Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dani20
najo inkább prog hauz-nak vegyük a stilusát de akkor picsajo dallama van.. ezér mégeccer meghallgatom.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Dani20
Pams Magic Tractor - Time To Kill (DJ Harvey Remix)

igy hangzik egy mai trance zene..

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Dani20
WE LOVE CLASSICS MUSIC 😊)

Dani20
hát épp hogy a régi zenéken volt a hangsuly.. meg azok simán verik az ujabbakat... tisztelet az 1-2 kivételnek.

JAST
én látogattam, de sok volt a régi zene... asszem vmi deleriumot szedtem onnan jó mixben annó.

Dani20
jokor szolsz.. mostmá hogy látogassuk??

VinylToy
Mé' mi volt ott? 😊)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Gyiik
ha meg jo zene kellett volna, latogatni kellett volna anno a gyiikclassicsot

....................................................................................................

JAST
hja ha fos zene kõ akkor csak nézd meg gyakran a gmt-t, garantált siker heheeeee

Bazze, egy egész jó vokált így elb*szni ilyen hangszeres résszel... (Peat Jr.: Hiányzol)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

VinylToy
Talán már van vagy egy éves... 😊

Szívesen! 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Bazze, errõl a fórumról lemaradtam.

Nagyon köszi.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

VinylToy

Ez egész pontosan milyen oldalt jelöl?

Régebben ugyanis mûködött a Gettó Mókusok Társasága (szintúgy GMT) egész korrekt letöltésekkel, de szerintem nem erre gondolsz.

Gyiik
cattaneo renaissance kettes cd-jet hallgattam igy a napokban...ha minosegi prog trance-t akartok, hallgassatok meg

Chab Featuring JD Davis - Closer To me

Amillionsons presents 21st Century Planet Smashers - Underground Night Music (Dub)

Alex Dolby - Hazy Way (egyik kedvenc)

Steve May - Open Day (Original) (mostani legnagyobb favoritom)

Age of Love - Age of Love (Wrecked Angle mix) (ez a 6-7 evvel ezelotti eredetijenek a tortesitett valtozata)

par cim a teljesseg igenye nelkul

....................................................................................................

JAST
ne felejtsd ki a legnagyobb zenéket:
Nu-NRG - Dreamland (original mix)
Space Frog - Follow Me (Shockwave rmx)
Rank 1 - Breathing (Breaks Dub)
Paul van Dyk - For An Angel (vmi még ki nem adott változat, nem a Marco V -vel egyberakott bootleget nyomta erre tisztán emlékszem)

Dani20
slsk leszedek párat töled..

Alien!
Digital Pressure - Aftershokk
Terry Bones vs Fred Baker - Introspection (John Askew Remix)
Paul van Dyk vs Second Sun - Crush (Vandit Dub)szenzációs!
Modulation - Spirits (Cosmicman Remix)
Three Drives - Carrera 2 (Nu-NRG Remix)
Paul van Dyk ft. Vega 4 - Time Of Our Lives (Club Mix)
David Forbes - Answers
Rafferty & Kershaw - We Are Connected (Marcos pres. Sunfire Remix)
Paul van Dyk - Reflections
Donald & Giles - Weekend Wonder (Donald & Giles Mix)
Paul van Dyk vs Marco V - For A Revolt (Bootleg)
Kyau Vs Albert - Velvet Morning(paul van dyk rework)
Master & Nikcson - 5th dimension(instrumental) azóta is a kedvencem....

egyébiránt majdhogynem ugyanez ment nálunk is:

Paul_van_Dyk-Live_at_Energy_2003-08-10-2003

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Dani20
leirnád h kb miket játszott? mer nekem alig volt ismerös zene.. talan a sajat száma a nothing but you.. jast ha neked is eszedbejut 1-2 akkor ird teis.

JAST
õõõ gmt-n fenn van az egész Peat JR maxi....

Alien!
naja...eszméletlen komoly nótákat tolt...emléxem napokig vadásztam össze a seekrõl a számokat...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Tudom, tudom, de a vokál tetszik, oszt reménykedem, hátha el tudja vinni a hátán a számot.

Igazából odaadnám a vokált Elõdkének, hogy trance-esítse kicsit.

VinylToy
Juj...

Kérdezek egy szentségtörõt: Peat Jr: Hiányzol-ra tud valaki elérhetõséget? Soulseek-en eddig semmi.

