15192
-
#3386 túl rövid a nickneved -
zotyo #3385 "This Hub is running version 0.9.8b (Fri Oct 01 24:00:00 CEST 2004) of VerliHub (RunTime:2weeks 5days )"
"Bad nickname: too short"
mi a gáz? mit rontok el? -
zotyo #3384 Jast,
köszi a címe, de a köv hibaüzenettel kivág: -
Carti19 #3383 Nemtok csatlakozni FTP-re... :( Messen küld már át a txt-t please! -
#3382 Csak még mindig nem értem, hogy hogy lesz... Én csatlakozok majd ahoz a szerverhez de az enyémről nyomatom a zenéket gondolom.. Stimm? -
#3381 Ez a beszéd :) Benne vagyok :D -
#3380 ok:) -
#3379 figy, a legjobb a traktor (legalábbis mikor ezeken éltem az volt), ne is próbálj mást :) -
#3378 Mindegy :) Azért megnézek egy-két ilyen progit. Akkor az egyik a Traktor DJ lesz, illetve találtam vmi Virtual DJ nevű progit. -
#3377 hát ma lesz teszadás. sztem csapjunk bele a lecsóba, mire várunk? :) -
#3376 Ja, hogy már most szerdán indulna is? :) -
#3375 nyomjátok traktorral, cSuwwi is utánna néz vmi proginal azt mondta... -
#3374 mivel mi
mondjuk én nem csak olyanokat tolok ami végig egy bpmen megy :) -
#3373 de azé hamár keverhető próbáljuk meg ;) -
#3372 nem muszáj mixelni -
#3371 tökéletesen mondod, akkor kell keverni legalábbis parti zenénél. próbálgasd azt szólj mert minnyá szerda van! :) -
#3370 Oké akkor leszedem azt a Traktor DJ-t vhonnan aztán tanulmányozom, már az is sikerélmény lesz ha két számot összemixelek a végénél :) Gondolom érdemes úgy, hogy amikor már lement az ének meg minden és márcsak a zárórész van, akkor már lehet rákeverni szép fokozatosan a következő számot.
Remix: na akkor azt nem fogok csinálni -
#3369 hát lehet vele keverni, PC DJ... én is azzal kezdtem.
aztán hát remixet h csinálnak? belerakják az eredeti dallamot vagy vokált. mivel csinálják? milliós kütyükkel. hogyan? néhányan jól, néhányan nem :) -
#3368 Hát úgy :) tehát, hogy miként/mivel/hogyan csinálják :) -
#3367 Traktor DJ? Azzal lehet átkeveréseket csináni ezekszerint? -
#3366 hogyhogy hogy? -
#3365 Tényleg Jast, most lehet, hogy amatőr a kérdés, de nem tudom, hogy a zenéknél a remixeket hogy csinálják? -
#3364 mind1 akkor lököd egymás után, de azé megpróbálkozhatnál vmi traktorral -
#3363 Ja hát én olyat nem tudok sajna :) -
#3362 gyorsan döntsd el, mindenesetre én annak örülnék ha össze is lenne mixelve a zene :) -
#3361 Oh, értem. Hmm akkor elgondolkozom az ötleten, hogy mi lenne ha én lennék előtted -
#3360 hát csak 1 órám van szóval én parti zenét nem jáccok benne, de előttem van 1 szabad óra ahol nem rocknak kéne szólnia... -
#3359 Egy kis partizenét is belecsempészhetsz majd :) Különben azt nem vágom, hogy az oké, hogy lesz egy szerver, de tegyük fel én csinálom mondjuk az egyik részt, akkor előbb felkell oda tölteni előbb a zenét? vagy hogy? Én nem csinálok még egyenlőre semmit, csak érdeklődöm, hogy hogy is van ez :) -
#3358 nos akkor alakulnak a programok a rádióba. Ki az aki szerdán 1 órát elvállalna a trance mixem előtt? :) -
#3357 beleírtam txt-be FTP-n hogy mihogymerre, majd olvasd el! :) -
Carti19 #3356 -
#3355 Nemsokára ismét visszatér a TM3 csapata azaz a Truemp3s, és egyúttal megszűnik a vinylserver smsftp, bár nem hiszem hogy innen sok embert érint a dolog. A free oldal marad, néha kivágok 1-2 zenét majd :) -
#3354 hyperspace.no-ip.info:3883 -
Carti19 #3353 Ma végre rájöttem hogy hogyan lehetséges rögzíteni a netes radio adásokat! :)
Csütörtök este ASOT-ot veszem felfele! :)) -
zotyo #3352 Jast!
Gyengébbek (én) kedvéért írd meg lsz, h mi a pontos címe ennek a hyper hub-nak...
kösszzi -
#3351 hát, nos Prezi megkért h kerítsek 1 sg-st akinek nagy sávszélje van és minden este 2-3 órára időt fordítana sg-rádióra. ha van ilyen illető az jelezze neki please! -
#3350 ma egész nap hyper hubon vagyok ,lehet tőtteni rólam, de most f1 a tv-ben! -
#3349 vagy hyper hubon megtalálsz -
#3348 a 2.cd-n külön van néhány szám. feltehetem a zenéket ha nagyon kell. -
OPM #3347 de a 2. cdje ugye csak egy "rövidke" mix?
ahogy gondolod, akkor megpróbálom dc-ről beszerezni