Syberia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha azon a helyszínen vagy, ahol az egyetem felõl az állomáson át tudsz menni a hídon, akkor onnan jobbra menjél és megtalálod a zsilipet.
(Vagy menjél végig a vízparton és elõbb-utóbb odaérsz) 😊

Ott pedig be a kulcsot ééés... figyelj a szövegre :-pp

zaki
bazz, odaadtam a 100 pénzt a hajósoknak, adtak 1 kulcsot, hogy nyisam meg vele a zsilipet, vagy a gátat, vagy me too domain mit, de hol a fenébe van az a gát? 😞

zaki
ja, azon rohadt jót röhögtem, amikor a kertben a gondnok, vagy ki a fenétõl kaptam 1 üveg bort kiengesztelésképpen, és azt azt mondja: "Nem vagyok hazug, csak érdekesen fogalmazok"

zaki
1 könyvet találtam a könyvtárban... amiben a virágról írnak, meg a madarakról, de másikat nem találtam, na majd mindjárt jobban körülnézek, köszi a help-et

A könyvtárban hány könyvet szereztél?
Mert kettõ kell, a másik egy mushroom guide.
Utána már meg kéne kapnod a rektoroknál a 100 dolcsit; majd a dokkban szerencsétlenkedni, stb... 😊)
Ja és a prof asztaláról is a cuccosokat...
Utána már nincs sokminden ezen a pályán 😊

zaki
na bazz, megint elakadtam egy kicsit. szal az egyetemen vagyok, megvolt a szõlõ, odaadtam a profnak a mamutot, elzavartam a madarakat a létrátõl, megszereztem a kakukktojást, betettem az egyetem elõtti szoborhoz, alatta bekapcsoltam az áramot vagy mit, és kész. holott ha jól emléxem kéne a 100 zseton, a tanácsssss vagy ki 😊 azt mondta, hogyha megjavítom a vetítõteremben lévõ gépet, akkor enyém a dohány. na de ott a teremben faszi alszik, a vetítõgéphez nem tok hozzányúlni, és csak 1 zárt ajtó van...

ami van nálam 1 üveg bambi, 1 kampó, 1 henger. és a prof laborjában van az asztalon valami, amit nem tok felvenni, mert a csaj azt mondja, hogy nem kell, és az 1ik asztalon van 1 nagy üveg bor, azt sem tom felvenni

Breki33
nyugi öt perc múlva elmondja
megis fogod unni

ezzel semmit se segitettem
zaki
bazz, most mé mondtad el? 😞

Breki33
különben berozsdásodik
Breki33
nyugi õ a vonaton marad P
zaki
na, elindult a vonat, már a köv. állomáson vagyok, vazze, majdnem arcon ütöttem ezt az oszkárt, bazzeg olyan makacs, qrva anyját 😊

Breki33
csak hiszed P
zaki
na már tárgytalan, sikerült Oscarnak lábakat csináltatnom, most megyek a vonathoz

zaki
Oscar-nak nem tok ábakat készíteni... bekapcsoltam a 3-as motor-t, benyomtam a kártyát a gépbe, kiválaszottam az éberfa színét (ez áll a szórólapban, hogy ebbõl készítik, de az összes színt kipróbáltam), de nem jóóó... szerintem ez nem mûködik- - ezt hajtogatja a csaj mindig...

LezLee
Na azért ne félj, annyira nem hosszú, bár én nem bántam volna, ha 1 hétig kitartott volna a játék, míg végignyomom, pedig én is végigjátszás nélkül nyomtam anno, ha jól emléxem, még segítséget sem kellett kérnem, de persze nem azért mert annyira jó vagyok, hanem szerintem elég egyértelmûek a fejtörõk benne, bár volt egy pár ami megizzasztott.
zaki
örülök, ha 1 hét alatt vvégigtolom 😛

Ennyit segítek:
Oscar lábát csak 1 bizonyos fajta fából lehet megcsinálni;
Ne félj fényt gyújtani, ahol sötét van
😊)

