America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
nekem ettõl sokkal kisebb a gépem 😄 lehet hogy azért szaggat? 😄
majd megfigyelem.de az fps t mivel méred?
CSUKA
AMD jobb játékra állítólag. Az én jó öreg Barthon 2500+ 2200Mhz-re húzva + 1.5 400-as ddr + ati96xt majdnem annyi FPS-t produkál, mint a mostani gépem. Najó.. 15FPS eltérés van. Ez a gépem 3dmark 2001-ben 16000-et csinál, az AMD-m 12000-et csinált.

Viszont ez a gépem úgy renderel Adobe Premier PRO 2.0-ban, mint állat<#vigyor4><#hawaii>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

bcs78
És a gépigény is megnõtt a régi pályákon? Vagy csak az újakon döcögõs?

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

CSUKA
Mellnézést<#kuss><#puszi><#love11>

Asus P5QL Pro, 4x1 Gb Kingstone HyperX 1066 RAM, INTEL E8400 CPU (nem húzok semmit), ATI x1950 256Mb VGA(fos tudom) OS: Windows Server 2008

Jaja kihat minden pályán van pl radar nem csak a coop pályákon.
Ez egy kicsit illúzióromboló lehet elsõ hallomásra :|
Nagyjából ez az össz kihatás a régi pályákra, legalábbis én eddig csak ezt fedettem fel, bár inkább az újakat próbálgatom ha játszok.

bcs78
Én még nem szedtem le 2.7-et, de mondjuk ha a régi pályákon akarok játszani, az hogy megy? Mondjuk CSAR vagy RT (amiket szerettem régen)? Vagy az egész AA fel lett turbózva és ez mindegyik pályára kihat?

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Sadist
A politika itt is erõsen tiltott, úgyhogy remélem többször nem nagyon fog hasonló idézet elhangzani.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

azért ez fura, hogy ezzel a géppel ilyesmi FPS-ed van..

nekem A64 2800+@3200+, 1GB DDR RAM, GF6600GT AGP és stabilan 30-35 fps-em van 1024-ben high beállításokkal, ha belémlõnek sem esik le az fps...golyózáporban/füstben sem...

azért az a VGA akár húzva sem valami erõs abban a gépben...szerintem

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

CSUKA
P4 64bit 3.6Ghz 2x1Mb cache, ATI X1300 256Mb PCI-E, 1Gb 667Mhz DDR2 RAM, ASUS P5LD2 lap, 2x SATA sata winyó beállítva = 50 FPS Steamrolleren? Nehogymááá.. És ha belémlõnek egybõl lemegy 10 FPS-re. A catalist-en minden teljesítményen van, a játékban 800x600 és minden minimumra állítva. Csak a golyónyomok vannak bekapcsolva, hogy a falból meg tudjam állampítani, hogy milyen szögbõl lõttek rám.

Jah.. ez egy 3.00Ghz-es prescott proci, csak húzva van. A videókártya tudom, hogy fos, de azt is sikerült még húzni (és még ATI TOOL).

FPS-van, de ahogy közelharcra kerülne a sor lemegy... nem bírja tartani a gépem.

Palinko
tényleg abbahagyod? 😞
pedig amióta figyelem a fórumot te irkálsz bele,szóval elég régóta benne vagy a témában.szóval szerintem ne hagyd abba.lehet,hogy most csak még szokatlan az army vagy nem tom,mert nekem is csak tegnap óta van +.szóval ki tudja lehet,hogy jó játék lesz belõle.a szerverek is javulhatna még csak most álltak át...
Siluro
Nos minden eddig felmerült dolgot kipróbáltam, semmi nem gesített... Sajnálom, hogy kimarad a játék ezen része az életembõl egyelõre :S

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

CSUKA
El lehet menni Szlovákiába! <#kuss> <#integet2><#vigyor>

Marvin
<#worship><#taps>

\"Ne adj igazat. Neked túl sokba kerül; nekem meg épp van.\"

CSUKA
Én legalább azt tudnám, hogy hol keressem a térképen (még ha nem is tudom véletlen). Biztos van jópár magyar, aki nem tud tájékozódni még földgömb szinten sem... De nem minden magyar ilyen. Szerintem amerikában a legelitebb egyetem hallgatói küzül is csak néhányan tudnák megmondani Magyarország fõvárosát... Õk is csak azért, mert magyarok.
Nem tanulnak európai történelmet, az érettségi tipikus "X-eld be! A, vagy B?" A többirõl ne is beszéljünk.

Én is pont ezt mondtam... Ez a játék az amcsiknak készült. Nekik való. Nem kell tudás. Nem kell logika. Csak pénz, pénz, pénz egy bika PC-re, és máris pro gamernek - érezheti - magát.

