Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nem tudom, mindenesetre én ezzel a címmel töltöttem le :p
cypher
Alex Reece mixeket tud valaki valahol??
Megköszönném.
Tiesto @ Amsterdam ArenA?
Szvsz ez kamu, mert nem hiszem, hogy Sensation elott 1 hettel jatszanak az ArenAban!
Es mi a szam cime?
Alien!
aalto - rush(super 8 remix)
Subsunday - so good (dj cor fijnemans outstanding remix)
Aly & Fila - Eye of Horus - (Ronski Speed Remix)

ezek sem szarok....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

BT - Dreaming (DJ Tiesto Rmx)
ez most a kedvencem!

CSOCSO
nah elkezdtem tölteni jo sok zenét köszike a címeket...
CSOCSO
nah akkor most töltikézzünk😊 ezer évenem szedtem le semmit!😊
DJ Tiesto - Live At Amsterdam ArenA-06-28-2003
Paul Oakenfold - Presents (06-22-2003)
Fc Kahuna - Hayling (Ils Remix)
irjuk tele az atb topicot techno zenékkel.. hadd muvelödjenek..
Jé ide lehet írni technot is? akkor minnyá megtöltöm a topikot

itt nincs is olyan topic. de hülyén is nézne ki ilyen szar atb topicok mellett..😊
ja a pooley az hauz..
háát ezek techno muzsikák igy az elöadokbol megitélve.. amugy elég nagy nevek..
.))
Sensation - The Anthem 2003
Unknown Source - Nadjanema
Motorcycle - As The Rush Comes On
Solar Stone - Solarcoaster
Rank 1 - Airwave 2003 "Breathing"
Frank99
Mario Piu: Devotion c. számának a maxi változata kellene, de nagyon :-)))

kösz

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
ír az, csak ki kell várni, amíg beolvassa a cue-ból
van hogy 3-4 percig olvasgatja, és utána jön ki az író-ablak.

Frank99
srácok!
magvadulok, de nagyon kellene a Mario Piu zene címe, ami a Volt egyszer a vadnyugat feldolgozása!

tudja valaki?
Thanx

:😛alace Portal::
Albumok, Maxik, Singlek, Oldiez-ok, mindössze 160Ft+ÁFÁÉRT!!! Te se hagyd ki!
Napi frissítéssel!
http://palace.cjb.hu
CSOCSO
tranceaddict egész jo.. ezer éves😊 amugy halgass sok di.fm et.. én rohadt sok címet onnan szedtem.. a két alsót is amit utoljára írtam..
A Dreamland Rank 1 remix-e király.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

CSOCSO
13. Jam X And Deleon - Can U Dig It?***
14. Jurgen Vries - The Theme (Dumonde Remix)***

szedhetitek bátran!!!!!!!
Nem kell valakinek Dj Cseszlovák?Kurva jó!Van benne 3 fajta dob,és csak a tuccc tucccc!!!

CSOCSO
lehet hogy már volt nemtom de rég kerestem ezt a számot és ma mélyen aludtam mikor felriadtam hogy EZAAAAAAAAAZ😊))))))99 szal nekem most még jobban tetszik😊
dj tiesto - lethal industry
cj stone mixben ha lehet
CSOCSO
kongás számokat tud valaki?
Miguel
NAGYON FONTOS! VALAKI VALAHONNAN TUDJA MEG PULSEDRIVER ÚJ ALBUMÁNAK A TRACKLISTJÉT, EZ MOST NEM CSAK MAXI HANEM TOTÁL ÚJJ KELLENEK A SZÁMCÍMEK DE NAGGGGYON

kegán...

Miguel
Hey! Engem az érdekelne hogy a GEMINI PROJEKT-eket honnan lehet letölteni?? Remélem tudjátok mi az 😊 amugy a 216os a legujjabb?? Az megvan, nagyon fasza. Na tsá.

kegán...

