15192
-
#4106 hallgasd csütörtökönként az asotot, ami tetszik, dc-ről szedd le
azok garantáltan friss zenék lesznek :) -
#4105 dc++ -
#4104 Sziasztok!
Bocsi tudom hogy kicsit OFF,de
nem tudtok vmijo ftp-t amin jo trance progressive...stb zenék vannak??? -
#4103 Egy régebbi gyöngyszem. (Van aki nem ismeri?) :)
Insigma - Avalon (Midway Rmx) :) -
OPM #4102 agent smith - kosmos (bobina rocks dub) -
#4101 wow. szerintem jelentősen csökkentik a bevételüket az ilyen programok, és elég naiv gondolat hogy nem jelentősen. 100 haveromból mondjuk 99 előbb tenné fel a DC-t minthogy megvegye a CD-t vagy mást. Persze ez olyanoknál akik komolyan foglalkoznak a zenével és pénzük is van rá nem vonatkozik. -
OPM #4100 A zenészeket nem zavarják az illegális letöltések
Egy nemrég elkészült amerikai felmérés szerint az előadók nagy többsége szerint az illegális letöltések és a fájlcserélgető hálózatok alig érzékelhető veszteséget okoznak, és a világháló elterjedése inkább előnyökkel, mintsem hátrányokkal jár.
A Pew Internet & American Life Project által elkészített felmérés kihangsúlyozza, hogy bár a megkérdezett előadók mintegy fele illegálisnak tartja az engedély nélküli letöltéseket, a nagy többség - a megkérdezettek kétharmada - úgy véli, hogy a fájlcserélgető hálózatok egyáltalán nem, vagy alig jelentenek veszélyt bevételeikre. "A legtöbb művész egyetért abban, hogy az internet révén még több bevételre tehetnek szert, és a világháló fokozott használata több előnnyel jár, mint hátránnyal" - áll a felmérésben, amely tegnap jelent meg a kutatócég weboldalán.
A művészek 20%-a jogdíjat kérne, 19% büntetne, 15% elfogadja, 14% szerint egyáltalán nem probléma, 8% másolásvédelmet alkalmazna, 5% pedig nem mondott véleményt
"Az amerikai szakemberek által elkészített felmérés azt sugallja, hogy az előadók nagy része nem ért egyet a kiadók szövetségének p2p-ellenes stratégiájával. Bár a legtöbben illegálisnak tartják a letöltéseket, mégis ellenzik a felhasználók ellen indított pereket. Még a sikeresebb művészek sem gondolják, hogy a bírósági eljárások az ágazat javát szolgálják" - jelentette ki Mary Madden, aki maga is részt vett a felmérés elkészítésében.
Elmondása szerint a felmérésben 2004 márciusa és áprilisa között összesen 2755 előadót kérdeztek meg - zenészeket, énekeseket, szövegírókat, és kisebb kiadókat egyaránt. Egyéb szempontokat nem vettek figyelembe, így a sikeres és népszerű sztárok a legszegényebb, független zenészekkel együtt alkothattak véleményt.
"A felmérés elkészítése során az a benyomás támadt bennünk, hogy a zenész-alkotói közösség valójában szélesebb látókörrel és nagyobb tapasztalatokkal rendelkezik, mint azt korábban gondoltuk" - jelentette ki Lee Rainie, a Pew Project igazgatója. "Nem tudjuk, hogy a felmérés mennyiben járul hozzá a szerzői jogi viták gyors lezárásához, de reméljük, hogy a szemben álló felek végül közös nevezőre jutnak." -
#4099 Seb - Deep Trip -
#4098 Miwon - Brother Mole (John Tejada remix)
future music! -
OPM #4097 csak szólok, h az mp3 tunes-on is a fölső menüben top 25 2004 szavazás! -
#4096 nekem mondhatod. én nem vaok tehetségkutato. ehe -
#4095 a minardinak vazz :)
Flare magyar trance csapat. Olyasmi mint pl a Soliquid:) -
#4094 kinek kell szurkolni, neked??? -
#4093 Idéznék 1 Flare interjúból: "A cél nem titok, bekerülni egy ASOT mixbe!"
