Syberia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#717 fele....
football without ultras is nothing
2 napja szedtem le DC-rõl magyarul.Asszem a Tejszínen még van egy pár helyen.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Szia!A DC-én megtalálod,méghozzá magyarul is.
Sziasztok! Nem tudok valami mûködõ oldalt ahonna le tudnám szedni a game-t??
nem birom felfogni 😞((((((((((
ott a lap alján a magyarítás+egy végigjátszás és minden kanyar után megkérdezik hogy merre kell fordulni 😞(((
ott a lap alján a magyarítás+egy végigjátszás és minden kanyar után megkérdezik hogy merre kell fordulni 😞(((
© amzso | ma 22:51 | Válasz erre | #1
Nagyon király a játék, de még az elején elakadtam:
Annál a résznél, amikor Oszkár robotnak kell csinálni lábakat! Nem tudom, hogy hogyan kell a karokat tologatni, mert a kész termék nem tetszik a robotnak!
Valaki írja le érthetõen, hogy milyen karnak, vagy gombnak milyen állásban kell lennie! Sajna a Gamestar végigjátszás sem segített!
Kösz!!
Nagyon király a játék, de még az elején elakadtam:
Annál a résznél, amikor Oszkár robotnak kell csinálni lábakat! Nem tudom, hogy hogyan kell a karokat tologatni, mert a kész termék nem tetszik a robotnak!
Valaki írja le érthetõen, hogy milyen karnak, vagy gombnak milyen állásban kell lennie! Sajna a Gamestar végigjátszás sem segített!
Kösz!!
most meg megy...nem értem 😊) na mindegy, légyeg, hogy megvan!
Sziasztok! Letöltöttem a magyarosítást de nem akar müködni... hogy kell használni?
A templom hátsó részén kell egy kicsit tevékenykedni. A fiókosszekrényt nagyon alaposan kutasd át. (fõleg azt a részt ahol a jobb oldalon van egy tekerõ). Ezután sikerülni fog a templom tetején lévõ szerkezetet mûködésbe hozni.
Lepecsételés: a városházán az elõszobában nézzd meg az asztalt
A vonat elindításához szükséges cuccok: mammut, 2 henger (az is kell amit kiveszel), azt hiszem kell annak a cuccnak a teteje is amivel lejátszod a hengert
A 4 fogaskerék a templomnál kell.
A vonat elindításához szükséges cuccok: mammut, 2 henger (az is kell amit kiveszel), azt hiszem kell annak a cuccnak a teteje is amivel lejátszod a hengert
A 4 fogaskerék a templomnál kell.
A padláson elmész a sarokba, felkapcsolod a lámpát, megnézed közelrõl a fagerendán lévõ mammutot, ráteszed a papírlapot, lerajzolja. Odaadod a kisgyereknek, és követed õt.
nekem az elsõ kettõ is tetszett. A 3. rész 3D-s lesz?
aham jön! már várom! 😊
Hi! Most lett meg a game. Nem lehet valahogy 1024x768-ba feltornászni? Kár ilyen szép grafikát 800-asban megjeleníteni.
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
A Broken Sword 3 mikor jön ki?
Én nem olyan régen vittem végig,és meg kell mondjam ,hogy kellet volna egy olyan lehetõség ,hogy Oscart magárahagyni és egyedül menni. Mindíg csak a baj volt vele😄 Hol ez nem jó ,hol a csillagok állása mindíg volt valami nyûge.Sajna én a poénokon amik voltak benne nem igazán tudok nevetgélni egy 3koponya után.
A játék nálam 10/9 mivel ritkán jelennek meg kalandok.
Broken Sword 10/20!!!
A játék nálam 10/9 mivel ritkán jelennek meg kalandok.
Broken Sword 10/20!!!
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
asszem oktoberre vagy novemberre ígérik...
Nagyon jó. Én amikor befejeztem tiszta hiányérzetem volt és csak annyit akart az agyam: MÉG! MÉG!
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
már készítik
szerintem nagyon jó hangulata volt a játéknak remélem készitik már a követlezõt
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
úgy értettem, hogy ahányszor elakadtam, a végigjátszást használtam.
de legalább magyarul nyomtad? mondjuk ugy könyebb...
ez a sokszor akadtam el duma, meg.. háááááát
ez a sokszor akadtam el duma, meg.. háááááát
😄
Ha úgy tetszik sokszor akadtam el 😄DD
Nem vagyok az a nagy kalandjátékfan, ezt is inkább a sztorija miatt vittem végig.
Ha úgy tetszik sokszor akadtam el 😄DD
Nem vagyok az a nagy kalandjátékfan, ezt is inkább a sztorija miatt vittem végig.
Csak ha nagyon megakadok, akkor belenézek.
elég gyorsan haladsz..
végigjátszásbol nyomod? vagy ennyire vágod? mert nekem napokba tellt! igaz nem napi 24h-t jáccotam vele
végigjátszásbol nyomod? vagy ennyire vágod? mert nekem napokba tellt! igaz nem napi 24h-t jáccotam vele
Ja, összekevertem a H betût a 4-es számmal.
Le tudja valaki Írni a koktélos csávó telszámát? Rajta van a hoteles papÍron, de láma vagyok, nem tudok betûket Írni a telefonomba.
hi, a jatek legelejen mikor Oscar kene labat szerezni, nos ami a futoszalagon kijon arra mindig aszmondja hogy neki szar. Mit kene csinalni?

lol
"Egy igazi kalndjátékos fan nem böngészget mindenféle leírásokat "
ezt mond azoknak akik kérték a végigjátszást 😊
Bele-bele néztem, csak az volt a probléma, hogy nem vettem észre a leÍrásban, hogy a hengereken kÍvül a mechanikus szerkezetet is vinni kell. CSak ez volt, azóta nem kellett használnom a mentéseket, és most jutottam el Komkolzgrad-ba. Egyébként köszi mindenkinek.
nem akarok kötekedni de ha beleolvasol a leirásba akkor megtudod mit kell csinálni...szerintem világosan leirják 😊