Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
ha reklámozod megfelelõen, akkor szerintem többen, mint az fw-sen. Kevesebb a hely, de olcsóbban tovább lehet töltögetni. Elõbb utóbb nõni is fog az a tárhely...

shit happens

JAST
az télleg nagyon über 😊

Asszem új kedvencem: Envio - Touched By The Sun
robotnyk
Srácok, ehavi Freee melléklet ESSSSZMÉÉÉLETLEN jó!
Strictly zenészek munkáiból, kizárólag ungáris prog zenék (8 track, 1 órában), ha jól sejtem, egytõl-egyig exclusive megjelenés. ha nem adnának mellé egy újságot, akkor is megérné.
Miguel
VIVA club rotationön láttam én nem voltam maydayen, inkább newl-t halgattam volna személy szerint...

kegán...

Dani20
hát ha te maydayen masterblastert hallgattál akkor ahhoz már külön gratulálok 😄D

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Miguel
Starsplash - Alive 😛
DJ Dean - It's a Dream/Planet Earth

Ezek kicsit ujjabbak 😊
Nekem ami mostanaba teccik:
4 Elements - Planet Love -Mastablastáék adtak a Maydayen
Special D - Dust to dust
Royal Gigolos - California Dreaming
Mellow Trax - Mystify
Boogie Pimps - Somebody To Love (Dj Flex Executive Rmx)
LMC VS. U2 Take Me To The Clouds Above
Groove Coverage - 7 Years + 50 Days (Cascade vs Plazmatek Rmx)
Staccato - Can't You See
Jens - Loops and tings relooped

kegán...

JAST
na csináltam egy atw-s smses részt is... kb 2 nap és teljesen kihasználom a 2 gigát, csak 0-day single lesz, 1 hét - a60 Ft... meglássuk mennyien lesznek, és érdemes -e uploaddal fáradozni...

Alien
Starsplash feat. Daisy Dee - Fly Away

Alien
Angel Beats - Raise Your Hands

Alien
DJ Dean - Protect your Ears

Gyiik
szinten zenesz, viszont uw-nel ket het van 500 huf-ert...

....................................................................................................

JAST
de aztán lehet hogy belevágok, aztán meg nézem hány látogató lesz... igazából azért nyomom ezt az sms-es dolgot, mert mikor volt ingyenes oldalam... órákon át uploadoltam és törölték az extrásoktól kezdve mindenki akkor besokaltam...

JAST
most nézem az atw csak 2 giga helyet ad a kezdéskor... mi az? csak a mayday 740 Mb... ezért jobb freeweb.. ott van 50 giga kezdeti hely...

JAST
hát ja a Mekka az 2000-es zene....
0-Day Tippeim mára:
01-cloud_nine-transmission_gandm_project_remix-usf.mp3
02-cloud_nine-transmission_j_k_walker_remix-usf.mp3
01-paul_van_dyk-buenaventura__reflections_vinyl_remix-tgx.mp3
02-paul_van_dyk-crush__pvd_album_remix-tgx.mp3
03-paul_van_dyk-thats_life__pvd_mix-tgx.mp3
04-paul_van_dyk-reflections__club_mix-tgx.mp3
05-paul_van_dyk-nothing_but_you__berlin_mix-tgx.mp3
06-paul_van_dyk-kaleidoscope__vinyl_mix-tgx.mp3
07-paul_van_dyk-time_of_our_lives__uk_club_mix-tgx.mp3
08-paul_van_dyk-like_a_friend__vandit_club_mix-tgx.mp3

Dani20
akkor én is rádkontrázok..
valojávan Mekka vagyok
wehehehhe

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

robotnyk
töltöttem/ismerem
robotnyk
valóban, de rádkontrázok. a Mekka - Diamondbacket én 2 éve töltöttem ismerem =)
JAST
csak ne pont tegnap írtam volna 😊

robotnyk
Bjork-An_Echo_(Chable_And_Gainer_Remix)
Gyiik
darude telleg paraszt

....................................................................................................

JAST
húúúú egy nagyon nagy zene Oakenfold Travelling-járõl: Blackwatch - North Sky... óriási zene. (ennek a dallamát nyúlta le a paraszt Darude Feel the Beat címen)
És még egy nagyon jó szám Travellingrõl: mekka - diamondback

Alien
Creambase 1 - Fiddle 2003

Dani20
én már féig ráis feküdtem 😄DDD

Gyiik
es ha mar a temanal vagyunk, fekudj ra ezekre is:

sasha - bloodlock (luke chable remix)
blackwatch pres. professor okku - words unspoken (luke chable mix)
powerplant - blame (luke chable remix)

Gyiik
igyvan, az is megvan

JAST
0-Day: Bjork-An_Echo_(Chable_And_Gainer_Remix)

Gyiik
nos hat meg egy hatalmas chable-alkotas

Luke Chable & Danny Bonici - Ride

Alien
OFF:én speciel a privát ftp híve vagyok, ott minden van, nemcsak zene, hanem film, játék, progik, bármi ami kell és gyors is
ON
666 - d.e.v.i.l. (break the spell mix)

Alien
MB Style - First Time (Radio Edit)

cSuwwi
te tudod...

te kiadnál 4 naponta 5 kilót pár jó zene miatt? legalább egy lista lenne az oldalon, vagy valami. láthatatlanba 2x is meggondolnám, fizetnék-e...

na mindegy. kevesebb árral hosszabb ideig több usert lehet vonzani, ez az alapigazság...

shit happens

JAST
én sem gazdagodni akarok, de jobbszeretem a freewebes smswebet..... 2004/004/11 - 22:00 0-Sec release:
Scott Bond vs Solar Stone - 3rd Earth (Agnelli & Nelson rmx)

Dani20
jejee

Gyiik
namajd mi, ugye dani eheh

cSuwwi
az is sok. a hdc csinálja a legjobban. 7 napig 160+Fa. Ebbõl tényleg nem meggazdagodni akarnak. Az fw egyébként is suxx. Inkább pakolj az atw-re, és 7nap/160-as kategóriába. Szerintem jóval több fizetõs látogatód lenne, ha nem meggazdagodni akarsz. A soulseeken és a dc-n ezek ingyen is megvannak. De ha nagyon akarok kukacoskodni, akkor priv. FTP-rõl is levadászom ugyanezeket, jóval normálisabb árért...

shit happens

JAST
Luke Chable -t Sasha orrba-szájba játsza minden fellépésén! Bár ha már ilyen stílusnál tartunk nekem most ez a tippem:
BPM - Angel (John OO Fleming rmx)

JAST
ennyi erõvel az én oldalam többet ér. 4 nap - 380 Ft és garantált friss zenék, napi 500-1000 Mb friss cuccal....

cSuwwi
nagyon harmatos... 2kilo 2 napért? inkább 2 kilo 7 napért. Gondolkodj az userek fejével. Ráadásul ott van a Soulseek, Dc, stb.

shit happens

Sziasztok!
Létrehoztunk a drumandbass-t kedvelõk számára(na persze másoknak is)egy hubot.Ezen a hubon megoszthatjátok egymással a jobbnál jobb zenéket,filmeket,programokat,stb...,
és persze le is tölthetitek.Nagy örömünkre egyre több ember nézz el hozzánk.
A HUB neve :::: P I O N E E R::::
Csináltunk egy honlapot is ahol a fórumban megírhatjátok a kérdéseteiket(mi válaszolni fogunk rá), megismerkedhettek az userekkel,chatelhetek.
Címe: http://pioneerhub.uw.hu/ ---> a DC++ részben tölthetitek le a progit!!Találtok mellette linkeket ahol elolvashatjátok a pontos beállításokat,szabályokat.
Ha megnyerte teccésedet a hub,akkor nincs más választásod nézz el hozzánk! ->WEB: http://pioneerhub.uw.hu/
->HUB cím: pioneer.servebeer.com
Sok szeretettel várunk minden egyes zenét kedvelõ felhasználót.
És nefeledjétek a hub az usereké!!!
Gyiik
olyat mondok...

Trafik - Your Light (Luke Chable remix)

erdemes lesz odafigyelnunk erre a Chable gyerekre, ez a zene ecceruen frenetikus. Most hallgatom negyeccerre, es egyre inkabb nemtok vele betelni.
A Tay do 22 es a Wavy Gravy utan egy ujabb zenet tudok oroknek titulalni😊
amit 5:15-nel muvel, az majdnem sirasrafakasztott. Valami hihetetlenul jol eltalalt kiallas

es hat erdemes a Steve May - Open Day (Luke Chable remix)-et is meghallgatni joparszor. Iszonyat hangulatos zenek

JAST
Mostanában ezt hallgatom, lehet hogy leszapultok érte de nem érdekel:
Sterbinszky & Tranzident - Gates of Mind (Tranzident Tranzwave mix)
Fõleg azért tetszik, mert nincs benne erõltetve a vokál, mint a többi mixben...

JAST
ezt már én is akartam írni 😊

robotnyk
Sasha-Motorola__Moonline_And_Shootie_Remix
Dani20
autechre - cichli

JAST
BPM - Angel (John OO Fleming rmx)
Aalto - Taurine

Dani20
no meg amikre még igy flesseltunk a buliba:
drax-amphetamine
jens-loops&things..
huhu

Dani20
hát én nem árulom el hol voltam,de inyencségnek hallottam egy radiohead számot holden promo mixben.. és hát kb áuáuáuááááá juhuhuhhhh hatása volt. 😄DD

robotnyk
A Man Called Adam-Easter Song
robotnyk
végre, asztem senki sem nézi meg 😊