Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyiik
nem eleg, hogy nem fut nalad az ultraweb, meg az alapanyagot is elszorod?? hat mi lesz igy beloled, edesfijam😄

....................................................................................................

cSuwwi
Ha jó társaságot akarok, idejövök az SG-re fórumozni.
Ha jó zenéket, akkor priv. FTP vagy Soulseek...

Errõl ennyit. 😄D

shit happens

MerlinW
Ha jó társaságot és sok jó muzsikát szeretnétek, gyertek az 1 éves HYPERSPACE DC++ hubra:

hyperspace.no-ip.info:3883

Várunk mindenkit sok szeretettel!

[merlinw.org]

cSuwwi
pech 😞
Én egy másik vinyóra archiválom a fontosabb cuccost, vagy ha túl sok, akkor kivésem dvd-re. Ezek után szerintem te is ezt fogod tenni... 😊

shit happens

JAST
hát az szar ügy, én ezért írom ki mindig a cuccost cdre. egyszer vitte el vírus a zenéimet azóta mindig bebiztosítom a dolgokat...

Dani20
jelentem h elszállta a vinyom kb 70 giga zenével együtt 😞(
sajnos ez van..

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Gyiik
bar o maradjon csak meg az altala kepviselt, es a tole megszokott stilusnal...

....................................................................................................

Gyiik
vagy james holden😊

cSuwwi
Ezt én is nagyon remélem... 😊

shit happens

JAST
jaja, bár nem igazán bírom.. ezen az albumon is a walking on clouds meg ez a william orbit zene jó... remélem idén már nem õ lesz a No 1 DJ hanem PVD vagy Armin 😊

cSuwwi
megint kiizzadt egy albumot tiesto papa?

shit happens

JAST
A Tiesto albumáról legjobb zene az Adagio for Strings Tiesto verzióban, de ajánlom még az Ian van Dahl - Where are You Now-t Robert Gitelman és Mike remixekben!

Dani20
Indart Colors Y Legaz - Remember The Beats

yeeea

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Gyiik
radio cafe mar nem az igazi
estfm-ben a teljes szabadsag, a szabadszajusag volt a komoly. Nem volt kerteles, ha a betelefonalo nem volt szimpatikus, elkuldtek a gecibe. Mindegyik musorvezeto sajat magat adta, nem fogtak vissza magukat, es irto erdekes temakat frszegettek napmintnap.
mondhatni masfel even at estfm-fuggo voltam😊

JAST
Tiesto - Just Be...

robotnyk
amúgy ez a radio café elvileg pesti, de én még veszprémben is tudom hallgatni =)
robotnyk
radio café van a helyén, 98.6. szeretem hallgatni, egyik nap valóban volt egy érdekes dolog, valami house mixre nyomattak spanyol nyelvleckét, érdekes volt 😊 amúgy bírom a jazzy cuccokat is, amik mennek rajta.
cSuwwi
az est fm pesten, a 98.valamennyin volt. 98.4 talán...

shit happens

igen az extreme rádión hallottam már én is jó kis számokat (amikor épp nem rep meg hiphop ment )
Gyiik
anno estfm volt a legjobb rejdijo. Mostansag talan csak az extremet erdemes hallgatni, ha makod van, kifoghatsz iszonyat breakbeateket, hallottam en ott mar ils-t, stir fry-t, satobbit (94.2 talan)

thx
thx
Pesten lakom, hétvégén járok gyakran vidékre
Dani20
egy tippet tok adni,de sajna csak péntek este megy a téma:
masik radio fm 93.6 de ez inkább pest megye-n foghato..
a hét többi napján nagyrészt ilyen ratyi funky dolgok mennek, és pénteken is csak ugy 9-tol este.. de akkor techno,hauz minden..

