1354
  • LezLee
    Na majd jön Breki és lepuffantja mind, mint egy vérbeli vadász :))))
  • zaki
    köszi :)
  • skristof
    ehhh....
    az aranyos rész :P de nem lövök le egy pojént sem! :)
  • zaki
    Komkolzgrad-ban vagyok, de mostanában nem játszottamm game-val, de majd nemsokára folytatom. egészen pontosan ott tartok, amikor vmi csávó lenyúlta Oscar kezeit
  • zaki
    hát erre gondoltam én is, sajnálom, hogy nem megy, mert nagyon ott van a game... nekem hála istennek jó lett a safedisc 2 féle írás, agy ment a telepítés... esetleg ha még megvan a fájl, akkor nyisd meg deamon tools-sal, és engedélyezd a safedisk-et, mert valaki írta, hogy neki úgy ment minden
  • skristof
    merrefel jársz most zaki??
    amugy coolos a topic-picture!! :) topic-pic :) hmm... fasza..
  • Lammer
    Szia!

Ok visszaolvas meg volt. ott említik hogy Alcohol Safedisc 2 sémával okés lesz meg win xp paccs(a démon eleve bennt van emuval)
    AZ alchoholos témát vágtam én is! régebben sok lemezt írtam ki a plexivel...
    De mint említettem nekem sajna not supported a NYERS ÍRÁS!

na tök mázlim volt mert egy ismerősnek van egy scsi Yamaha írója amit támogat az alcohol...
    Megírtam éééés.... NEM megy :(
    most lett elegem az egészből hagyom a francba ennyit nem ér meg az egész...
  • zaki
    olvass vissza, én is azt tettem, mert nekem is ilyen problémám volt, részletesen le van írva, hogy ilyenkor mi a teendő!
  • Lammer
    Szisztok!

A problémám a következő.
    Adott a játék magyarul 2 cd-n, az első iso Clonecd a második Cdrwines szokásos bin,cue.
    Egy ismerősömnek szeretném kiírni, de ugye az 1es CD CLONE-os és mivel már megszabadultam a plexi cdíromtól és dvdíróm van, sajnos a clonecd (elvileg megírja a raw-dao-t) hiába írja meg gyakorlatban is, utána sajnos az install nem folytatódik mivel működik a védelem, sajna hiába írja hogy áttudta írni nem írta át.
    Naszal aki tud olyan MAGYARVERZIÓHOZ krekket amivel lecserélhetném az installját krakkos verzóra az lécci dobjon nekem egy levelet vagy 1 üzit, kösz.
    PS: sajna a környéken sincs rawos supportos író-haver mindenkinek "MINŐSÉGI" (LG,SONY :( írója van... :(
    PS2: alcohol sem támogatja a dvdírómat rawba :(

