Fegyverek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Gyuri karját egy M16os leviszi.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
És akkor olvastam valahol,de már fogalmam sincs.:(
Vagy a finn Lahti:
Gyuri! A karodat pedig már egy 7,62x39 is leviszi. (lásd: Andy McNab)
Gyurikám honnan szedted ezt az új lõszert? Mutatsz egy linket? Csak nem a diszkoverirõl?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
a méretekbõl kiindulva sztem nagyobb az ereje.
Amúgy a Barrett-et "komolytalan" fegyvernek gondolom, mivel általába a mesterlövész puskák forgó-toló zárasak, hogy a zárszerkezet kibírja a nagy gáznyomást, ami lövéskor keletkezik, a Barrett meg .50 BMG kalibere ellenére félautomata. Nem feltétlen az erejében, inkább élettartamában és használhatóságában mutatkozik
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D
Jóval pontosabb lett,de az ereje csak nagyon nagyon kicsit csökkent.
(még így leviszi a kezedet,ha eltalálnak vele)
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ahhoz van valami új lõszer,azzal állítólag nagyot lehet lõni,nagyon nagyot.
melyik a legerösebb Mesterlövész puska? A gepárdok valamelyike vagy a Barett 50.cal?
Tiszán innen elõnyben!
van 5 és felesben is, annak annyi elõnye van, h pontosabban lehet célozni. Nem szükséges levegõ vétel -és visszafojtás sem.
A lider 44-ek kitûnõen alkalmazhatók lövészetre, sõt katonai kiképzésre is! Kis használati utasitása van, ott is ezt írták:)
Íme:
lider 44, csak KÉP
A link apróhirdetése nem az enyém! Csak képre katt.
Európa egyik legerterjedtebb légpuskája youtuben!
Janz revolverõl vki tudna képet dobni? Csak könyvben láttam eddig, de naon szépek
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D
Nem ismerem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Van valakinek Lider-44 típusú légpuskája? Ha van valakinek az írhatna egy kis véleményt. THX^^
^^
Ami az angolban PPS, az a magyarban PPSZ, oroszul ППС.
Az oroszok a PPS-t Papasa néven emlegették.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
majd dobok fel róla képeket,ha lesz rá idõ. hátha tudod,hogy milyen típusú
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
bátyám azt mondta,hogy ha teljes erõmbõl a hegyével a falba ütöm,akkor búcsút mondhatok a kezemtõl.
bár én neki nem hiszek...
(szerintem valami légvédelmi lehet egyébként)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
mert puhába érkezik,és azért,nem?
más: nekem van egy 20 milis lövedékem,éles,meg minden. bátyám haverja a seregbõl hozta. szóval, ezt ha elejtem,akkor felrobban?(természetesen úgy,hogy a "hegye" lefelé legyen)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
És igen, a Suomi-t lopták( a tárja egy az egyben ugyanolyan volt) és ha jól emlékszem pont az mp28-at(ugye a ppsh befogadta a német tárakat is) szedték elõ. Majd megkeresem azt a könyvet,amiben ezt olvastam, bár a bátyámé,szóval nehéz lesz megszerezni:)
Csak ugye van, aki többé-kevésbé idõben tud tanulni a hibákból (sajátból és idegenbõl egyaránt); és van, aki... nos, nem túlzottan. =)
"a PPSH az egy finn,és egy német gépfegyver "oroszosítása" volt"
1.) Melyek ezek a géppisztolyok? Ugyanis, ha olvasnál is(?), leeshet, hogy én a finn géppisztolyt alant megneveztem (Suomi M31). Félig tehát leírtad ugyanazt, mint én, csak pongyolábban. Akkor most tévedsz te is? Egyébként igen, mert Te "túl is írtad." Ha már itt tartunk ugyanis, akkor az MP-28-at is nyugodtan vedd az MP44-es példájába. Attól, hogy puskaagyas (a 39-es Király géppisztoly is), és perforált csõburkolatú (A 39M golyószóró is...), mint a korai automaták többsége, még nem feltétlen áll fent koppintás esete. Gyõzõdj meg róla magad.
2.) Mi az, hogy "oroszosítás"? Ilyen "fogalmakkal" elhiszem, hogy könnyû elintézni a hozzászólást, csak nem fog túl erõs lábakon megállni...
Egyébként félreéértés ne essék, én is "pártolom" a német haditechnikát, de ez a csõlátás ("A németek szarták a spanyolviaszt, az oroszok meg loptak mindent"-mentalitás) kissé már zavaró. Hiszed vagy sem, a híres orosz koppintgatás (ami napjainkban is élõ jelenség, csak kicsit délkeletebbre...) a háború UTÁN, a hidegháborúban öltött brutális méreteket.