • MerlinW
    milyen emuláció van bekapcsolva a daemonban? és milyen verziót használsz?
  • Bandeeka
    Szia!
    A vodkat is betettem a haelyére de még mindig nemtom megcsinálni a lötyöt. Van 1 paprom hogy partitura és azon van 2 db piros pöty azon hogy igazodog el hogy melyik oldalo kezdodik a bárpultnál a piros pöttyel jelzet gomb? A bárpultnál megtaláltam a citromot és a jégkockát de a mézet hogy teszem bele? Kérlek segics thx
  • MerlinW
    hmm....:)
  • krisz073
    probáld meg ujrairhatora,de nem biztos.
    nekem simán megeszi a Daemon !!!
  • MerlinW
    Vajh, ha kiírom jó lesz...?
  • MerlinW
    CloneCD, Alcohol, Daemon... mindegyikkel kéri a setup.exe a CD-t... bekapcsoltam minden emulációt, stb... nem megy...:((
  • M.A.D.
    gratula. nekem elég az írás. kell a hely pl:a Runaway-nak, amit már alig várok!
  • tokfej
    Hát akkor érdemes leszedni megint:) én megtettem :)
  • M.A.D.
    Krisz073:Igaz.Nekem is CCD-s van, csak már eltelt pár hónap.:)
    tokfej: a cetlik és a feljegyzések angolul maradnak.
  • tokfej
    A párbeszédek tuti magyarok lesznek de a cetlik és feljegyzések nem tudom hogy változnak-e!
  • krisz073
    A Clone cd-s változatba nincs crack!!!
    Az simán megy és nem is kell az instal után a CD.
  • MerlinW
    egyébként érdemes foglalkozni vele, vagy ugyanazt kapom, ha az angol alá bemásolom a magyar dat-ot?
  • MerlinW
    köszike, megprobálom:)
  • tokfej
    Figyu ehhez a változathoz nincs crack !
    Ha a daemon nemjó használd az Alcoholt nekem is az segitett, de ezt már párszor leirtam ide :))
  • M.A.D.
    a cd-n nincs egy crack alkönyvtár?
  • MerlinW
    a setup.exe mondja hogy izébizé... mit crackeljek? :)) Nemtom...