Tudom.. ingyért van ez a játék. Nem kell vele játszani. -és nem is játszom-

Izé, én sem tudom hol van Szebia. Akkor most én is némeny magyar vagyok? <#wilting>

Gyadi
Több éve Armyzom, és sztem elég jó lett ez a patch, nekem (lag és szaggatás nélkül) bejövõs. Ez hozott vissza a játékba hosszú kihagyás után.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Palinko
nem értem mi bajotok van a fejlesztõkkel? mert amcsik? lol ok vagytok! ez a játék az amerikai katonákról szól ha még nem vettétek volna észre és az amerikai embereknek készült,nem nekünk európába! és miért nevezitek az amerikaikat hülyének? mert nem tudják hol van Magyar o.?(ti biztos tudtok minden USA beli tagálamot) némeny magyar nem tudja hol van Szebia! 😊 szóval ezek után mutogassunk!
egyébként nekem sem tetszik az új army,de majd idõvel meglátjuk.lehet hog yjó lesz. idõvel...
Remélem maradnak 2.6-os szerverek,már csak 40 van.
Hali mindenkinek!
Én nem nagyon szoktam hozzá szólni a fórumokhoz de most ugyérzem muszály.Mit müveltek ezek.Tegnap próbálatm még csak ki a 2.7 és azonnal kész lettem a gépem is majdnem szivrohamot kapott.Ezért gondoltam itt megkérdezem EZ MI?Rendben ,hogy egy fee szoftver de azér ez nem kellet volna kiadni a kezükböl.Mondjuk még csak az SF SnakePlain-en játszotam Kb.10-15 szervert néztem meg és ezek nagy része keményen laggolt az FPS-rõl már nem is beszélek a legjobb esetben is csak 25 volt.Nem vagyok egy nagy gamer de másfél óra után már kiismertem AI-t az én véleményem szerint nagyon buták.Szeretem ez a játékot mert a legreálisab FPS-nek tartom de komolyan el vagyok keseredve ha ne tudok továbbiakban játszani.Remélem ez a 2.7-es verzió csak valami félreértés
Kihangsúlyoznám, még egyszer ez csak az én véleményem.

További jó játékot mindenkinek
Siluro
Igen én is ezen gondolkodtam a minap, hogy a 2.7 merõben más mint a égi AA. Azon gondolkodtam, hogy mi lesz a több éves múltra visszatekintõ AA playerekkel...

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

CSUKA
A 2.7 nem is AA. A 2.7 más. A 2.7 egy érdekes melléktermék. A 2.7 célja tönkretenni a játékélményt, és elkergetni az évek óta AA-zókat, más játékokra.
A 2.7-et az amcsik ultrabrutális, giga-megatonnás, izomgépeikre tervezték, hogy az amcsik szellemi lemaradását kompenzálják azzal, hogy ameddig Mi (EEErópai gémerek) jó ha 20 FPS-el ugrándozunk a golyózáporban, addig ÕK megfordulhassak és egy lag nélkül fejessel leszedhessék az ellenfelet.

Épp itt volt az ideje leporolni, és használni a sakkgépemet, és egy LANparty keretében Cossack II-zni egy jót.<#rinya><#bdead><#bdead><#bdead><#kuss>

Siluro
ÉS ez csak a 2.7 óta van? Mert a 2.6 simán ment ezzel a témával.

CSUKA
Meg a Vistát sem szereti az AA. Még ha csak a téma, akkor sem, mert minden fonts-ot átír.

törölt hozzászólás
Siluro
8 giga nem elég neki a kicsomagoláshoz?

Marvin
Igazad van.
TE vagy gyenge hozzá.

Marvin
Nincs elég hely a winchesteren.
Az is pont ilyen hibát okoz.

Strahd_
háttered okozza 😛

Siluro
Ugyan az.....

Siluro
Flashgettel szedem, és azzal is szedtem az elõbb is. Most meglátjuk mi lesz belõle, még egy fél óra. Kiváncsi vagyok a JAVELIN fegyverrendszer megoldására. Sokat olvastam róla, és nagyon érdekel.

Mighty
Erdemes letoltesvezerlovel szedni.

Mondjuk en torrenttel toltottem le.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Siluro
yoo, rendben, töltöm megint

szvsz töltsd le újra egy másik helyrõl...
Siluro
Ez miért lehet? Kerestem, de nem találtam választ.
error

ScarY MAN
nem gyenge...elindult...csak kb fel percell tobbet kellett volna varnom....de mar toroltem is mert nem teccik... :S

...

Marvin
Talán gyenge lenne a géped hozzá?

