Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
"mér tesz olyan kijelentéseket h a rock zenébe több az elöremutatás mint az elektronikus zenékbe"

mert be volt baszva amikor ezt mondta valszeg 😄
Alien!
azzal,hogy kivel áll össze pont lesz*rom,ha a bulikon olyan zenét nyom,amit végig lehet sikítani/táncolni..illetve,ha olyan zenészek dolgoznak a keze alá,mint mondjuk leama & moore.....és olyan zenéket pakolgat,ami egytõl-egyig minõségi trance tele vokállal...ezt nekem egy monoton progressziv kattogás sosem fogja kiváltani,pedig meghallgattam már itthon szinte az összes nagyágyút...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Dani20
Pvd-t meg ha nem nézzük a szigetes fellépését akkor már csak a for an angel meg a words számai miatt is teljesen respectálom. meg ugye az emlitett mixe miatt pl.
és ahogy beleéli magát a bulikba.. élvezi látszik.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Dani20
de akkor ha ilyen bulikat tud csinálni akkor mér áll össze ilyen pop majmokkal?? meg mér tesz olyan kijelentéseket h a rock zenébe több az elöremutatás mint az elektronikus zenékbe.. szal fura.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Dani20
alien az igazság az hogy az emlitett 2 bulin én is ott voltam,és azér nekem is bejöttek.. oakey 2002-es vigado partyja az egy örök élmény marad.😛P

Alien!
valszeg az lehet velük a gond,hogy nem az aktuális trendi zenét nyomják,merugye ma itthon mindenki progresszív mániás,mégha nemis teccik neki igazán akkor is,mert most ez a menõ...Érdekes,hogy életem 2 legjobb bulija pont ennek a 2 embernek a nevéhez fûzõdik Oakenfold(2002 Vígadó) és PVD(2004 sziget),eccerûen olyan hangulat volt mindkettõn amit mondjuk a Seaman/Vígadó buli meg sem közelített...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

robotnyk
nekem az nem tetszik, hogy most megint van "jelenük".
Dani20
gyiik az általad emlitett 3 tag talán már csak a multjukbol élnek igazán..
azér nekem van egy olyan 1992es pvd mix cdm amitöl még te is lesnél nagyokat..😊

Gyiik
nem a szarrol van szo, hanem arrol, hogy ne kommerszesitsen le egy stilust, mert ha egyszer raallt a progressiv-re, ne csinaljon utana eurot.ezert nem birom sterbit, oakenfoldot, pvd-t.
dehat mindegy, mint irtam, szubjektiv

....................................................................................................

robotnyk
Blockhead - Music by Cavelight
JAST
Egyetértek!

Na jóóóó, én meg azt mondom, hogy egy szar szám ne nullázza már le egy elõadó többi jó számát vagy remixét.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Dani20
Dj Tiesto - Magik 2: Story Of The Fall (1998)

megtaláltam az igazi trance zenéket..
tracklista:

1 Delegate vs Emo-Trance - Return To Tazmania
2 Dominion - Fortunes (VOX)
3 Allure - Rejected
4 Vincent De Moor - Domino Runner
5 HH - Planetary
6 Clear View - Cry For Love
7 Swimmer, The - Stand By
8 Malcolm McLaren - The Bell Song (Lakme Dub)
9 Binary Finary - 1998
10 Dos Deviants - Elevate
11 Luke Cage - Dawnbreaker
12 DJ Taucher - Waters (Phase III)
13 Groovezone - I Love The Music
14 Lord Of Tranz Feat. DJ Hoxider - Trancestors
15 Hammock Brothers - Earth
16 Control Freaks - Subspace Interference

ugy érzem a mai trance zenékböl hiányzik ez a hangzásvilág.

