Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert be volt baszva amikor ezt mondta valszeg 😄
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
és ahogy beleéli magát a bulikba.. élvezi látszik.
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
azér nekem van egy olyan 1992es pvd mix cdm amitöl még te is lesnél nagyokat..😊
dehat mindegy, mint irtam, szubjektiv
....................................................................................................
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
megtaláltam az igazi trance zenéket..
tracklista:
1 Delegate vs Emo-Trance - Return To Tazmania
2 Dominion - Fortunes (VOX)
3 Allure - Rejected
4 Vincent De Moor - Domino Runner
5 HH - Planetary
6 Clear View - Cry For Love
7 Swimmer, The - Stand By
8 Malcolm McLaren - The Bell Song (Lakme Dub)
9 Binary Finary - 1998
10 Dos Deviants - Elevate
11 Luke Cage - Dawnbreaker
12 DJ Taucher - Waters (Phase III)
13 Groovezone - I Love The Music
14 Lord Of Tranz Feat. DJ Hoxider - Trancestors
15 Hammock Brothers - Earth
16 Control Freaks - Subspace Interference
ugy érzem a mai trance zenékböl hiányzik ez a hangzásvilág.
A masik, amit nem birok elodben az az, hogy ennyire ne akarja osszeolvasztani az over trancet a progressive-vel...teny, a believe in me nem volt rossz zene, de ez a valovilagos moka az nemistom...annyira.
Mintha digweed allna neki a szintinek, es lekoppintana sterbi barmelyik zenejet
ja, szubjektiv velemeny, nem kotozkodes, ha barkinek a lelkebe gazoltam volna, szori, en ezt erzem, es elfogadom masok erzeseit, izleset
....................................................................................................
Tip: Tiesto - Loves Comes Again (Mark Norman rmx)
jo ide vagy oda, koppintas. es ez mar kreativitas hianyara vall:///
orizsinal, es Luke Chable mix egyarant odabasz
Üdv! Az erõteljesebb trance kedvelõinek ajánlom 2004/02/10-én készített mixemet: Jast - The Original Mix Empire (2004 Vol 1)
Most már azon kéne elgondolkodni, hogy hogy kéne a törlést megoldani.
Egyébként nálam k. gyorsan jön lefelé, 3000-4000 k/sec.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
), sajna csak hétköznap délelõttönként vagyok netközelben.Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
armin van buuren-boundaries of imagination..
99-es trance album.
-Armin van Buuren
-Shane 54
A dolog pikantériája hogy legközelebb talán csak holnap tudok hazavinni vmit az ftprõl, de addig is mindent bele fiúk (meg lányok)!