Syberia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
ha ennyi szar engem érdekelne, ha már neked nem kell 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Breki33
nem clone-val kellett volna kiirni
Mike
nézzük van-e itt vki ismerõs, akitõl el lehetne kérincsélni mindkét részt

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

via_mala
WinME-re nem sikerül feltelepíteni a magyar változatot Win2000-re meg igen. Egyébként CloneCD-s változatot írtam ki a CloneCD 4.2.0.2 -vel.
Mit csináljak, hogy WinME-re is lehessen telepíteni? (Egzébként valami fatális hibát ad egy ~DF9890.tmp (vagy valami hasonló nevû) file futattatásakor.)

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Õsszel jön a második rész, aminek szintén lesz magyar feliratos ("lokalizált") változata!!!!

Breki33
próbáld meg :-)

sztem a patch-eket rakd fel
Kicsit OFF
Akik rá vannak izgulva a kalandjátékokra, azoknak kötelezõ oldal: 😊
http://www.adventuregamers.com/
ON

Axon
Végre végig vittem. És csak 3-4 alkalommal kellett belepislantanom a leírásba.
Ebbõl 1 teljesen jogos volt, amikor fel kellett hívni az anyja szeretõjét az operaénekesnõrõl érdeklõdni. A büdös életben nem jöttem volna rá a megoldásra.
Ami viszont nagyon szop@tott, az a vége felé az italkeverés a vén szatyornak. Hát én mindent a megfelelõen csináltam mégsem akarta a vén csoroszja meginni a löttyöt. Belenézek a leírásba, és látom, hogy mindent jól csináltam. Aztán próbáltam a billentyûket jobbról is balról is nyomkodni, semmi eredmény. Vagy 20 szor megcsináltam a jó sorrend alapján, mindent tök ugyanúgy, amikor, legnagyobb meglepetésemre, a banya végre felhajtotta azt a lóhugyot. MOST MIÉRT?!!! ÉS EDDIG MIÉRT NEM?!!
Nem tudom...
Ezután már nem volt igazán gázos feladat, sima volt az út a végéig.
Én igazából nem lepõdtem meg a befejezésen.
Egy csapat belekezd egy remek kalandjátékba. Vértizzadva elkészíti a meseszép helyszíneket és több hónapnyi munka után látja, hogy még a felénél sem tartanak, de a kiadó már sürgeti õket, mert pénzt akar látni a melóból. Erre mit csinálnak?
Kiadják félkész állapotban.
Ha sikeres akkor jól veszik majd a boltokban és érdemes folytatni. Ha pedig bukik a program, akkor a kiadó szétkergeti a csapatot. Az sem utolsó, hogy így minimum dupla hasznot szakíthatnak, mivel gyakorlatilag kétszer adják el ugyanazt a játékot.
Kétszer????
Ki tudja? Lehet, hogy ismét csak megszakítják valahol a munkát és megint csak kapunk egy szeletet a játékból.
Bár igazán édes szeletet...
Ettõl függetlenül kijelenthetem, hogy ez volt a legszebb kalandjáték amivel valaha is játszottam.
Hangulat? Nos fiatalon még egy egyszerû szöveges kalandjáték is megborzongatot, úgyhogy ez nem mérvadó, de az utóbbi idõben nem találkoztam olyannal, ami ennyire magával ragadott volna.

gyraph
😊))))))

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Breki33
TESCO :-)
Axon
Oda írta nem látod?
Ott a megoldás az 556-os beírásban

zsozsooooo! lécci áruld el nekem is, a (hu. language )végigjátszást hol találom😊
Axon
Pár száz beírással alább felvetette, egy hozzáértõ, hogy valami API (vagy micsoda) kell neki az installkor, amit csak cd író, vagy cd emuláló/buheráló programok telepítenek a windóz eszközmeghajtói közzé.
Én erre gondoltam

tomsolo
#616 igen ám de nem mindegyik gépen jelentkezik ez a probléma, viszont amelyiken igen arra ez a megoldás

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Axon
Én most repültem el a léghajóval azért az énekesnõért, hogy elvigyem a pszihopatának.
Remélem ma este folytatni tudom, már nem lehet túl sok hátra.

TopGun
Nah! Vegre vegig jatszottam!! Nem volt egyszeru, de sikerult! Igen erdekes a befejezes! varom a folytatast en is.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Axon
Ja azt mondani is akartam, hogy jó ha fent van a daemon tools a gépen. Állítólag telepít valamit, ami nem szerves része a daemontools proginak és ezt az "akármit" használja a buherált clonecd-s felírású cd.
De hát egy ilyen "piti" kis apróságon nem akad fent egy harcedzett kalandor 😊

tomsolo
hát vazze sikerült feltelepítenem de... elmondom hogyan: ugye a clone cd-s isot felirtam alcohollal (nem filc😊 (safedisk2) de mindig lefagyott a telepítésnél... a #612 sem hozott semmi eredményt, de ha (és most figyeljetek!!!) a daemon toolsba engedélyeztem a VIRTUÁLIS CD safedisk emulációt láss csodát a fizikai cd-n gond nálkül fut az install!!! bazzeG ILYET!!!

Eltévedtél? 😊))

hali

tomsolo
aaaa... talán ez miatt: SafeDisc Windows XP Fix for Microsoft Games

When running a restricted user account with fast user switching under Windows XP, some games will not start correctly. The game requests that the original disk be placed in the drive, even if it is already present. To remedy this issue, download and run this fix

tomsolo
yes és alchollal irtam fel (safedisk2), mindkét gépen ua. olyan cd van, min2 xp...., szerintem installshield lehet talán szar...ilyen szintü különbségek vannak a két gép közt hogy az egyiken fönn a java a másikon nincs...

