winchester probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VOLNA EGY PROBLÁMÁM AMIVEL HOZZÁTOK SZERETNÉK FORDULNI: vAN EGY 120 GB-OS SEAGATE SATA-S VINYÓM AMIN A RENDSZER VAN ÉS EMELLETT VOLNA EGY 60 GB-OS SEAGATE IDE WINYÓM AMI RACK-BA SZERETNÉK HASZNÁLNI! A BIOS RENDESEN FELISMERI MINDKÉT VINYÓT DE A BOOTOLÁS KÖZBEN VAGY "ELVESZIK" AI IDE-S (MIRE A WINDOWS BETÖLTÕDIK), VAGY MEGY A WINDOWSBA EGY DARABIG AZTÁN A WINDOWS LEFAGY ÉS CSAK RESET GOMBBAL LEHET ÚJRAINDÍTANI. HA NINCS BEKAPCSOLVA A RACK AKKOR MINDEN RENDBEN VAN. A VINYÓ NEM ROSSZ MERT EDDIG AKÁRMILYEN TESZTET RÁENGEDTEM EGY SEM JELZETT HIBÁT! JÓ VOLNA HA MENNE MIND A KETTÕ RENDESEN MERT A 60 GB-ON VANNAK A FONTOS ADATAIM! REMÉLEM NEM VOLTAM TÚL BONYORULT ÉS TUDTOK NEKEM SEGÍTENI!
KÖSZI
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
lehet hogy sokak problámája volt de nem olvastam vissza inkább leirom...:
van a fõnyivom ami rendesen müködik azzal nincs is baj xp fut rajta stb..
viszont van egy másik amirõl elszáltak a cuccok és particionálni kéne nftsre ugye sajátgép lemezkezelõ se látja meg semmi se
probáltam 98-as lemezzel onnét pq magic de elsedutam inditani mer tugye nemlátja az nfs filerendszert
szal igazábol xp alá kéne valami dos ...vagy mit lehet ilyenkor tenni?
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
de telepítéskor ezt az üzenetet nyomja "A telepítõ nem talált a számítógépen telepített merevlemezes meghajtót.".
Amúgy a fent lévõ windows feláll rendesen.
Hibás a cucc, vagy mi a gond ???
Egy kis segítséget légyszi.
GetDataBack.For.NTFS.v2.30
GetDataBack.For.FAT.v2.31
FileRecovery v3.0.1219.Pro
EasyRecovery Pro v6.04
Ezek valamelyikével, még a kukában lévõ szemetet is visszahoztuk 😊
Csak már nem tudom melyik volt, de gondolom már van újabb is.
Keress rá a Google-val
Van nekem egy 6 éves 40Gb Maxtor winyóm, ami most kezdi elveszíteni a fonalat,
ugyanis a kétfelé partícionált lemez d: meghajtójában van bad sector, ami kezdetben 8 kb volt. Most már 36 kb-ra nõtt, és szinte minden újraindításnál elindul a scandisk, hogy ellenõrizze a konzisztenciát. Kérésem az lenne, hogy tudtok-e vlmi megoldást arra hogy megmentsem a lemezt? Újat is fogok majd venni, de vlhogy biztos meg lehet menteni, nem?
Várom válaszaitokat!
Why don\'t presidents fight the war?! Why do they always send the poor?!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Nálam is volt ilyen egy 160-asal (BIOS frankon látta), feldaraboltam az XP telepitö cd-jével és ugy megvolt.
Igaz nekem SP2 nincs de nemtom számit-e valamit.
egy kerdes: a mobil rack-ek mennyire hütik a vinyot? mit ajanlatok vinyo hutesere?
már feltettem a service pack 2t is...??? plz help
__|__ ________(*)________
kérdésem van e esély megmenteni valamiylen módon az adatokat, ha igen hogyan, vagy vágjak eret?<#idiota>#idiota><#falbav>#falbav>
*Posse*T.W.D*
sata-s alaplapom van de nem tudom hogy az új sata2-s 200gb-s samsung vinyót hogy kezeli az erõmû?
Gondolom felismeri csak sima satan menne nem?
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Szóval a winchesterrõl olvassa és elég gagyi vagy régi a winyó és azért akad a game az lehetséges? :|
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
Ha a régi ATA kábelen a régebbi merevlemez mûködött, és ha az a kábel és a merevlemez is ATA66-os volt, akkor azért mûködött.
De ha ATA66-os kábelre ATA133-as merevlemezt próbálsz rakni, az nem fog mûködni.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Nekem egy olyan problémám van, hogy ma ki akartam cserélni a MobilRack-ben a winchestert és miután le kapcsoltam a gépet és kicseréltem, nem ismeri fel a Mobil Rack-et. Azt írja a setup táblában, hogy Not Installed. Vissza tettem a régi winchestert, akkor is ugyanezt csinálja, Mi lehet a baj? A jumperek tuti jól vannak, mert elõtte mûködött, és nem bántottam õket. Csak egyszerüen nem ismeri fel.
Segítsetek légyszi
Elõre is köszönöm.
Ricky
1. Igen szerintem is okozhatja vírus, vannak ilyen destruktív típusok, szóval mindenképp ellenõrizd le a géped ilyen téren, ha mmég nem tetted.
2. XP alatt sp1 kell a 130GB ill. nagyobb vinyók normális kezeléséhez. Nálam is voltak gondok a partíciókkal, amíg nem volt fenn sp1.
sõt tovább megyek...miért van az, hogy egy ATA133-as és egy ATA100-as vinyó ugyanarra a kábelre kötve PIO módban megy és 7MB/sec-el tudok másolni? Mindkét vinyó a Secondary IDE cuccra van kötve, a 3. HDD amin a Windows fut Primary-n van és az gyors...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
letöltöttem 1 dvd filmet becsomaglova, kicsomagulás után egy 4,5gb-os iso lenne, de kb 90%-nál kiirja, hogy
Nincs elég hely a lemezen.
! Írási hiba: csak az NTFS fájlrendszer támogatja a 4 GB-mál nagyobb fájlokat
ilyenkor mit tudok csinálni? elöre is köszi a segítséget!
Azt viszont nem, hogy ez a progi jó-e az újabb, nagy kapacitású típusokhoz.
Mindenesetre a Maxtor oldalán, konkrétan a te típusodnál (DiamondMax Plus 9 - max 200GB-os van belõle és van SATA változata is) a letölthetõ tool-ok közt nem szerepel:
DiamondMax Plus 9
Van egy samsung 160gb winyóm,3részre particionálva,mobil rack-ben
és most jutottam el oda hogy elpattant egy ér a fejembe
ami azért volt mert 1év alatt harmadjára játszotta el velem mikor újrainditom a gépet,és mikor áll fel a gép(nemtom melyik szakaszában) elkezdi törölni a fájlokat a elsó particioról.
Miután ez megtörténik rendesen felál a gép mindha mi sem történt volna,de ezután ezt a particiót már nem látja vagy ha látja is az adatoknak és a fájlrenszernek is annyi
Segitsetek!!<#falbav>#falbav>
vettem 1 új winyót.(2 napja) <#vigyor3>#vigyor3> / jelen állapota : Maxtor 6Y160P0 27 °C (81 °F)/
mikor elkezd dolgozni úgy kerreg mint egy fúnyíró!!!nem túl bizalomgerjesztõ...
A név kötelez...!!!