Corv_[HUN]
Elõfordulhat hogy vmi olyan codec-pakkot használsz ami a játék indulásakor elindit egy codecet vagy filtert és ez okozhat ilyen hibát, hogy nem megy tovább.

\"Mess with the best Die like the rest\"

N3TuddKi
várj türelemmel.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

ScarY MAN
valaki tudna segiteni?😄

...

Thank you.
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
<#worship><#worship>
Sadist
FAQ

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Esküszöm,h nem találtam erre vonatkozót sehol,de ha van akkor légyszi szúrd már be a linket pls pls.
N3TuddKi
mert nem olvasol aao.hu-t.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Van egy problémám letöltöttem a 2.7-et,de nem bírom felrakni,mert állandóan azt írja ki,h fenn van az elõzõ verzió,pedig már letöröltem mindent amit meghagyott még regystry cleanerrel is rámentem mégis azt írja ki,h fenn van a korábbi verzó<#gonosz3><#gonosz3><#gonosz3> miért???????<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
Mighty
Az UT engine-ek sosem a gyorsaságukról voltak híresek...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Americasarmy 2.7

Hát nem is tudom hol kezdjem ! Nagyon örülök hogy van egy játék ami teljesen ingyenes (csak az internet havdijat kell fizetni) , évek ota fejlesztik , tökéketesitik , néha elcseszik , és az egyetlen olyan játék ami nem gagyi lövöldözös mint a COD , MOHAA stb . Elnézést a COD-osoktól ! Mégha bugyuta egy kicsit a sztori jobban örülnék ha valami valóságos Amerikai sztorit dolgozna fel Irak , Vietnam ,Szomália stb meg mint két féllel lehetne lenni , de se baj igy is elmegy !
Kiértékelés : 3 új pálya van : - Interdiction
- Steamroller
- SF Snake Plain
El kell végezni 3 uj kiképzést autóvezetést , Javelin páncéltõrõ rakéta , gépkocsizó lõvész !
Nagyon jó ötletnek tartom az ujjitások közül a taktikai térképet méha vegyesek is róla a nézetek , itt megnézheti az ember a saját csapattársait és most már van értelme az " Enemy spotted " rádió harcjelentésnek mert ahová nézel oda a taktika térképen megjeleniti egy piros pontal az enemy igy mindenki aki még nem tud angolul az is tudja hol az enemy ! De azért még megmaradhatott volna a jó öreg HUD kijelzõ is Medic-nél , Object-nál stb . Most minden a taktikai térképen van ! Van két Cooperate módos pálya -SF Snake Plain
-Interdiction
Itt egy 9 fõs csapat indul harcba töbszörös túlerõben lévõ gépi ellenfelek ellen , mesterséges inteligencia ellen . Hát hogy mi errõl a véleményem , a tüntetések idõpontjában játszottam a SF Snake Plain-on 3 órát 92 AI-t löttem le 3 elhalálozással 30-as Fragráta . Gondolom mások még durvábbakat is alkottak . Pedig én aztán nem vagyok egy nagyszám lövész mindenki megnézheti a trackerem . Szerintem az AI ( Mesterséges IQ ) elég gyenge . Semmi AI taktika ha rálösz az enemy-re lehasal felál nem mozog nem taktikázik egy irányba néz stb . Néha meg kapáslövéssel lelõ . Meglenne a játék nélküle is inkább csináltak volna nagyobb létszámú szervereket ! A Steamroller pálya nagyon szép csak egy kicsit átláthatatlan . Olyan mintha lyukas sajtok között mászkálnék . A Bridge Crossing-nál is javitottak a grafikán . Át lettek alakitva egy kicsit az egyenruhák . Ami pedi a 2.7 játékmenetét illeti iszonyatosan laggosak lettek a szerverek néha teljesen élvezhetetlenné téve a játékot ! A gépigény is jelentõsen megnött , nem tudom miért mert szebb játékok is jobban futnak a gépemen . Vegyesek az érzelmek, jó jó de mégse az igazi ! Remélem hamarosan jön a javitó patch !
Horthy(HUN)
Palinko
ha lenne magyar gta sorozat akkor a kerékpárba bele kéne rúdni kettõt hogy megjavuljon? 😄
rendben, köszi, megpróbálom
Corv_[HUN]
jaja, mind1 hogy amerikai vagy orosz mindegyiket kínában gyártják <#banplz>

\"Mess with the best Die like the rest\"

hát igen... a játékból azt is meg lehet tanulni, hogy az usa hadseregénél úgy javítják meg a fegyvereket, hogy ledobják a földre, azután felveszik onnan és kész is van <#idiota>