Trance & Dance címeket kérünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nem bírom az embert.. azt hiszem korábban már írtam hogy a Walking on Clouds + az Adagio for Strings jó... a traffik meg hasonlók már régiek.... a többi zene meg nagyon felejtõs. de hát ez csak az én álláspontom. aki szereti Tiesto -t annak ajánlom az albumot.
tiesto zeneket szedjetek le..ingyenes!... hallgassatok vegig a zeneket. mert en csak atporgettem es egyikse tetszett annyira.. de most vegighallgatva nagyon megjott a kedvem a tombolashoz
....................................................................................................
William Orbit - Barber's Adagio for Strings (Mat Silver vs Tony Burt rmx)
érdekesen ezeket a nagy trance himnuszokat nem cseszik el... még szerencse

boogie pimps - somebody to love
az a zene amit jim carrey enekelt a kabelbarat c. filmhez
termeszetesen feldolgozva
fasza kis hard acid
Mario Lopez - Sound of The City (Nature 2.4)
ez a szám is jó volt. az elsõ kiadásban Plug'n'Play remixben. Még Tiesto is non-stop játszotta. de az nem is volt szar zene....
....................................................................................................
JayDee - Plastic Dreams (2004 Remix)
DJ Tiesto - In Session <08-02-2004>08-02-2004>
Szerintem nagyon büntetnek. Kinek, hogy??
persze az érem másik oldala, hogy randa (arany színû), robosztus, és nehéz.
shit happens
shit happens
Tip: Signum - Come Around Again (vocal és dub mixek)
ez szerintem full gáz..
semmi ötlet.. régi zenék elbaszása.. ez acél
(bár fogalmam sincs milyene za remix.
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
02. Pulser - Cloudwalking (Astral Mix)
03. Ayumi Hamasaki - Connected (Push Instrumental Dub)
04. RMB - Reality 2003 (Blank & Jones Remix)
05. Carlo Resoort - Remover (Original Version)
06. Blank & Jones - The Hardest Heart (Original Version)
07. Mind One feat. Rena - Star for Me (Instrumental Mix)
08. Blank & Jones - Desire (Original Version)
Blank & Jones - Mayday 2003-as szettjérõl nincs valakinek egy tracklistje, vagy nem tudtok valami helyet ahonnan le lehetne szedni a tracklistet, vagy cuesheet-et?
Az egyik számot keresem róla, de gõzöm sincs ki lehet az elõadója. Thx.
shit happens
a cim kicsit lentebb olvashato..
fedezzétek fel magatoknak😄DD
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Britney Spears - Everytime (above & Beyond rmx)
Sven-R-G vs Bass-T: Lost in Spain
(DJ Sven-R-G aka Rocco)
kegán...
sok trance zenét ismerek de azok többsége régebbre nyulik visssza..
maiakbol föleg a progosabb-brékesebbeket ismerem.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A klippben és a nálam lévõ mp3 ugyanaz, csak a klippben meg lett vágva, mert eredetileg 7 perces.
shit happens
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."