Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
....................................................................................................
Ha jó zenéket, akkor priv. FTP vagy Soulseek...
Errõl ennyit. 😄D
shit happens
hyperspace.no-ip.info:3883
Várunk mindenkit sok szeretettel!
[merlinw.org]
Én egy másik vinyóra archiválom a fontosabb cuccost, vagy ha túl sok, akkor kivésem dvd-re. Ezek után szerintem te is ezt fogod tenni... 😊
shit happens
sajnos ez van..
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
....................................................................................................
yeeea
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
estfm-ben a teljes szabadsag, a szabadszajusag volt a komoly. Nem volt kerteles, ha a betelefonalo nem volt szimpatikus, elkuldtek a gecibe. Mindegyik musorvezeto sajat magat adta, nem fogtak vissza magukat, es irto erdekes temakat frszegettek napmintnap.
mondhatni masfel even at estfm-fuggo voltam😊
masik radio fm 93.6 de ez inkább pest megye-n foghato..
a hét többi napján nagyrészt ilyen ratyi funky dolgok mennek, és pénteken is csak ugy 9-tol este.. de akkor techno,hauz minden..
kicsit tán depisnek tûnhet, csak most ehhez van hangulatom 😞
éppen timo maas rmx-ben hallgatom...
hát kb ilyen a trance hangzás.
Nékem megvan single-ként, de nem biztos, hogy az original. Valamilyen remix lehet, de a fájlnévben, és az infóban sincs errõl semmi.
01-flash_brothers-amen-hot.mp3 (9:02)
(A soulseekrõl vadásztam le)
shit happens
Kérdés: nekem csak mixben van meg a köv szám, ha valakinek megvan Singleben jelezze, mert kéne!
Flash Brothers - Amen
köcc
Firewall - Sincere (Pulser Remix)
A közepén van egy kb. fél perces felvezetõ rész. Na az mesés, elolvadok tõle 😄D
shit happens
aki nem ismerné névrõl ... ez volt amit az 51.dik state c. filmben nyomták a discoba, mikor szórták be a drugzt
By the perception of illusion we experience reality.
caen.fr.eu.undernet.org port:6666-6669 #tranceroom
Duma 0-Sec releasesekrõl amik még slsk-n is csak 2 nappal késõbb jelennek meg!
Tip: Angel City - Touch Me (Rank 1 rmx)
Airwave-I_Want_To_Believe-2CD-2004-MiM
KIRÁLY!!!!!!!!!!!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
shit happens