Fegyverek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ott a leopard 2-es, világelsõ harckocsi, amerika által hype-olt abramsban ha jol tudom ugyanaz a löveg van például, de a kedvencem az amiko egyszer vmi videoban vagy müsorban beharangozták h ahhh turbinás iszonyat durva 1500 les motor, a németeknél meg ugyanaz az erõ csak dieselmotorral :P
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Az új regényemhez keresek kiegészítõ informácót, ha valakai kézben tudhatta már a HK-417 assault rifle egy példányát. Egész pontosan az érdekelne, milyen különbségekkel bír a 416-os modellhez viszonyítva.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
mivel még elméletben sem merült fel a fejemben ilyen fegyver birtoklása, nem is néztem soha utána mibe kerül
(én max taktikai fps-ekben szoktam lõdözni)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
nekem tetszenek a fegyverek
de nem akarok megölni senkit
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
na majd téged foglak baszogatni a kollégáid miatt, meg kérdezgetni
remélem örülsz :)))
maradnak a sub-machine gun-ok
inkább egy MAC-10 vagy FN P90 mint egy HK G36 (és az P90-essel nem azért szimpatizálok, mert most az a trendye meg mindenkiinek az van, meg hogy Csillagkapu, nem, prózaibb oka van: 50-es tár)
nem szivesen ölnék meg senkit
30 ember közé meg gránát kell (de max olyan amitõl szarul lesznek pár óráig)
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ha igen,ha nem,akkor is kérdezem azt,hogy:
Szolnok közelében van-e valahol valamilyen hely,ahol lehet lövöldözni? Lõtérre gondoltam, mert ugye ahhoz (gondolom) nem kell engedély, meg nem is lehet túl drága... ha tud valaki segíteni,akkor az segítsen hátéiksz:)
Viszont való igaz van neki gyenge pontja 20 lövésbõl 2x elakakadt a lövedék :SS
hogy lehet ezt szeretni?? <#wow1>#wow1><#wow3>#wow3><#conf>#conf>
G36K powa! (a "c" és "drum" változat is jó mellesleg :D )
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Akkor mit tudsz ennyit a fegyverekrõl??? Voltál amúgy katona, vagy stb........
Ha megvered és baja esik akkor azért vesznek elõ. Az sem számít, hogy esetleg kétszer akkora volt és neked csak szerencséd volt vagy netán képzett bunyos vagy (sportolo) akkor is elõ vesznek.
A legjobb ha elkerüli az ember az ilyesmit. Nyilván van amikor nem lehet, de ez elég ritka dolog! Arról ne beszélve, hogy ha van a zsebedben egy stukker akkor esetleg túl értékeled és ezért nem kerülöd el a bajt!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!