Trance & Dance címeket kérünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAST
budafokon volt a trance sensation buli. a legközelebbi június 17 körül lesz a living roomban (astoriánál). életemben nem voltam még ott, úgyhogy nem tudom az milyen hely lesz 😊
Én ilyen nagy albumokkal nem nagyon foglalkozom az oldalamon. De majd utánna szimatolok!

Alien!
nem új...de én még csak most hallottam,és nagyon bejövõs...:

Lost Witness - Song to the Siren (fable remix)

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Gyiik
en azt mastol szoktam tapasztalni😉

....................................................................................................

Dani20
hát én se tapasztaltam ilyesmit 😄

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

de attól nem is szûkül össze a szem.
cSuwwi
Super 8 - Alba

Kicsit már régi (van talán 2 hónapos) 😊)

shit happens

Hello JAST!
1.) Hol volt az említett trance sensation buli?
2.) Feltennéd az sms-es oldaladra Armin 2CD-s asszem "In trance we trust 2004" c. alkotását (ha lehet, akkor nem darabolva)? Ja, és teccene még Dj Tatana - Neon Lights c. mix-e is, szintén egyben + cue. Illetve az elõbbiekhez hasonló dallamosabb, akár régebbi mixeket is szívesen meghallgatnék jó minõségben.
Elõre is köszönöm!
z.
JAST
szerintem mégjobban összeszûkül a szemük és betépve keresik a lámpát

Dani20
kiváncsi lennék h azoknak a ferdeszemüeknek is vaj kitágul e a pupillájuk bogyozáskor,vagy sem.. megnézném😄D

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

Kösz.

Vazze, ferdeszemûeknél a Távol-Keleten már kapható ez a kétlemezes kiadás...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Dani20
luke slater rulez ;Ð

JAST
szerintem ez a Join Me kifejezetten jól sikerült feldolgozás volt anno. Ez a 2004es nagyon király,de persze csak nekem mert én bírom a hardtrance-et

cSuwwi
Ez a Lightforce - Join Me is egy vicc. Szinte minden évben feldolgozza valaki, de már semmi újat nem tudnak kihozni belõle.

Amúgyis az eredeti sokkal jobb volt.
HIM - Join me (in death) 😊

shit happens

JAST
új Ferry Corsten zenében csalódnom kellett pedig a lista nem rossz:
Ferry Corsten - It's Time:
- extended mix
- Ferry Corsten Flashover mix
- Agnelli & Nelson rmx
- Luke Slater rmx
- Kai Tracid rmx
A luke slater rmx jó.
Tip: Lightforce - Join Me 2004 (Marcos dub mix)

JAST
Tiesto - Just Be 2.cd:
01 Traffic radio edit
02 Traffic original mix
03 Traffic Max Walder rmx
04 Traffic DJ Montana rmx
05 Love comes Again radio edit
06 Love comes Again Mark Norman rmx
07 Lethal Industry DJ Richard & John Bass rmx

tegnap volt trance sensation buli.. nem volt rossz... nemsokára én is játszok majd rajta... és elõreláthatólag megszállítjuk Johan Gielen-t a magyar trancereknek! na az lesz aztán a buli 😊)))

robotnyk
Smight - Leaving_Harvard
Draft-Dombok felett Breakbeat-mix-et láttatok vmerre??
Soulseek-en semmi eddig.
Köszönöm.

Dani20

robotnyk
😄D
Gyiik
dehogy, az enyemet nem adom...😛

....................................................................................................

Hát egy XXL-es, smirglivel bevont mûbráneszt is "benyelhetnének"...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Dani20

Gyiik
neveben is benne van...feketejuk...elnyel MINDENT 😄D

Hadd kérdezzem már meg, mi van a második CD-n, mert már hülyét kapok az Amazon x+1 "Just be" változataitól, meg attól, hogy a kedves Black Hole kiadó b*szik válaszolni ezirányú emiljeimre.

robotnyk
ízé, privire válaszoltam, nemtom' olvastad-e
JAST
Britney Spears - Everytime (Above & Beyond rmx) kicsit lightosra sikeredett...

