America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Corv_[HUN]
Legcélszerübb ilyenkor ha eldobod, ha a célzó és a csõ is s földön van vedd fel újra így már be fogod tudni tölteni.

\"Mess with the best Die like the rest\"

Palinko
én még a kettõ hatban is a vállról indítható rocketoknál is 😄
pfff...köszi
Marvin
Confirmed bug.

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

nem tudom bug-e, de ajavelint nem tudom náha használni(tréning megvan)..egyszer nem tölti be a csövet, néha meg igen..találkoztatok ti is ilyennel?
bcs78
unrar

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

valaki segítsen lejött a 2.7 de 2 .rarban és nem tom hogy rrakjam fel?

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Köszönöm a segitségedet!

Sajnálom,igazad van.😞

Sadist
Köszi hogy elolvasod a FAQ-ot :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mighty
Én a vezérlõpult/programok telepítése és törlése menüpont használatával tudtam minden gond nélkül uninstallálni.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
A coop pályák igényelnek több erõforrást (AI számolása és annak elküldése a kliens felé) server oldalon.

Palinko
szerintem azért lagolnak,mert most állnak át.és nem tom mi lesz nekem 100 kbs nettel tökélynen ment a 2.6 még ts el együtt is.szóval félek 😄
Nekem nincs olyan exeje a 2.6-nak hogy uninstall,akkor hogyan töröljem,hogy fel tudjam rakni a 2.7-et?

Mighty
Igen

Le kell törölnöm a 2.6-pt,hogy installálni tudjam?

Ellenben ha nem akarsz játszani, akkor nem.
Mighty
Ha akarsz játszani a játékkal, akkor igen.

Szaisztok!Egy egyszerû kérdésem lenne.Érdemes leszedni a 2.7-es verziót?

Suri
Na tegnap egy picit sikerült többet játszanom. Mint már írtam a gépigény nõt de nem értem, hogy miért. A gépem egy AMD 3200 x800gto 256mb vga és 1 gb ram. Ezen a gépen az armyinál 6x szebb játékok tökéletesen futnak. Az egyik havernak a 2.6 tökéletesen ment a 2.7 meg a Hummer tréningbe 11fps volt a max, a grafikai beállítás pedig min volt. Az új pályákat szerintem elfelejthetik azok akiknek gyenge a gépe. Meg szerintem szerver szinten is többet kér a 2.7 mert lagosak a szerverek. Az új szerver browser-t még mindig nehézkesnek találom. A consolba lévõ szövegek betû mérte felesleg nagy. A térkép sok helyet foglal a képernyõn és szerintem teljesen felesleges. Bugok még mindig vannak (pl falon átlógó fegyver).

ScarY MAN
en oda raktam ahova akartam😄
de mikor elinditom a game et akor bejon atolto kis kep hogy official army game vagy nemtom nem emlekszem...es csk tolt de a ajtekba nem lep be...otlet?

...

cseszter
Hi most próbálom telepiteni a 2.7-est csak az a baj hogy folyton a D-re akarja telepiteni(ott elég kevés hely van és éppenhogy csak ki tudja csomagolni) nemlehet rávenni valahogy a progit hogy máshova telepitse a játékot?

SACA_(HUN)
Indists el a regedit.exe-t!
Csak ezzel vigyázni kell mert sokmindent ki tudsz törölni! 😊
Tehát Start menü, futtatás, regedit
Aztán F3 és beirod america's army majd enter
Ekkor keresni kezd, mindig megáll ahol ilyen bejegyzést talál! No azokat kell eltávolítani! Aztán újra F3 és így kell végignézni az egészet!
Ha minden ilyen bejegyzést eltávolitottál akkor lehet kezdeni a telepítést!
De vigyázz hogy mit szedsz ki belõle!

\"LEAVE NO MAN BEHIND!\"

Vicking
Kérdés. Srácaim gépén a programok eltávolításával nem lehetett leszedni a 2.6-ot, mert nem engedte, mindig megszakadt az uninstall. Egyetlen megoldásként törölve lett a programfiles mappából az americas army könyvtár. Most viszont nem lehet telepíteni a 2.7-et mert azt írja még fenn van az elõzõ verzió....
Segítsetek légyszíves, hogyan tudom kitörölni a még fennmaradt dolgokat? <#worship>
Mit kell kitörölnöm, hogyan, és honnan?<#nemtudom> Sajna nem igazán értek csak alap felhasználói szinten a géphez, úgyhogy nem sértõdöm meg, ha úgy írjátok le, mint egy óvodásnak.<#rinya>

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

CSUKA
Nekem is ezt írta, pedig uninstallal szedtem le a 2.6-ot, és a mappáját utólag. De még akkor is azt írta ki. Mind1 megoldottam.

Az viszont egy elég nagy bug a 2.7ben, hogy van amikor kilépek egy szerverbõl, és utánn a nincs egérmutató, vagy nem lehet lehívni a konzolt. És persze gombokkal már nem lehet lépegetni a menüben.

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

visszavonva, siekrült, asszem... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

olyan votl mrá valakinek hogy a normálisan leszedett 2.6 után még midnig azt irta 2.7 hogy another version fo america's army found és nem votl hajlandó installálni? ha igen emgoldás rá? mert már végigkeresgéltem registry-t is de semmit nem találok már amit otthagyott volna és még midnig ezt irja, grrrr...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ombika
RAmot pakolj ala oszt amen!
Ma mar 2 giga elvarhato ez vcan!!

Sadist
Nem tudom mi a bajotok vele, a mostani menü is ugyan olyan átlátható, mint eddig.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Gyocsika
Ugyanez van nálam is!

Nem a menün van a hangsúly, de ami használható volt azt miért kellett megváltoztatni. Szerintem a gépigény is nõt, ami már kapásból rossz, ha a magyar gépparkot nézzük. A ruhát ki tudják cserélni de, egy normális gyors net kódot nem tudnak írni. Nekem eddig a 2.7 egy csalódás.

Palinko
ha mindenki a menüt nézné,ki játszott volna GTA vice cityt? ne legyünk azért nevetségesek...
Hát nem tudom de, lehet, hogy még a szerverek szarok de lagos. A menü egy katasztrófa. Az új pályák pedig zabálják a gépet.

repvez
Ezen a linken miért irja ki a letöltés vezérlo és az FTP progi hogy a progi mérete: -1616468595 mb
nem tudjátok mi az oka hogy anéhány SF pályán nem adja meg az SF fegyvert csak a simát teszi a kezembe
Nem tudom,hogy a képfeltöltés.hu miért van letiltva,az imageshack meg nem mûködik innen.
A francba nem jó az #55971-es link.<#falbav>
ja nekem is jobban tetszik a 2.6
ez a menü teljesen kész van ez nulla
Köszönöm.

Palinko
képzeld én ismerek olyat akinek jobban tetszik a 2.6 én meg még szedem 😄
CSUKA
WINRAR-al... egész pontosan 3.14Gb a 2.7 telepítve.

Elsõ új AA verzió, amit nem szídok. Csak a gépigényét meg a menüjét. <#kuss>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Sziasztok!Hogyan lehet átvinni egyik géprõl a másikra(2.7-est),lehet vlmivel darabolni?

Vicking
Ez a 2.5 giga feltelepítve mekkora lesz??<#confused>

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

CSUKA
LOL... Behugyozok ezena hummer tréningen. Ordít mellettem a csávó: Wow, Yea, Good job soldier! Kár, hogy automataváltós ez az amcsi tragacs <#hehe>

Bindelhetem be elõröl a gombaimat...<#vigyor1>

Gyocsika
az #55971 es nekem flash gettel nem indul el nem akarja elkezedeni letölteni!

Sadist
Nincs.

Kipróbáltam, átvittem , tetszik 😛 akinek lassan jön érdemes megvárni, majd meglátjátok!

ikszdé XD

nincs és nem is lesz

ikszdé XD

#55971-rõl rendes sebességgel jön.Letöltésvezérlõvel,ne IE-vel töltsétek.
Gyocsika
Hali a 2.7 nél le kell szedin ezt a 2.5 gb-os cuccot nincs valami 2.6-2.7 re csinálo patch vagy ez az?