Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAST
a heineken ismét versenyt hirdetett amatõr lemezlovasoknak... a gyõztes tavaly Oakenfolddal zenélhetett.. idén Tiesto-val zenél a gyõztes... a helyszínt nem tudom de szeptember 10 vagy 11-én Tiesto itt lesz Budapesten!

CSOCSO
hova menjek tiestora?
JAST
Underworld - Born Slippy (George Hales rmx)

JAST
akkor szeptemberben Tiestora menj el...
én nem bírom az embert.. azt hiszem korábban már írtam hogy a Walking on Clouds + az Adagio for Strings jó... a traffik meg hasonlók már régiek.... a többi zene meg nagyon felejtõs. de hát ez csak az én álláspontom. aki szereti Tiesto -t annak ajánlom az albumot.

CSOCSO
katt ide

tiesto zeneket szedjetek le..ingyenes!... hallgassatok vegig a zeneket. mert en csak atporgettem es egyikse tetszett annyira.. de most vegighallgatva nagyon megjott a kedvem a tombolashoz
JAST
Ronski Speed - EOS (Perry O'neil rmx)

Alien
Neo Cortex - Elements (DJs at work remix)

Gyiik
ami kesik nem mulik😞(

....................................................................................................

JAST
Rank 1 - Airwave (Endre rmx)
William Orbit - Barber's Adagio for Strings (Mat Silver vs Tony Burt rmx)
érdekesen ezeket a nagy trance himnuszokat nem cseszik el... még szerencse

CSOCSO
nem trance de lol😊
boogie pimps - somebody to love
az a zene amit jim carrey enekelt a kabelbarat c. filmhez
termeszetesen feldolgozva
Nuclear Hyde - Accelerator

fasza kis hard acid
JAST
óóó eszem f*szom megáll.... muszály minden évben?
Mario Lopez - Sound of The City (Nature 2.4)
ez a szám is jó volt. az elsõ kiadásban Plug'n'Play remixben. Még Tiesto is non-stop játszotta. de az nem is volt szar zene....

Gyiik
szemely szerint nem csipem a regi nagy himnuszok 2000, vagy azutani jelzesu feldolgozasait...

....................................................................................................

ScoobyDoo
Ez így van! De sztem ezen nem rontottak semmit! Nagyon tökéletes ez is!

robotnyk
szerintem a Plastic Dreamst kár remixelni, egy tökéletes zenén csak rontani lehet
ScoobyDoo
nameg még ez: Arolla - Dreaming '04 ( Squash Vocal mix )

ScoobyDoo
RMB & Friends - Shadows (Westbam remix)
JayDee - Plastic Dreams (2004 Remix)
DJ Tiesto - In Session <08-02-2004>

Szerintem nagyon büntetnek. Kinek, hogy??

cSuwwi
36 rúgóból veszek 12 ilyet, és egy életre elég 😛

shit happens

JAST
oh bocs 36 000 Ftos

JAST
az egy dolog hogy jól szól, de buliban azé ez a 36 ftos Technics szerintem zsííír és bírja strapát 😊

cSuwwi
pedig lehet hogy meglepõdnél, hogy egy ilyen gagyi márka mire képes. (próbáltam már egy pár fülest, de most basszusban, és úgy mindenben eddig a legjobb)

persze az érem másik oldala, hogy randa (arany színû), robosztus, és nehéz.

shit happens

JAST
azért én maradok a Technics RP DJ 1200 fülesemnél 😊

cSuwwi
A minap nyugdíjaztam a régi Thompson fülesemet, és vettem egy gagyi (U.S. Blaster) 😊 márkájú mikrofonos fülest, TS miatt. Vakker, ez a gagyi szar olyan basszust nyom, hogy az agyamat menten eldobom 😄 A thompson ehhez képest egy nagy nulla. És csak 3 rúgó volt. Nem feltétlenül a "nagy márkák" a jobbak 😊

shit happens

JAST
ez a remix télleg fos... egy buliban se játszottam, sõt itthon is csak 2szer hallgattam... másodjára is csak azért hogy ellenõrízzem jól hallottam-e milyen szar.
Tip: Signum - Come Around Again (vocal és dub mixek)