JAST
ma jelent meg az a bizonyos Tiesto album 2.cd -vel együtt.... hát nem nagy szám, de ezt már megszoktam Tiesto-tól...

szurmakotium
Gouryella - Tenshi (Radio Version)

hepitrensz

By the perception of illusion we experience reality.

Miguel
Schiller feat Heppner - Life / I Feel You (Mellow Traxx remix), Laurent Konrad - Rock U, Boo Selekta - We Hate Hip-Hop (Fuck U Up), Florida Inc. - Fuck It, DJ Casper - Cha-Cha Slide, Britney Spear - Toxic (Armand Van Helden remix), Voodoo & Serano - This is entertainment, Tweetwoof - Meet her at LoveParade, Children Of E - Crack It, Traum - Synthetic Shit

kegán...

Gyiik
reszemrol passz, kerdezd meg emailben a fickot.
slsk meg www.slsknet.org, asszem

Adi

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Gyiik
ezeket meg ehhez hasonlokat minden utcasarkon talalsz. kazaa, slsk, meg tarsai...

In trance we trust 009 (mixed by Mark Norman)

Adi
Mellow Trax FT Inxs - Mystify -hez hasonló-t nem tudnátok mondani?
Amúgy Blank & Jones albumokat honnét lehet leszedni nem tudjátok? Mondjuk nem DC++-ra gondolok!

JAST
Tatana - Always on My Mind (Ronski Speed dub)
Nu-NRG - Free Fall
Midor & Six4Eight vs Talla 2xlc - Beyond Earth
DJ Ton TB - Dream Machine (Marco V rmx)
Schattenmann - Amlpifier (Basic Dawn rmx)

Dani20
Tenagila?😄 én Tenaglia-rol már hallottam 😊))

Gyiik
21st Century Fux - SunSpirit (Ivan Gough and Luke Chable's Oreo Breakbeat Remix)

nem trance ugyan, de erre az egesz hazat is lebontanam😄

robotnyk
Eurythmics - Sweet Dreams (Tim Deluxe & Danny Tenagila Remix)

az ilyenre ki lehet rúgni a ház oldalát 😊
JAST
köszönjük hogy megosztottad velünk de én se linkelem ide be a gagyi amatõr zenéimet, remixeimet.. csak az erre kijelölt helyeken 😊

http://www.ctgmusic.com/ctg/song.php?id=3313#

Új szerzeményem!Elég szar lett😊)

JAST
elképzelhetõ mert nekem már van egy remix a Walking on Cloudsból ami nincs rajta az 1 cd-n...

Üdv!

Hallott valaki valamit június 7-i megjelenéssel az új Tiesto-album 2 CD-s, "limited edition" változatáról?
Olyan lenne, mint az elsõnél a szintén 2 CD-s "New Edition", vagyis album az elsõ CD-n, remixek a másodikon?

JAST
Signum - Come Around Again... nagyon jó

JAST
éjféltõl 1 óráig nyomult Paul van Dyk Maydayen. Ez 1 állat! Benyomta az Airscape - Sosei (F & W rmx)-et PVD editben... gyönge másfél perces breakbeat kezdéssel... egyébként nyomott már jobb szettet is Maydayeken...

CSOCSO
ez van😊
Miguel
11 Special D - Like a Rider
ez jo dallamos trance,nem ojan mint a 'hires' Special D számok (Come with me,Home Alone,Nothing I Wont Do) Talán még nektek is teccik. A kedvemér halgassátok meg 1x! 😊
amugy a www.sample.fx.to rol lehet leszedni oggban,az albumok között van!

kegán...

cSuwwi
Sajnos haza kell utazni érte a messzi amerikából...

shit happens

JAST
Armin van Buuren - Communication (2004 remake)

CSOCSO
ja jo