15192
-
#2266 Nah asszem meg is van minden :)
2 giga tárhely és tudok létrehozni account -okat :)
akit úgyérzi tud feltölteni heti 200 Mb trance/dance/club/house/techno/progressive zenéket (nem album és livemix) az írjon mailt: [email protected] -
#2265 tranquility_base-surrender__original_mix -
#2264 Cave - Street Carnival (Dave the Drummer rmx) -
#2263 nos, olyasmi lenne mint az atw-s tárhely, csak egyszerre mondjuk 10en tudnak felmenni. Feldobok pár helyre közleményt hogy mp3 csere-bere FTP-n keresztül, Írj mailt! Ír 1 mailt, én megadom az éppen aktuális jelszót, és mittom megmondom hogy heti 100-200 Mb zenét kell feltöltenie. A jelszóváltozásról értesítem, ha látom hogy töltött fel, hanem töltött fel akkor meg nem tudja meg és mehet DC-zni vagy akárhova. Szóval bonyolult, de szerintem érthető :) -
#2262 Hmmm
Ha nem free szerveren van, akkor fennáll a bukta veszélye. Amíg nem túl ismert az oldal/ftp addig nincs gáz.
Új tagokat hogy akartok felvenni? Ha nincs alapból jelszava, akkor hogy tölt fel? Vagy ha lesz egy általános upload:upload account, akkor ti döntitek el, hogy megfelel-e a kritériumoknak, és attól függetlenül kaphat accot?
Ez egy kicsit problémás szerintem.
A friss zenékkel meg az a baj, hogy nem mindenki tud relative friss zenéket begyűjteni, aki meg tud, az mindent be tud szerezni, annak nem érdeke a tagság. Te is meg tudsz szerezni mindent, ami kell/nem kell, legalább 1 meghallgatás erejéig.
Persze a valamit valamiért elv jó ötlet, pláne hogy ingyenes ha így nézzük, csak fel kell tölteni valamit.
Szóval szvsz van még itt min csiszolni...
De az ötlet jó :)
-
#2261 Úgynéz ki szeptemberben több fasza zenét fogok tudni beszerezni, meg akkor több időm is lesz uploadra, akkor visszatérünk erre...
Én olyasmiben gondolkodom:
lesz 1 tárhely, a jelszó állandóan változni fog, és csak akkor tölthetsz le ha töltsz fel alapon működne.
Albumok és livesettek nem kőnek :)
Hja és persze friss zenék (max 3-4 hetes)
egyébként most levelezgetek pár gyerekkel, lehet hogy lesz tárhely, mert ugye atw FTP-re kapcsolódni egyidőben csak 2 user-nek lehet. -
#2260 Azért az 500MB az 500 MB :)
De ha ezen múlik van 2-3 atw-s accom, amit nem használok.
Valami egyszerű oldalt fel kell rakni a látszat miatt, hogy ne vágják le azonnal, akkor sokáig el lehet lenni.
-
#2259 Íme egy egészen friss cucc:
airwave_-_last_flight_to_gaia -
#2258 Hehe, rengeteget tolom a zenéket fel-le. Nincs időm hogy minden jó zenét kirakjak, nameg a free tárhely is korlátolt :)
Egyébként több free zene is van magán az oldalon, csak a linkeket nem vágtam ki ide.
Az Airwave szám újra lett keverve az album kiadása óta, egyébként original mix... -
#2257 Amúgy tetszik ez a free számokat a népnek hozzáállás.
A jobb számokat, amiket be szoktál ide írni, igazán felrakthatád a free részre, legalább pár napig.
Hálásak lennénk ;) -
#2256 Az Airwave szám egyébként original mix, vagy mi?
