1354
  • zaki
    na, végigtoltam :) nagyon tetszett a game, ez volt az 1. kalandgame amivel nyomtam, de már alig várom a folytatást, nagyon kíváncsi vagyok a történetre... a vége nekem bejött, sok embernek nem tetszett, de sztem kúúúl volt :) most felmegyek a dc-re majd, és vhol megszerzem a syberia 2 béta demo-t, remélem vkinek azért megvan...
  • Breki33
    jajj hát kell picit rohangászni de egyszer elszólja magát
  • zaki
    én elküldeném, de nekem sajnos csak 1 elmentésem van, és az már a koktélkeverősdinél van
  • zaki
    komolyan? akkor holnap gyorsan végigtolom :)
  • zaki
    hááát, nekem nem kérte
  • skristof
    első vonatozáskor kéri asszem
  • skristof
    de kéri a kettes cdt....
    koktél meg már a vége :P
  • zaki
    mentést? nálam nem kéri sehonnan a 2. cdt, 1 cd-ről megy a game végig (leaglábbis a koktélkeverésig), szal nem értem, hogy most mi van
  • skristof
    jaja
  • htibor
    "már várom a kettőt"
    Asszem vagyunk egy páran így! :-))
  • htibor
    A könyvtárban a létrára mászva találsz egy gombahatározót, melybe olvass bele.
    A laborban találod a gombakivonatot, amiről a könyben olvastál.
    Ezt a "látásjavító" kivonatot kell a faszi poharába beletenned.
  • skristof
    a por ott van a laborba, ahol a prof van az előadás után, és a port a mikroszkóp mellett találod...
    asszem :)
  • skristof
    telefonálj a másik hotelbe!!!
    mobil telefon!!! :)
    (azért jo gém, mert tök elfeledteti veled a hétköznapokat, pl mobil! szal coool, már várom a kettőt)
  • skristof
    a cuccaid közt kell lenni asszem....
    beleteni a piába, és duma és belenéz
    asszem
  • htibor
    A proffal. Miután odaadtad neki a mammutot, menj utána a laborba, és a nagy munkában elfecsegi, hogy a rektorok tudják hogy merre van szőlő Barrockstadtban. Velük duma.
    Aztán tovább a kikötőmesterhez, és ott is rámenősen kell a kikérdezést csinálni. Jutalmül szőlőt kapsz :))
  • htibor
    1. Neked is bele kell nézned.( És élesre állítani a távcsövet!)
    2. Azt a látásjavító gombaport bele kell dobnod az itókájába.
    3. Mindenképpen bele kell néznie mégegyszer.
    Tutira mennie kéne...
  • htibor
    Kukkantass a kapitánnyal mégegyszer bele a távcsőbe, és rájön hogy mi az, ami nem az :)
  • Breki33
    nézzes vele újra
  • Taptarap
    B.Ú.É.K!!
  • zaki
    elküldtem
  • trini
    hi.előre is köszi Zaki! a címem:[email protected]
    Boldog karácsonyt,meg újévet mindenkinek!!
  • zaki
    nem, most éppen a koktélkeverésnél tartok, de úgy elakadtam, hogy most közöm sincs hozzá, hogy mit kéne tenni. js, és nem használtam végigjátszást, hiszen azzal már rég végigtoltam volna
  • skristof
    te már végignyomtad, zak? remélem nem használtál végigjáccást....
  • htibor
    Esetleg nem lehet, hogy van még más feladat az egyetemen, amit meg kéne csinálni? Pl. Mindent felszedtetek(könyvtár+prof szobája)? Előadást végighallgattátok?
  • zaki
    szereztem egy magyar végigjátszást, ha kell szólj, és mailban elküldöm
  • zaki
    szerezzek végigjátszást?
  • zaki
    hát ez érdekes, mert a vonat mellett ott kellene állnia a hajónak, és rajta a kapitánynak + egy csajnak, és akkor mondom dumálni kell velük, és onnan menni tovább
  • zaki
    hogyhogy hol? a hajón, nem? :)
  • zaki
    vmi olyasmi volt úgy emléxem, hogy amikor a hajó átment az uszályon, ott dumálni kell a kapitánnyal, hozzádvág 1 láncot, és ott használni kell a kampódat, és a hajó elfogja húzni a vonatot a fal elé
  • LezLee
    Pont ezért akadtam el én is, de nagyon. Mert nem hurcoltam végig az egérkurzort a monitor minden egyes négyzet centiméterén. Az volt ám a pixelvadászat! Kb. 6-szor körbejártam az egész pályát, mire rájöttem, hogy végig ott volt az orrom előtt, szídtam is magam rendesen. :)))
  • htibor
    Bizony!
    Van olyan helyszín, ahol alaposabban kell azt az egérkurzort figyelni! :)
    És a slusszpojén... :D
  • LezLee
    Na ez volt az egyetlen pontja a játéknak, ahol kegyetlenül elakadtam. Mármint a koktélkészítésnél. De lehet, hogy csak nekem nem volt egyértelmű. Nem is a koktél összeállítással volt bajom, inkább a hozzávalók megtalálásával, de nem részletezem tovább, még a végén zaki megharagszik, hogy lelövöm a poénokat :)))
  • zaki
    hát, most kellene kevernem egy koktélt az öreglánynak, de most kicsit pihentetem megint a gamet :)
  • htibor
    Aralbad-ban lesz egy kicsi gondolkodni való még... :)
  • zaki
    na kicsit megint jázszottam a game-val, most vagyok Aranbad-ban, nemrég találkoztam az öreglánnyal, bazz, qrva szép helyszínek vannak... nagyon cool, kb így néztem, amikor odeértem
  • Breki33
    nem kaptam fel a vizet :-)

csak bemutattam P
  • LezLee
    Breki nehogymár fel kapd a vízet ezen a kis poénon! Nem hittem, hogy ilyen könnyen fel kapod a vízet, abszolút nem rossz indulatból írtam. De hát a te dolgod.
  • Breki33

amúgy én több ismerősömnek is megírtam úgy ahogy a fórumban is le volt írva
  • zaki
    nincs mit...
  • Lammer
    Köszi mint írtam azt is próbáltam, de semmi...
    Az a legnagyobb gond, hogy megígértem az ismerősnek és az fáj, hogy nem tudom teljesíteni, (első eset mióta van írom) :(
    Egyébként én mindent Daemonbol jáccok már évek óta...
    Nekem megy a game és jácottam vele régebben...
    És a legnagyobb gond, hogy szerencsétlen annyira Zero a géphez, hiába írnám meg csumizva az isot Cd-re, szerencsétlen aztsetuggyamijaza daemon tools...
    :(
    namind1
    pech
    Köszi a segítséget.