Syberia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de mint mondtam, élvezetesebb, ha te csinálod...
vagy néha-néha itt (ill. mailben) kérsz segítséget...
de azért szívesen....
football without ultras is nothing

de elküldöm mind a 15-öt, aztán kiválasztod ami kell, a többit meg törlöd! de télleg töröld, mert olyan király a játék sztem, h érdemes egyedül megcsinálni!!!
nah, ha kell szolj!
elsö a Battlefield 😊))
ha kell irj mailt és megkapod !
Arra jöttem rá, hogy nem az a oprendszer, és nem az ASPI a ludas, hanem valószínûleg az a probléma, hogy a CD-ROM egy több, mint 3 éves Asus 40x -es darab, ami mostanság kezd gyengélkedni. Valószínûleg a CD védelemben vannak valamilyen gyenge szektorok, amivel már nem tud megbírkózni. Teendõ: venni kell egy újat.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Kellemes szórakozást nyújtott, és nem egy utolsó szempont, hogy ezt a fajta játékot általában a barátnõk is komázni szokták.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Letölthetõ a www.driver.hu -ról
Ez csak win98/ME alá kell a win2000/XP már alapból tartalmazza. De a jobb cd írók is tartalmazzák (pl. nero)
lejebb leirtak hogy kell
2. valoszinuleg a daemon rak fel valamit es amiatt megy
de errõl is volt már szó
Arra gondolok, hogy esetleg valami szemetet még fel kell telepítenem elõtte, hogy a SyberiaHUN WinME alatt is fel tudjon telepedni, de mi lehet az?
es pl amikor a hajót kell átereszteni a csatornán nemhiszem, hogy leírás nélkül megszerezted a kódokat
Na nem azért mert annyira vízfejû vagyok, hanem azért mert baromira kevés az idõm. Gondolom manapság nem vagyok egyedül ezzel a problémával.
Végre egy kalandjáték amely amellett, hogy meseszép és élvezetes, nem rabolja feleslegesen az ember idejét.
Ha összeszámolnám a cirka két hónapban eltöltött órák mennyiségét, kijönne úgy kb 20 óra (+/- 10 óra
), na ez az az idõmennyiség amit rá tudtam áldozni. Ha kevésbé lineáris, tele van fölösleges mászkáltatós, nehezebb logokai részekkel, akkor biztos sosem tudtam volna végigvinni. Mivel ritkán tudtam vele játszani és akkor is többnyire kevés idõt, így néha már nem is emlékeztem tisztán hol is jártam, mit is csináltam addig. Számomra baromira lehangoló lett volna, ha egy hónap múlva is még ugyanazon a helyszínen toporgok a megoldást keresve.
Összefoglalva:
Örülök, hogy az elfoglaltabb, idõhiányban szenvedõ emberek is kaptak egy szép és élvezetes kalandjátékot, magyar nyelven és végigjátszható játékidõvel.
Egyébként senki sem gátol meg abban, hogy elõvedd a régi siera játékaidat és újra nekigyûrkõz. Sõt ha esetleg ezeket a régi gyöngyszemeket elkezded lefordítani és ezután közkincsé teszed, akkor mindannyian elsuttogunk egy fohászt a lelkiüdvödért.