2004 Clubber's Guide (2 CD)
Ezt hallgassátok meg!!!!ISTEN!!!!!
JAST
hát hja valóban nem volt jó a Dyk este. Belépve a sátorba Slam JR. Nem volt rossz de má az uccsó félórájában annyira levehetõ volt h lassan nyomja a zenéket h eccerûen már táncolni se bírtam. Megjelent Dyk a háttérben akkor már mindenki azt várta hogy Slam menjen a francba. Paul nagyot zúzott, legalább 6-7 BPM-el gyorsabban jáccot! Indításnak Digital Pressure - Aftershock..... mindenkit szétszedett.... aztán már a sátorban annyian voltunk h spanom, aki kiment telefonálni alig engedték vissza a nyomorba. Utánna Budainál meg 1 halom ember kiment. Ennek ellenére 1ik legjobb "trance" szettet hallottam élõben. Most nagyon kiváncsi vagyok a hétvégi HOME bulira!

Alien!
naja...az egész körítés érdekes volt....kezdve avval,hogy a warm up slam jr volt.....éshát budai..nemtom ki állította ezt össze,de sok esze volt...

Dani20
te én az egész albumtol ilyen euforikus állapotba kerültem.. ráadásul most hallgattam meg ugy istenigazábol..
télleg hatalmas.

St John Vs Locust - Mind Circles (Passiva Remix)

mostani kedvenc számom...
cSuwwi
Na igen, a Story of the Fall a kedvenc albumom a Magik szériából. A mai napig én is szívesen hallgatom, fõleg a 10.-ik szám üt nagyon 😊

shit happens

robotnyk
a gagyit és a deepet kéretik nem használni egy mondatban, mert mérges leszek
Dani20
"engem mondjuk abszolute nem is erdekelt, mi szolt."

hátja biztos bedobtál vagy 4-5 bogyot és akkor már szinte télleg mindegy.

Gyiik
en minidig is kozombos voltam budai irant, jo, a legelso lemeze igencsak merfoldkonek szamitott anno. inkabb exem volt, aki oda meg vissza volt erte, ha budai volt a fellepo, oda mennunk kellett bulizni.
aztan a legutobbi terry lee-n o volt a warm-up, es hat ex is csak ugy pislogott, hogy mi van...nem igazan jott be neki. lehet, hogy masra volt rahangolodva, engem mondjuk abszolute nem is erdekelt, mi szolt.

Dani20
nekem elvileg bejön.. csakhát nem mindegy h mikor.. akkor nem jol sült el.. én azér ugy 1 orát táncikáltam rá de aztán én is elhagytam a sátrat..

JAST
Hát Budai ráment erre a deepes technora vagy mire ami nekem nem igazán jön be sajnos.

Dani20
deepet?? inkább tolta a maga kis tek-ház lemezeit.. egy trance set után nem mondom érdekes.

JAST
Paul van Dyk télleg jót zúzott szigeten! Aztán azon röhögtünk spanokkal, hogy Budai gagyi Deep-et elkezdte jáccani egybõl kiürült a sátor!

Dani20
kissé ijenigy

Gyiik
na, en epp arra probaltam celozni az altalam emlitett emberekkel, hogy regen volt jonehany nagy dobasuk, de amit mostanaban muvelnek, az (szerintem) kisse ize...

Dani20
hát most igy éppen meghalt a seek nálam.. de probalkozok

Alien!
persze...írd be: Alien! csak a mixet felé kell másolnom vinyóra...

Dani20
télleg akkor volt a party amikor ez a godkicsön.

Dani20
fennvagy seeken? rolad esetleg lekapnám?

Alien!
töltsd le a Paul Oakenfold live at Godskitchent(2002-07-27) nagyjából ugyanez ment nálunk is...ettõl garantált fless lesz...soulseeken fenn van...

Dani20
letöltöm ezeket hátha beugrik valameylik

Dani20
chilling moments is volt?? geci nem emléxem rá sztem akkor épp megkábultam rushtol..eheh

Alien!
naja...Mondjuk Leama összes zenéje nagyon jó illetve a remixei is szenzációsak(Zoo York,Wonder Eclipse)...

hát a vigadóban fless volt bõven....akkora zenék pörögtek,hogy vmi döbbenet...

Schmuel Flash - Chilling Moment(bedrock vocal)
Blackwatch & Quivver - Loveless
Flash - The Day After
U2 - Starting at the sun
arrakis - air force

stb...pörgött egy zene,a gladiátorból vett vokállal,de még nem találtam meg...

robotnyk
nekem is bejön :-)
Dani20
leama-requiem for a dream..
erre a zenére mentünk be vigadoba.. flessflessfless

Dani20
ehe na mindegy nekem mind2 bejön.. a kattogos prog is..
de ez lényegtelen.