Syberia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

justin
Az az indulási engedély.

ha jól tudom kell a vonatjegy de azt le kell pecsételtetni a közjegyzQnél 😊

Axon
Csak egy apró kérdés:
Oszkártól megvetted a vonatjegyet mielõtt el akartál utazni?

hát nem akartam mondani hogy akkor minek a leirás 😊))))

Taptarap
A leirást használd inkább ha elakadsz.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

nincsmit...
de mint mondtam, élvezetesebb, ha te csinálod...
vagy néha-néha itt (ill. mailben) kérsz segítséget...
de azért szívesen....

football without ultras is nothing

köszi!!!
mind1, mail ment a 15 mentéssel....

küldhetek párat... de mivel csak a mentések vannak fennt, ezért nemtoom melyik-melyik! 😊))
de elküldöm mind a 15-öt, aztán kiválasztod ami kell, a többit meg törlöd! de télleg töröld, mert olyan király a játék sztem, h érdemes egyedül megcsinálni!!!
nah, ha kell szolj!

Nagy kérés lenne, ha egy mentésért esedeznék?
és megint nem sikerült.
Nemmegy. Ma már másodszor kezdem újra.
mármint a poggyásztartókra?
nem lehet, hogy bug? Ti mit tettetek a helyekre?
igen.
tier
Felhúztad a vonatot?

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

Esetleg valaki?
azt is beraktam
meg azthiszem a mamut is kell még oda 😊

TEli van a tököm ezzel az Oscarral. Mindent megcsináltam, mégsem ÍndÍtja a vonatot. Mit hibáztam? Sorrendben kellet csinálnom? Ugye a két hengert kell elhelyezni a polcokon?
nem 😊

elsö a Battlefield 😊))

te végigjátszottad?
1000 thx

tud valaki küldeni egyet?
Helló!!! Én is nagyon megköszönném!!!
Randal
hopp. moderálás volt

persze hogy nem jó mert leszedtem onnét 😊)
ha kell irj mailt és megkapod !

amugy eccer régebben (másodszori) végigjátszáskor elkezdtem írni egy végigjáccást, de aztán abbahagytam a játékot....

Axon
Mail ment....

én nem took, de ha írod mi a gond, talán took (vagy vki más) segíteni

justin
Most néztem meg, alig várom már a novembert 😊(www.hardwired.hu)

Van már letölthetõ film a második részrõl!!! (www.hardvired.hu)

via_mala
Nnna kipróbáltam mindent. Megírtam Alcohol 120%-kal, és a Nero-val is (CD-Copy a Daemon Tools-os virtuál CD-rõl). Mindkettõ elindult azon a gépen, amin eddig is, és egyik sem ment azon, amelyiken eddig sem.
Arra jöttem rá, hogy nem az a oprendszer, és nem az ASPI a ludas, hanem valószínûleg az a probléma, hogy a CD-ROM egy több, mint 3 éves Asus 40x -es darab, ami mostanság kezd gyengélkedni. Valószínûleg a CD védelemben vannak valamilyen gyenge szektorok, amivel már nem tud megbírkózni. Teendõ: venni kell egy újat.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Tegnap végigvittem. Kezdõ kalandkeresõknek is bátran ajánlom, mert tényleg nem olyan nehéz, bár van egy-két genyón megoldott rész.
Kellemes szórakozást nyújtott, és nem egy utolsó szempont, hogy ezt a fajta játékot általában a barátnõk is komázni szokták.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

legújabb daemon-tool 3.33-as. azt semmi gond. összes védelmet bekapcsolni, azt hadd szóljon.😊)

Breki33
mondom próbáld meg a daemon-t
via_mala
Sajnos nem jött be, pedig kipróbáltam 3 gyártó 7 ASPI driver-ét (Adaptec, Golden Hawk, meg valami Symbiotic vagy Symbios), de a telepítésnél még mindig kiszáll. Win2000 alatt pedig simán telepedíthetõ. Van valami más ötleted?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
Kösz a tippet, kipróbálom.

Axon
Elõtte telepítsd fel az ASPI drivert.
Letölthetõ a www.driver.hu -ról
Ez csak win98/ME alá kell a win2000/XP már alapból tartalmazza. De a jobb cd írók is tartalmazzák (pl. nero)

Breki33
1. mert ne :-)
lejebb leirtak hogy kell

2. valoszinuleg a daemon rak fel valamit es amiatt megy
de errõl is volt már szó
via_mala
Hanem Alcohol 120%- kal? Mindegy. Ha CloneCD-s az file, akkor miért ne CloneCD -vel írjam ki? És Win2000 alatt még így is megy!
Arra gondolok, hogy esetleg valami szemetet még fel kell telepítenem elõtte, hogy a SyberiaHUN WinME alatt is fel tudjon telepedni, de mi lehet az?

Breki33
egyetértek
es pl amikor a hajót kell átereszteni a csatornán nemhiszem, hogy leírás nélkül megszerezted a kódokat
Axon
Hosszú idõ óta ez volt az elsõ kaland játék amit végig tudtam vinni.
Na nem azért mert annyira vízfejû vagyok, hanem azért mert baromira kevés az idõm. Gondolom manapság nem vagyok egyedül ezzel a problémával.
Végre egy kalandjáték amely amellett, hogy meseszép és élvezetes, nem rabolja feleslegesen az ember idejét.
Ha összeszámolnám a cirka két hónapban eltöltött órák mennyiségét, kijönne úgy kb 20 óra (+/- 10 óra ), na ez az az idõmennyiség amit rá tudtam áldozni. Ha kevésbé lineáris, tele van fölösleges mászkáltatós, nehezebb logokai részekkel, akkor biztos sosem tudtam volna végigvinni. Mivel ritkán tudtam vele játszani és akkor is többnyire kevés idõt, így néha már nem is emlékeztem tisztán hol is jártam, mit is csináltam addig. Számomra baromira lehangoló lett volna, ha egy hónap múlva is még ugyanazon a helyszínen toporgok a megoldást keresve.
Összefoglalva:
Örülök, hogy az elfoglaltabb, idõhiányban szenvedõ emberek is kaptak egy szép és élvezetes kalandjátékot, magyar nyelven és végigjátszható játékidõvel.

Egyébként senki sem gátol meg abban, hogy elõvedd a régi siera játékaidat és újra nekigyûrkõz. Sõt ha esetleg ezeket a régi gyöngyszemeket elkezded lefordítani és ezután közkincsé teszed, akkor mindannyian elsuttogunk egy fohászt a lelkiüdvödért.

justin
Nekem nem sikerült elakadnom (csak a telefonálós okozott kisebb fejtörést), ahhoz képest, hogy a régebbi kalandjátékokban milyen feladatok voltak ez tök lineáris.

Breki33
sehol sem lehet elakadni :-)

na ha visszaolvasnál ezt se mondtad volna...
justin
A grafikája tényleg nagyon jó, de a játékmenet tök lineáris sehol nem lehet elakadni (na jó a nagymamát felhívós részen kívûl). Azért tetszett mindenkinek mert mostanában hiánycikk a kalandjáték sajnos.

Nem is nagyon emlexem ra hogy rajtad kivul vki szidta volna ezt a remekmuvet.Nem lehet hogy inkabb a pubertaskorban megjeleno lazadoszellem mondatja ezt veled?😊

Mike
😞

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray