America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bcs78
Ha te is itt lebzselnél állandóan mint ez a sok hülye aki lehurrogott téged, akkor értenéd hogy miért morcosak. 😉

Van egy FAQ amit nagy melóval megcsináltak, hogy mindenki megtalálja a választ a kérdésére. Erre valaki (most éppen te) újra és újra felteszi ezeket a láma kérdéseket, naná hogy nem fogják százegyedszerre is leírni.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

bcs78
Na, nyugi! Ne hányjatok már epét állandóan.

könnyebb egymás torkának esni, mint bármit megbeszélni!

EGY ZÁSZLÓ ALATT VAGYUNK, ÉS MÉGIS EGYMÁST MARJUK?????

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

konzolba beírod: votekick név szám

név=kirugni kívánt játékos neve
szám=az ok amiért ki akarod rugni 1-tõl 5-ig

ha a név túl bonyolult, akkor beírod a konzolba: playerlist
és a játékos számát beírod a név helyére
Nagyon diplomatikus választ kaptam,,az angolom ""egész jó""csak gondoltam könnyebb megkérdezni valakit aki tudja,, mint utána nézni!!
A fikázást nem én kezdtem,max folytattam.
most,hogy közölték,,hol,,+mit,így már tudom amit akartam.
ja és mi van ha nem vágom az americasarmy oldalakat,mert nem foglalkoztat,,csak meguntam az örökös TK-eket,és gondoltam megkérdezek valakit aki jártas a témában.
Egyszóval én lettem a helyi szar mert kérdeztem?
Amennyi energiát ide feccöltél, inkább olvasta volna el az americasarmy.hu FAQ (GYIK) rovatot, és akkor máris megtaláltad volna kérdésedre a választ.
Vagy!
Ha kicsit is rendelkezel angol tudással (amit nem feltételezek, de manapság már szinte alpvetõ!)akkor írtad volna be konzolba hogy votekick aztán csá. Ott lett volna a válasz a szemed elõtt!
Jah hogy nem derogál utánajárni hanem egyszerûbb kérdezni, hátha valaki szádba rágaja..
Ne érts félre! De legyél már kicsit ÖNÁLLÓ!!!!
Itt a legtöbbje olvasott, olvasott, tapasztalt és kérdezett!
Így vagy úgy de volt válasz!

Fordulj magadba és ne itt szídd a népet!

Fõleg hogy nem ma kezdted az armyt és harmadik hozzászólásodban már éltetted magad.

Doma ugye nem hiszed ,h éd kreáltam a golfáramlatot?
Én csak megkérdesztem hogy a faszba kell szavazni,,oszt' ez lett a vége
A szemüvegest képletesen gondoltam,,arra a playerre,aki nemtudja megkülönböztetni az enemyt a sajáttal!
balfasz?áá eleve plusszba vagy,, máris nem vagy balfasz.
persze sok a szerencsétlen!
Enemy fegyvert osztani szerintem jópofa dolog,és sokat segít!
Ejj pazmek mivanitt?
Megint valami nagyszájú azt hisz(t)i hogy Õ pisálta a Golf áramlatot? <#wilting>

ne hagyd magad PSYCHORAYDORIAN !!!

én is "kukkeros" vagyok, de nem veszem személyes sértésnek, mert úgysem szó szerint érted.

játszottunk már egy csapatban sok-sok kört, kössz a sok "enemy weapon-t".

ja! én sem tudom hogy kell szavazni.......

(biztos, mert én is balfasz vagyok. bár a tracker-em nekem is plusszba van)

Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!

Nézd meg jobban 1.54...
Csak 999.órát játszottam
A profit macskakörömbe tettem!!!!!
Vegyél lencsét vak hangya!
cs 94-es
ja és nem 12-vel vagyok minuszba! Gyakorolj még 1 kicsit
N3TuddKi
a cs biztos sokkal jobb...

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

bcs78
Én szemüveges vagyok. Ezt az egészet most személyes sértésnek veszem. <#schmoll2>

Sadist
Hát én nem nevezném magam profinak, ha nem tudnám legalább az alap konzol parancsokat :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

végre egy ember, akinek nem tetszett... <#idiota>
Alwares
Hát nem tudom nekem nagyon nem tetszett ez a játék, ritka szar...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

N3TuddKi
csak 1.53 megnéztem.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

N3TuddKi
Csuka nem játszik már trackelve.

Strahd_
1,54 frag el ?

Nézd meg Ragtapaszt 😊 94820 34590 2.74

N3TuddKi
ott a pont. 😉

Marvin
És 1000 óra után nem tudod, hogy kell szavazni?

Kérlek töröld az acc-od!

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Strahd_
én meg a 2022020202020254548975641321321987. vagyok 😊 mégis el tudom olvasni a FAQ ot 😛

N3TuddKi
miben?

Illetve a 3. csak Csukát nem lehet most látni a trackeren.
a 2. vagyok a magyarok közt
N3TuddKi
én? offline

Pipeline
Strahd_
Ha elég sok a ROE pontja elöbb utobb ugy is kiesik 😊

Marvin
Melyik pályán játszol?

Nincs igazam???
Látom nem vágod mit akarok,,hiába vagyok "profi" az armyban,,azellen nem tudok mit csinálni ha saját lõ le,""nemegyszer"" Max kiszavazni,hagy nõjjön máshol a roe pontja
1.54.a fregem,,több mint 5000-rel lõttem többet mint haltam,,de kibaszott idegesítõ, mikor kétszer-háromszor leszed a saját,ha szólok.. én vagyok a noob!szavazást meg nem took kezdeményezni,és láss csodát ....nem lát jool az "oakly"hemüvegétõl,és megint lelõ.
ezért kéne tudni h,h,kell szavazást kezdeményezni. Azé kössz 😊
Strahd_
probálj meg normális karakterekkel írni, mert ha már ennyire Pro vagy hogy $$]-[ stb jelekkel bombázod a forumon ugyanennyi idõ alatt a FAQ ot is el tudod olvasni, játszani kell megtanulni és nem votekickelni 😛

Marvin
Én nem azt mondtam, hogy tanulj meg játszani és akkor nem szed le az enemy! 😉

N3TuddKi
szoktam látni sf pályákon, hogy van szemüveg a katonákon (oakley). rájuk gondolsz?

sajnos tele van analfabétával,akielé nem kell állni,, ú is leszed, mert vagy takony, vagy szemüveges.
N3TuddKi
ne állj elé

saját szed le nem enemy!!!!!!!!!!!
Marvin
1. Tanulj meg játszani és akkor nem szednek le annyiszor!
2. A FAQban minden bizonnyal benne van a votekick leírása is. Én megtaláltam. 😛

HI + Minden ami köll!!!
]-[EELP!!
Valaki Árulja el nekem,,hogy kell szavazást kezdeményezni,mert unom ,h a sok gyökér feszt leszed.Kö$$z!
CSUKA
De azért hogy leoltottuk a kedõket. 😄

"Nem látod a linket VÁZZ<#nezze><#nevetes1>"

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Sadist
Bocsi, a kép alatt lévõ linket elfelejtettem aao.hu-ra átírni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Not Found
The requested URL /spawn_point.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.36 Server at americas.auto-alkatresz.hu Port 80

csak nekem nem jön be az aao?

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Olvasgasd az americasarmy.hu illetve .com oldalakat vagy használd alul a fórumkeresõt!

bcs78
érdeklõdés hiányában elmarad

N3TuddKi
soha

mikor lesz 2.7 ?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

N3TuddKi
lol

N3TuddKi
majd adj linket ha feltetted valahová vagy küld el msn-en 😉