nos én szurkolok, előre! -
#4092 jolehetett:) -
#4091 én 4:00-kor értem haza csak lusta voltam bekapcsolni gépet. szétröhögtem magam az este folyamán. természetesen újvárklubban voltunk haverral. Volt 1 aranyos, kb 150 kilós csaj aki elkezdett körbe körbe szaladgálni és lökdösni mindenkit. Na mondtam nem tudom mit evett de ilyen kell nekem is :) Aztán felállt az emelvényre ahol a táncoscsajok szoktak táncolni. a gatyája az kivolt gombolva mi meg haverral segg részegen ott tapsoltunk neki meg ordítottuk de ez az vetkőőőzz. Aztán 4(!) kidobó és 10 perc kellett h kivigyék. Na mondom nézzünk le alsó, funky szintre nőstényvadászatra. nah az se semmi volt. la bouche-ra fényruddal a kezében ropta 1 gyerek. sztem a hyperről botorkált be vagy nem tom... összeségében, jól éreztem magam, bár nem voltak sokan. jövőhéten szombaton megyünk, akkó teltház van. ;) -
#4090 olvassátok el mer tölem ritka az ilyen szofosáés:D -
#4089 nos most jöttem haza club play-böl ahol is volt szerencsém Shane 54 produkcioját meghallgatni. azaz még talán most is küldi a jonépnek,csak mi eljöttünk. jo zenéket rakosgatott elödke de azér én kicsit többet vártam töle. elég slágeresre vette a dolgot bár ebben talán a közönség is közrejátszott. néhány zene amik mentek az este folyamán:
rakat tiesto: love comes again, lethal industry, meg talán még volt egy száma.
aztán l.kravitz - believe in me ( saját remixében) igen csak ütött azér:))))
aztán roc project - never (filterheadz rmx)
delerium - silence ---> jo volt ujra hallani, még mindig beadja :D
aztán volt egy két érdekes huzása., pl sub bass-nek a 4 ütemü zenéje vmi kegyetlen felturbozott változatba nagyon LOL volt.
meg még csinalt elödke 1-2 érdekes dolgot pl tiesto zenére beny benassi vocalt rábaszott :OOO
ja meg nem maradhatott ki a nagy sikerü 69 zene.. FORRO? NEDVESSSS IGEEN:)))
szal nem volt rosssz buli de a biztos voltak még nála kevésbé populáris lemezek, csak nem volt eléggé bevállalos.
kb ennyi. -
OPM #4088 Madonna vs. Thrillseekers - Synaesthesia Music - 0 csillag
no comment... -
OPM #4087 :DDDD
még mindig nem tok elsülni rajta :DDD -
Phat Smoker #4086 Hemstock and Jennings - Crimson Soil [H & J 2004 mix] -
#4085 Jav D & Menno de Jong presents Halcyon. asszem elárultam mindent ;) -
#4084 szal,nem jutok szóhoz...:) -
#4083 Volt valami jó track a tegnapi asotban? [elfelejtette meghallgatni] -
#4082 Halcyon-Watermark __Inner_and_Outer_Remix
Halcyon-Watermark__Original -
#4081 bazz, lassú vok :/ -
#4080 letelt... :P -
#4079 kell rmx is? -
#4078 pill -
#4077 jast!
Halcyon - watermark nem leledzik még valami ftp-n????? nagyon kéne a teljes,szenzációs zene. -
#4076 enmass - cq_seek you(original mix) örömzene...óriási!!! -
#4075 thx! -
#4074 sajnos nem mert kitöröltem már :( -
OPM #4073
nem tudnád föltolni valahová úgy mint az előzőt? -
#4072 tegnap esti zaj:
>> 01. Blackwatch - North Sky (original mix) [Klasszik]
>> 02. ZGR - Zero Hours (Perry O'Neil rmx)
>> 03. Andrew Bennet - Ocean Drive (Probspot rmx)
>> 04. Furry Nipples - Surroundings (original mix)
>> 05. Delerium - Silence (Filterheadz rmx)
>> 06. Subsonic - Stop (original mix)
>> 07. Paul Oakenfold - Time of Your Life (Shane 54 rmx)
>> 08. RPO & Thomas Penton - Perfect Storm (Part 2)
>> 09. Tony Ullman - Chilliecon (original mix)
>> 10. Energy 52 - Café del Mmar (Jast edit)
>> 11. Evolve - Safe to Dram (The Thrillseekers edit)
>> 12. Randy Katana - In Silence (Pierre Hiver rmx)
>> 13. Pulser - Cloudwalking 2005 (original mix)
>> 14. Serge Devant feat. Jan Johnston - Transparent (Outback rmx) [A hét felvétele]
>> 15. Kuffdam & Plant - Summer Dream (Slusnik Luna rmx) -
#4071 Pont az van meg ._)) -
#4070 Jast, megadnád a tegnapi mix tracklistjét? -
OPM #4069 Andain - Here Is The House (Austin H's Extended Love remix)
ő sem tudta kivárni a normális megjelenést, ezért kivágta a g&d-bloom 1. cdjéről és készített belőle egy extended verziót -
OPM #4068 lál
ez nagyon jó, bejön nekem is!! -
#4067 de csak azé tudtad mer megmondtam ;)