15192
-
#3786 langyi -
#3785 az az is! -
#3784 hallgattam lee coombs rmx-ben elég fos volt elsöre. -
#3783 kár h már megcsináltam esti műsort, bemixeltem volna.... -
Garfield #3782 Köszi!!!
Szedem is le ezerrel. -
Garfield #3781 Csak nem azt, hogy:
disz is di tájm of jo lááájl
disz is di tájm of jo láfj náo
-
#3780 Amár hónapok óta várt remix:
:: Paul Oakenfold - Time of Your Life (Shane 54 rmx)::
klikk ide :) -
Garfield #3779 -
#3778 Garfield!!!!!!! Félóra múlva olyan zenét kapsz.... -
#3777 ezt nem, viszont tkac and haverlik -
Carti19 #3776 Együttérzek veled Jast...nekem is már jópár format c életem során...söt, volt olyan hogy csak 3-jára telepedett a rendszer...de volt olyan is hogy bekapcsoltam az erösítöt és bekapcsolt a számítógépem magától...RESPECT BROTHA! :) -
zotyo #3775 ezt ismeri vk?
01_tkac_and_haverlik_-_live_at_t_mobile_arena_prague_-_11-13-mcz.mp3 -
#3774 laza format c után CSÖPPET ideges vagyok. /ezt muszáj volt megosztanom veletek/ -
#3773 Trancecore Project - Infinity : nem tetszik egyik változatban sem egy bizonyos rész, ezért nem igazán jön be a szám, de ha választani kell akkor a Rio & Juliano mix jobb:)
Bulldozer - Face The Bass (original) - 4,5/5 :)
Bulldozer - Face The Bass (Tune Up remix) már a tune up név miatt is 5/5 :))
Bulldozer - Face The Bass (Pulsedriver remix) mivel pulsedriverék is jól nyomják, megérdemelnek egy 5/5-öt :))
Redwing - Rocket 5/5 mindegyik változat :D
Scooter - One mindkét változat 5/5 :D
Redwing - Indica annyira nem jön be -
#3772 mai upload 2. felvonás
2 dance vinyl (Redwing, Scooter) illetve Leama & Moor alkotás és Estuera... -
involver #3771 Flash Brothers-Protect the sense 5 csillag -
#3770 Above and Beyond - No one on earth (Gabriel and Dresden intro mix)
Bár ezt kár volt értékelni, szerintem mindenkinél 4-5 csillagos :) -
#3769 értékeljétek is amiket feltolok, mert nem tudom mi teccik, mi nem. -
#3768 mai upload első felvonás
No One on Earth, CJ Stone vinyl. -
#3767 köszönöm a bíztatást, most több dolog is alakul, lehet h ismét 1 szinttel feljebb jutok... (de nem örülök előre) -
#3766 szívesen és minnyá intézem a No One On Earth intro mixet is ;) -
Carti19 #3765 Hja és köszönöm öket Jast! ;) -
Carti19 #3764 Chab - Closer to me (album mix) és a másiknak: 1 milliárd csillag! :) -
zotyo #3763 Jast,
szeretnék kér(dez)ni vmit: nevezetesen ha véletlenül találkozol a prágai Tiesto buli zenéjével (vagy az utolsó párost kivéve bármelyik dj produkciójával, akkor kérlek valahogyan (akár részekben is) tedd fel
(asszem sokunk számára okoznál ezzel igen nagy örömet)
thx -
zotyo #3762 sajnálom, h eddig nem jött össze...azért kitartás, sztem előbb v. utóbb biztosan Neked is alkalmad lesz megmutatni mire vagy képes élőben
bár az én szavam nem igazán sokat nyom a latba, ha legközelebb összefutok Viktorral (valszeg dec. 11-én), majd megemlítem Neki a dolgot..
Reb nagyon jó zenét játszott, sajnos a technikai részéhez nem igazán értek, úgyhogy nem tudok hozzászólni...mindenestre egyetlen észrevétel: amiben sztem még van mit fejlődnie az a mozgás, azaz kicsit jobban együtt kell(ene) élni a zenével, amit felrak (ritmusra rázom a fejem, hadonászok...ilyesmi)
de gondolom ez majd idővel kiforr, rádiós fellépések után teljesen más élőben játszani...
és köszi az új muzsikákat -
#3761 1 Wick Silver -nek én már adtam demo cd-t, úgy volt h júliusban jáccok de sajnos az a buli elmaradt. Vhogy nem hív sose...
2 fosok h túlsok zene van fenn akkor beterhelik atw-t és törölnek, de majd akkor jobban figyelek
3 a bulin Reb kollégám nyomta 1 editem ami nekem nagy öröm ;)
pakoltam fel még zenét -
zotyo #3760 Jast,
és bocs, de lehetne, h tényleg 2-3 napig legyenek fennt a zenék, ugyanis sajna sikerült lemaradnom az előző adagról...
természetesen ezer köszönet a lelkesedésedért ill. a folyamatos "szállításért" -
zotyo #3759 Hello Jast,
én voltam a pénteki Tiesto klubban, sztem nagyon jó zenét játszottak a srácok, egyetlen probléma az volt, h nagyon kevesen voltunk (kb. 40-en), ami egyrészről házibuli jelleget kölcsönzött a bulinak, másrészről viszont hiányzott a "fergeteges" hangulat...
remélem legközelebb többen leszünk, gyere el Te is...
apropó: miért nem beszélsz a szervezőkkel (Wick Silver), sztem Te is kap(hat)nál lehetőséget a játszásra...
szóval gyertek el minél többen dec 11-én (az sem mellékes, h Svenson fog két és fél órát játszani ) -
#3758 motive feat abagale fischer - abe (real 128 mix) -
#3757 the alley qats - talk to me goose -
#3756 én amikor formában voltam (a téktopik által), volt amikor a napi! 500 is megvolt :PPP -
#3755 ezt megkell tárgyalnunk msnen:)) -
#3754 há annyi jah, (467 :) -
#3753 annyi???O_O -
#3752 466 -
#3751 Dani, 20 nap alatt 465 hozzászólás az igen. Én az 1 év alatt 1200at se írtam... -
#3750 space_manoeuvres-quadrant_4__sonorous_remix
hogy hany csillagos? kb mint a Hilton. :D -
#3749 majd ha lesz időm uploadolok még van dance is bőven :) -
#3748 oh, meg a Bulldozer is partizene ahogy látom a remixekből :DDDD -
#3747 Jeee :)
Trancecore Project-re gondolsz?