Dani20
RMB - Reality 2003 (Blank & Jones Remix)

ez szerintem full gáz..
semmi ötlet.. régi zenék elbaszása.. ez acél
(bár fogalmam sincs milyene za remix.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

cSuwwi
keeerály. ezer hála. a 07-est kerestem 😊

shit happens

JAST
01. G&M - Control Of Your Mind (Flutlicht Remix)
02. Pulser - Cloudwalking (Astral Mix)
03. Ayumi Hamasaki - Connected (Push Instrumental Dub)
04. RMB - Reality 2003 (Blank & Jones Remix)
05. Carlo Resoort - Remover (Original Version)
06. Blank & Jones - The Hardest Heart (Original Version)
07. Mind One feat. Rena - Star for Me (Instrumental Mix)
08. Blank & Jones - Desire (Original Version)

cSuwwi
Vazz, megtaláltam, de a tracklistben ID-ként szerepel 😞((

shit happens

cSuwwi
Hy! 😊
Blank & Jones - Mayday 2003-as szettjérõl nincs valakinek egy tracklistje, vagy nem tudtok valami helyet ahonnan le lehetne szedni a tracklistet, vagy cuesheet-et?

Az egyik számot keresem róla, de gõzöm sincs ki lehet az elõadója. Thx.

shit happens

JAST
matt hardwick vs Smith & Pledger - Connected (original és dub mixek)

Matt Hardwick - Exposure Festival
Dani20
elindult elektronikus zene oldalunk..
a cim kicsit lentebb olvashato..
fedezzétek fel magatoknak😄DD

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Dani20
truuuuuuuuulyy salalalalaaaaaaa

JAST
Delerium - Truly (Signum intro dub)

Alien!
delerium - truly(signum remix)

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

JAST
hja és még beajánlok egy zenét: William Orbit - Barber's Adagio for Strings (Mat Silver vs Tony Burt rmx)

JAST
a videó klipben oakenfold remix volt, és az keverhetetlen a 7 perces változatban. az above & beyond remix keverhetõ, a szinti ugyanaz. Paul van Dyk nyomatta egyik Maydayen!
Britney Spears - Everytime (above & Beyond rmx)

Miguel
Nem tudjátok ti mi a jó zene...
Sven-R-G vs Bass-T: Lost in Spain
(DJ Sven-R-G aka Rocco)

kegán...

Dani20
de komolyan mondom..
sok trance zenét ismerek de azok többsége régebbre nyulik visssza..
maiakbol föleg a progosabb-brékesebbeket ismerem.

Alien!
fél seek társadalom tévhitben él....de nekem mintha rémlene,hogy még a klippben is ki volt írva,hogy oakenfold remix...de nem vagyok benne biztos.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
te nyertél.😊

cSuwwi
"ki az az above and beyond??"

ugye nem mondod komolyan? 😄

shit happens

Dani20
miröl is van szo?😄 ki az az above and beyond??

Alien!
mondjuk van egy perfecto remixem...valóban sokkal lassabb....

Alien!
elkezdtem tölteni az above remixet...mingyá nyilatkozok.

cSuwwi
nem kell rákeresni, nekem is megvan ez a szám, és oakenfold nevével fémjelezve...
A klippben és a nálam lévõ mp3 ugyanaz, csak a klippben meg lett vágva, mert eredetileg 7 perces.

shit happens

Itt most a saját maga készítette számokra, remixekre kell gondolni, nem a szettekre.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Alien!
ezt igy nem állítanám....2x hallottam oakenfoldot...A vígadóban prog.trance/brakebeat-et nyomott,a complex-ben meg már-már dyk szerû zenéket,persze rengeteg vokállal...belenyúl õ mindenbe...de a seeken is rákeresel valszeg mindenkinek oakenfold remix lesz mögé írva...lehet tévedésbõl..

Mellesleg meg lehet nézni azt is, melyik elõadóhoz áll közelebb a szám stílusa. Nem Oakie bácsihoz.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

De. 😊