robotnyk
hát sajnos el kell keserítselek. ha nem pesten laksz, akkor esetleg Tilost halgathatsz, egyéb esetben semmi. vidéken pláne.
hmm... remélem tudtok segíteni: nem tudtok egy olyan rádiót (nem net), ahol elektronikus zenét adnak (ne roxit), csak mer gyakran utazom kocsiban és az csak kazit játszik. pls. help
Lolo - Extended Horizon

kicsit tán depisnek tûnhet, csak most ehhez van hangulatom 😞
robotnyk
Chris Micali - Chant
robotnyk
most én is megtaláltam egyet ahol nem kell várni, remélem lejön végre 😊
Dani20
lustral - everytime..
éppen timo maas rmx-ben hallgatom...
hát kb ilyen a trance hangzás.

cSuwwi

Nékem megvan single-ként, de nem biztos, hogy az original. Valamilyen remix lehet, de a fájlnévben, és az infóban sincs errõl semmi.

01-flash_brothers-amen-hot.mp3 (9:02)
(A soulseekrõl vadásztam le)

shit happens

robotnyk
Örülök ha tetszett!

Kérdés: nekem csak mixben van meg a köv szám, ha valakinek megvan Singleben jelezze, mert kéne!

Flash Brothers - Amen

köcc
JAST
hát nekem 3 hete már a no 1 George Hales - Autumn -ja amit Robotnyk ajánlott. Nagyon nagy zene, bár a dallam egyezik a Ferry Corsten vs The Thrillseekers - Sublime -ével. Van 1 rossz hírem is. Van új Public Domain zene. Ménemhalltak ki....

cSuwwi
Nálam még mindig ez a szám viszi el a pálmát:

Firewall - Sincere (Pulser Remix)

A közepén van egy kb. fél perces felvezetõ rész. Na az mesés, elolvadok tõle 😄D

shit happens

cSuwwi
akkor a legjobbakat. lehet hogy én is elnézek egyszer 😛

shit happens

JAST
nem is tudtam h filmben is volt ez a szám...

szurmakotium
Thrillseekers - Synaesthesia (Fly Away)

aki nem ismerné névrõl ... ez volt amit az 51.dik state c. filmben nyomták a discoba, mikor szórták be a drugzt

By the perception of illusion we experience reality.

Dani20
na majd énis felnézek.

JAST
most 6an.... de ez a 6ember is elég ahhoz hogy a legjobb számokról eldumáljunk órákat

cSuwwi
2-3-an?

shit happens

JAST
ok, néha tök sokan vagyunk 😊

robotnyk
ezt megjegyzem, alkalomadtán benézek
JAST
Aki bírja a Trance/Progressive zenéket és szeret irc-zni azt várjuk szeretettel:
caen.fr.eu.undernet.org port:6666-6669 #tranceroom
Duma 0-Sec releasesekrõl amik még slsk-n is csak 2 nappal késõbb jelennek meg!
Tip: Angel City - Touch Me (Rank 1 rmx)

quivver-daylight
Frank99
Uraim!

Airwave-I_Want_To_Believe-2CD-2004-MiM

KIRÁLY!!!!!!!!!!!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

cSuwwi
2-3-at nem, csak 1-et, de annak van több regje 😄

shit happens

cSuwwi
igaz. azt se feledd, hogy az atw-n 500mb van a publikus részen. Oda is pakolhatsz. Tudok is 2-3 olyan oldalt, ami az atw-n van, és komplett liveseteket lehet leszedni a free részrõl (és mp3 kiterjesztéssel van fenn, mert winamppal direktben onnan hallgattam...) 😄

shit happens

JAST
inkább csináltam 1 kis free részleget, így fogom inkább meg a tagokat, meg aztán rühellem a pop-up listákat 😊

JAST
nem szeretem túl reklámozni mert akkor mahasz a vége...

cSuwwi
talán még annyit, hogy a lista igazán lehetne html-ben is, ne doc-okat kelljen már letölteni. A winamppal csak 1 kattintás...

shit happens