1354
  • zaki
    tudom jól, hisz magyarul játszom a játékot, ennyire azért nem vagyok hülye
  • zaki
    "különben berozsdásodik"

ezt máshogy is lehet(ett) érteni.
  • LezLee
    Breki nem azt mondta hogy Oscar megrozsdásodik, hanem azt, hogy azért nem mozdul a vonatból, mert a nedves levegő miatt fél, hogy megrozsdásodik. És mivel nem hagyta el a vonatot, így nem is rozsdásodott el.
  • zaki
    köszi az info-t, mindjárt utána is nézek a játéknak
  • zaki
    breki maradj már csendben, senki nem kérdezett, jó lenne, ha befejeznéd. 1ébként nem tudom, hogy miről beszéltél tegnap, mert nem rozsdásodott be Oscar
  • LezLee
    Most minek lövöd le neki a poént :))) Még a végén lelankad a lelkesedése a kalandok iránt :))
    Zaki: ha a Syberia tetszik, akkor sok más kalandjátékot is ki kellene próbálnod, hiszen azért elég sok jó darab készült az évek során. Ajánlom figyelmedbe a Black Mirrort. Syberia stílusú, és egy kicsit horroros, de nagyon király. Szakíts rá majd időt, megéri.
  • Breki33
    na menj már az énekesnőért
  • zaki
    Commandos az nem nagyon tartozik a kaland kategóriába, ugye? azzal 1 kicsit játszottam még nagyon régen, de csak az eggyel
  • zaki
    megmondom őszintén ez az első kalandjáték, amivel játszottam/játszom
  • LezLee
    Mennyire szoktál kalandjátékot játszani? Csak azért mert szerintem a Syberia a legtöbb kalandjátékhoz képest viszonylag könnyű volt, és egyértelműek, megfejthetőek, és nem túl bonyolultak voltak a fejtörők. Persze ezt pozitívumként mondom. De főleg a hangulata volt zseniális és azóta is szerintem egyedülálló, bár voltak jól sikerült próbálkozások. Úgyhogy már én is nagyon várom a 2. részt, mert gyakorlatilag azzal lesz a történet kerek egész.
  • zaki
    minden elismerésem azoké, akik angolul nyomták végig segítség nélkül. most jutottam tovább az egyetemes részen, eddig nagyon tetszik a játék, már alig várom a folytatést :)
  • skristof
    megéri
    megakuuul sztem
    én még az angolt nyomtam végig, de elkezdtem a magyart is...
    csak sajna nincs elég időm rá
    meg most tcm2004, meg suleee
  • zaki
    kösz
  • Einstvan
    Hajrá ZAKI!
    Te vagy a jobb!
    Érzem a vizeletemen hogy neked is sikerülni fog végig játszani! :)
  • LezLee
    Mondjuk legalább tovább tart az élvezet :)) (hopp ez kicsit félreérthető volt :))
  • LezLee
    Akkor jobb lesz, ha pihensz kicsit, mert ehhez a gamehez nem kis gondolkodás és koncentráció kell :)) Különben 1 hónap alatt sem nyomod végig :))
  • zaki
    bazz, pedig ott is voltam nemegyszer, telefonálgattam, meg nem tudom, de ez vhogy nem jutott eszembe... :P lehet, hogy pihennem kellene egy kicsit, alig aludtam ma (3,5 órát kb)
  • zaki
    köszi, megyek megnézem
  • LezLee
    Nem. A zsilipet irányító panel az állomáson belül van. Ha az egyetemről mész be az állomásra, akkor asszem jobbkéz fele lesz a panel, és oda kell beraknod a kulcsot. És utána.... :)) Erre majd rá jössz :))
  • zaki
    ez lenne az?

remélem nem, mert én sehogyse tudok odamenni
  • htibor
    Ha azon a helyszínen vagy, ahol az egyetem felől az állomáson át tudsz menni a hídon, akkor onnan jobbra menjél és megtalálod a zsilipet.
    (Vagy menjél végig a vízparton és előbb-utóbb odaérsz) :)

