1354
  • zaki
    jaja, thx, időközben már rájöttem
  • htibor
    Van egy olyan utcai helyszín, amin a kép jobb oldalán van egy kerítés+kapu.( A hotel és Alfoter háza között)
    Ott tudsz bejutni a Voralberg gyárba(többek között Oscarhoz; vonatállomáshoz+sokminden máshoz :-p)
    Na arra kell továbbmenni.
    Aztán meg... :)
  • LezLee
    Esetleg kicsit részletesebben írd le, hogy mit csináltál eddig, hol tartasz most, milyen helyszínen, milyen tárgyaid vannak, hátha beugrik, hogy mit kellene csinálni, és tudok neked segíteni.
  • zaki
    1Xűen nem tudok hova menni, és mit csinálni... már átjártam vagy 5X amit csak lehetett, teljesen tanácstalan vagyok
  • LezLee
    Hát sajna én nem tudok segíteni, kb. 1 éve végignyomtam, már nem sokra emléxem a fejtörőkből :((
  • zaki
    elakadtam... még csak az elejénél járok, most voltam kriptában, és jelenleg van 1 összecsukható kulcsom, és egy henger-em. nem tom hova kellene mennem. olvastam itt vmi vonatállomásról, meg Oscar-ról, de közöm sincs hozzá miről van szó.... pls valaki segítsen, végigjátszás nem kell, mert akkor meg nincs benne izgalom
  • zaki
    na elkezdtem a játékkal játszani, és nagyon bejön... de attól tartok, hogyha kijön a 2, azzal csak akkor fogok játszani, hogyha azt is lefordítják magyarra, mert angolul ez a játék elég kemény lenne (legalábbis számomra)
  • LezLee
    Ja és hálisten a fejtörők sem túl bonyolultak, úgyhogy ha nagyon belelendülsz akár 1 nap alatt is meg lehet csinálni.
  • LezLee
    Nem hosszú, úgyhogy ha nekiülsz kb. 1-2 nap. Mivel eredetileg az 1. és 2. rész egy játék lett volna, csak túl hosszú lett volna, így gyakorlatilag ketté vágták, mint a Kill Billt.
  • zaki
    na, hála a jó égnek a sok szenvedés meghozta a gyümölcét, és sikerült valahogy feltelepíteni a gépre a játékot. meg nem tudnám mondani hogyan, de sikerült :) most nem próbálom ki a játékot, csak holnap (azaz ma:P), mert ha elkezdek vele játszani, biztos nem tudnám abbahagyni egyhamar. egy "átlag" játékosnak mennyi idejébe fog kerülni a játék végigvitele kb?
  • zaki
    bazzeg végigolvastam a fórumot, de nekem sehogy s eakar elindulni a játék. kiírtam először cska "simán" nem indult. aztán safe disc 2-be. úgy sem indult. engedélyeztem a deamon tools-ba a safedisc-et. úgy sem indult. pontosabban a kiírt cd-k monom azt csinálják, hogy rányomok a telepítésre, és utána nem történik semmi. ha a deamon tools-ról nyomom, kéri a cd-t, szal nem tom mi a pöcs legyen, már vagy 1 órája szenvedek ezzel, de nem adom fel, mert nagyon szeretnék a játékkal játszani. szal ha valakinek lenne esetleg még vmi tippja, azt nagyon megköszönném.
  • zaki
    segítsetek légy zíves, mert letöltöttem a magar nyelvű változatot, az 1.cd-nek a neve Syberia1.img, és kiírtam őket cd-re, de egyszerűen nem akar elindulni a telepítés. ha a cdről indítom az install-t, akkor bejön a Syberia ablak, és utána meg nem történik semmi... ha a deamon tool-sal akarom installálni, akkor a telepítés gomb után, meg kéri, hogy helyezzem be a helyes cd-romot... szal most mi a pöcs van? pls segítsetek, mert nagyon szeretnék a gammával játszani, de hát nem tudom installálni a progi-t... a cd-ket egyébként alcohol-lal írtam ki
  • galocza
    http://megagames.com/cracks/html/c905480_0.htm
    http://gamecopyworld.com/
  • LezLee
    Akkor kell hozzá crack. Ha neked nincs, nézz utána neten, biztos találsz...
  • skristof
    nincsmit
    sikerült?
    ha bármi gondod van, írj csak, megpróbálok/unk segíteni
  • Biszke
    OK, köszi, megnézem! :)
  • skristof
    hi!
    öhm... sztem vmit félreértettél.. az asztalon ha jol emléxem nincs kulcs...
    a kulcs (Voralberg-kulcs! nem lakáskulcs, hanem egy bazinagy fémizé) a ruhafogasnál van!
  • Biszke
    Üdv,
    Én még csak most keztem el jáccani az első résszel, és máris elakadtam.
    Felkerestem a jegyzőt, aki átadta a levelet, és azt mondja, hogy többet a gyár archívumából tudok meg, kulcs kint az asztalon. De én nem találtam semmit csak egy bélyegző-automatát, aminek fel lehet hajtani a kalapját, de kulcs sehol.
  • Taptarap
    jah megható volt, meg a zenéjét nagyon eltalálták/ vagyis az egész "filing" nagyon jó volt/
  • htibor
    honlap :)
  • htibor
    Elindult a Syberia 2 honalp!!
    http://www.syberia2.info/english/
  • Einstvan
    Gyerekek, ha hiszitek ha nem, a végén majd elbőgtem magam.
  • htibor
    És még egy kis screenshot kupac :))
    http://www.gamespot.com/pc/adventure/syberia2/screenindex.html
  • htibor
    Néhány újdonság olvasható a The Inventory magazin ehavi számában. A srácok igencsak durva Syberia 2 előzeteséből kiderül, hogy a Microids egy demó kiadását tervezi, melynek a megjelenése jövő év februárjára tehető. Ebből az szűrhető le, hogy a 2004 Q1-es megjelenés nem januárt, vagy februárt jelent...

