1972
A gyönyörű fegyverek topikja, lehetőleg sok képpel! A bicskától az M60-ig
-
gyuri12 #1732 Nem kell önvédelmi fegyver,elég egy gázpisztoly. Ha valaki megtámad,és nincs nála fegyver,előveszed és csúnyán nézel rá. Annyi elég.,) -
#1731 mire gondolsz?:D
Desert eagle?XD -
#1730 Hali!
HA vásárolok önvédelmi fegyvert akkor milyen papírok kellenek ahhoz hogy magamnál tarthassam? -
#1729 Bocs, a ferdén lecsapott tárfészek csak a 2006-os prototípuson volt, azóta ugyanúgy egyenes, mint a 416-on. Úgyhogy a G3 tár már valószínűleg nem használható. -
#1728 Kicsit más a válltámasz, de ugyanúgy betolható, több fokozatban állítható. A legfőbb különbség a kaliberben van, a 416-os 5.56x45mm NATO-t tüzel, szabvány M4/M16 tárból, a 417 pedig 7.62x51mm NATO-t, mint a HK G3, vagy az M14 különböző variánsai. A tárfészek alja nem egyenes, hanem hasonlóan a G3-hoz ferdén áll, és a korai prototípusok még G3 tárat használtak, de úgy tudom, hogy a mostani polimer tárak mellett a G3 tárjai is használhatók. A nagyobb kaliber miatt max 20 lőszer fér a tárba, ezen kívül van 10 lőszeres változat is. A tűzváltó, tok felső része, elsütő szerkezet, zár, Picatinny sínes előágy mind ugyanaz, mint a 416-on.
Bővebben itt és itt olvashatsz róluk. -
#1727 nem -
balcsipisti #1726 Mondjatok nemet a csillagháborús tervekre:
http://petice.nenasili.cz/index.php?lang=hu -
gyuri12 #1725 Felőlem,de utána tudjam mozgatni még a karom,szeretnék még játszani utána is;) :D -
#1724 sztem nem viszi azért le:) -
#1723 Kipróbáljuk? -
#1722 te is gyursz?:D -
gyuri12 #1721 Akkor még nem láttad a karom;) -
#1720 Ezek leporolása-és átdologozása a modern nagy kaliberű mesterlövész puskák.
Gyuri karját egy M16os leviszi. -
gyuri12 #1719 Még régebben olvastam,amikor rám jött a "nem 2.VH-s fegyverek őrülete".
És akkor olvastam valahol,de már fogalmam sincs.:( -
#1718 Igazából a romboló (akkoriban: nehéz-)puskákat már a világháborúban is alkalmazták, pölö a magyar haderő a 20mm-es Solothurnt:
Vagy a finn Lahti:
Gyuri! A karodat pedig már egy 7,62x39 is leviszi. (lásd: Andy McNab) -
#1717 Ez nem mesterlövész fegyver.Ez páncéltörő fegyver..A mesterlövész feladtokra alkalmas fegyver kb a Barettel bezárul.
Gyurikám honnan szedted ezt az új lőszert? Mutatsz egy linket? Csak nem a diszkoveriről? -
gyuri12 #1716 Ez nem puska,ez ágyú!:O -
#1715 és ehhez mit szóltok ?
a méretekből kiindulva sztem nagyobb az ereje.
Amúgy a Barrett-et "komolytalan" fegyvernek gondolom, mivel általába a mesterlövész puskák forgó-toló zárasak, hogy a zárszerkezet kibírja a nagy gáznyomást, ami lövéskor keletkezik, a Barrett meg .50 BMG kalibere ellenére félautomata. Nem feltétlen az erejében, inkább élettartamában és használhatóságában mutatkozik -
gyuri12 #1714 Az új lőszerrel pont a Barrett legnagyobb hibáját javították ki: a pontatlanságot.
Jóval pontosabb lett,de az ereje csak nagyon nagyon kicsit csökkent.
(még így leviszi a kezedet,ha eltalálnak vele) -
gyuri12 #1713 Filmeknek és játékoknak sosem szabad hinni! -
#1712 Inkább a számoknak kéne hinni. -
#1711 sztem is Barrett... következtetés: a filmekből (Füstölgő ászok)... na és persze Cod 4 (csak ott elég kicsire sikerült) xd -
#1710 értem:) -
gyuri12 #1709 Nem csak a puskától függ,de a Barett a legjobb szerintem.
Ahhoz van valami új lőszer,azzal állítólag nagyot lehet lőni,nagyon nagyot. -
#1708 sziasztok!
melyik a legerösebb Mesterlövész puska? A gepárdok valamelyike vagy a Barett 50.cal? -
rakodo #1707 8 -
SNP #1706 Egy kés hány cm-től minősül fegyvernek? -
#1705 Ja és nem távcsővel árusítom. Azt egyénileg kell megvenni, egyéni izlés szerint, és rátenni (rálehet!). kb. 4 fajta távcsőt lehet még vásárolni, csak azt nem nálam.
Tiszán innen előnyben! -
#1704 Na szal ez a Lider 44 egy német gyártmányú légpuska, boldog tulajdonosa és eladójai vagyok. 7000-ért már lehet kapni tőlünk, alku belefér még, vagy akár eredeti Crysis game cserére is (na vicceltem, de ez se kizárt) érdeklődni lehet nálam pm-el, h hol is. Pontosan piacon, a kgst-én. Máshol 15k egy ilyen darabonként.
van 5 és felesben is, annak annyi előnye van, h pontosabban lehet célozni. Nem szükséges levegő vétel -és visszafojtás sem.
A lider 44-ek kitűnően alkalmazhatók lövészetre, sőt katonai kiképzésre is! Kis használati utasitása van, ott is ezt írták:)
Íme:
lider 44, csak KÉP
A link apróhirdetése nem az enyém! Csak képre katt.
Európa egyik legerterjedtebb légpuskája youtuben!
-
#1703 PPS -> Pisztolet-Pulmjet Spagina
Janz revolveről vki tudna képet dobni? Csak könyvben láttam eddig, de naon szépek -
#1702 Bicskától az M60-ig,bőven belefér:)
Nem ismerem -
#1701 Lider 44-es légpuskát ki ismeri?
vagy ez az éles fegyverek topikja? -
gyuri12 #1700 Nem semmi!:O -
#1699 G36C -
#1698 hi!
valaki aki ért hozzá, nem tudná megmondani nekem milyen fegyver ez? -
#1697 Hali
Van valakinek Lider-44 típusú légpuskája? Ha van valakinek az írhatna egy kis véleményt. THX^^ -
dara #1696 Angol terminológiában PPSh, magyarban PPS, oroszul ППШ.
Ami az angolban PPS, az a magyarban PPSZ, oroszul ППС.
Az oroszok a PPS-t Papasa néven emlegették. -
#1695 meg gitárnak. a munkásőrök. -
gyuri12 #1694 szerinted én miért nem ütöttem még bele a falnak?:)
majd dobok fel róla képeket,ha lesz rá idő. hátha tudod,hogy milyen típusú -
#1693 na mondjuk a légvédelmi az robbani szokott :)