Akinek bejött Nyana Tiesto bácsitól, illetve a Gatecrasher Resident Transmission elsõ kiadása, annak ajánlom:

Ministry of Sound: Trance Nation Deeper (2 CD)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Alien!
ehh...ha valaki megleli szóljon,mert iszonyat nagy zene:

Little - Wonder Eclipse (Leama & Moor Remix)

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Most jön lefelé a Gatecrasher Resident Transmission 2, ami igencsak jó sikerült. Az elsõ CD már lentvan, az naggyon király, kiváncsi vagyok a másik 2 CD-re is. (Ennél kihagyták eddie Halliwellt és helyette a harmadik CD-n egy Scott Bond vs. Matt Hardwick mix van.)

Alien!
fönn vannak a soulseeken,asszem láttam õket....

ja még egy,ez sem új de életveszélyes:

Junkie XL feat Saffron - Beauty Never Fades

Közben leesett:

Cosmicman: Krystal dream

(Mondjuk ugyanaz van mindkét név mögött, úgyhogy így könnyû 😊)

Matti Laaneman: Flakes (Original Mix)

Király!

U.i.: Aki már hallotta, az mondja már meg, melyik számból lehet ismerõs a dallama, mert nagyon idegesít, hogy nem ugrik be.

Ez tényleg nagyon fasza.
De keresd meg hozzá a Ronski Speed Vocal mix-et is feltétlen.

Egyébként anno úgy tudom, megjelent egy olyan maxi?/vinyl?, amelyen rajtavolt az original mix, a Mirco de Govia Vocal mix, a Mirco de Govia Dub, a Ronski Speed Dub és a Ronski Speed Vocal mix. Na, ezt próbáld valahonnan (pl. Soulseek) megszerezni, mert így igazán király.

Alien!
Sun Decade - I´m Alone (Mirco De Govia Vocal Mix-Promo_Vinyl-2002)

eléggé fasza darab.....

és a másik kedvenc,mondjuk kicsit régebbi:

Dominion - 11 Hours (Original Mix)

hááát, nem tudom...
nekem csak a Take Me Away és a Let it Rain bírta fél óránál tovább a vinyómon 😊

Viszon ezt mindenképpen szerezd be:
4 strings - diving (minimalistix dub mix)

VA-DJ_Tiesto-Nyana-2CD-RETAIL-2003-ESC

Az biztos, hogy nem a "hagyományos" Tiesto-stílust hozza, de szerintem ízig-vérig trance. Aki kicsit kacérkodik a progressive trance-szel, az nagyon fogja kajálni.

Félig off:

Akinek tetszett a PvD: Global, mint album, az szerezze be magát a DVDrip-et is (aminek ugye a hanganyaga maga az album), mert állatira hangulatos a cucc: 76 perces videóklipp.

4 strings: Believe (album!!!)

Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurva ("k"-val) jó!!!! MUST HAVE!

Way Out West Feat T. Kelshall - Mindcircus (Gabriel and Dresden Mix)

CSOCSO
All your trance are belong to us.

http://www.di.fm
http://www.afterhoursdjs.org
http://starfleetrecords.org
http://nthdegreerecords.com
http://djsolutionz.com
nézzétek meg ezt:

http://www1.hottrance.com

regisztrálni kell, de aztán aranybánya. Ha tudtok hasonlóan jó helyet, akkor ne kíméljetek

Na, az ID&T-nél megint kitettek magukért:

ID&T Trance 2003 Vol. 1

Valami isteni...

Én is csodálkoztam kicsit, mert se a saját weboldalon, se másutt nem volt semmi. Márpedig egy AvB-album kapcsán igencsak lenne felhajtás.

Próbáld ezt megszerezni: Sven Vath - Live @ Innercity 2000.12.30 Abszolult nyerõ.

Elvileg tegnap jelent meg (értsd: terjesztette egy warezcsapat) egy Armin van Buuren: Album - Advance címmel valami.
Tud errõl valaki valamit?

units
http://music.texasbeatz.net/dj-mix-mp3/

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Miguel
Sztem még igy is eléh jó.
Csak azért mondtam hogy átkonvertálható mert nem mindenki tud oggot írni cdaudióba, hiába van néróhoz is ogg pluginje meg minden lószar... ne is tudom ki lehet ez akiröl beszélek 😊

kegán...