Cikk a hcgamer.hu-n:
    http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=7837

• skristof
    grat! :)
    amugy sztem érdemes végigtolni, jo kis gamma
    már alig várom a 2dik részt!!!
  • Taptarap
    addig nem tudok várni
  • htibor
    Abból a fából csináld, ami a játék elején van, a Hotel halljában a falon, a brosúrában benne. A video elején már tudni fogod, mert más akkor már az animáció :))
  • Axon
    "kiemelkedett a kalandjátékok buja dzsungeléből"

Ezzel a kijelentéseddel nem igazán értek egyet. Én ugyanis nem látok buja dzsungelt, csak évente 1-2 megjelent kalandjátékot.
    Ha pedig az eladási listákat nézzük, akkor nézd csak meg hol áll most a nemrég megjelent ROAD ADVENTURE. Az is túlszárnyalta a készítők legrészegebb fantáziáját is.

Na de mindegy egyébként teljesen igazad van, csak most éppen kicsit lehangolt vagyok a szombati meló miatt, mivel tegnap este tartottam egy egetrengető névnapi hejehuját, amiből szintén kerekedhetne egy díjnyertes adventure....
  • htibor
    És itt egy újabb hírforrás, igaz más határidővel:

"Microids has changed the release date for Syberia 2 from Fall 2003 to Q1 2004. Reason given for this delay is "to give Syberia mastermind Benoit Sokal and his team extra/sufficient time to deliver the best product possible"."

Forrás: www.adventuregamers.com
  • htibor
    Syberia II csúszás
    2003. szeptember 04. - Játék

A Syberia első része egyértelműen kiemelkedett a kalandjátékok buja dzsungeléből, és elképesztő mennyiségű eladást produkálva beírta magát a játékvilág egyre bővülő történelmébe. Éppen ezért várják rengetegen a második rész megjelentét, amely ezidáig úgy nézett ki, hogy még idén megjelenik. Sajnos azonban eme álom pillanatok alatt tovaszállt, hiszen a fejlesztők bejelentése szerint minden platformon jelentős csúszás várható, így leghamarabb 2004 második félévében kaparinthatjuk kezeink közzé a második epizódot.

:((
  • skristof
    #717 fele....
  • HuAn82
    2 napja szedtem le DC-ről magyarul.Asszem a Tejszínen még van egy pár helyen.
  • josi
    Szia!A DC-én megtalálod,méghozzá magyarul is.
  • The Garrett
    hehe sz.tem sehol nincs már fenn.
  • Roll
    Sziasztok! Nem tudok valami működő oldalt ahonna le tudnám szedni a game-t??
  • Taptarap
    khm.
  • CéZé
    nem birom felfogni :(((((((((((
    ott a lap alján a magyarítás+egy végigjátszás és minden kanyar után megkérdezik hogy merre kell fordulni :((((
  • Dikkma
    © amzso | ma 22:51 | Válasz erre | #1

Nagyon király a játék, de még az elején elakadtam:
    Annál a résznél, amikor Oszkár robotnak kell csinálni lábakat! Nem tudom, hogy hogyan kell a karokat tologatni, mert a kész termék nem tetszik a robotnak!
    Valaki írja le érthetően, hogy milyen karnak, vagy gombnak milyen állásban kell lennie! Sajna a Gamestar végigjátszás sem segített!

Kösz!!
  • OGabor
    most meg megy...nem értem :)) na mindegy, légyeg, hogy megvan!
  • OGabor
    Sziasztok! Letöltöttem a magyarosítást de nem akar müködni... hogy kell használni?