Gyiik
azert elvitatkoznek arra az elmeletre hivatkozva, miszerint a mennyiseg a minoseg rovasara megy...inkabb tisztelem azokat, akik ket ev alatt akár 3-4 zenet is csinalnak, de torekszenek arra, hogy azok minosegi, finom darabok legyenek. Itt ismet nemtok massal peldazni, mint sasha airdrawndaggerevel.
A masik, amit nem birok elodben az az, hogy ennyire ne akarja osszeolvasztani az over trancet a progressive-vel...teny, a believe in me nem volt rossz zene, de ez a valovilagos moka az nemistom...annyira.
Mintha digweed allna neki a szintinek, es lekoppintana sterbi barmelyik zenejet

ja, szubjektiv velemeny, nem kotozkodes, ha barkinek a lelkebe gazoltam volna, szori, en ezt erzem, es elfogadom masok erzeseit, izleset

....................................................................................................

robotnyk
ehem. megpróbáltam mixelgetni Traktorban. érdekes 😊 1-2 mix egész faszán ül, de vannak borasztó rosszak is. 😊 lesz még jobb is
JAST
Valóban, de 2 év alatt 58 zenét készített amibe belefér néha 1 kis koppintás. Nem szeretem azokat akik egy évben kemény 1 számot csinálnak!
Tip: Tiesto - Loves Comes Again (Mark Norman rmx)

Gyiik
na, hat tessek, ennyit a kedves draga elodkenkrol eheh
jo ide vagy oda, koppintas. es ez mar kreativitas hianyara vall:///

JAST
Hja ma megvettem VV3 bakelitet. A Shane 54 mix egy az egyben Armin Communication koppintás, de sztem nagyon jó. Pink Flood Monster mix se rossz!

Dani20
nincs több trance zene.. elfogyott..

robotnyk
Indicia_-_Indicia-WMC_Promo
Gyiik
Steve May - Open Day
orizsinal, es Luke Chable mix egyarant odabasz

robotnyk
DJ Keri-Anything (2Step mix)
nagyon jó kis track, király vokállal
nem rossz

JAST
Üdv! Az erõteljesebb trance kedvelõinek ajánlom 2004/02/10-én készített mixemet: Jast - The Original Mix Empire (2004 Vol 1)

robotnyk
Chas_Burns-Without_You
Na hála isten, összejött a connection. Látom nagyon összeszedtétek magatokat, köszi mindenkinek az együttmûködést!
Most már azon kéne elgondolkodni, hogy hogy kéne a törlést megoldani.
Egyébként nálam k. gyorsan jön lefelé, 3000-4000 k/sec.

Üdv skacok! Azért ha lehet, akkor ne lógjatok már egyfolytában az ftp-n, jó lenne már megnézni hogy mi gyûlt össze rajta. Nem tudtam hogy a max user szám 2, ha tudtok jobbat szóljatok

robotnyk
Hool_Vs_Brucheimer-In_The_Beginning
nagy nóta! "motherfucking house music!" 😄
Kai Tracid - Conscious
DJ Tiesto - Traffic
nem vagyok benne biztos, hogy ide sorolható: Schiller mit Heppner - Leben - I Feel You
robotnyk
\Shay_Cocoa_Butta-So_Deep_Remixes
Ja, nem ártana valami javaslat az adatátviteli módra is.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Originál CD-rõl tudnám prezentálni tetszõleges formában (azé' WAV-ba ne ), sajna csak hétköznap délelõttönként vagyok netközelben.

robotnyk
A Man Called Adam - Love Forgotten (Original Latin Soul mix)
majd feltöltöm ha beenged
JAST
Gyerekek tõtsetek fel még zenét!!!!

Törölt felhasználó
Dj_Tiesto-Lethal_Industry_(Hardhouse_Remix)-CDR-2004-DELTA feltöltve
JAST
Feltöltöttem én is pár számot. Ha esetleg megtetszettek akkor még 25 giga hasonló stílusú zene van smswebben! Mail: [email protected]

Dani20
nem vaok jogosult a mappa megtekintéséhez...😞

Dani20
ftp-t nem tudtam megnyitni.. 😞

csak az elsõ 30 perc van meg belõle 😞
JAST
Ha van hely (200 M😎 és érdekel vkit akkor felnyomhatom egyik Trance mixemet.

robotnyk
JCA - I'll see her again
feltöltve
Dani20
nekem vki feltölthetné eztet:
armin van buuren-boundaries of imagination..
99-es trance album.

JAST
Az a baj h eccere 2en tudnak fenn lenni! No mind 1. TRANCEREK FIGYELEM! MÁRCIUS 27 HOME:
-Armin van Buuren
-Shane 54

Trance elsõdlegesen, de belefér néha egy kis zúzósabb house

Dani20
milyen stilusu zenéket komalsz?

Köszi
A dolog pikantériája hogy legközelebb talán csak holnap tudok hazavinni vmit az ftprõl, de addig is mindent bele fiúk (meg lányok)!

megy felfele
😄