LezLee
De remélem arra rájöttél, hogy hogyan rajzolj szegény gyereknek mamutot 😊) Amúgy nem 100-as az a gyerek 😊)
Breki33
na asszem neki a leírás nélkül hoszabb lesz egy napnál P
zaki
már találkoztam Oscar-ral, kéne neki lábakat szereznem, most pedig Momo-val találkoztam a padláson, és állandóan nyafog, hogy rajzoljak neki mamutot, tiszta debil egy gyerek bazz

zaki
jaja, thx, idõközben már rájöttem

Van egy olyan utcai helyszín, amin a kép jobb oldalán van egy kerítés+kapu.( A hotel és Alfoter háza között)
Ott tudsz bejutni a Voralberg gyárba(többek között Oscarhoz; vonatállomáshoz+sokminden máshoz :-p)
Na arra kell továbbmenni.
Aztán meg... 😊

LezLee
Esetleg kicsit részletesebben írd le, hogy mit csináltál eddig, hol tartasz most, milyen helyszínen, milyen tárgyaid vannak, hátha beugrik, hogy mit kellene csinálni, és tudok neked segíteni.
zaki
1Xûen nem tudok hova menni, és mit csinálni... már átjártam vagy 5X amit csak lehetett, teljesen tanácstalan vagyok

LezLee
Hát sajna én nem tudok segíteni, kb. 1 éve végignyomtam, már nem sokra emléxem a fejtörõkbõl 😞(
zaki
elakadtam... még csak az elejénél járok, most voltam kriptában, és jelenleg van 1 összecsukható kulcsom, és egy henger-em. nem tom hova kellene mennem. olvastam itt vmi vonatállomásról, meg Oscar-ról, de közöm sincs hozzá mirõl van szó.... pls valaki segítsen, végigjátszás nem kell, mert akkor meg nincs benne izgalom

zaki
na elkezdtem a játékkal játszani, és nagyon bejön... de attól tartok, hogyha kijön a 2, azzal csak akkor fogok játszani, hogyha azt is lefordítják magyarra, mert angolul ez a játék elég kemény lenne (legalábbis számomra)

LezLee
Ja és hálisten a fejtörõk sem túl bonyolultak, úgyhogy ha nagyon belelendülsz akár 1 nap alatt is meg lehet csinálni.
LezLee
Nem hosszú, úgyhogy ha nekiülsz kb. 1-2 nap. Mivel eredetileg az 1. és 2. rész egy játék lett volna, csak túl hosszú lett volna, így gyakorlatilag ketté vágták, mint a Kill Billt.
zaki
na, hála a jó égnek a sok szenvedés meghozta a gyümölcét, és sikerült valahogy feltelepíteni a gépre a játékot. meg nem tudnám mondani hogyan, de sikerült 😊 most nem próbálom ki a játékot, csak holnap (azaz ma😛), mert ha elkezdek vele játszani, biztos nem tudnám abbahagyni egyhamar. egy "átlag" játékosnak mennyi idejébe fog kerülni a játék végigvitele kb?

zaki
bazzeg végigolvastam a fórumot, de nekem sehogy s eakar elindulni a játék. kiírtam elõször cska "simán" nem indult. aztán safe disc 2-be. úgy sem indult. engedélyeztem a deamon tools-ba a safedisc-et. úgy sem indult. pontosabban a kiírt cd-k monom azt csinálják, hogy rányomok a telepítésre, és utána nem történik semmi. ha a deamon tools-ról nyomom, kéri a cd-t, szal nem tom mi a pöcs legyen, már vagy 1 órája szenvedek ezzel, de nem adom fel, mert nagyon szeretnék a játékkal játszani. szal ha valakinek lenne esetleg még vmi tippja, azt nagyon megköszönném.