Breki33
védelem?

a clone cd-sed van_?
tomsolo
védelem ide vagy oda nálam is ugyanaz a helyzet egyik gépen minden tökéletes a másik fagy a telepítés mint állat😞 Ha valaki ezt megtudná mondani mér van... annak szerintem sokan lennénk hálás...)

Két könyv van, mindkettõ a könyvtárban.
Egyik a létránál, másik lent egy asztalon, ahol egy fazon közli veled, hogy kuss legyen a könyvtárban.
TopGun
Mit kell csinalni, hogy a konyvtarban megtalaljam a kakukkrol szolo konyvet? en eddig csak a gombasat talaltam meg es nem tudok a gyumolcsrol sem kerdezni, mert a feljegyzesek kozott meg csak a madar szerepel! a rektorokkal mar beszelgettem es mondtak a zene pavilont.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Taptarap
Én is ott szenvedtem vagy 2 napot mire észerevettem a bibit, hogy mit hagytam ki.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Breki33
értem köszike
Axon
Na az egy ultrage....ci dolog.
Fel kell venni a könyvet a könyvtárban arról a büdös kakukról. Az a kakuk csak a vadszõllõért él-hal ezért az kell neki. Van egy dugi szõllõültetvénye az egyetemnek, de mivel onnan szerzik be a profok a potencianövelõ piakészletüket ezért kussolnak róla.
Menj a profhoz akit a mamut csontváznál látsz és kérdezd a gyömölcsrõl. Õ továbbköld az állomásfõnökhöz vagy a profokhoz. Menj oda és beszélj, továbbküldenek, beszélj, továbbküldenek, beszélj. Addig járkálj körbe oda ahova küldenek, amíg elszólja magát a 3 egyetemi prof, majd menj az állomásfõnökhöz, aki kinyitja neked a madárházban levõ hátsó ajtót. Innen már könnyû lesz.

[Jakuza]
Na megegyszer akkor annak aki megakarja irni jol a magyar ISOt es nem boldogul vele.
Az elso CDn van a vedelem.
Elinditani az Alcohol 120% CD iro programot, majd a keprogzites varazslo elinditasa utan megadni a Siberia 1CD ccd fajljat.
Ha ez megvan akkor a tovabb kapcsoloval, irany a kovetkezo ablak, ahol alul az adattipust atkell allitani Safedisk 2-re, mivel Safedisk 2.80.10es vedelem van a CDn.
Aztan mar mehet is a CD porkoles.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

bocs breki, de mikor sokat írok, és gyorsan, akkor mindig kisbetûvel írok.

Breki33
akkor mond meg nekem, hogy hol találom a zenepavilonhoz valo tojast
Breki33
gr még mindig nagy B

ird le pontosan melyik patch az, de a helyire......
nálam a legutolsó update után sem kéri a CD-t.😊)

off:breki. most szedtem le valami ápr.26-os peccset a fifához.milyen az?

Axon
Egyébként a futás és sikoltozás rendben van egy kellemes domborulatú segghülye plázacicánál, na de egy ilyen vírtuális menyecskénél már nem volt annyira egyértelmû számomra 😉

Axon
Na azt a részt pont tegnap este csináltam meg.
Végre sikerült kijutnom az egyetem városból.

Breki33
nem tudtad, hogy minen nõ tud futni és sikoltozni?

Amugy en pont pénzt kunyizok most vele a rektoroktól
Breki33
hst enis ugy jatszok de ki kéne irni

csak gondolom kérné a CD-t
Axon
Már hetek óta nyúzom a játékot és elég messze is jutottam, de még csak most jöttem rá, hogy futni is lehet a tündérkével.
Egy dupla klikk hatására szalad az ügyvédhölgy. Ezzel azért jócskán le lehet rövidíteni a bolyongást.

breki:én anno daemonnal raktam fel. azóta is megy.

Sirály a Game!!! Én ma kezdtem a játékot, nagyon teszik. Fantasztikus a hangulata.............😊
Jó gamét Nektek, és sikeres fejtörést a talányok megfejtéséhez.
Breki33
a magyart a DC-rõl
utánnanéztem itt és kiderült hogy a templomban felejtettem el a rejtett fiókot.
magamtól nem jöttem rá hogy hogy tudom elfordítani a tekerôt.
már a papír is megvan...
Lepecsetelted a papirt?

Igazítson valaki útba !
Merrefelé keresgéljek a harmadik tárgy után, amit a vonatra kell fölvinni?
A zenehenger meg a mammut már megvan.
Az összes elképzelhetô helyet bejártam kifogytam az ötletekbôl.
Nem kell részletesen csak nagyából egy kis infó.
Ez a játék amúgy is az a kategória amit vétek leírással végignyomni.
thx.
Breki33
azért ez az Oscar elég szekánt gyerek, nincs valakol töke? P
Breki33
rendben meggyõztetek :-)

csak azt nem tudom, ha kiirttam honnan fogom tudni, hogy jo lett-e telepités nélkul mivel most játszok már vele
Hát én próbáltam de semmi 😞
Csak egy elcseszett CD

Breki33
olvastam azért kérdem

fura, hogy pl daemonnal senki sem probálta meg emulálni a védelmet aztan clone-t raereszteni
Taptarap
El ne tünjön nekem ez a forum.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.