America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"41 nap alatt 74-es honor jónak számít?" Ha elégedett vagy a saját eredményeddel akkor jónak számít és örülj neki ha nem akkor sírj de ilyen kérdés.. Ez kb olyan hogy "bazzeg vettem egy ferrari F50-et ez a sportkocsik között jónak számít???" Kicsit olyan "vagánykodni akarok de azért ne tûnjön úgy hogy éppen teszem a fejem:D"
Én is megkérdezem a 2004 óta reggelt karakteremmel a 12-es honor Jó eredmény???
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha így kérdezted volna: 41 nap alatt ez jó eredmény?
Akkor arra már már azt mondtam volna: Ez egy szép, erõs, középmezõnyû stat!
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Az amerikai hadsereg nem a Rambókra épít. :S
Nem. A 3.0 épül az új motorra. 2.8-ig régi motor van.
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
de én is csak két pályán nyomulok... <#idiota>#idiota>
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
gondoltam,majd akkor mi is válthatnánk...
komolyra fordítva.ok akkor tartsuk tiszteletben a szokásokat,de szerintem ha a fórum kap új desinget,akkor majd ahhoz illõen válthatunk...
Amúgy azért nem villog, mert májkroszofték tesznek a CSS szabványra.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
N0 TXT TLK PLZ!4!
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
Most, hogy villog a szöveg, még kisebb az esélye, hogy észreveszik <#idiota>#idiota>
Na lementem tejért.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
itt, akkor mennie kell.
PB-nek lenni kell rajta, és a random ha fegyvereket adsz be, nem biztos, hogy méri.
Az sem árt, ha az www.americasarmy.com -om is regeled. Hogy legalább Autholt legyen. A játékaccontoddal bejelentkezel, és valahol ott tudod megadni a szerver ip-t
A szerverünket csak akkor méri a trk, ha legalább 8an vagyunk rajta.
(nem honor)
Kérdésem: hol tudom ezt átállítani, mondjuk 4re?
A válaszokat elõre is köszönöm!
természetesen ott is találtam hibát,hogy nem a spawn pointos link van és ezáltal némelyik böngészõnem dobja be az oldalt,ha ráklikkelünk a képre...
ezt sem lehet látni a kép alatt??????<#falbav>#falbav><#nezze>#nezze><#banplz>#banplz>
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
Olyan rossz gyermekkora volt,,h akkor evett húslevest,mikor vagy ö,vagy a csirke volt beteg! :)
hehe, ez a forumosdi nem is lessz rossz buli,hiszen halad mint jézusban a 100-as szög!
HULK klános vagy?
Mert a bûn az csak bûn marad, kezükhöz vér tapad. Istentõl embertõl ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
Mert a bûn az csak bûn marad, kezükhöz vér tapad. Istentõl embertõl ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
Imádom ezt a hozzáállást. Ez kb. egyenértékû azzal, mintha a FAQ íróit pofánköpnéd, hogy nehogymár elolvassam azt a nyomorult FAQ-ot, inkább megkérdezem még egyszer.
Nézzük csak, mekkora erõfeszítés is lett volna utánaolvasni?
1 kattintás fölül bannerra
1 kattintás konzolparancsok linkre
És még csak lejjebb se kellett volna görgetni az oldalt, mert rögtön ott van az elején amit kerestél.
Szívesen
#55751!
Kiscsávó.
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
Amúgy elég necces hogy valaki aki jó eredményekkel büszkélkedhet MAGYAR ZÁSZLÓ alatt nem olvassa a hivatalos magyar oldalt!
Ennyi és nem több!
Nem akartalak megsérteni, de...