America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

-1 ?

geri777
kb. hány nap mulva lehet letöltteni rendes sebeségel ???

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Valaki játszott már a 2.7-sel?Érdemes váltani,vagy még maradjak a 2.6-nál?
Hát igen,néha nem talál csak 25 szervert,aztán ujrainditva meg az összeset (vagy legalábbis sokat...).

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

basszus ezt hogy kell kezelni nem találok szinte egy szervert sem ráadásul az IC pályát még külön le is töltötte.
mit kell itt beállítani ?
erre a linkre nekem a flashget megbolondul..

csak folyamatosan a bejelentkezés/letöltés elindítás ciklusban ragad..amíg le nem állítom

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Mighty
Ha FAT16-os partícióra menti, akkor valóban sikertelen lehet a letöltés.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Marvin
Nos egyes "eszközöknek" a 2 giga feletti fájlok kezelése problémás.
Talán cserélj eszközt vagy keress 11 raros verziót!

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

Josszimatroz
megint csak 1,99 giga jött le.. :-(

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Sadist
Nekem már 4 gigánál jár <#wilting>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Josszimatroz
köfi! próbálom én is újra leszedni, sajna getright nem müxik firewall(céges) mögül, nos majd imádkozom

\"My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you\'re gonna get.\" from Forrest Gump bannert a Szló csinyáta! hála neki!! amúgy meg gúúúrvaa mongóóóólok!

Ombika
2,49 GB (2 678 498 701 bytes) pontosan !!

Josszimatroz
drukkolok! :-)

akkor felejtõs a patch-re várni ugye?...komplett install szükséges, és törölhetõ a 2.6
Ombika
Hmm mar 2.3 Gb jar csak jolesz a vegen! 😛

Josszimatroz
pata!
te ezt kiprobáltad? müködik?

Ombika
Nah faxa en meg toltom epp lefele!!

Josszimatroz
crc-vel elszállt és csak 2giga.. ez nem jó aszem..

patacsi HUN

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

patacsi HUN
http://gamedaily.newaol.com/pub/0078701503/AmericasArmy270_GameDaily.exe

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Corv_[HUN]
köszönnjük szépen
<#taps><#taps><#vigyor2>

\"Mess with the best Die like the rest\"

patacsi HUN
http://ftp.freenet.de/pub/4players/hosted/americasarmy/AAO_Full/AmericasArmy270_Generic.exe

Corv_[HUN]

Palinko
de honnan lehet szedni,mert a www.fileshack.com ról nem jön... pedig a 2.6 osat onna szedtem le
Palinko
jaja
Corv_[HUN]
tuti kijött a 2.7 az összes army-s oldal behalt mindenki tölt ezerrel <#vigyor3>

Palinko
sejtettem,én innen inkább nem szedem... várom a 9-et
LoverZMummy
2.7? :-)

Palinko
mijez?
LoverZMummy
LoverZMummy
http://amerikas-army.planet-multiplayer.de/army/index.php?type=special&area=1&p=articles&id=97

Marvin
Lásd aláírás.

Palinko
köszi.
nem nagyon vágom az idõzónákat...
Marvin
ték

Telepítõ csak 900 mega volt a 2.6nál ami csinált magából 2,6 gigát.

EST = Eastern Standard Time
Ami -6 óra hozzánk képest elvileg.

Marvin
9 órára tehetõ.
És ott van, hogy "õ" EST idõzónában él.

Marvin
A 2.6 gigához képest kicsit kevésnek tûnik.

Palinko
hát ez van. biztos sok dologt átraktak azért nem alaklmazható a patch megoldás. valaki számoljon már,mikorra jön ki? délután három,az legrosszabb esetben nálunk 22 óra köré tehetõ... de nem tom,hogy õ milyen idõzónában él...
Mi lenne velünk sok kis Prank Skywalkerrel? <#nyes>

Ez hosszú én ezt nem olvasom el 😛
Viccet félretéve, akkor majd jól nem peccselünk és megõszülünk mire lejön a 2.7.

@Marvin
Kevés vagy sokk a 900 mega <#idiota>

azt inkább nem akarom tudni <#idiota>
N3TuddKi
JÁTSZANI ezt olyan nehéz helyesen írni?

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Bucser
mert kisgyerek kezébe banán nem való.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

geri777
Én miér tudok jácani és miér nem banoltak ??? ???? HA ??? ERRE VÁLASZOJATOK ??
<#banplz>

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Bucser
spermagyorsító mikor lesz?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Marvin
900 mega.

lol

Palinko
meee mééég ki sem jött 😊
mé nem megy?