Ott pedig be a kulcsot ééés... figyelj a szövegre :-pp
  • zaki
    bazz, odaadtam a 100 pénzt a hajósoknak, adtak 1 kulcsot, hogy nyisam meg vele a zsilipet, vagy a gátat, vagy me too domain mit, de hol a fenébe van az a gát? :(
  • zaki
    ja, azon rohadt jót röhögtem, amikor a kertben a gondnok, vagy ki a fenétől kaptam 1 üveg bort kiengesztelésképpen, és azt azt mondja: "Nem vagyok hazug, csak érdekesen fogalmazok"
  • zaki
    1 könyvet találtam a könyvtárban... amiben a virágról írnak, meg a madarakról, de másikat nem találtam, na majd mindjárt jobban körülnézek, köszi a help-et
  • htibor
    A könyvtárban hány könyvet szereztél?
    Mert kettő kell, a másik egy mushroom guide.
    Utána már meg kéne kapnod a rektoroknál a 100 dolcsit; majd a dokkban szerencsétlenkedni, stb... :))
    Ja és a prof asztaláról is a cuccosokat...
    Utána már nincs sokminden ezen a pályán :)
  • zaki
    na bazz, megint elakadtam egy kicsit. szal az egyetemen vagyok, megvolt a szőlő, odaadtam a profnak a mamutot, elzavartam a madarakat a létrátől, megszereztem a kakukktojást, betettem az egyetem előtti szoborhoz, alatta bekapcsoltam az áramot vagy mit, és kész. holott ha jól emléxem kéne a 100 zseton, a tanácsssss vagy ki :) azt mondta, hogyha megjavítom a vetítőteremben lévő gépet, akkor enyém a dohány. na de ott a teremben faszi alszik, a vetítőgéphez nem tok hozzányúlni, és csak 1 zárt ajtó van...

ami van nálam 1 üveg bambi, 1 kampó, 1 henger. és a prof laborjában van az asztalon valami, amit nem tok felvenni, mert a csaj azt mondja, hogy nem kell, és az 1ik asztalon van 1 nagy üveg bor, azt sem tom felvenni
  • Breki33
    nyugi öt perc múlva elmondja
    megis fogod unni

ezzel semmit se segitettem
  • zaki
    bazz, most mé mondtad el? :(
  • Breki33
    különben berozsdásodik
  • Breki33
    nyugi ő a vonaton marad P
  • zaki
    na, elindult a vonat, már a köv. állomáson vagyok, vazze, majdnem arcon ütöttem ezt az oszkárt, bazzeg olyan makacs, qrva anyját :)
  • Breki33
    csak hiszed P
  • zaki
    na már tárgytalan, sikerült Oscarnak lábakat csináltatnom, most megyek a vonathoz
  • zaki
    Oscar-nak nem tok ábakat készíteni... bekapcsoltam a 3-as motor-t, benyomtam a kártyát a gépbe, kiválaszottam az éberfa színét (ez áll a szórólapban, hogy ebből készítik, de az összes színt kipróbáltam), de nem jóóó... szerintem ez nem működik- - ezt hajtogatja a csaj mindig...
  • LezLee
    Na azért ne félj, annyira nem hosszú, bár én nem bántam volna, ha 1 hétig kitartott volna a játék, míg végignyomom, pedig én is végigjátszás nélkül nyomtam anno, ha jól emléxem, még segítséget sem kellett kérnem, de persze nem azért mert annyira jó vagyok, hanem szerintem elég egyértelműek a fejtörők benne, bár volt egy pár ami megizzasztott.
  • zaki
    örülök, ha 1 hét alatt vvégigtolom :P
  • htibor
    Ennyit segítek:
    Oscar lábát csak 1 bizonyos fajta fából lehet megcsinálni;
    Ne félj fényt gyújtani, ahol sötét van
    :))
  • LezLee
    De remélem arra rájöttél, hogy hogyan rajzolj szegény gyereknek mamutot :)) Amúgy nem 100-as az a gyerek :))
  • Breki33
    na asszem neki a leírás nélkül hoszabb lesz egy napnál P
  • zaki
    már találkoztam Oscar-ral, kéne neki lábakat szereznem, most pedig Momo-val találkoztam a padláson, és állandóan nyafog, hogy rajzoljak neki mamutot, tiszta debil egy gyerek bazz