zaki
segítsetek légy zíves, mert letöltöttem a magar nyelvû változatot, az 1.cd-nek a neve Syberia1.img, és kiírtam õket cd-re, de egyszerûen nem akar elindulni a telepítés. ha a cdrõl indítom az install-t, akkor bejön a Syberia ablak, és utána meg nem történik semmi... ha a deamon tool-sal akarom installálni, akkor a telepítés gomb után, meg kéri, hogy helyezzem be a helyes cd-romot... szal most mi a pöcs van? pls segítsetek, mert nagyon szeretnék a gammával játszani, de hát nem tudom installálni a progi-t... a cd-ket egyébként alcohol-lal írtam ki

http://megagames.com/cracks/html/c905480_0.htm
http://gamecopyworld.com/

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

LezLee
Akkor kell hozzá crack. Ha neked nincs, nézz utána neten, biztos találsz...
nincsmit
sikerült?
ha bármi gondod van, írj csak, megpróbálok/unk segíteni

football without ultras is nothing

Biszke
OK, köszi, megnézem! 😊

hi!
öhm... sztem vmit félreértettél.. az asztalon ha jol emléxem nincs kulcs...
a kulcs (Voralberg-kulcs! nem lakáskulcs, hanem egy bazinagy fémizé) a ruhafogasnál van!

Biszke
Üdv,
Én még csak most keztem el jáccani az elsõ résszel, és máris elakadtam.
Felkerestem a jegyzõt, aki átadta a levelet, és azt mondja, hogy többet a gyár archívumából tudok meg, kulcs kint az asztalon. De én nem találtam semmit csak egy bélyegzõ-automatát, aminek fel lehet hajtani a kalapját, de kulcs sehol.

Taptarap
jah megható volt, meg a zenéjét nagyon eltalálták/ vagyis az egész "filing" nagyon jó volt/

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

honlap 😊

Elindult a Syberia 2 honalp!!
http://www.syberia2.info/english/

Gyerekek, ha hiszitek ha nem, a végén majd elbõgtem magam.
És még egy kis screenshot kupac 😊)
http://www.gamespot.com/pc/adventure/syberia2/screenindex.html

Néhány újdonság olvasható a The Inventory magazin ehavi számában. A srácok igencsak durva Syberia 2 elõzetesébõl kiderül, hogy a Microids egy demó kiadását tervezi, melynek a megjelenése jövõ év februárjára tehetõ. Ebbõl az szûrhetõ le, hogy a 2004 Q1-es megjelenés nem januárt, vagy februárt jelent...

Cikk a hcgamer.hu-n:
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=7837

grat! 😊
amugy sztem érdemes végigtolni, jo kis gamma
már alig várom a 2dik részt!!!

Taptarap
addig nem tudok várni

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Abból a fából csináld, ami a játék elején van, a Hotel halljában a falon, a brosúrában benne. A video elején már tudni fogod, mert más akkor már az animáció 😊)

Axon
"kiemelkedett a kalandjátékok buja dzsungelébõl"

Ezzel a kijelentéseddel nem igazán értek egyet. Én ugyanis nem látok buja dzsungelt, csak évente 1-2 megjelent kalandjátékot.
Ha pedig az eladási listákat nézzük, akkor nézd csak meg hol áll most a nemrég megjelent ROAD ADVENTURE. Az is túlszárnyalta a készítõk legrészegebb fantáziáját is.

Na de mindegy egyébként teljesen igazad van, csak most éppen kicsit lehangolt vagyok a szombati meló miatt, mivel tegnap este tartottam egy egetrengetõ névnapi hejehuját, amibõl szintén kerekedhetne egy díjnyertes adventure....

És itt egy újabb hírforrás, igaz más határidõvel:

"Microids has changed the release date for Syberia 2 from Fall 2003 to Q1 2004. Reason given for this delay is "to give Syberia mastermind Benoit Sokal and his team extra/sufficient time to deliver the best product possible"."

Forrás: www.adventuregamers.com

Syberia II csúszás
2003. szeptember 04. - Játék

A Syberia elsõ része egyértelmûen kiemelkedett a kalandjátékok buja dzsungelébõl, és elképesztõ mennyiségû eladást produkálva beírta magát a játékvilág egyre bõvülõ történelmébe. Éppen ezért várják rengetegen a második rész megjelentét, amely ezidáig úgy nézett ki, hogy még idén megjelenik. Sajnos azonban eme álom pillanatok alatt tovaszállt, hiszen a fejlesztõk bejelentése szerint minden platformon jelentõs csúszás várható, így leghamarabb 2004 második félévében kaparinthatjuk kezeink közzé a második epizódot.

😞(