Köszi

• PiszkosFred
    egy nem nagy ido = egy ev nem nagy ido
  • PiszkosFred
    Akkor nem szoltam. Nem neztem meg hogy hol mennyiert aruljak, de ha meg elmernek erte kerni 5k-t, akkor telleg nem valoszinu hogy lemezmellekletkent megjelenik. A kiadasi datum meg sokkal regebbinek tunt, ugylaccik egy nem nagy ido, de annyi mindennel talalkozik az ember hogy sokkal tobbnek tunik.
  • LezLee
    Hmmm, engem érdekelne ez a Kazaa-s Syberia 2 bétademo. Csak elég bizalmatlan vagyok a Kazaa-val kapcsolatban, mivel elég sok a fake anyag. Esetleg valaki meg tudná pontosan mondani, hogy mennyit is nyom méretre ez a drágaszág?? :)
  • zaki
    tavaly júniusban adták ki a játékot
  • zaki
    azért nem olyan régi a játék, de nincs is azon a szinten, hogy ingyen adnák oda mellékletként az újság mellé. ha jól emléxem 5 rugóért adják az 576-ban
  • PiszkosFred
    Felek hogy a rip verziobol kimarado video/zene nelkul elveszti a jatek a hangulatanak nagy reszet. Eleg regi jatek, nezni kell a magazinokat, nem adjak e valamelyik mellekletekent, vagy tesco/metro/mm es tsainal nincs e a leertekelt dobozban parszaz, max ezer forintert.
  • zaki
    én sajna nem használom a Kazaa-t, csak Dc-t ,de ott is tuti fent van, csak keresni kell
  • zaki
    sztem sehonnan, mert nem egy mai játék
  • LezLee
    Csak kár, hogy nem reklámozták eléggé a gamet, ezért nagyon kevesen ismerik :(( Ezért hype-olom annyira, hogy minél többen kipróbálják :-)
  • zaki
    be is teszem a kedvenceim közé ezt a topic-ot :)
  • zaki
    és mikor jelent meg a BM?
  • LezLee
    Hidd el, nem bánod meg :))
  • skristof
    jah, bakker most látom benne van a gamer magazinban..
    nem tünik szarnak! :))
    szerintem beszerzem.. :P
    kössz a tippet!!
  • zaki
    most hirtelen nem vágom mit hagytál ki, mert én lepecséltettem a jegyet, aztán már indultam is :)
  • zaki
    nincs mit
  • zaki
    ógy van, én is onnan szereztem be
  • htibor
    DC++ és társain sztem fent van...
  • LezLee
    Huhh, jó kérdés. Nem egy mai játék, szóval warezon nem hiszem, hogy fönt van. Viszont az oldgamehez meg nem elég régi. :) Lehet, hogy Zaki tudja, hiszen ő is most kezdett vele játszani.
  • zaki
    ja, ott vmi gáthoz el kell menni (ott van jobbra), ugye Momo-t meg kell kérni, hogy segítsen kinyitni, de eltörik a kar rajta, azt fel kell venni a földről asszem, elmész a csónakhoz, az evezőt azt közelebb hozod a földről felszedett eltört karral, aztán megkéred Momo-t, hogy segítsem, az kiveszi a vízbűl (a zokszigént), és azzal nyitja ki a gátat, aztán már csak át kell menni a túloldalra a barlangba, ahol felveszed a kis Mammut-ot, a többit meg már neked kell megoldanod
  • LezLee
    2 Cd-s, a gépigénye nem lehet valami nagy, kb. olyan mint a Syberianak. A grafikája is hasonló, tán még egy picit rosszabb is, mint a Syberia-jé, de a környezet nagyon szépen ki van dolgozva, csak a karakterek picit poligonszegények. De komolyan mondom minden kalandkedvelőnek ajánlom, meg azoknak is akik csak most kacérkodnak a műfajjal, mint Zaki, mert ez a játék garantáltan megszeretteti velük ezt a műfajt. Na nem hype-olom tovább.
  • zaki
    bazz, most jövök rá, hogy vmelyik gamestarban láttam a játékot... ott cikkeztek róla, majd mindjárt elolvasom
  • skristof
    hány cd? gépigény remélem hasonloan alacsony...
  • LezLee
    Black Mirror: szerintem a Syberia óta a legjobb kalandjáték. Pedig játszottam pár darabbal, de magasan ez volt a legjobb. Olyasmi a kezelőfelülete mint a Syberianak, tehát point n click. Ami a különbség, hogy kicsit darkosabb hangulatú, kicsit horroros, és ezáltal nekem nagyon bejött a hangulata. Hihetetlen ötletesek és a sztoriba illőek a fejtörők, néhol picit nehezek, de meg lehet oldani. Pici furcsaság, hogy a játékban 1 v. 2 ponton meg lehet halni, attól függően, hogy hogyan cselekszel.
    Hosszúsága: egy átlag játékos kb. 30-40 óra alatt nyomja végig, tehát kb. kétszer olyan hosszú, mint a Syberia. A Black Mirrort én 5 nap alatt nyomtam végig, míg a Syberiat 2 nap alatt.
    Ha többet akarsz tudni, akkor olvasgass bele a Black Mirror topicba.
  • skristof
    hi
    errol a blackmirrorol még mit lehet toodni? vmi site?
    amugy elég hosszu? mert a syberia számomra elég rövid volt....
    amugy broken sword megakuul...
    jah, és ne rontsátok már el zaki pajtás játékélményét!
  • zaki
    thx az info-t emberek
  • LezLee
    Ja és ezúton is üzenem minden kaland szeretőnek:
    Ha érdekelnek a régi klasszikus és az újabb kalandjátékok, főleg magyar nyelven, akkor látogassatok el a Longest journey fórumába és ott találni fogtok egy ftp címet, ahonnan ingyen és bérmentve leszedhetitek az ftp-n lévő kalandokat. Ez itt a reklám helye volt :)

Na elég már az OFF-ból
  • LezLee
    OFF: nekem valahogy nem jött be a Journey to the center. Nem fogott meg, és nincs is akkora hangulata, mint a Syberianak. Meg az idegesített fel benne, hogy annyira illogikusak voltak szerintem a feladványok, nem volt benne semmi realitás.

ON
  • htibor
    Még egy kicsi OFF:
    Egyéb point-and-click kalandok: Journey to the center of the earth; illetve régebbiek(mind MEGACOOL hangulattal):
    Monkey Island sorozat(sztem a 3. rész a BEST!); Grim Fandango; Leisure suit Larry sorozat; Broken Sword sorozat;
    Sztem ezek is tetszenének Zaki, igaz nehezebbek, mint a Syberia.
    OFF vége
  • Breki33
    én nem segítettem

amúgy ez a játék fóruma
  • zaki
    mind1. viszont a legközeliebbekben pls ne segíts, csak akkor, ha elakadtam
  • Breki33
    Breki

és úgy értettem ahogy volt
    és nem mondtam semmi olyat ami már ne lenne itt