Első hallásra ismerősnek tűnt, majd később láttam, hogy a Belive albumon is rajtavan, csak ott 5 perces. -
#2255 Armin van Buuren jáccási listájából:
Final_Sylas_-_Classic_Wave_(Original_Mix)
Final_Sylas_-_Classic_Wave_(Marcos_Remix) -
#2254 :DD -
#2253 Amúgy nekem (is) tetszik az egész szám, bár tényleg elég lightos :) -
#2252 öhhh
öhhh
ahhh
:D -
#2251 meghallgattam, ahogy mondod, szett elejére tökéletes:) -
#2250 A Visions remixek jók :) köszi mégegyszer :) -
#2249 -
#2248 hát igen, Airwave az lightos. Én is szett elejére szoktam tenni :) -
#2247 Na meghallgattam :) Nem mondom, hogy nem tetszik, csak nekem valahogy nem is tudom, hogy mondjam, túl nyugis ez a szám, nem tudom máshogy kifejezni :) Ez a bajom Tiestoval is :) -
#2246 Airwave a saját stílusával nagyon megfogott. Szeretem a zenéit. -
#2245 hehe, neked nem fog tecceni sztem :) -
#2244 Oké, meglesz :) Előre is hozom Flashgetben és akkor mondom róla a véleményt :) -
#2243 Airwave zenére várom a hozzányögéseket! -
#2242 Oksi, jönnek lefele, köszi :) -
#2241 nightwatchers_-_visions_(extended_version)
nightwatchers_-_visions_(marla_dub)
nightwatchers_-_visions_(bonito_and_trooper_mix)-JAST.mp3
+ trance:
airwave-boredom -
#2240 oksi -
#2239 nem tudom, csak html-ként jönne le ha simán szedem, ha meg flashgettel akkor meg lejön egy 600 kb-os mp3 file. -
#2238 oh pill -
#2237 hogyhogy? -
#2236 Jó zenehallgatást! -
#2235 oh, nem tudom letölteni őket -
#2234 Fú köszi, a sima Visions megvan és tetszik, ezek a mixek nincsenek meg :) -
#2233 Akkor itt van pár hasonló style:
nightwatchers_-_visions_(extended_version)
nightwatchers_-_visions_(marla_dub)
nightwatchers_-_visions_(bonito_and_trooper_mix)-JAST.mp3 -
#2232 Én ezeket szeretem -
#2231 Tiestot nem is tudom mikor hallottam először, azt hiszem olyan 3-4 éve talán(passz) Arra emlékszem, hogy sok helyről hallottam, hogy Tiesto így Tiesto úgy, na mondom akkor biztos jó, de meghallgattam és nekem nem jött be ez a stílus. Mondom azért van pár száma ami tetszik, de a legtöbb nem, dehát mint már mondtuk, izlések és pofonok :) -
#2230 hát igen.. partisabb trance hehe :) -
#2229 ops nem is ide írtam, akkor most beírok ide pár trance és dance számot amik nekem bejönnek:
Cameo - Word up (club remix)
Boogie Pimps - Somebody to Love (Ian Knowles remix)
Project Medusa - Moonshine
Adrima - Rainbowland
Adrima - Rainbowland (Enery Vocal Club remix)
Dj's @ Work - Past Was Yesterday
Blizzard Brothers - Thunderstruck
Blizzard Brothers - Thunderstruck (DJ Frankie Jones Radio)
Virus Inc. - Are You Ready
The Judge - People Are People 2004
Mainbrain & Somville - Energy (Original Mix)
Anastacia - Left Outside Alone (Jason Nevins Global Club)
Meja - It's All About The Money (Dance Remix)
Erik Vee - I am free
Neo Cortex - Elements 2004 Club Mix
Neo Cortex - Elements (DJ's @ Work remix)
Nagyon szeretek pár Cosmic gate számot is
most így hirtelen ennyi, de tudnék még mondani bőven :) -
#2228 pontosan, ahogy mondod, izlések és pofonok:) -
#2227 Tudok neked mondani párat amiket szeretek, a múltkor beírtam ide néhányat, mindjárt megkeresem azt a hozzászólást :)