America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy FAQ amit nagy melóval megcsináltak, hogy mindenki megtalálja a választ a kérdésére. Erre valaki (most éppen te) újra és újra felteszi ezeket a láma kérdéseket, naná hogy nem fogják százegyedszerre is leírni.
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
EGY ZÁSZLÓ ALATT VAGYUNK, ÉS MÉGIS EGYMÁST MARJUK?????
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
név=kirugni kívánt játékos neve
szám=az ok amiért ki akarod rugni 1-tõl 5-ig
ha a név túl bonyolult, akkor beírod a konzolba: playerlist
és a játékos számát beírod a név helyére
A fikázást nem én kezdtem,max folytattam.
most,hogy közölték,,hol,,+mit,így már tudom amit akartam.
ja és mi van ha nem vágom az americasarmy oldalakat,mert nem foglalkoztat,,csak meguntam az örökös TK-eket,és gondoltam megkérdezek valakit aki jártas a témában.
Egyszóval én lettem a helyi szar mert kérdeztem?
Vagy!
Ha kicsit is rendelkezel angol tudással (amit nem feltételezek, de manapság már szinte alpvetõ!)akkor írtad volna be konzolba hogy votekick aztán csá. Ott lett volna a válasz a szemed elõtt!
Jah hogy nem derogál utánajárni hanem egyszerûbb kérdezni, hátha valaki szádba rágaja..
Ne érts félre! De legyél már kicsit ÖNÁLLÓ!!!!
Itt a legtöbbje olvasott, olvasott, tapasztalt és kérdezett!
Így vagy úgy de volt válasz!
Fordulj magadba és ne itt szídd a népet!
Fõleg hogy nem ma kezdted az armyt és harmadik hozzászólásodban már éltetted magad.
Én csak megkérdesztem hogy a faszba kell szavazni,,oszt' ez lett a vége
balfasz?áá eleve plusszba vagy,, máris nem vagy balfasz.
persze sok a szerencsétlen!
Enemy fegyvert osztani szerintem jópofa dolog,és sokat segít!
Megint valami nagyszájú azt hisz(t)i hogy Õ pisálta a Golf áramlatot? <#wilting>#wilting>
én is "kukkeros" vagyok, de nem veszem személyes sértésnek, mert úgysem szó szerint érted.
játszottunk már egy csapatban sok-sok kört, kössz a sok "enemy weapon-t".
ja! én sem tudom hogy kell szavazni.......
(biztos, mert én is balfasz vagyok. bár a tracker-em nekem is plusszba van)
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
Csak 999.órát játszottam
A profit macskakörömbe tettem!!!!!
Vegyél lencsét vak hangya!
cs 94-es
ja és nem 12-vel vagyok minuszba! Gyakorolj még 1 kicsit
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Kérlek töröld az acc-od!
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
ezért kéne tudni h,h,kell szavazást kezdeményezni. Azé kössz 😊
2. A FAQban minden bizonnyal benne van a votekick leírása is. Én megtaláltam. 😛
]-[EELP!!
Valaki Árulja el nekem,,hogy kell szavazást kezdeményezni,mert unom ,h a sok gyökér feszt leszed.Kö$$z!
"Nem látod a linket VÁZZ<#nezze>#nezze><#nevetes1>#nevetes1>"
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
The requested URL /spawn_point.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.36 Server at americas.auto-alkatresz.hu Port 80
csak nekem nem jön be az aao?
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3