America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm én is a jó játékot!
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
Van minden forumtémánál alul egy keresõ!!
Oda írd be pl.: hogy medic teszt, vagy sf teszt.
Csodákra képes kis cucc az a kersõ <#nezze>#nezze>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Légyszi ha van hozzá megoldása valakinek küldje el!
Elõre is köszi:
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
kÖSZI
légyszíves küldjétek már el nekem a medic és az sf training megoldásait, mert nem tudok angolul és sose tudom megcsinálni!
KÉRLEK küldjétek el erre a címre : [email protected]
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
jol megfigyelheto ha minden stimmel hogy nemelyik betu halvannyabb mint a masik es ez az egyik naprol a masikra tortent
Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
3-ra értem haza, 7kor keltem.<#szomoru1>#szomoru1>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Most már ez a végleges elérés, vagy csak a szerver upgrade alatt van így ?
a fekete ruhásat?
Király volt.
Kiderült, hogy ismerem az egyiket. (jobb hátsó)
\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"
Mellesleg nélküled is tudtunk serezni. :D
Tudud mikor hívunk megint. :P
Lassan elvonási tüneteim lesznek.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Boldog szülinapot Crassus, Josszi!

De jó! Megint BSZ topik lesz itt!
\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Legalább lesz kivel dumálni. Armyról nem tudok sokat elmondani, kérem kapcsolja ki. <#hehe>#hehe>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
hehe a kis takony is augusztusi..\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!
\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!