Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogyan csábítsuk el a lányokat? Szeretnéd megtudni a választ? www.elcsabitas.hu Tanulj meg minden fortélyt!
Tiesto-Nyana.

Miguel
Lehet nektek nem tetszik de azé valaki megmondhatná hogy a Starsplash-Star c számát honnan lehet letölteni,meg Hi-Skool: Summer Nights meg Brooklyn Bounce X2x (Freak Brothers Remix) kéne

kegán...

Gyiik
bermuda triangle - mooger fooger ALBUM
az osszes zeneje maga a tokely😊

....................................................................................................

Ha megvan valakinek a Ferry Corsten: Right of way c. album, szóljon már róla néhány szót, milyen.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

PResident Evil
hmm

Paul Van Dyk feat. Vega 4 - Time of our lives...

ez teccik !

Alien!
pfffff...ezek télleg nagy szarban vannak....érzik a vesztüket....egyébiránt érdemes végigolvasni,mert van egy-két igencsak tanulságos kérdés....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

haggyatok már ezzel a bogaras dologgal,még a végén magam is elhiszem..😄D
PResident Evil
na hajrá

Mauro
Ok

FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82

Gyiik
musinger agnes - mahasz (torzsasztal remix) ??

....................................................................................................

hallod e mauro fiam,az milyen stilus,trance?? elég lett volna egy szar topicba beirnod ezt a hulyeséget..
Mauro

FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82

Mivel néhány hónapja nincs netem, így kissé kiestem a war..., zenei 😊 megjelenésekbõl.

Gondolom, AvB: 76 c. lemeze már kijött MP3-ban. Valaki mondjon már róla néhány szót, érdemes-e megrendelni? Az albumról eddig megjelent kislemezek tetszenek, csak kérdés, milyen a többi.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

rotfl
mirõl? 😄
Gyiik
oke, beszeljunk akkor dani bogarakkal torteno szekszualis eleterol eheh

PResident Evil
kép után nem szoktam... mindegy... nemvagyok egy ellenszenves emebr, velem mindent meg lehet beszélni...

jo de akkor tegyél utána egy -et,és egyértelmüöbb lssz hogy poénnak szántad..
PResident Evil
ehh... az egy dolog hogy rock&metal-t hallgatok, de csak poénnak szántam... aszittem hogy röhögtök rajta egy jót és kész...

CSOCSO
azthiszik hogy valami rocker vagy aki utálja trance-t..
PResident Evil
mi bazzegh ? csak belinketlem egy képet...

sok ellenszenves?? én ugy látom csak te vagy az...
Gyiik
ajm a bicsin, trensz-liszöning fakin idijöt...pliz du nat konvörzejt vid mi, bikoz ju ar a szjupörhjuman, end mejbi jor intelidzsensz vill dökriz a lot😞((

PResident Evil
dikk' a sok ellenszenves 😉

Gyiik
legutobbi kedvenceim
Agoria - the sky is clear
Bermuda Triangle - Tay do 22

Alien!
hogy a témánál maradjunk...:

meizon - aeon (perc remix)

eléggé ott van...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

elvis - rubberneckin' (paul oakenfold extended remix)

ez már nagyon off topic lett..
CSOCSO
ez igyigaz.. mindíg õk jönnek ide...igaz nem járok rocker meg más ilyen topikba de nem hallottam hogy egy technos gyerek ment volna oda anyázni
Alien!
egyébként észrevettem,hogy mindíg a rockerek elégedetlenek a világgal...nekem eszem ágába sincs bemenni egy olyan topicba ami nem érdekel...pláne nem mocskolódni....

Gyiik
better a fucking idiot, than a plastic-leather jacket junkie punk...

CSOCSO
meg kõ ézni egy dmb vagy rock koncertet aztán egy trance partit... aztán el lehet dönteni ki lett az idióta!😊) muhahaha
persze.
PResident Evil

CSOCSO
😊 a groove. hu se😊mmindegy.. szedd le.. tedd el. ha nicns a groove.hun akko tedd fel.. mert nagyon coool!
Bocs, hogy nem ajánlok, hanem kérdezek.
Paul Oakenfold - Zoo York (Bunkka album) -> ennek a számnak a zenei alapja egy másik szám. A kérdés, hogy melyik (magyarul: honnan lopták)? Mintha filmzene lenne, de egész egyszerûen nem ugrik be 😞
Köszi a segítséget elõre is.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Gyiik
en sem hiszem, na de ok meg nem tudnak rola😊

CSOCSO
hát nemtom.. régebben is volt náluk egy mix... az is retro mix.. sajna már nincs fent náluk.. máshol eddig még nem láttam.. amugy miért szted mások örülnek hogy megosztod a mixüket? nemhiszem...
Gyiik
hajjaj

Alien!
schmuel flash - chilling moment (bedrock vocal)....hát az valami botrány nagy zene....

Gyiik
shmuel flash? nem egy rossz nev, bar nem tudom, mennyire orulne a groove.hu, ha smsweb ala tennem az ingyenesse tett mixuket heh

CSOCSO
aki nem tudja mijjaza RETRI MIX a azonnal szedje le ezt!!!!!!!:
jobb klikk save..ez egy mix...

más:
GYIIK szedd le te is ragd fel oldalra.. a másik retro mixet meg átküldeném vhogy mert az se nagyon beszerezhetõ....
Gyiik
elindult a tpump.fw.hu
jopar albummal, trance, techno, breakbeat, meg hasonlók.

Gyiik
harom hetig gep nelkul voltam, meg alig vagyok itthon, dolgozom, baratnozom, satobbi. okossagot mar kitalaltam, nem rakok ki semmit a szerverre ohoho

és eddig net nélkül voltál,vagy csak nem akartál életjelt adni magadrol.. de a köv. ujraindulásnál vmi okosságot ki kell találni hogy ne legyen para.
Gyiik
ki nem csinal mit? sunbeam? tudomen, reg hallottam rola.
Dani, iparkodom, amennyire tudok, de meg par nap kelleni fog. Amugy nehany honapja idehaza tengetem eletemet

Amúgy mostanában nem csinál semmit má' ?
nem neked 😊
de azért jó tudni 😊
gyiik, iparkodj azzal az site-al,amugy nem félsz mafasztol?
ugy kéne hogy mi is tudjunk feltölteni vmi ftpre- zenéket,amiket mások le tudnak töltögetni. vágod? edddig holvoltál?
tegnap oakenfold pacha-ba állatvolt😄DD