1354
-
na, végigtoltam :) nagyon tetszett a game, ez volt az 1. kalandgame amivel nyomtam, de már alig várom a folytatást, nagyon kíváncsi vagyok a történetre... a vége nekem bejött, sok embernek nem tetszett, de sztem kúúúl volt :) most felmegyek a dc-re majd, és vhol megszerzem a syberia 2 béta demo-t, remélem vkinek azért megvan... -
jajj hát kell picit rohangászni de egyszer elszólja magát -
én elküldeném, de nekem sajnos csak 1 elmentésem van, és az már a koktélkeverősdinél van -
komolyan? akkor holnap gyorsan végigtolom :) -
hááát, nekem nem kérte -
skristof #935 első vonatozáskor kéri asszem -
skristof #934 de kéri a kettes cdt....
koktél meg már a vége :P -
mentést? nálam nem kéri sehonnan a 2. cdt, 1 cd-ről megy a game végig (leaglábbis a koktélkeverésig), szal nem értem, hogy most mi van -
skristof #930 jaja -
htibor #929 "már várom a kettőt"
Asszem vagyunk egy páran így! :-)) -
htibor #928 A könyvtárban a létrára mászva találsz egy gombahatározót, melybe olvass bele.
A laborban találod a gombakivonatot, amiről a könyben olvastál.
Ezt a "látásjavító" kivonatot kell a faszi poharába beletenned. -
skristof #927 a por ott van a laborba, ahol a prof van az előadás után, és a port a mikroszkóp mellett találod...
asszem :) -
skristof #925 telefonálj a másik hotelbe!!!
mobil telefon!!! :)
(azért jo gém, mert tök elfeledteti veled a hétköznapokat, pl mobil! szal coool, már várom a kettőt) -
skristof #924 a cuccaid közt kell lenni asszem....
beleteni a piába, és duma és belenéz
asszem -
htibor #922 A proffal. Miután odaadtad neki a mammutot, menj utána a laborba, és a nagy munkában elfecsegi, hogy a rektorok tudják hogy merre van szőlő Barrockstadtban. Velük duma.
Aztán tovább a kikötőmesterhez, és ott is rámenősen kell a kikérdezést csinálni. Jutalmül szőlőt kapsz :))
-
htibor #921 1. Neked is bele kell nézned.( És élesre állítani a távcsövet!)
2. Azt a látásjavító gombaport bele kell dobnod az itókájába.
3. Mindenképpen bele kell néznie mégegyszer.
Tutira mennie kéne... -
htibor #918 Kukkantass a kapitánnyal mégegyszer bele a távcsőbe, és rájön hogy mi az, ami nem az :) -
nézzes vele újra -
B.Ú.É.K!! -
elküldtem -
trini #912 hi.előre is köszi Zaki! a címem:[email protected]
Boldog karácsonyt,meg újévet mindenkinek!! -
nem, most éppen a koktélkeverésnél tartok, de úgy elakadtam, hogy most közöm sincs hozzá, hogy mit kéne tenni. js, és nem használtam végigjátszást, hiszen azzal már rég végigtoltam volna -
skristof #910 te már végignyomtad, zak? remélem nem használtál végigjáccást.... -
htibor #909 Esetleg nem lehet, hogy van még más feladat az egyetemen, amit meg kéne csinálni? Pl. Mindent felszedtetek(könyvtár+prof szobája)? Előadást végighallgattátok? -
szereztem egy magyar végigjátszást, ha kell szólj, és mailban elküldöm -
szerezzek végigjátszást? -
hát ez érdekes, mert a vonat mellett ott kellene állnia a hajónak, és rajta a kapitánynak + egy csajnak, és akkor mondom dumálni kell velük, és onnan menni tovább -
hogyhogy hol? a hajón, nem? :) -
vmi olyasmi volt úgy emléxem, hogy amikor a hajó átment az uszályon, ott dumálni kell a kapitánnyal, hozzádvág 1 láncot, és ott használni kell a kampódat, és a hajó elfogja húzni a vonatot a fal elé -
Pont ezért akadtam el én is, de nagyon. Mert nem hurcoltam végig az egérkurzort a monitor minden egyes négyzet centiméterén. Az volt ám a pixelvadászat! Kb. 6-szor körbejártam az egész pályát, mire rájöttem, hogy végig ott volt az orrom előtt, szídtam is magam rendesen. :))) -
htibor #895 Bizony!
Van olyan helyszín, ahol alaposabban kell azt az egérkurzort figyelni! :)
És a slusszpojén... :D -
Na ez volt az egyetlen pontja a játéknak, ahol kegyetlenül elakadtam. Mármint a koktélkészítésnél. De lehet, hogy csak nekem nem volt egyértelmű. Nem is a koktél összeállítással volt bajom, inkább a hozzávalók megtalálásával, de nem részletezem tovább, még a végén zaki megharagszik, hogy lelövöm a poénokat :))) -
hát, most kellene kevernem egy koktélt az öreglánynak, de most kicsit pihentetem megint a gamet :) -
htibor #892 Aralbad-ban lesz egy kicsi gondolkodni való még... :) -
na kicsit megint jázszottam a game-val, most vagyok Aranbad-ban, nemrég találkoztam az öreglánnyal, bazz, qrva szép helyszínek vannak... nagyon cool, kb így néztem, amikor odeértem -
nem kaptam fel a vizet :-)
csak bemutattam P -
Breki nehogymár fel kapd a vízet ezen a kis poénon! Nem hittem, hogy ilyen könnyen fel kapod a vízet, abszolút nem rossz indulatból írtam. De hát a te dolgod. -
amúgy én több ismerősömnek is megírtam úgy ahogy a fórumban is le volt írva -
nincs mit... -
Köszi mint írtam azt is próbáltam, de semmi...
Az a legnagyobb gond, hogy megígértem az ismerősnek és az fáj, hogy nem tudom teljesíteni, (első eset mióta van írom) :(
Egyébként én mindent Daemonbol jáccok már évek óta...
Nekem megy a game és jácottam vele régebben...
És a legnagyobb gond, hogy szerencsétlen annyira Zero a géphez, hiába írnám meg csumizva az isot Cd-re, szerencsétlen aztsetuggyamijaza daemon tools...
:(
namind1
pech
Köszi a segítséget.